Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2010-08-22 04:23

    Preview för hösten!


    God.. natt(?) Allihopa!
    Nu när skolan börjar och folk återvänder från sina solsemestrar till tråkiga vardagen tänkte jag bjuda på lite sneakpeaks av vad som kommer dyka upp i höst!


    Saker som kommer i höst:
    1) Här på sidan ligger vi i startgroparna för att lansera en total omarbetning av grupperna. Alla era grupper kommer att flyttas över och de nya kommer ha massor av nya saker i sig. En lista med senaste svar till just dig, flera gruppägare, senast skrivna länkar, smsgrupper (om allt fungerar som det ska), en grupp-visningsbild, anteckningsblock och en extremt förbättrad framsida där ni blir tipsade om grupper ni kanske gillar, möjlighet att kategorisera grupper och mycket mycket mer!

    2) En ny toppdel, logga, notiser, profilinfo mm på sidan är under utveckling och kommer bli klar de närmaste veckorna (Hamstern visar en fin skylt av den här anledningen) som kommer att följa fotens tema och ge en helt ny design till hela sidan. Midnattmannen har slitit i många timmar för att få den här designen hur bra som helst.

    3) Träffa-sidorna genomgår just nu en stor facelift, speciellt Startsidan där det kommer bli mycket lättare att hitta nya kontakter och andra medlemmar. De kommer att bytas ut allt eftersom till ordentliga sidor som faktiskt har en funktion istället för knapp-träsket de är just nu, massor av nytt här alltså.

    4) Vi har tröttnat på alla konstiga småfel och buggar i olika läsare och kommer att fortsätta lösa dem såfort de hittas så redan fungerande delar faktiskt.. fungerar. Hittar ni någon konstighet tveka inte att rapportera den till Mig, Erik eller förslagslådan!

    5) Rojk håller på att planera ett stort projekt runt valet den 19e september, mer information kommer väldigt snart om det!

    6) Vårt nästa stora IRL kommer troligtvis att landa i Stockholm någon gång i November eller December, och kommer att vara inomhus med ett event i fokus.

    7) Luggen har fått upp intresset för en Hamsterpaj-radio som vi självklart stöttar honom med, just nu planerar han och vill ni hjälpa honom kan ni göra det i den här tråden.


    8) En ny tävling relaterat till temat bus och practical jokes kommer att starta den 1a September, så fundera ut ett par riktigt bra bus och ha dem redo!


    Saker som är gjorda sen förra nyheten (och av intresse för er):
    1) Samtliga visningsbilder som inte är länkar mot profiler går nu att förstora, och vännersidorna har fått lite mer struktur tills vi gör om dem helt.

    2) Snackis har fått en topic, ni kan även använda "tab" för att fylla i resten av namnet ni börjat skriva. "mo"+tab blir moodh: till exempel.

    3) Forumet har rensats på inaktiva och döda forumsdelar, spamräknaren syns inte i forumet och småbuggar är borta. Garms nick är fortfarande rosa dock, hähähä.

    4) OV's och admins har fått väldigt många nya verktyg att använda mot äckel och camsexletare för att göra det trevligare för alla medlemmar. Glöm inte aktivera anti-p12-skylten om ni vill slippa sådant folk!


    Sådär, nu fick jag nog med allt för den här gången.. Kakor skickas som vanligt till Soode och coca-cola till Erik.

    04:22 - SOVA!

    « Tillbaka
  • 7 kommentarer

    • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
    • 0
      !
      Visningsbild

      Suomipoika P29 från Rönninge - 2010-08-23 10:54 - Svara


      Framförallt gruppuppdateringen känns nice :)

    • 0
      !
      Visningsbild

      Gurrewe P29 från Bromma - 2010-08-22 20:19 - Svara


      Gött!

    • 0
      !
      Visningsbild

      Xynx P28 från Alingsås - 2010-08-22 16:08 - Svara


      Nice!

    • 0
      !
      Visningsbild

      Yuckifer P30 från Onsala - 2010-08-22 13:52 - Svara


      Jag tyckte det stod "preview för brösten", nu blev jag ledsen sad

    • 0
      !
      Visningsbild

      robet P28 - 2010-08-22 12:09 - Svara


      hösten blev genast lite bättre!

    • 0
      !
      Visningsbild

      Kae P32 från Västra Frölunda - 2010-08-22 07:15 - Svara


      Jag funderade också på sömn, men när jag insåg att den var närmare fem så erkände jag slaget som förlorat. Jag får sova ikväll istället. Bra info iaf!

    • 0
      !
      Visningsbild

      Mango P33 från Huddinge - 2010-08-22 04:53 - Svara


      Duktiga pojkar!

Annons
Annons
Annons
Annons