Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2011-05-15 20:16

    Entertaingängets favoriter vecka 19


    Jag vet inte om ni har märkt det, men vi i entertaingänget har inte så mycket liv. Större delen av vår tid går ut på att hänga på internets mörkare delar, skratta åt tjockisar och ladda upp saker här på Hamsterpaj. Det innebär inte bara att vi lider av brist på d-vitamin och mänsklig kontakt - vi får se en hel del kul grejer också. Därför börjar vi från och med nu med en ny aktivitet här på Hamsterpaj vid namn "Entertaingängets favoriter", vilken går ut på att vi en gång i veckan skapar en forumtråd där vi delar med oss av våra personliga favoriter inom bilder, filmklipp och spel från veckan som gått.

    Så, utan mer tjat, här har ni den bästa underhållningen Hamsterpaj (och därmed internet i sig) hade att erbjuda den här veckan:

    Veckans filmklipp
    1. LoZ på teslaspolar
    Bröderna Herreys sjöng om blixtar och dunder, men här rör det sig om blixtar och vacker musik! Inte nog med att vi har tämjt naturen - vi får den dessutom att spela musiken från något av det bästa som kommit från spelskapare. Det blir inte mycket häftigare än så här.

    2. Säkerhetstips för dig som surfar på nätet!
    I vanliga fall laddar vi mest filmklipp som är roliga eller häftiga på något sätt, men då och då inser vi att vi har ett ansvar att se till att Hamsterpajs besökare inte går i de fällor som är ack så vanliga på webben i dag. Denna fantastiska informationsfilm, levererad av enastående skådespelare, belyser några av dessa faror och talar om hur man undviker dem. Ett filmklipp som alla borde se!

    3. Do you know who I am?
    Det finns människor som är coola, och så finns det människor som är coola. I den här videon figurerar en av de senare. Nu säljs Instant Kiwi förvisso bara i Nya Zeeland, men hade det funnits här hade jag köpt så många lotter jag kunde för att ha att skrapa under prov. Jag är helt övertygat om att det hade gett mig MVG i alla ämnen.

    Veckans roliga bilder
    1. Kommatering är viktigt!
    Språkfascism och memes. Kan det bli bättre? (Ja, det kan det. Men då krävs det explosioner, kvinnobröst eller krokodiler. Ingen bild den här veckan hade det, så...)

    2. Roliga skämt!
    Som sagt är vi i entertaingänget inte direkt experter på social interaktion - därför uppskattar vi sådana här informativa bilder som upplyser en om vad man kan göra för att roa människor när man träffar dem. Oavsett om du har våra svårigheter eller ej rekommenderar jag att du kollar in bilden - man kan alltid lära sig något!

    3. Det svåraste när man spelar ett tv-spel är...
    Alla som har kollat på när någon annan spelar spel vet hur frustrerande det som beskrivs i bilden är. Vad tycker du att man ska göra åt det? Personen med bäst svar vinner en kaka!

    Veckans spel
    Nyan Cat: Lost in Space
    (Notera att spelet för tillfället inte ligger på Hamsterpaj då det har varit lite strul med att få det att stanna här. Vi jobbar på det, under tiden får ni klicka er till en annan sajt för att spela!)

    Webben svämmar över av nya flashspel varje dag. Majoriteten av dem är värdelösa, några är helt okej och bara några få är bra. Men ibland... ibland lyckas internet med något helt otroligt. De lyckas leverera något som är så bra att man spelar det dag och natt i flera månader. Man drömmer om det när man sover och kan inte tänka på annat när man är vaken. Vi pratar Thing Thing Arena. Vi pratar Robot Unicorn Attack. Vi pratar Nyan Cat: Lost in space.

    Det är svårt att säga vad som gör det så bra. Är det det eviga ljudet av Nyan Cat i bakgrunden? Är det överflödet av sötsaker och mjölkflaskor? Är det känslan när den rena euforin går över i extrem frustration för att man springer på en hund och blir av med sin multiplikator? Oavsett vilket är det ett spel som du kommer att spela tills du gråter blod av att ha stirrat så mycket på skärmen. (Mitt rekord ligger för tillfället på 630 170, om ni känner för att utmana mig!)

    Nu vill jag veta vad ni tycker! Har jag gjort bra val, eller borde jag gå och dränka mig närmsta vattenklosett? Om ni hade valt, hade ni valt annorlunda? Är det någon mening med att skriva det här, när ni ändå kommer att spela Nyan Cat istället för att läsa det här? Svara i kommentarerna nedanför!


    « Tillbaka
  • 12 kommentarer

    • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
    • 0
      !
      Visningsbild

      bigme P34 - 2011-07-25 20:27 - Svara


      ....

    • 0
      !
      Visningsbild

      9304 P31 - 2011-05-17 20:02 - Svara


      Kbry

    • 0
      !
      Visningsbild

      Scrap - 2011-05-16 21:58 - Svara


      29512 på Nyancat =/ Jag vet vad jag ska göra ikväll ^.

    • 0
      !
      Visningsbild

      paja F29 - 2011-05-16 00:25 - Svara


      Nyan Cat. Y U NO LET ME SLEEEEEEEEEEEEP

    • 0
      !
      Visningsbild

      Cia F30 från Uppsala - 2011-05-15 22:50 - Svara


      Hejt är så jävla stolt för att han till slut slog mig i Nyan Cat.

    • 0
      !
      Visningsbild

      FuHS P33 - 2011-05-15 20:29 - Svara


      Old stuff is old

    • 0
      !
      Visningsbild

      Anonymmedlem - 2011-05-15 20:27 - Svara


      Raz: Det kommer bli forumtrådar i fortsättningen. :)

    • 0
      !
      Visningsbild

      Luigi F - 2011-05-15 20:23 - Svara


      Hejt, gå och dränk dig i närmsta vattenklosett. :$ Skämt åsido, duktigt gjort!

    • 0
      !
      Visningsbild

      drAAnexle P - 2011-05-15 20:23 - Svara


      Nyan cat spelet sög.

    • 0
      !
      Visningsbild

      Raz P30 - 2011-05-15 20:21 - Svara


      En gång i veckan? Perfekt! Hur gör man om man inte vill ha dessa förträffliga listor?

    • 0
      !
      Visningsbild

      lumpan2 P28 från Korpilombolo - 2011-05-15 20:17 - Svara


      jag spelar nyan cat för att melodin äger :3

    • 0
      !
      Visningsbild

      Cookie F28 från Färjestaden - 2011-05-15 20:17 - Svara


      Så duktig så.

Annons
Annons
Annons
Annons