Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

  • Visningsbild
    2012-03-29 16:26

    Tack för mig!


    Hejsan, det här blir min sista nyhet på Hamsterpaj och Rojk kommer omedelbart att ta över som projektansvarig.

    När jag började Februari 2010 så var jag anställd till 100% för Hamsterpaj och efter ett halvår började jag jobba mer med företagets produkter utöver den här sidan. Samtidigt som N24-Gruppen växte så fick jag mer och mer uppgifter på andra sidor än Hamsterpaj och i dagsläget jobbar jag 140% med en ny version av http://nyheter24.se. Innan idag har jag jobbat med Hamsterpaj ett par timmar varje kväll och på helger och det har helt enkelt blivit ohållbart. Jag har helt enkelt inte tid för två stora projekt samtidigt och för min egen skull så måste jag byta arbetsuppgifter och fokusera helt och hållet på företagets viktigaste produkt hittills.

    Jag kommer att jobba med utveckling på Hamsterpaj men som en resurs från den centrala teknikavdelningen och ta emot beställningar från Rojk när saker behöver göras och jag kommer även att stanna i chatten och ifall ni behöver nå mig så svarar jag alltid på moodh@nyheter24gruppen.se. :)

    Det har varit jävligt roligt att jobba här och jag önskar de som sliter med Hamsterpaj dagligen all lycka och hjälper givetvis till i den mån jag kan om ni har frågor eller liknande. När Nyheter24.se är lanserad och stabil så kommer vi att utvärdera igen och se om jag behöver hoppa in med mer programmering på Hamsterpaj, under Rojks ansvar.

    Ta hand om er, puss och kram! <3

    « Tillbaka
  • 55 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons