Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Hampthechamp kille 25 Senast 2017-10-10 14:50

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2017-10-101993-04-30
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
00 0
KIK; HampeJ

Jag är en skön nörd som tittar på Anime läser Manga, sitter och svettas framför Super-Mario på konsol och svär inför PUBG på PC. är också ute mycket och fotograferar.Sen för dig som väljer att fortsätta läsa min presentation;

Any man can sweep any women of their feet, just needs the right broom.

En Vildman från Norra Sverige som är på resande fot med olika typer av hobby projekt när det kommer till Fotografering. Håller i dagsläget på med att förbereda en sida som en lite "portfölj" där jag kommer ha alla mina album.

Är jag inte i farten så befinner jag mig i Umeå. Älskar att få träffa nya människor och något som får mig på gott humör är människor som har ett öppet sinne, men är kloka och ärliga. Vi har för mycket bekymmer i den här världen för att det ska behövas mer hat.

Om du själv är intresserad av fotografering eller har varit modell så dela gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Alltid roligt för mig att få inspiration!

Och även om du inte skulle ha det intresset så är du alltid välkommen att skriva, Fred ut.

Mina favoriter

Hampthechamp har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Hampthechamp har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons