Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Annonsera på Hamsterpaj

Skrivet 2011-12-29 av Hamstern 1339

160 512

Vår målgrupp

Hamsterpaj.net har en målgrupp som består av likvärdigt fördelade killar och tjejer i åldrarna 18-25, och med 110 000 unika besökare och 1 miljon sidvisningar per vecka* är vi en av Sveriges största sajter av och för unga vuxna.

Hamsterpaj - en unik mötesplats

Hamsterpaj.net är en unik mötesplats på internet, och mycket mer än en spelsida eller ett community. Alla på Hamsterpaj, från vanliga användare upp till högsta ledningen delar en unik gemenskap, "Hamsterpajkänslan". Detta beror på att vi som gör Hamsterpaj själva platsar i vår målgrupp - Vi är en sida av och för unga vuxna, vilket också medför att det aldrig är svårt att nå andra medlemmar, vilket även ger oss unika kommunikationsmöjligheter mellan användare. Våra medlemmar är inte en inkomstkälla eller trivsam statistik, de är själva underlaget till Hamsterpaj, och det finns otroligt många personliga band mellan användare, vilket delvis beror på att vi, titt som tätt, anordnar Hamsterpaj-träffar på olika ställen i landet dit medlemmar reser från hela landet enbart för att träffas och umgås med andra Hamsterpajare.

Annonstyper

På Hamsterpaj erbjuder vi Er som annonsörer närmast obegränsade annonsmöjligheter. Vi tycker det är spännande med nyskapande reklam och tar gärna emot skräddarsydda reklampaket. Varför inte testa traditionell reklam varvat med interaktiva spel? Eller kan man kanske koordinera en av våra Hamsterpaj-träffar med Era intressen?

Vi har ett aktivt utvecklingsteam som snabbt och enkelt fixar vadhelst ni önskar i Ert annonssyfte, och vi tror att vi har medel för att skapa ett unikt intresse för Er produkt eller Ert varumärke genom att erbjuda flexibla, gränslösa och nyskapande annonsmöjligheter!

Kontakt

Vill du annonsera på Hamsterpaj? Hamsterpaj drivs av SESN AB, som finns på mejladressen info snabel-a sesn.se.

*Uppgifter om besökarantal är hämtade från KIA-index, svensk standard för mätning av trafik på annonsbärande medier. Publiceras av Sveriges Annonsörers branschgemensamma kommitté KIA (Kommittén för Internet Marknadsföring).

Visningsbild
Annons
Annons
Annons
Annons