Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Amanda0043 tjej 23 Senast 2022-11-13 13:29

Det är inte lätt när det är svårt

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2014-06-13Entertainansvarig Administratör2000-09-07
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
2536 712 29
Feminist Ateist Nykterist Jag handlar ekologiskt Mitt land: Finland Mitt land: Sverige Hamsterpaj-fan Jag är administratör Jag är musiker! Nihilist Bordtennisspelare Jag är uppladdare
Amanda heter jag (:o!) och är både entertainansvarig och numera admin på sajten. När jag inte hänger här så pluggar jag, spelar bordtennis och gitarr, lagar mat, spelar LoL och har på sistone börjat rita en hel del igen i ett seriöst försök att bli bättre.

Är du intresserad får du gärna kolla in min artstagram där jag lägger upp både traditionella och digitala teckningar kolonD artsy_avp

Här är en (uppdaterad) lista med massa otroligt bra låtar som du borde lyssna på när du ändå är här!

Vill du ha mer tips på musik så har jag en rätt bred smak och rekommenderar jättegärna mer samtidigt som jag gärna tar emot tips.

.


Chill akustisk..Cheer up!


En av mina absoluta favoritlåtar på senare tid, artisten är även en av mina favoriter och växte ännu mer i mina ögon efter att jag var på ett av hans gig.


Grymt indieband.


:)

Mina grupper

Mina favoriter

Amanda0043 har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons