Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alla texter på den här sidan är satiriska och skrivna med glimten i ögat. Förutom den om svullos_tumme, som är väldigt sann.

Visningsbild

Andy

P27 Projektansvarig

Andreas Källman

Da boss man!

Visningsbild

Soode

P Systemansvarig

Ola

Ola sitter typ alltid vid mirkket och ser till att inga äckliga pedofiler kan härja fritt. Vill ni honom något är det alltid enklast att svänga in på irc och se om han är där..

Visningsbild

svullos_tumme

F29 Modereringsansvarig

Den här stackars människan lider av talfel, ett talfel som heter skånska, stackars alla hennes omgivning. Men det slutar inte med talfelet, hon har dessutom små och hängiga bröst. Sen pluggar hon till något som heter "Kulturledare" också, vilket innebär att man typ ser på film om dagarna eller nått. Stackars svullos_tumme har inte mycket att se fram emot tyvärr... Hon dricker och snusar i alla fall inte, så hon kommer ju leva länge!
Eller... Ett inkommande telegram... Vänta... Hon snusar och dricker tydligen... Jaha, men då blir hennes liv och tillika lidande på den här planeten kort i alla fall?

Visningsbild

Pitiful_Mortal

F22 Marknadföringsansvarig

Mediahipster!