Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsterpaj

Senaste artikeln skriven 2010-05-06 04:24 av Hamstern 1340

19 artiklar
Allt som inte är nyheter kring siten men ändå är relaterat till Hamsterpaj på något vis går att finna i den här kategorin.

30 veckor i rad har detta segment hållit på och därför, dagen till ära, dedikerat detta quiz till ett hamsterpaj quiz! Vem är du?

Låt oss se vilken titel du har här!

Ett litet quiz med 5 frågor, Hamsterpaj relaterat!

Idag lanserar Hamsterpaj en nyhet som vi alla behöver - fri mobilsurf till alla oavsett vilken operatör du använder och det bästa med detta är att du inte behöver byta mobilnummer, operatör eller sim-kort. Vi kallar det HamsterSURF!

Nu har du chansen att bli Hamsterpajs pussgurka för en vecka.

Minns ni att vi i augusti skrev om att man kunde vara med och rita bilder till en bok? Nu är boken äntligen släppt + alla bidrag som kom in kan man även få se!

Du har rätt att bli lyssnad på. Du har rätt att prata om det som är viktigt för dig. Därför finns vår chattjour Jourhavande Kompis. Vi är inga experter eller terapeuter, vi är unga som lyssnar på dig när du vill prata med oss.

Nu är det inte långt kvar till valdagen! Valpaj ställde fem söta Hamsterpajare mot väggen och frågade frågor om valet.

Att rösta för första gången kan vara lite som en djungel om hur det går till. Här har vi samlat de vanligaste frågorna om hur det går till att rösta.

I år är det supervalår i Sverige. Den 14 september går Sverige till val. Många av oss ska rösta för första gången därför finns Valpaj 2014. Vi kommer att hålla Valpaj 2014 uppdaterad fram till valdagen! Det är även här vi kommer publicera de brev från partierna som vi har efterlyst. Låt valfjäsket börja!

EU valet närmar sig, men hur fungerar denna jättelika byråkratmaskin och vad får den bestämma om? Med Lobax som guide så får vi insyn i hur allt hänger ihop nere i Bryssel!

Idag lanserar Hamsterpaj sin helt egna och nya redaktionsdel - Pajjat.


Hamsterpaj har sedan 2004 varit känd för sina chatter där många har funnit både vänner och kärlek.
Varför inte testa du också!

Gå till chatten (Läs villkoren nedan först)

Vår målgrupp
Hamsterpaj.net har en målgrupp som består av likvärdigt fördelade killar och tjejer i åldrarna 18-25, och med 110 000 unika besökare och 1 miljon sidvisningar per vecka* är vi en av Sveriges största sajter av och för unga vuxna.

Hamsterpaj finns för dig, och då är det viktigt att veta vad just du vill ska finnas på sidan. Därför har vi en förslagslåda där man kan ge tips och idéer på bra saker eller konstiga buggar som förstör.Det går självfallet att lägga sin egna kommentar på andras förslag eller ge plus/minus beroende på vad du tycker om det.

Det är jätteviktigt att du läser de här reglerna. Det är din uppgift att hålla koll på vad du får och inte får göra på Hamsterpaj och det är du som står till svars för dina handlingar, precis som i verkliga livet. Reglerna är till för att alla ska trivas på Hamsterpaj och för att det inte ska bli för mycket skräp i forumet och på sajten i övrigt. Det krävs inte att du är något geni för att följa reglerna, i mångt och mycket handlar det om vanligt hederligt sunt förnuft, du borde förstå själv hur du inte ska uppföra dig.

Information om hamsterpaj.net
I den här artikeln finns information om Hamsterpaj, lite bakgrund, kontaktinformation och liknande. Om du har en fråga som ej finns besvarad föreslår vi att du skriver en rad i vårt forum, under rubriken Hamsterpaj.

Annons
Annons
Annons
Annons