Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Om hamsterpaj

Skrivet 2010-05-06 av Hamstern 1337

191 673

Information om hamsterpaj.net

I den här artikeln finns information om Hamsterpaj, lite bakgrund, kontaktinformation och liknande. Om du har en fråga som ej finns besvarad föreslår vi att du skriver en rad i vårt forum, under rubriken Hamsterpaj.

Vad är Hamsterpaj.net?

Hamsterpaj.net skapades av Johan Höglund och såg dagens ljus först 2003 för att servera underhållning och tidsfördriv. Sedan dess har sidan utvecklats en hel del men målet är fortsatt detsamma som det var vid starten, nämligen att fördriva tiden och underhålla Sveriges befolkning. En av de största skillnaderna idag är att Hamsterpaj.net är en unik social plattform där användare erbjuds en community-del för att kunna vara sociala (våra användare har bland annat möjlighet att skriva meddelanden till varandra, föra diskussioner i forumet eller lämna kommentarer på varandras bilder) och en underhållningsdel där vi erbjuder ett brett utbud av flashfilmer, onlinespel, roliga bilder och filmklipp. Givetvis är allt detta gratis, det enda som man måste bidra med är ett gott humör! Hamsterpaj riktar sig till personer som är mellan 18 – 25 år och det har man gjort sedan cirka 8 år tillbaka. Detta gör också att vi numera har en snittålder om 27 år för våra medlemmar och yngre målgrupper hänvisas därav inte till att utforska Hamsterpajs utbud. Det reglerar vi också genom att du behöver vara minst 18 år för att bli en del av Hamsterpaj och kunna nyttja alla dessa funktioner. Hamsterpaj finansieras av reklam och därav förekommer viss reklam som ej är lämplig för personer under 18 år.

Kontaktinformation

Vill du anmäla ett fel, föreslå spel eller filmer eller har problem med stulna bilder välkomnar vi dig att registrera ett konto hos oss och skapa en diskussionstråd i vårt forum, under rubrik Hamsterpaj, eller kontakta en Ordningsvakt på sidan.

Vill du klaga på hur du blivit bemött på sidan av användare – kontakta Markus (godis-apa), modereringsansvarig på email info@hamsterpaj.net om du har någon fråga.

Obs! kontakta inte Markus för frågor som rör siten och dess innehåll (exempelvis klagomål om visningsbilder eller spel) eller om du vill sälja mobiltjänster eller roliga T-shirts.

Är du journalist, polis, skriver en uppsats eller vill försöka sälja grejer? Kontakta oss på info@hamsterpaj.net eller info@adhype.se.

Vill du köpa annonser eller har frågor kring demografi och priser - läs "annonsera på Hamsterpaj".

Varför just "Hamsterpaj"?

När Johan började gymnasiet i klass 1A på Portalens Gymnasium -03 så stod ”MUSTERPAI” skrivet på en tavla. Inget vet riktigt vad ”MUSTERAPI” skulle betyda, eller vem som skrivit det, men efter en ungefär en månad hade ordet förvandlats. På tavlan stod nu ”MSTERPAJ”, och i ett genidrag yttrade xianze ordet ”Hamsterpaj”, och Johan – som ville starta upp en ny sajt liknande megadomain högg på ordet direkt, och därmed föddes Hamsterpaj.net.

Visningsbild
Annons
Annons
Annons
Annons