Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Pajjat

Senaste artikeln skriven söndag 26/2 08:13 av Eroxxie P23

612 artiklar
Pajjat är en del av Hamsterpajs alla undersidor. Här kommer våra underbara Hamstrar som har fått det fina uppdraget till att se till att Pajjat håller sig överbakad med roligheter för dig och dina vännder. Mejla oss gärna med tips och idéer på [email protected]

Oscarsgalan, ett av filmvärldens stora priser. Se här vad du kan om nattens gala!

Om man läser läpparna, sägs något helt annat!

Den här veckan är ingen vanlig vecka. För på just denna dag, 13e Januari 2016 så fick jag en snilleblixt att köra ett segment som jag valde att kalla Veckans Quiz. Efter 52 veckor, alltså ett helt år efteråt är vi här och jag hoppas du har tyckt om mina quiz jag har lagt upp här i Pajjat. Du kanske har lite bättre koll nu än för ett år sedan om hamsterpaj så därför blir detta quiz ett test för att testa dig hur mycket du kan om sidan! Nu till det mer tråkiga! Veckans Quiz må fylla 1 år idag, men läggs nu ner på obestämd tid. Kanske kommer ett quiz då och då, men inte varje vecka. Jag vill hitta på något annat nu inför 2017. Hoppas detta har gjort er smartare för varje vecka som gått!

Vad borde ju göra mer av 2017?

Välkommen till 2017 och en rejält försenad Veckans Quiz! Även fast det har varit ett år sedan i fredags så får jag inte bryta detta segment eftersom det bara 2 veckor kvar tills "Veckans Quiz" fyller ett helt år och det kommer firas med ett egengjort special quiz!
Iallafall, under 2016 kom många nya ord in i ordlistan. Kan du avgöra om det är ett nyord eller inte?

Ensam Hemma är en klassisk julfilm som setts om och om igen. I filmen så åker en familj på en utlandsresa men den yngste sonen blir kvar hemma och ställs inför inbrottstjuvar. För att stoppa dem så sätter pojken upp flera fällor i huset och några av dem skulle vara rent utav livsfarliga i verkligheten. I klippen nedan testar dem några av fällorna från filmen och dess påverkan på kroppen!

Igår blev det inget Veckans Quiz, men det var planerat att det inte skulle bli ett denna fredag för nu är det lördag och inte vilken dag som helst. Det är självaste julafton! Kommer tomten ge dig många julklappar?

Den sjätte december firar Finland sin självständighetsdag som var för några dagar sen och då frågar vi, vad kan du om Finland egentligen?

Annons
Annons
Annons
Annons