Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hamsterpajs sexperter svarar på dina funderingar om sex, kärlek, kroppen och annat som hör tonåren till. Vill du ställa en fråga? Välj "Ställ en fråga" i menyn ovanför! Givetvis är du helt anonym om du så önskar. Våra sexperter får inte se vem som ställt frågan.

Senast besvarade frågan

Tjej som tycker sex är äckligt?

Tjena! Har varit tillsammans med en tjej i snart 2 månader nu och detjade ca 1 månad innan vi faktiskt blev ihop. Allt går jättebra och vi trivs med varandra.Vi är båda 20+. Saken är att hon är väldigt bortstötande när det kommer till intima saker som tex pussas. Hon säger att hon inte har något emot det men känns som att hon försöker hitta på bortförklaringar, tex att hon har dålig andedräkt. Hon har uttryckt att hon tycker hångla är äckligt och det respekterar jag, Dock är jag lite orolig om hon tycker sex också är äckligt. Jag tog upp ämnet om sex med henne och fick reda på att hon var oskuld, hon blev faktiskt upprörd samma kväll pga att hon tyckte det ämnet var obekvämt att prata om. Hon berättade även en gång att hon och hennes kompisar som barn hade hittat på olika ord för saker som tex knulla, och sa "vi hittade på många ord för äckliga saker". Inser att det bara har gått ca 1 1/2 månad mellan oss och att hon kanske vill vänta med att förlora sin oskuld och om jag är den rätta för henne, men jag kan aldrig sluta tänka på om hon verkligen tycker det är äckligt eller om det bara är så att hon är blyg om det. Vet att sex inte är allt i ett förhållande men jag hade blivit riktigt besviken om hon såg sex som något äckligt. Vill inte pressa henne eller övertala henne till att göra något som hon inte vill, väntar hellre några månader då detta kan handla om en tidsfråga. Min fråga till er är då, är detta vanligt hos tjejer? och hur kan jag prata om sex med henne på ett bra sätt som inte får henne att känna sig obekväm?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Kommunikation är det viktigaste här. Kanske har det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt som hon inte känner sig trygg med att dela med sig av ännu. Kanske är det något annat som gör att hon är väldigt avig mot sex och hångel. Du kan omöjligt få svaret om ni inte börjar prata om ämnet.

Min tanke är att du kanske själv kan börja öppna upp med att prata om något du tycker är jobbigt eller obehagligt och visa att du litar på henne och att hon därigenom kan börja lita mer på dig också. Du kan faktiskt också ställa frågan rakt ut om det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt. Det viktiga är att du lyssnar in och respekterar vad hon tycker och tänker, då det ju är hennes tankar. Sen kan det ju faktiskt vara så att hon helt enkelt inte har något som helst intresse av sex och dylikt och då får du värdera om det känns ok för dig att vara tillsammans ändå. Förklara hur du känner och var tydlig med att inte vara pressande, samtidigt som du lyssnar och visar intresse för hennes känslor.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Välj en kategori att kika runt i

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt |