Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Tjejens kropp

Nästa sida »

Porr & onani i tidig ålder

I vilken ålder är det normalt att man tittar på por och onanerar undrar i förebyggande syfte

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!

Jag sammanfattar dina 2 frågor här.

Porr är oftast åldersbegränsat till 18 år (I vissa länder 21) med alternativet att lämna sidan om man är <18 och gå in på sidan om man är >18. Normen är dock tyvärr runt 15+ vilket i sig inte är rekommenderat då man får en syn på sex i ett helt annat mer kommersiellt och brutalt sätt än hur det egentligen funkar. Du skrev i en annan fråga av samma typ att du är 12/13 år, vilket är väldigt ungt att titta på porr, dessutom om du gjort det sen 10 års ålder.

I förebyggande syfte skulle jag rekommendera att inte titta på porr och kanske ännu inte hålla på för mycket med onanering ( dock är det inte fel, då det kan vara bra att lära känna sin kropp på alla sätt, dock kan onanering ta upp mycket tid och tankeplats i en ålder då sex och samlevnad inte ska vara något man riktigt tänker på förutom då hur barn blir till)

Slutsatsen, det är inget fel på det du gör, men skulle rekommendera att inte lägga allt för mycket tid och tanke åt det. Dock, din kropp, ditt val så om du känner att det hjälper dig, förgyller din dag, onanera. Dock skulle jag rekommendera att undvika porret

Hoppas det kunde hjälpa
MVH
Hotdoggie

Blev våt - varför?

När min pojkvän klämmer på mina bröst under filmen vi kollade på igår så blev jag våt vid fittan. Va kan detta beror på? kom liksom oväntat å blev nervös för de kom bara utan att jag kände något.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Du blev med största sannolikhet upphetsad, då händer det där hos en del tjejer.

/myh

Kissa ute som tjej?

Hej, hur gör flickor om de är ute och måste kissa? Flickor sitter ju och kissar inomhus. Måste de dra ned byxorna hela vägen?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Ja, antingen kör de på klassikern att dra ner byxorna hela vägen, alternativt har det någon liknande den här produkten:

https://www.coolstuff.se/P-Mate

i handväskan.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Bh?

Jag är 13 snart 14 och har testat bhar som är min systar gamla i 65aa, de passar. Jag vet inte ifall jag ska börja använda de, alla andar i min klass använder bh och på idrotten när vi skulle byta om så sa en tjej i min klass "när började ni använda bh?" hon som sa det har stora bröst och hon hade typ börjat i 4an. Jag visste inte vad jag skulle säga så jag bara stod där och det kändes som att alla stirrar på mig Jag vet inte vad de skulle säga om jag började med bh för alla tycker typ att jag är en sportnörd. Vad ska jag göra svara helst på alla frågor.

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Det finns vuxna kvinnor som aldrig använt bh och som inte vill använda det heller, samtidigt som det finns de som använt de från de var väldigt unga. Om du vill använda det eller inte är helt upp till dig själv. Kan du låna syrrans gamla är det ju perfekt att testa lite för då vet du om du trivs i det eller inte. Så om du vill använda det eller inte är helt upp till dig själv :-)

Vad gäller det där med kroppen och hur tidigt man utvecklas är ju det helt olika och ingenting att skämmas över. Du kommer att utvecklas när det är dags för det och varken förr eller senare. Jag tror att det absolut bästa sättet är att vara helt ärlig och inte försöka låtsas vara något som man inte är.

Säg som det är om någon frågar dig att du börjat nyss eller inte börjat alls ännu. Om någon skulle vara så taskig att de retas för något sådant så var ärlig igen. Berätta för dem att varken du eller någon annan kan bestämma när kroppen utvecklas och att du tycker det är taskigt och tråkigt att de retas för saker du inte kan göra något åt. Ett sådant svar brukar vara ganska så effektivt och dessutom få dem att tänka till över att det faktiskt inte är speciellt kul att retas över sådana saker, för hur kul är det egentligen?

Lycka till!

MvH /RoadGunner

"Hålrum" i slidan

Hej!
Jag är kille på 23 år, som har en tjej i samma ålder.
När vi har sex så är hon tajt precis som det ska vara till en början, men om jag drar ut penis efter en stund och känner med ett finger i hennes slida då är det tajt vid öppningen typ 1-3cm sen efter det så är det som ett stort hålrum som inte fanns där i början av akten. Hålrummet upplever jag att det är bredare än min penis (hur nu det kommer sig) och då undrar jag om du/ni vet varför det är så samt om det är något man kan göra, det är inte lika skönt efter en stund pga detta. Jag är övertygad om att även om något inte är där inne hustru då så är inte slidväggarna emot varandra. Jag förstår att jag töjer ut henne men inte så mkt, det är ett stort hålrum, det är alltså slidan som verkar bli stor.
Varför blir det så? lite tajt ska hon ju vara hela tiden.

För att föränkla frågorna:
1. Varför blir hon så stor?
2. Går det att göra något eller måste jag finna mig i detta?

Hoppas ni har bra svar
Tack!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag slänger upp denna fråga i forumet så våra hjälpsamma hamstrar kan erbjuda sin kunskap.
Vad tror ni?

/myh

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Verkar som om forumtråden inte riktigt ville skapas. Så jag ser om jag kan fixa!

/RoadGunner

Gå ner i vikt

hej jag har försök att gå ner i vikt och bli smal, jag går upp i vikt fort om jag äter vanliga portioner varje dag jag ha försökt att sluta äta så men de ä svårt hur ska jag göra om jag vill få anorexia fort och på ett enkelt sätt snälla hjälp mig

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag tänker inte säga någonting om hur man får anorexia. Det rör sig snarare om att du borde börja träna om du vill gå ner i vikt. Förbränn mer än du äter.

/myh

Grips av panik av orgasm

Hej
Är en tjej på 20 år har ett problem när jag ska ha sex med min kille.
Det går jätte bra hela tiden ända till just innan jag ska få en orgasm och grips av panik
Tror det kan vara så att jag är rädd att förlora kontrollen, har försökt många gånger att låta honom göra det men får alltid panik just innan och stoppar honom.
Har haft sex med honom under ett par månaders tid före det var jag oskuld och har aldrig fått en orgasm.
Jag litar på honom och har inga problem med att ha honom som partner men jag är väldigt orolig vad som kommer hända eller vad han kan se om jag får orgasm och vad han kommer tycka om det.
Är lite överviktig så har ingen självsäkerhet alls.
Han berättade för mej för ett par dagar sedan att det stör honom att han inte får ge mej en då han känner att han utnytjar mej

Vad kan jag göra?
jag vill låta honom ge mej en men kommer inte förbi paniken. :(
Hur kan jag undvika paniken ock slappna av?
Kan det hjälpa med bättre ''förberedelser* ?

Tack för svar

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag postar denna fråga i forumet, kanske kan någon hamster vara till hjälp?

/myh

Sexlust utan livmoder

Hur påverkas sexlusten om livmodern är borta? Bli man lika kåt som innan?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vanligtvis så påverkas inte sexlusten av att man tar bort livmodern.

/myh

Uttöjd

hej, jag är en 13-årig tjej och jag och min pojkvän har regelbundet sex med barandra.
Ungefär ett halvår sen första ligget typ.
Nu säger min kille att tycker att min slida känns slapp.
kan man bli utänjd genom att ha sex så här tidigt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Slidan har en fantastisk anpassningsförmåga och töjs inte riktigt ut av sex. Vid sådan ung ålder utvecklas kroppen även fortfarande och går med största sannolikhet tillbaka tills sitt "normala" tillstånd.

/myh

Bula i underlivet

Hej, är en tjej på 16 år. För ungefär en vecka sen var det första gången jag rakade mig själv i underlivet. Då både såg och kände jag att det fanns typ som en liten bula vid ena blygläppen. Nu kliar det även att jag rakat mig. Vet inte vad jag ska göra och jag vill inte söka till någon barnmorska för vill inte att mina föräldrar ska veta detta. Vad ska jag göra? Är det farligt, hur får man bort den här "bulan" och vad fan är det?!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är svårt att veta för oss exakt vad det kan tänkas vara så jag rekommenderar dig att kontakta en barnmorska. Dina föräldrar behöver inte veta något om detta för att du går dit.

/myh

Är vätska vid orgasm normalt?

HJÄLP jag är en 13 årig tjej och jag ska fylla 14 i år! Och jag har börjat onanera och känna lite på mig själv på sistone och idag så stoppade jag in ett finger i mig själv och så gjorde jag typ "kom hit" rörelsen med fingret och jag vet inte vad som hände men jag började typ känna mig kissenödig och sen så typ sprutade det ut kiss eller någon vätska ur mig? Är det något fel på mig då? ( det har hänt 2 ggr)

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hej

Oftast när en kör "kom hit" rörelsen på en tjej så kommer en åt g-punkten som är en speciell plats i vaginan som är skön att få stimulerad. Det du beskriver som kiss är troligtvis en fontänorgasm, vilket betyder att det körtlar vid och i urinröret som släpper ut naturliga och ofarliga vätskor. Trots att inte alla kan uppnå det så är fullkomligt normalt att få det!

/Mvh Doggie

Flickvän blöder vid sex

Hej, jag och min flickvän har haft sex med varandra ett par gånger nu. Och de senaste tre gångerna har det alltid hänt att hon börjar blöda. Vi har båda aldrig haft sex med någon annan förut så jag tror könssjukdomar är väldigt otroligt och vi har alltid använt kondom. tacksam för hjälp!

Visningsbild

Peppar svarar:

Hejsan!
Att din flickvän blöder kan ha många olika anledningar.
Det första jag rekommenderar är att fråga din flickvän om det gör ont när ni har sex. Det kan även vara så att hon inte är tillräckligt våt alt. blir uttorkad under akten. Händer detta finns det risk för sprickor på insidan.
Dessa är oftast ofarliga, men kan orsaka blödningar. Även med kondom kan det hända p.g.a friktionen vid rörelserna. Då rekommenderar jag att använda mer glidmedel!
Skulle det vara så att ni själva inte kan komma på vad det kan vara så rekommenderar jag att ni tar kontakt med UMO (om ni är under 23) och/eller vårdcentral för att få tid med en professionell!

Trivs inte med min kropp

Hej! Jag är 14 år och gillar inte min kropp alls.. Jag vet att man ska va nöjd över hur man ser ut men tycker att de är väldigt svårt. Jag har ingen stor rumpa och mina bröst är konstigt formade, typ som pyramider.. Ja vet inte riktigt vad jag ska göra för trivs inte med min kropp..

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

I 14-årsåldern är det tyvärr väldigt vanligt att killar och framförallt tjejer inte trivs i sin kropp. Det jag tycker att du skall göra är att prata med exempelvis en kurator eller om de hänvisar dig till en psykolog för att du skall få hjälp med att må bra över dig själv. Vi har alla olika kroppar och det man kan göra för att ta hand om den är att försöka motionera regelbundet och äta varierad nyttig kost. Brösten är olika hos alla kvinnor och samma sak med rumpan. Det finns inget facit hur det skall se ut. Känner du att du inte mår bra över saker du inte kan påverka är mitt tips att du pratar med någon som kan hjälpa dig att bryta tankemönstret!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Trosskydd

Hej!
Jag är 13 år och fick nyss min första mens då vi var i våran stuga, jag berättade för mamma och hon visade en necessär och sa "du kan använda dom här, det är trosskydd som använd när man har lite mens"
Hon har inte sagt något annat och jag vet inte ens vart vi har sånt här hemma, det var nu två veckor sen och jag vet inte hur jag ska göra nästa gång det kommer, jag vill ju inte fråga igen

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Tjae, jag kan inte svara på vart i huset ni förvarar dom men det finns att köpa på t.ex. ICA eller apoteket.

/myh

Graviditetstest

Jag har använt p-spruta sen 08 och slutade med den december för 1 år och snart 8 månader sen. Jag fick min mens för första gången sen jag slutade med sprutan för tre veckor sedan. I fredags ( för 4 dagar sen) hade jag oskyddat sex. Han kom inte i mig, men ändå dyker frågan upp om jag kan vara gravid.. I och med att jag inte riktigt har kommit igång med menscyklen så är jag ju inte helt säker med om jag kan bli gravid. Om det skulle vara att jag är gravid, när vet jag när som tidigast att jag är gravid? har inte tagit något graviditetstest, vet faktiskt inte hur tidigt man kan ta det och veta att den visar rätt. Skulle uppskatta att få svar snart.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
3 veckor efter att det oskyddade samlaget inträffade kan du ta ett graviditetstest.

/myh

Kan ej komma

Börjas o säga att jag är en tjej, 17 år, kan inte få orgasm.

Berättar bara kort att jag haft sex väldigt mkt, ja jag har vatt trygg, kåt osv o har testat precis allt. Så ni behöver inte säga såna anledningar.

Men asså det är ju inte skönt. Känner fan ta mig ingenting knappt, o har inte med killarnas prestation o göra!
Är så trött på sex får ju inte ut ett skit av det.. Och har aldrig fått!

Testat en vibrator o känns inget så länge ja inte lägger den på klitoris då. Men det blir så skönt typ så jag måste ta bort den för står inte ut me känslan typ? Svårt o förklara men kan inte ha kvar den så skönt de är, ska de va så? Hur ska man då kunna komma? Sen är ja så öm på klitoris så ja knappt kan röra mig

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Vissa har helt enkelt svårare att få orgasm och vissa uppskattar inte sex överhuvudtaget. Det kan vara så att du är en utav dom.
Har du provat låta någon annan använda vibratorn på dig?

/myh

Gravid?

Hej!jag äter p-piller osv men började med dom ca en vecka innan jag hade sex...har läst att de måste gå minst två veckor innan men e helt safe typ...om jag skulle göra ett uppehåll med dom och får tbx mensen osv då kan jag väll inte ha blivit gravid?:/

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det finns inget skydd som är 100% så risken att bli gravid finns alltid, även om den är liten.

/myh

Illamående efter orgasm

Hej! Jag onanerar lite då och då och jag älskar känslan av orgasm. Har onanerat från mycket ung ålder. Men nu för tiden blir jag väldigt ofta illa mående efter orgasm. Kommer kanske 1 min efter och varar bara i kanske 2 min men funderar på vad det är. Har googlat litegrann och hittat folk som känner samma sak men inte riktigt fått svar på vad det kan bero på? //tjej 15år

Visningsbild

myh svarar:

Hallå där!
Jag ber om ursäkt för ett väldigt sent svar.

Vad det beror på är lite svårt att säga, även fast att ni är flera som känner samma sak.
För allra bäst svar så skulle jag rekommendera dig att kontakta en barnmorska.

/myh

Gravid?

Kan man bli gravid om killen sprutar i fittan även fast man har P-plåster på sig?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej.
Ja, det är möjligt, men beror då allt som oftast på att man använt dem på fel sätt. Använder du plåstret korrekt klassas det som ett mycket säkert skydd och du behöver då inte oroa dig.

MvH /RoadGunner

Gravid?

Är jag gravid??
Just nu är jag på en månads semester men ungefär en vecka innan jag åkte hade jag oskyddat sex. Jag brukar alltid få min mens på planerad dag eller dagen innan. Jag skulle fått den igår. Har haft magkramper i ungefär en vecka nu å börjar få lite panik då jag inte kan köpa graviditetstest här.. Idag fick jag en Liten brun fläck men inget mer en så å jag brukar ha riklig mens som varar i 8 dagar.. Hjälp kan jag vara gravid?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Har du haft oskyddat sex är det såklart möjligt att du kan vara gravid. Det är definitivt inte säkert att det är så bara för att din mens är någon dag sen, men mitt tips är att du köper ett grav-test så fort tiden för dess tillförlitlighet passerat.
Vill du veta på en gång finns det också graviditetstest som man kan prova redan en vecka efter befruktning. Det finns olika sorter, men brukar ofta ha något namn som antyder att man kan testa tidigt. Du kan testa att se om du hittar något sådant i landet du befinner dig i.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Bröstvårtor?

Hej kan det vara dåligt att utsätta sina bröstvårtor för näst intill misshandel när man onanerar? är en tjej som tänder JÄTTE mycket på smärta i bröstvårtorna. jag brukar sätta de hårdaste klädnyporna i bröstvårtorna så de klämms ihop rejält, och dom ser väldigt misshandlade och dåliga ut efteråt. Det ända problemet är just det att jag inte vill skada dem så jag får några komplikationer. Så hur mycket kan man plåga dem utan att de tar skada? är det något jag borde sluta med?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Rent generellt så betyder smärta att kroppen signalerar att man skall sluta med det man håller på med, men det finns många likt dig som finner njutning i smärta. Kroppen är dock väldigt bra på att läka sig själv och det viktigaste är att om du får sår och liknande att du låter dem läka innan du gör det igen. Hur mycket man kan plåga sig är ju naturligtvis också individuellt. Kvinnor som ammar har ofta såriga bröstvårtor i början och när bebeisen börjar få tänder och biter. De är ganska tåliga och brukar fungera bra ändå.

Så mitt tips är att du lär känna din kropp själv och vad du tål, men att du ser till att den får läka ordentligt mellan varje gång du testar!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Farligt?

Hej, jag är en tjej på 17 år som undrar om det är farligt att hålla in magen för att se mindre tjock ut

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Nej, det är inte farligt.

/myh

Raknimg

Jag är en tjej på 15 år som undrar hur jag ska komma åt att raka mig längst bak vid stjärten?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Allra smidigast är att vaxa. Men vill du promt använda rakhyvel så kan du prova så framåtlutad eller sitta på huk.

/myh

Kort mens

Planerar inte att skaffa barn, men min mens har varit ganska kortvarig senaste tiden, endast 3 högst 4 dagar, förut lite längre. Kan det betyda att nåt är fel eller att jag är mindre fertil?

Visningsbild

rawwr svarar:

Troligtvis betyder det ingenting. Menscykeln kan förändras i samband med viktökning/viktminskning, hormonella preparat, stress etc. Dessutom förändras ju kroppen med åren, det inkluderar menscykeln.

Jag hade inte varit nämnvärt orolig, men om du ändå vill kan du ju gå till UM och prata igenom omständigheterna.

/rawwr

Gör illa mig

Vad gör jag om nån gör illa mig i underlivet??

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du säger till denna person att sluta alternativt slutar träffa denne helt.

/myh

Utebliven mens

när det gäller mens, vad är den längsta perioden ( alltså hur många dagar) i månaden som vanligast man ska ha mens, innan man ska behöva börja bli orolig?
För jag hade inte fått min på 7 månader men nu när den kom har den redan varat i 6 dagar och det brukade vara 4-5 så om det fortsätter vad ska jag göra då?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Det finns många olika anledningar till att mensen är försenad. Det kan vara graviditet, viktökning eller viktminskning, stress, hormonella preventivmedel och så vidare. Vanligtvis har en person mens i 2-7 dagar (snittet är runt 3-5). En cykel är cirka 28 dagar.

Min rekommendation till dig är att ta kontakt med en barnmorska och kontrollera vad som gör att din mens uteblivit. De kan dessutom hjälpa dig att få koll på din mens framöver.

/rawwr

Vad händer när man blir kåt?

Hej!
När man blir kåt och blir våt, är det flytningarna som gör att killen kan komma in?
Tacksam för svar!

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Ja, det kan man säga. Dock brukar det i denna typ av sammanhang kallas sekret. Du kan läsa mer om det här: http://mammasidan.se/bli-gravid/livmoderhalssekretet

Om du vill läsa mer om vad som händer i kroppen när man blir kåt hittar du det bland annat på 1177: http://www.1177.se/Stockholm/Tema/Sex-och-relationer/Lust/Sexuell-upphetsning1/?ar=True

/rawwr

Blygdläppar

Hej, Är en tjej på 14, snart 15 år och undrar lite om mina blygdläppar.. Har extremt stora inre blygdläppar och vet int hur jag ska göra... När jag int har trosor på mig kan jag typ int gå för de är ivägen, tycker oxå att det är fult på mig och obekvämt.. Funderar på att göra en operation, men vill inte säga till mina föräldrar.. Är oxå orolig hur den personen jag har sex med första gången ska reagera! Tycker det ser jävligt äckligt ut och vet int hur jag ska göra!? Någon som kan hjälpa mig??

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag skulle tro att detta "problem" kan försvinna med tiden då din kropp ännu inte är helt färdigutvecklad.
Hur jobbigt det än kan kännas så skulle jag rekommendera dig att vänta några år. Kroppen behöver tid på sig att växa till sig och man kan känna sig lite si och så under tiden.
Vem vet, du kanske lär dig att acceptera det med tiden?

Personen du kommer att ha samlag med kommer med största sannolikhet inte bry sig. Ni har ju då kommit så långt att ni båda vill ligga med varandra och en sak som ett "skönhetsfel" kommer sällan ivägen när attraktionen och viljan finns där annars.

/myh

Gravid?

Jag hade sex med min kille i fredags och han kom i kondomen och fortsatte lite sen när han skulle dra bort så fastnade kondomen lite i min slida, jag blev så rädd att ja drog ut den snabbt och gav den snabbt till honom haha låter hemskt men ja.. Är sjukt rädd. Sen när ja tog bort den tog ja på mig och hade massa sperma eller min orgasm vet inte vad de var..så kände mina fingrar och så la jag det på mitt lår och torkade bort det snabbt nu är jag jätte rädd att ja kan bli gravid med tanke på att ja ändå rörde min slida med mina fingrar vet nt om ja tog in dem långt in.., min mens tog även slut i fredags kom forfarnde lite brunt.. finns det risk eller hur är det ? Tog nu dagen efter piller i lördags.. Och jag har mått så fruktansvärt illa dem här fyra dagarna och magen är svullen fick även mens? mellanblödningar idag? känns som en riktigt mens men jag ska egentligen inte ha någon mens.. Någon som känner till biverkningarna? Är verkligen jätte rädd vart hos ungdomsmottagningen men sa att det finns någon chans men den här illamåendet gör mig riktigt rädd.. och nu mensen? jag ska inte ens ha det nu..

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag upplevde inlägget lite rörigt, men bästa svaret på din fråga får du genom att göra ett graviditetstest.

Det finns en liten risk att man blir gravid trots att man får sin mens.

/myh

Herpes?

Hjälp mig! Jag har typ blåsor i slidan, tror att det har koppling till att jag har feber..? Jag är oskuld och har aldrig ens kysst någon, kan det ändå vara herpes?? Snälla hjälp mig! Jag fick detta idag!!!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Min rekommendation är att gå till UMO eller närmaste vårdcentral för att få det undersökt och behandlat.

/myh

Nästa sida »
Annons