Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Förhållanden

Nästa sida »

Känslor svalnat

Jag hatar mig själv.

Jag har en pojkvän som jag är på väg att göra slut med, vi är bra vänner men jag känner att vi inte är mer än vänner (har inga känslor för honom längre på det sättet).
Lärde nyss känna en kille via jobbet. Ska inte säga att jag är kär i honom, men någon typ av känslor har jag fått för honom. Dessutom är han legit intresserad av mig, men jag skulle aldrig vara otrogen. Aldrig i livet. Skulle han bli närgången mot mig skulle jag knuffa bort honom eller liknande.

Jag har inte varit otrogen (vi har bara utvecklat en kollegarelation), men jag mår så jävla dåligt varje gång jag tänker på den andra killen samtidigt som vi inte gjort slut än. Det är bara tankar, men jag mår skit ändå.

Tänk om vi blir tillsammans bara någon vecka efter jag gjort slut med killen nu? Är det inte ett väldigt vidrigt beteende? Jag kan knappt se mig själv i spegeln...

Ska jag säga när jag gör slut att jag har någon form av känslor för den andra killen? Eller är det inte så viktigt med tanken på om jag inte vet om jag är verkligen kär eller bara har en crush (är det ens en skillnad mellan crush o vara kär)? Jag vill att min snart X-pojkvän ska må så lite dåligt som möjligt.

Snälla hjälp, jag hatar mig själv.

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Att relationer ändras med tiden är ingenting konstigt alls och det är inte heller något konstigt att du fattar intresse för någon annan. Jag tycker du resonerar väldigt vettigt som vill göra slut med din kille innan du påbörjar något nytt, men ärligt talat finns det ingen gräns för hur lång tid du bör vänta efteråt innan du börjar dejta. Folk kan tycka vad de vill om saker och ting, men du är faktiskt inte bunden till att vara med någon för all framtid som du inte vill ha en relation med på det sättet längre.

Gör slut med pojkvännen och se vart det leder med den nya eller låt det vara om du hellre vill. Det är bara du själv som kan känna om och när du vill börja dejta igen.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Gillar en tjej

Jag vet inte om dethär hör hemma här men iallafall,
jag är en killa på 15 år och jag har börjat prata med en tjej.
Vi har pratat i lite mer än en månad nu och jag börjar verkligen gilla henne
men efterssom jag är världens största mes så vågar jag inte säga att jag gillar henne bara sådär. jag tycker själv jag ser helt okej ut.
vi går på samma skola hon är ett år yngre.
så jag undrar har någon tips på hur jag ska säga att jag gillar henne? vill inte att våran vänskap ska förstöras om hon inte säger ja
tack!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!
Börja med att träffa henne utan kompisar och se vart det leder. Klassikern filmkväll är ju ganska bra, så kan du testa att hålla handen, smeka lite och se om hon verkar svara bra på det eller inte.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Kär i en tjej

hej, jag är en kille på 15 år
de är så att jag har pratat med en tjej i lite mer än en månad nu, vi går i samma skola men hon är ett år yngre, vi har aldrig träffats men jag har blivit otrolig kär i henne.
jag har blivit så kär att jag börjar bli galen. jag vet inte om hon gillar mig (jag tror inte det) och jag är rädd att om jag säger att jag gillar henne så kommer vår vänskap att förstöras så jag behöver HJÄLP SNABBT!!!!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Börja med att fråga henne om hon vill träffas och hitta på något efter skolan någon dag. Sen får ni se vart det leder.
Lycka till!

MvH /RoadGunner

Upptagen tjej?

Hejsan!
Jag har nyligen gått och blivit kär i en tjej som är i samma ålder (17) och vi har det jättetrevlig och kul tillsammans. Problemet är att hon redan har pojkvän (2mån). Vad skall jag göra???

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Är hon upptagen gör du nog klokast i att antingen vänta tills hon blir ledig, eller så letar du rätt på en ny. Att börja ragga på en tjej som redan är upptagen brukar vanligtvis mest leda till besvär.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

18 år & 14 år

Hej jag är 18 år och har träffat en fett trevlig tjej. Vi har träffats 4 gånger på 3 månader, ända e att hon bor 40 min från mig med pendeltåg, men det har inte vi någon större bekymmer över. men det största problemet jag ser men inte hon e att jag är ju 18 och hon 14... hon fyller 15 i september jag fyllde 18 för 5 dagar sen så är 3 år äldre om man räknar med slutet på året. Vet dock inte vad jag ska tycka har verkligen känslor för henne.. men har hört så många som säger så mycket olika så vet inte om jag ska fortsätta eller om jag ska ge upp.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag förstår inte varför du skulle ge upp. Tycker ni om varandra och klickar så är det bara att köra.

/myh

Vet inte om hon gillar mig

Jag gillar en tjej men vet inte om hon gillar mig vad ska jag göra

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Nu har jag väldigt lite information att gå på. Känner ni varandra? Går ni i skolan? Jobbar ihop?
Så det bästa och lättaste svaret är: fråga henne.

/myh

Komma över sitt ex

Hej.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Mitt ex gjorde slut med mig i oktober och jag kan inte släppa henne. Vi var ihop i knappt 2 månader, en fis i blöjan för vissa. Men allt är såååå grått utan henne. Anledningen till att hon gjorde slut var för att det gick snabbt fram och för att hon kände att hon inte var redo för ett förhållande med någon. Hon säger att hon fortfarande har känslor för mig. Har gått lite mer än en månad nu så jag bestämde mig för att "sluta tro på sagor" så jag förklarade för henne att jag har känslor kvar för henne och att jag saknar henne men respekterar hennes val och önskar henne all lycka då jag inte tror hon kommer vilja ha tillbaka mig. Hennes reaktion på detta var: Vem har sagt att jag inte har känslor kvar för dig, och typ "aja nu har ju du sagt farväl så".
Så detta vart ett längre inlägg, ber om ursäkt för det. Men vad ska jag göra (tycker ni) Försökt träffa andra men det känns bara fel. Mina närmsta vänner är alla upptagna med olika saker som skola, jobb o.s.v. Jag jobbar oxå men som vikarie nån gång i veckan. Hur ska jag göra för att gå vidare?
Allt känns bara grått å för jävligt.
Tack för att ni läser detta ...
//Anonym

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det känns nästan alltid grått när en relation tar slut, oavsett längden på relationen.
Att hon säger saker som "vem har sagt att jag inte har känslor kvar" spelar en lite spratt, man skaffar sig förhoppningen om att det ska fungera igen när man egentligen borde ha inställningen att det inte borde bli något. För då är det lättare att hantera resultatet.

Jag skulle säga att du kan skaffa dig en hobby, pyssla med något, börja träna om du inte gör det. Allt för att ockupera sinnet och tänka på dig själv lite. Fråga dina kompisar om de kan tänka sig skaffa lite tid att träffa dig då du skulle behöva det.

Vad skulle ni andra hamstrar ge för råd?

/myh

Lite problem

Hejsan, det är så att jag tycker jag har lite problem.
Jag gillar två tjejer just nu, en som jag vet inte är intresserad och en som vill ge mig en chans. Den som inte är intresserad vet att jag är intresserad och jag är ''friendzonead''. Den är också intresserad av min vän. Den andra tjejen har jag inte pratat jättemycket med, småprat mer över snapchat. Jag funderar på att fråga om hon vill gå på bio eller något men vet inte hur jag ska ta initiativ och vad som kan hända om hon säger nej, hjälp tack!

PS, är 15 år och båda går på samma skola som mig

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!¨

Den första tjejen som inte är intresserad av dig, men i din kompis tycker jag ju utav det du beskriver låter som en återvändsgränd. Henne bör du nog glömma snarast om det går. Den som vill ge dig en chans låter helt klart bättre. Tycker absolut du kan fråga om hon vill gå på bio med dig! :-)


Det som händer om du inte frågar är att ni inte går på bio.
Det som händer om du frågar och hon säger nej är att ni inte går på bio.
Det som händer om du frågar och hon säger ja är att ni går på bio.

Du har med andra ord inget som helt att förlora på att fråga! :-)

Fråga på snapchat om hon har lust att gå på bio till helgen. Svårare än så behöver det inte vara!

Lycka till! MvH /RoadGunner

Träffa tjejer

Hej! Jag är en kille på 14 snart 15 jag är väldigt ensam och inte så många kompisar förutom skolan. Jag är väldigt desperat av att få en flickvän för att alla mina kompisar har det och får ganska ofta höra att jag kommer vara ensam hela mitt liv... Vet att jag inte tänker bara bli ihop med någon jag inte gillar men jag har aldrig fått upp det sociala med folk har ingen kontakt med tjejer överhuvudtaget och dem i min klass ( tjejerna) tycker jag är världens clown... Och jag försöker vara rolg för det är det ända sättet jag kan för att inte bli utfryst så jag undrade hur man får kontakt mer tjejer vart man kan träffa dem osv? Tack på förhand uppskattar snabba svar

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Hamsterpaj! Sociala medier! Det är ett utmärkt ställe att träffa folk på, så länge man är lite försiktig och är säker på att det är personen på bilden man faktiskt pratar med.
Det funkar även kalas om du har något fritidsintresse som även tjejer befinner sig på. Prova dig fram.

/myh

Får inga tjejer

Jag är väldigt ledsen över att jag inte kan få tjejer och hatar när jag ser på mina kompisar som får hur mycket som helst... Alltså i min stad så har jag inte fått någon alls, har skrivit till massor här men alla typ iggar, och svarar segt osv..... men när jag skriver till tjejer från andra städer, så går det bra! jag fattar inte varför kan jag inte få tjejer här i min hemstad, men i andra städer. Vad kan det bero? Jag har alltid undrat.... jag vet själv jag vet vad jag skriver osv... och många har sagt till mig "du ser bra ut, du har bra klädstil osv men ändå så har du ingen tjej".... och endag så hade min kompis tråkigt, så han skrev till tre tjejer "hej kan vi träffas" och alla dem ba "JA"
men när jag skrev så svarar dem inte, man ba "dra åt helvete med er!" man blir bara så ledsen och typ svartsjuk...

Jag vill att nån skriver vad det kan bero på, vad jag behöver förbättras, vad för misstag jag gör osv...

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är svårt för mig att svara på vad du kan tänkas göra "fel" då jag inte vet hur konversationerna ser ut.
Utseende och kläder är inte allt när det kommer till varför en person kan tänkas ha en partner. Skriver du dock till tjejerna att de ska dra åt helvete så är det inte så märkligt att de inte är intresserade.
Ändra din öppningsreplik, "Hej hur är det?" är ett relativt tråkigt meddelande att börja med och många tjejer skippar nog att svara på det.
Börja med något roligare, något som fångar intresset.

/myh

Göra för att en tjej skall gilla en?

Hur ska man göra för en tjej ska börja gilla mig? Vi går inte i samma klass o vill bli bra vän me henne ;) tacksam för svar! Hade bra

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Jag gissar på att ni går i samma skola iallafall eftersom du inte skriver att ni går i samma klass? Mitt tips är att du helt enkelt pratar med henne, kanske på rasten, eller annars om ni är på någon gemensam tillställning typ fotbollsmatch, disco, skolutflykt eller liknande. Prata mycket med henne och sen så frågar du henne om hon vill hitta på något någon dag när ni fått en bra kontakt.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Gillar han mig?

vad gör jag för att han ska gilla mej?
jag gillar en kille super mycket, det händer ofta att jag stalkar han på instagram.
jag brukar snapa han men det händer ofta att han inte svarar utan bara kollar.
han kompisar säger att han gillar mig, men när min kompis fråga hur han känner säger han att han inte vet om han gillar mig eller nån annan.
jag vet inte hur jag ska prata me han, om jag ska prata m han öga mot öga och fråga hur han känner.

hur får jag han att märka mig och gilla mig.
destutom har jag börja gilla en annan kille som förmodligen gillar, men jag gillar den första killen mer.
vad ska jag göra och vem ska jag satsa på

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Är det den första du gillar mest så tycker jag att du skall satsa på honom och se var det det leder. Hur man gör är att man börjar såklart att prata med varandra. Det är det viktigaste och sen får man se vart det tar vägen. Som jag förstår det är ni kompisar irl? Isåfall är det ju helt klart lättare. Då får du prata med honom lite allmänt och sen kan du helt enkelt fråga om han vill hitta på något någon dag. vad ni hittar på spelar mindre roll, men gärna något gemensamt intresse där det finns chans att prata lite med varandra. Träffas ni mer så får du se vart det leder. Du märker ganska snart om han är intresserad av dig och märker du att han är det är det bara att köra på och antingen prata eller ge en puss eller två.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Sagt förlåt, men hon är ledsen

Hej, jag va full en dag o så pratade jag med min tjej o tänkte inte på vad jag sa, så sa jag något som inte va lämpligt o så blev hon ledsen, o nu mår jag dåligt av det, jag var typ helt borta, packad som fan, och nu mår jag dåligt av det själv, jag har bett om ursäkt men hon är fortfarande ledsen o hon vill inte prata om det, vad ska jag göra?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du får nog helt enkelt ge det tid. Har du klargjort att du inte menade det och bett om ursäkt så finns det inte så mycket mer du kan göra.

/myh

Prata om sex

Jag och min kille är i ett distansförhållande, jag önskar att vi kunde prata lite mer öppet om sex. Jag vill att han ska kunna sätta ord på sin lust, men antigen är han för blyg eller så kanske han bara inte tycker att sex är viktigt i ett förhållande, vilket jag tycker att det är ganska besvikande. finns ngt jag kan göra för att få honom att börja prata om det?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du kan ju inte riktigt tvinga din pojkvän till det, vill han så vill han inte bara. Men det kanske underlättar om du börjar?

/myh

Kan ej gå vidare

Hej

Jag är en tjej på 24 som saknar mitt (ofrivilliga) ex så otroligt mycket. Han gjorde slut i början av mars, han sa att han fortfarande älskar mig, att jag är underbar, en av de bästa människor han någonsinn träffat. Varför han gjorde slut var pga att han ska resa iväg som läkare utan gränser och inte vill ha något långdistansförhållande och tycker att det är dumt att leva ihop tills det är dags för honom att åka.

Vill ju bara vara med honom. Fick diagnosen depression och pratar med en psykolog om allt det här men skulle vilja ha andras tankar om det. Han finns i mina tankar hela tiden och jag känner att det är honom jag vill dela mitt liv med.
Hoppet finns fortfarande där! Vet inte vad jag ska ta mig till.. han ville att vi inte skulle ha kontakt på ett tag för att båda ska kunna gå vidare, men jag kan inte, har dejtat andra, försökt på så många sätt att ta mig vidare... mår så dåligt av detta!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Att relationer tar slut trots att känslorna finns kvar är alltid tungt. Det viktiga för dig nu är att hålla dig sysselsatt, skulle jag vilja säga. Häng med vänner, skaffa någon ny hobby, försök dejta ändå. Hur klyschigt det än låter så läker tiden alla sår och även detta kommer du komma över.

/myh

Vill inte än

Hej! jag är ihop med en kille och vi har ungefär varit ihop i 1-2 veckor, igår träffades vi hemma hos honom (första gången jag var där) och han var väldigt klängig. Vi kollade film och så ville han kyssas hela tiden. Kyssas va okej men han ville ta innanför mina byxor och att jag skulle göra det på honom men jag vill liksom inte det. Är rädd för att va med han igen för jag vill inte ta han mellan benen eller han på mig.. Vad ska jag göra? Så han inte gör så igen.. Vill inte att han ska tro att jag inte gillar han, det gör jag, men vill inte hålla på med sånt ://

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Säg det till honom, att du tycker om honom men vill ta det lugnt i början.

/myh

Ex eller nya killen?

Hej!vet inte om ni kan hjälpa, men jag testar... det är såhär att jag och mitt ex gjorde slut i Juli, och han hörde av sig till mig för 1 vecka sedan och idag fick jag reda på att han vill bli tsm igen, men jag är osäker och det är för hans mående gick ut över mig under förhållandet + att under denna tiden vi gjorde slut så hitta jag en kille som är helt underbar! men han bor långt ifrån mig, men jag har bokat resa till honom som inte går och avboka, och ska dit i slutet av oktober och nu sitter jag i klistret... de ända jag känner just nu är att skita i båda men går inte, och går inte att ha båda så vafan ska jag göra?! vågar inte säga till dom heller om att jag har crush i ex och e typ på G med en annan // tjej med panik !

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du måste vara ärlig mot dig själv och killarna du träffar. Ta dig en funderare om vem du verkligen vill vara med. Det är inte schysst mot den nya killen om du är kär i ditt ex ännu.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej, har sjuka problem med mina psykiska tankar och behöver lite råd. Jag har varit tillsammans med en tjej under längre tid. Och jag älskar henne massor. Problemet är väl att vi hade en dålig start. Den började väldigt fint och bra osv. Sen en dag så bara totalt vände hennes tankar om mig och friendzonade mig. Under denna tiden var vi båda öppna med att vi inte träffade någon annan utan det bara var vi. Tills det totalt vände bara.
Dock så fick jah reda på att hon låg med en annan 4 dagar efter att detta hände. Som hon tydligen höll på med fast nekade det.. en månad senare insåg hon sitt "misstag" i hennes tankar och ville ha tillbaka mig. Vilket hon kämpade för och där är vi idag. Snart ett år senare. Dock fick jag även reda på att hon låg med en till kille mellan den första och nu obviously mig.
Är det fel att jah nästan känner mig lite bedragen av hennes beteende under den tiden? Att säga att man har känslor fast knullar två andra?
Kan tilläggas att hon tog min oskuld och hon har närmare tvåsiffrigt på listan. Är det fel av mig att känna att vi inte är på samma nivå?
Vad ska jag göra?
Tankarna kommer i omgångar och just nu de ända jag ser är dom två killarna och min tjej så fort jag sluter ögonen..

Mvh fundersam 18 åring

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Det är inte alltför märkligt att du känner dig bedragen eller liknande p.g.a. att hon inte var ärlig mot dig, men detta är något ni bör ta upp mellan er så det inte ligger och gnager.
Jag förstår inte riktigt vad du menar med samma nivå men rör det sig om antalet så är det något alla tycker väldigt olika om. Är det snarare erfarenhetsmässigt så ja, hon kanske har haft sex med fler, men det behöver inte betyda bra sex.

Har ni pratat om detta så måste du kunna se förbi det om du vill vara med denna tjej. Hon är med dig idag av en anledning, hon kämpade för att få dig av en anledning. Att hon har haft ett sexliv innan dig är inget hon kan göra något åt idag och det är på ett sätt lite "fult" att det ska få förstöra nu.
Hoppas det löser sig.

/myh

Borde jag?

Jag har skaffat en ny tjej och hon vill ha sex med mig. Jag är 13 o har redan haft sex. De va okej men jag älskade tjejen jag hade sex med då. Jag har inga känslor för den nya tjejen. Borde jag ha sex med henne?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Känslor behöver nödvändigtvis inte vara inblandade vid samlag, men om något så skulle jag säga att du inte ens bör vara tillsammans med den nya tjejen då du inte känner något för henne.
Att ha en relation med någon man inte känner något för är ganska meningslöst, sexet likaså.
Så jag skulle avråda dig från detta.

/myh

Långdistans och tjaffsar

Hej ! detta är min sista utväg, så jag testar och se om någon här kanske kan hjälpa mig...
hur ska jag börja, jo är tillsammans med en kille, varit det i lite mera än 2 månader. Dom senaste 2-3 veckorna har vi tjafsat flera gånger! mest om småsaker... vet inte varför det händer :( han överreagerar på saker, tycker jag... liksom så fort jag gör något så börjar han bli annorlunda när han skriver, börjar bli småsur :S och för någon dag sedan så sa jag till honom " ska vi ha en skypedag imorgon efter jag slutat skolan?" det gick han med på. Sedan dagen efter så snapade vi och jag skrev " aw du har skjorta på dig" då sa han att han skulle träffa sin farbror och sedan till läkaren och då sa jag till honom men vi skulle skypa ju, och då började han bli jättesur! han avbokade läkartiden bara för det där, och han ser de som allt är MITT fel ! vet inte hur? Liksom han sa ja till mig att vi skulle skypa, men han hade planer redan men sa inget..... och han säger till mig att JAG kontrollerar honom för han avbokar saker han ska göra men det är absolut INTE sant! jag vill prata med honom i skype, MEN det jag inte gillar är när han lovar att vi ska prata så gör han annat, sedan bara avbokar :S detta är vårat problem just nu... vi har distansförhållande också så det rätt jobbigt... och jag försöker kämpa på få hit honom till mig igen, men de går knappt... han har JÄMT bortförklaringar som är dåliga! men jag älskar honom verkligen, men asså oh venne vad jag ska göra.... gått vid mera än 1 månad sedan vi sågs senast, och de så sjukt jobbigt :( och hjälper inte att vi tjafsar så himla mkt :( de så svårt att förklara helt allt som hänt, för de så mkt.. han är väldigt speciell kille, han har haft väldigt jobbig uppväxt med och så :/ men ni har fått lite information så vad ska jag göra egentligen? han säger att han älskar mig, men känns som bara jag som kämpar för detta förhållandet :( men han har väldigt mkt på sig nu, han jobbar och precis flyttat till ny lägenhet nu så han har rätt dåligt med pengar, men han säger att han ska försöka komma hit! men asså han tjänar bra, så fattar inte.... och jag har sagt att jag kan komma ner, men känns inte som han vill :( men ah vad ska jag göra? :( // tjej som älskar en kille men har stora problem med honom !

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ni verkar behöva ta ett rejält snack om eran relation.
Känner ni att ni befinner er på samma ställe i relationen? Upplever han det som att ni kanske glider ifrån varandra?
Långdistansrelationer blir lätt lidande om man inte har möjlighet att ses under längre perioder vilket kan göra att känslorna avtar en del, vare sig man vill eller inte. Att det uppstår småbråk underlättar inte heller, vilket ger er ännu mer anledning till att prata om det.

Ta upp detta med honom, det som du skrev här. Åk till honom och ta diskussionen face to face om det känns lättare.

/myh

Våga berätta?

Hej, det finns en tjej I min klass som jag varit kär i under 3 års tid. Hon var nog kär i mig i sjuan men nu vet jag inte riktigt längre. Ena stunden ler hon mot mig och ger mig typ segixa blickar och skrattar åt mina skämt men andra stunder gör hon inte riktigt detta längre, det är nu snart slut på nian och jag tycker verkligen fortfarande om henne. Jag vågar inte riktigt säga till henne vad jag känner eftersom jag är introvert och inte alltid har det lika lätt med dessa situationer.

Det jag undrar är hur jag ska berätta för henne, för att berätta ska/borde jag.

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Jag tror att ni är såpass stora att ni passarat "fråga chans"-stadiet lite, men att ni går i samma klass är ju bra läge för dig helt klart!

Det jag tycker att du borde göra är att snacka lite mer med henne rent allmänt, sen tycker jag du bör fråga henne om hon vill hitta på något efter skolan. Vad som helst egentligen. Vill hon det har du ännu bättre utgångsläge. Vill hon det inte är det nog kört. Sen när ni hittar på något så snacka lite allmänt och flyter allt på bra så kan du berätta för henne om dina känslor då när ni är själva :-)

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Stelt

Hej, jag är en tjej på 15 år som har en flickvän. Vi Började skriva den 5 april o blev tillsammans tio dagar efter. Hon e super snäll o super gullig men grejen e att hon har aldrig haft ett förhållande förut så hon e oskuld vilket jag inte är o jag skäms ju för liksom jag har typ haft 7 pojkvänner innan oså.. Fast jag är ingen kåtbock som blir kåt hela tiden heller så de helt lugnt. Men iallafall det med att hon inte har haft nåt förhållande jag vet inte riktigt hur jag ska göra jag vill ju kyssa henne o hålla hennes hand osånt men vet inte hur jag ska göra det för de så stelt. Men jag älskar henne verkligen. O pst hon e ett år yngre än mig så vi går i samma skola oså.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Bete dig som du gjort med dina pojkvänner tidigare, det behöver inte vara så mycket märkligare än så.
Annars kan du prata med din flickvän om vad hon känner sig bekväm med. Nu har du din chans att visa hur mysigt det kan vara med relationer!

/myh

Vad ska jag göra?

Hej..

Jag är en tjej på 23 års åldern jag har en kille som bodde i Italien men vi har flyttat ihop... jag har en fråga men ska berätta lite kort.

jag och min kille har varit tillsammans i 6-7 månader när min kille bodde i Italien så hörde han av sig typ hela tiden.. han är en fotbollsspelare men trotts att han spelar och har träningar så brukar han ändå höra av sig hela tiden. men på grund av distansen mellan oss bestämde vi oss att bo tillsammans men efter som här i Umeå det finns inte så bra med kontrakt så snackade med en vän som också spelar fotboll i Stockholm som kunde prata med hans agent att fixa någonstans för mig kille.. Så agenten gjorde det men han fixade åt honom i Åmål min kille har varit där i snart 2 veckor och under de två veckorna hör han inte av sig alls.. när jag ringer honom eller smsa han så svara han inte på nån av mina meddelande eller sms... jag blir oroligt jag vet inte vad är det som pågår.. och han är alltid inne på Facebook,whatsapp och viber men när jag skriver till honom när han är online läser han bara mina meddelande men svara inte.. jag mår inte bra av det här... ibland tänker jag om han fortfarande älskar mig eller inte.. jag har en fråga vad tror ni det kan beror på ?..

snälla svara jag vet inte vad jag ska göra längre.. jag har tänkt ibland att göra slut, är helt förvirrad

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag hoppas att du har frågat honom varför han inte svarar, annars - gör det.
Det är inge bra att anta saker kring hans känslor eller vad som har hänt, bättre att få raka svar på en gång.

Jag kan tänka mig att han hörde av sig oftare pga distansen dock. Nu finns han lite närmre och har vart lite upptagen.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej! Jag är en kille på 13 år och undrar över en grej.

Det finns en tjej i min klass som jag gillar men jag vet inte om hon gillar mig. Så här ligger det till: först kände jag inte henne men efter ett tag så frågade hon mig om jag ville komma hem till henne efter skolan och självklart sa jag ja. O så va vi med varandra 2-3 månader men sen verkade hon inte gilla mig.
Men nu verkar hon gilla mig igen lite grann. Gillar hon mig? om hon inte gör det så hur får jag att hon blir intresserad.

Tack i förväg

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det där är svårt att veta, allra enklast är att bara fråga henne. Det kanske är lite läskigt men man får ett rakt svar.
Om hon inte skulle vara intresserad så kan man inte direkt få henne att bli det bara sådär. Ni kan ju dock umgås och du kan visa ditt intresse för henne.

/myh

Tips?

Hej! Det finns en kille i min klass som jag tycker om mycket. Jag vågar och vet som inte hur man ska göra för att se om han också är intresserad av mig. Jag vet inte ens om han är intresserad av andra killar. Men vill jättegärna få reda på hur han känner. Tips?
Kille 15 år

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
När ens blyghet sätter käppar i hjulet så är det svårt, man får helt enkelt bara ta dig i kragen och göra det.
Du kan be en kompis fråga lite fint åt dig. Annars är ett alternativ att göra små närmanden mot honom och se hur han reagerar.

/myh

Singlar?

Hittar aldrig någon som är singel? Går andra året och inte hittat en enda person som är singel. Om dom faktiskt är singel så spelar det ingen roll för då gillar personen en annan. Jag har verkligen som försökt att prata med många personer och blivit social för att öka chanserna men det går inte. Vet inte om det är min stad bara men mina kompisar har ingen bättre lycka tyvär.

Hur ska jag hitta en tjej som är singel?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du har bevisligen hittar personer som inte är i en relation, så det går att hitta. En relation ska man däremot inte stressa fram. Ta det som det kommer!

/myh

Otrogen

Tjaa!

Jag har verkligen satt mig själv i klistret!
Har en fantastisk tjej som jag varit tsm med i fyra år nu!

Men jag gjorde något dumt 4 månaden vi var tsm jag strulade med annan och inte sagt något.. Ingen annan förutom jag och hon vet om detta då hon hade pojkvän hon med..

Och jag vet vad det självklara svaret är "berätta för henne" men jag undrar hur man ska lägga upp något sånt?

Och jag gjorde lite mer än strula men det är skitsamma angående frågan :) tack för svar

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Säg det bara rakt ut som det är. Ju längre du väntar desto större kommer skadan bli. Det går inte riktigt heller att försköna otrohet.

/myh

Vad betyder det?

Detta e kanske konstigt för mig men jag har varit i olika förhållanden. Jag har varit helt förelskad i killarna men jag kan inte se mig i ett sexuellt förhållande med dom. När vi blir tillsammans så tappas liksom gnistan. Vet inte vad jag ska göra eller vad betyder.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det låter snarare som att du är lite intresserad bara. "Jakten" kanske är det roliga för dig?

/myh

Fråga?

Tjena jag är en kille på 16 är och har nyligen börjat ettan på det estetiska programmet med inrikting media. Iallafall nu har det gått en termin och jullovet började för bara någon dag sedan. Grejen är att det är en riktigt fin tjej som går i samma klass som mig dock så träffas vi inte alltid då hon har valt inriktning musik vilket kanske gör det lite enklare (enligt mig). Den här tjejen känner jag iallafall inte sen tidigare vi har gått på helt olika skolor och hon känner is stort sett hela klassen medans jag började utan att känna en enda person i klassen. Så hon har gott om vänner även manliga sådana men de har gått i samma klass tidigare och jag är ganska säker på att dom inte är intresserade av varandra på det sättet då hon kanske inte anses vara någon pingla enligt vissa. Vi har haft gruppsammarbeten tillsammans och snackat lite granna. Hon är väldigt social och öppen medans jag är lite mera tillbaka dragen. Jag har tidigare inte haft jätte svårt med tjejer men hon här är verkligen speciell. Vi har pratats vid lite då och då i skolan och vi hälsar alltid och sådär. Fick även ett give me five på idrotten och lite sånt. Som det ser ut nu så håller hon inte på med en enda kille och har inte heller gjort det tidigare. Så min fråga är hur ska jag börja skriva/bjuda ut henne? Det är en rätt stor risk att det blir mycket stelt de kommande 2 och en halv åren då hon känner alla andra i klassen och kommer förmodligen att berätta om det här för alla. Hon är dock en väldigt fin och trevlig tjej men det ändå riktigt nervöst så hur ska jag göra?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Lägg till henne på facebook eller om du kanske har hennes instagram eller liknande. Man behöver inte göra det så krångligt, fråga vad hon gör i veckan och om hon skulle vilja ses!

/myh

Har varit otrogen

Hej, jag har varit otrogen mot min kille 4 gånger, jag har bara berättat om 2 gånger borde jag berätta mer?

Visningsbild

Peppar svarar:

Hejsan.

Ja, det borde du definitivt. Att vara otrogen tyder på att det är något som är fel i förhållandet.
Ta det med din pojkvän istället för att gå bakom ryggen på honom. Kom fram till varför du är otrogen och försök lösa det på något vis.

Nästa sida »
Annons