Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Sexuell läggning

Nästa sida »

Bög?

Hej, jag är en kille på 18 år. Jag brukar sitta ner och kissa. Är jag bög?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Undrar du om du är bög baserat på att du sitter ner och kissar så är svaret nej.

/myh

Är jag bi?

Hej. Jag är en tjej på 14, snart 15, år.
Det är så att jag har misstänkt ett tag att jag är bisexuell, men jag vet inte riktigt om jag är det.
Jag har bara varit kär i killar. Men jag kan tänka mig att vara tillsammans med en tjej och att ha sex med en tjej, men det är så att jag aldrig riktigt haft känslor för en tjej på det sättet, så jag vet inte om jag är bisexuell eller bara nyfiken?
Behöver svar, för det finns ingen i närheten som jag kan "pröva" på om jag är bisexuell eller inte.
Tack på förhand!

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Vad spelar det för roll?

Jag tycker inte du ska tänka så mycket över saken. Träffar du en person som är tjej eller kille och faller för denne så kommer det ju visa sig? Du behöver inte ha så bråttom med att lista ut det, ofta faller det på plats av sig själv under tonåren.

Jag förstår att detta kanske är ett jättejobbigt svar och att du helst av allt endast vill ha klarhet i saker och ting, men jag tror som sagt att du kommer lista ut det själv så småningom.

/rawwr

Är jag bög?

Jag är en kille på 20 år och jag och mina kompisar brukar bli jätte fulla och klä av oss nakna. en gång gick allt väldigt långt och vi satt i en ring och runka av varandra i en cirkel. det gick till på så sätt att man runkade av den till höger och den som kom först fick resten komma i ansiktet. jag förlorade och jag fick fem satser i ansiktet. jag tyckte det kändes ganska bra. min fråga till er är alltså om jag är bög och i sånna fall har jag blivit utnyttjad?

Snälla svara.

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Mina frågor till dig är: Känner du dig utnyttjad? Och tänder du på killar?

Det är inget jag kan svara på för dig, utan det är något du måste reflektera över själv. Att göra en engångsgrej i denna stil för att man vill utforska lite är det inget fel med och det gör en inte till varken hetero-, bi- eller transsexuell för att man testat.

/rawwr

Incest-fråga

Bara en liten fråga jag undrade, jag har ingen halvsyster men detta är bara något jag tänkte på, man får inte ha sex med sin syster men om det va en halvsyster skulle man få det då?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Enligt svensk lag är det ok att ha sex med ett halvsyskon, men inte med ett helsyskon...

MVH /RoadGunner

Bi?

hej jag är bi och har bara haft sex med killar men jag ill testa med tjej men vet inte om jag vågar hur gör jag vad ska jag säga?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Det är ju alltid svårt det där med hur man får folk i säng, men det bästa är väl om du är öppen med att du är bi, då det gör det lättare för andra att veta att du kanske är intresserad. En annan bra grej kan ju faktiskt vara att du helt enkelt frågar lite tjejer som du är intresserad av ifall de skulle kunna tänka sig att vara med tjejer och när du väl vet om att de kan vara intresserade av det är det väl typ samma sätt som du gör när du raggar på killar :-)

Sedan kan du ju stöta på en tjej på ungefär samma sätt utan att fråga om hon är intresserad av tjejer med fö rden delen!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

12 år och bi?

Hej! I ungefär vilken ålder brukar man börja "utforska" sin sexuella läggning? Jag är 12 år och har varit i hop med en tjej 2 gånger och känner mig säker på att jag är bisuxell. Jag är typ 110% säker. Är detta normalt?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Det finns ingen gräns för när man börjar med sådant. Det är väl ungefär i 12-årsåldern de flesta över huvud taget börjar utforska sin sexualitet lite mer än tidigare, så det är inget konstigt alls. Att man funderar över både killar och tjejer är ju också fullt naturligt!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Är jag bisexuell?

Hej! Jag har ett litet problem! Jag misstänker att jag är bisexuell! Jag kan bli kåt på killar men jag skulle inte kunna tänka mig leva med en. Jag har en flickvän som är bisexuell och vet att jag KANSKE är det. Men om jag ALDRIG skulle tänka mig vara ihop med en kille men blir kåt på vissa... Betyder det att jag är Bisexuell? För jag har faktiskt inget emot att vara det! Jag bara undrar hur ett proffs tolkar det!

Visningsbild

Peppar svarar:

Hejsan!
Först av allt vill jag säga att det är HELT upp till DIG hur (och om) du vill sätta en label på din egen sexualitet. Det är ingen annan än du som har rätt till att göra det.
Det du nämner är precis vad bisexualitet är. Du tänder på killar också.
Att du inte kan tänka dig att leva med en kille gör dig inte mindre bi.
Det handlar inte om vilka man vill ha en 25/8-relation med, utan om vem och vad man tänder på.
Så, i mina ögon är du bisexuell, ja. Men det är hur du själv ser på det som är viktigt.
Du ska inte känna dig tvingad att sätta en label på det, om du inte vill.

Hoppas det här gav dig lite svar i alla fall!

Är jag bi?

Jag är en fjortonårig tjej som är väldigt nyfiken på sex. Jag tänker på sex varje dag, om avsugningar, om vaginalt, analt, och så vidare. Jag ser inte detta som något större problem alls, det är, har jag hört, normalt att göra det i puberteten.

Däremot, så blir jag attraherad av både tjejer och killar. Jag menar, jag tycker att en tjej i min klass är skitsnygg, och jag skulle inte ha något emot, det är faktiskt upphetsande att tänka på att hångla eller liknande med henne. Samtidigt kan jag tycka att killar är asheta det med. Jag läste på lite på Google och kom fram till bisexualitet, men är ej säker på om jag är bisexuell? Det är lika sexigt om jag skulle ha sex med en tjej som med en kille. Betyder det att jag är bisexuell?

Visningsbild

Cartman svarar:

Tjena.

Antagligen ja. Däremot är du 14 och du är lite för ung för att börja utforska och experimentera, man kan finna människor attraktiva för de är attraktiva oavsett kör utan att vara sexuellt attraherad av den.

Mvh
Cartman

Sidor för unga

Hej jag är en tjej som är bi och var finns det för sidor som man kan träffa andra bi på? Och är 13 år..

Visningsbild

Cartman svarar:

Tjenare!

Främst: När du är 13 år är du fortfarande i en ålder då du söker identitet och testar dig fram. Jag skulle vara varsam att "gå ut" som bi vid 13 års ålder, med det säger jag inte att du inte är bi.

OnT: Hamsterpaj är en bra sida för sånt, men qx.se funkar också. Var bara VÄLDIGT varsam med vem du börjar snacka med då det finns många lustiga typer där ute.

mvh
Cartman

Bästa sättet att komma ut?

Bästa sättet att komma ut som bisexuell?

Visningsbild

Skinksallad svarar:

Hej!
Det finns inget direkt bästa sätt att komma ut på, man ska göra det på ett sätt som en själv är bekväm med.
Till en början så kan det vara bra att börja med de som står nära och som man gissar inte kommer ha en negativ reaktion, så har man ett supportnätverk om någon reagerar illa.

Annars så är det bara att komma ut när det känns bra, och på ett sätt som känns bra. Personligen så tyckte jag att det var lättare att komma ut i text än i person, vad som fungerar för dig är väldigt individuellt.

Lycka till!

Normalt?

Är det okey och normalt att tända på typ tvångssex? Asså typ att men blir fast bunden, blir "slagen" (inte så att man skadar sig utan mer bara som en örfil fast lite överallt), strypgrepp, nyper och drar i bröstvårtorna, trycker in kuken i alla hål även fast man inte är tillräckligt upphetsad, få känna lite smärta, ha flera killar på samma gång, blir väldsamt mun-/röv-/fittknullad osv?

Visningsbild

Sexperten svarar:

Det är helt okej och fullt normalt, även fast det kanske inte är så jätte vanligt. Så länge du inte skadar dig själv eller andra fysiskt eller mentalt, så får du njuta av vad du än vill.

Mvh Sexperten

Visningsbild

Sexperten svarar:

Tänk bara på säkerheten om du skulle vilja testa detta med någon. Det är A och O när man använder smärta kopplat till sex. Se dessutom till så att du litar på personen du utövar sexet med.

Den "kategori" som din läggning hamnar under skulle man kunna säga är BDSM.

Mvh Sexperten

Analstimulans = Bög?

Hej, jag är en kille, 13 år, o jag undrar om jag är bög om jag gillar att föra upp saker i analen? Men jag tänder inte på killar jag gillar bara att penetrera mig själv.

Visningsbild

Skinksallad svarar:

Hej!
Vad man tycker är skönt är helt individuellt. Att analsex och stimulering av analen hos killar ofta kopplas med bögar är för att som homosexuell kille har man fler alternativ för penetrativt sex.

För att svara på din fråga så är det helt normalt och inte alls kopplat till homosexualitet att gilla att bli stimulerad i analen, vissa killar gillar det, andra inte. Det finns där emot ingen form av automatisk koppling mellan homosexualitet och att tycka om att bli stimulerad i analen. Så ja, det går utmärkt att vara hetro och gilla det anala. Killar för kännslor är helt separerat.

Kåt av armhålor.

Är det ovanligt att bli kåt när någon slickar en i armhålan?

Visningsbild

Sexperten svarar:

Det är kanske inte lika vanligt som att man blir kåt av ett par stora bröst, men självklart finns det dom som tänder på att bli slickade i armhålan. Det finns människor som tänder på det mesta, då vi alla är olika och har olika sexuella dragningar. Så länge du inte skadar dig själv eller andra är det fritt fram att bli kåt av vad du än vill.

Mvh Sexperten.

Utforska sin sexualitet?

Tips på hur man skulle kunna utforska sin sexualitet säkert?

- Straight som funderar på om hen är Bi.

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Det är svårt att döma av din fråga exakt vad du menar med "utforska sin sexualitet", men jag antar att du menar att du vill testa att ligga med folk av båda könen.

Det första jag kommer påminna dig om är att titta på din fråga igen. "Säkert" säger du. Då säger jag: ja, precis. Säkert sex. Alltså - använd skydd i form av kondom, femidom eller slicklapp. Sex är fett mycket skönare utan könssjukdomar.

Andra saker du kan tänka på har väl mest att göra med allmänt vett, antar jag. Se till att du inte ligger med någon du inte litar på. Var också försiktig om du tänker träffa någon via t.ex nätet för kortvariga sexuella kontakter. Berätta alltid för någon vart du går och ha alltid telefonen med dig.

Jag postar din fråga i forumet så får vi se om någon annan på hamsterpaj har bra tips på hur du kan göra det här på bästa sätt. Ha det bra!

Jag är bisexuell.

jag är en kille på 17 år och jag är bi-sexuell jag vet för att

jag blir kåt av att tänka på både killar och tjejer men

jag tycker inte att killar är snygga det ät sexet mellan killar jag tänder på anal-sex oral-sex osv

tjejer tycker jag däremot är snygga och tjejer bli jag kär i men inte killar

när onanerar brukar jag penetrera min Anal och tycker det är jätte skönt

och jag är oskuld

ingen vet att jag bi och jag mår skit dåligt över det jag vill att folk veta men vågar inte komma ut har funderat att komma ut över facebook men är inte säker vad ska jag göra

Visningsbild

Sexperten svarar:

Hej,

Att du tänder på att se två killar ha sex behöver inte betyda att du är bisexuell. Det är inte helt ovanligt att man som kille blir kåt av att se två män ha sex trots att man inte alls blir kär i killar eller sexuellt upphetsad av att endast se en kille eller att själv ha sex med en kille. Allt det där behöver nämligen inte alltid höra ihop.

Men sedan är det ju du själv som väljer vad du vill definiera din sexualitet som. Så om du själv vill definiera och ser dig som bisexuell ska du självklart göra det.

Det är du själv som får känna när du är redo att berätta för dom omkring dig. Det är ju så att man kan få lite olika reaktioner av olika personer, men det viktiga är fortfarande att du känner dig redo att berätta. Du ska absolut inte skämmas för den du är och därmed dölja det, utan när du känner dig mogen berätta för dom som du önskar ska veta.

Mvh Sexperten.

Är jag bi eller hetero?

hej är en tjej på 15 år tror typ jag är bisexuell.
Jag har gillat tjejer ett tag nu men har haft MÅNGA killar innan det och gillar fortfarande killar, har en pojkvän nu för tillfället.
Hur vet jag om jag är bisexuell?

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Det är rätt simpelt egentligen. Tänder du på både tjejer och killar? Då är du bisexuell. Tänder du på enbart killar? Då är du heterosexuell.

Jag vet att det är lite kliché att säga såhär, men när man är yngre kan man ibland bli lite förvirrad över vad man egentligen gillar och hur man är lagd. Det är svårt att riktigt veta vad du menar med att du "gillar" killar eller tjejer, men generellt sett handlar det ju om det sexuella när man börjar prata läggning. Vill du bara ligga med killar är du antagligen hetero osv osv.

Dock kan jag tycka att det är rätt meningslöst att haka upp sig på termer och promt leta efter ett fack att stoppa sig själv i. Du är 15 år, utnyttja din eventuella sexuella förvirring och experimentera dig fram så lär du märka förr eller senare vad det är du vill och vad du trivs med. Tjejer, killar, könsöverskridande arter... try them all om du känner för det!

Ha så kul och glöm inte kondomen!

Sexualitet, ett val?

Hej, jag är en kille och har ett problem Jag tänder på tjejer men får bara känslor blir kär i killar och då tänder jag mer på deras personlighet, hjälp.

Visningsbild

Ellie svarar:

Ser inte problemet, det är som det är.

Du kan inte riktigt välja vad eller vem du tycker om eller attraheras av, sådant bara händer. Det bara är, bi eller homosexualitet är inget val man gör utan något som bara händer. Men eftersom sexualitet av samma kön är i minoritet så förstår jag att du blir tveksam och det är helt normalt, bästa är att avvakta och bara försöka acceptera den man är.

Bifacket?

Hej, jag är en kille på 15 år.

Jag undrar om jag är bi. Jag tänder om blir kåt på tjejer och vill ju ha ett förhållande och så med dom, men sedan vill jag även gärna suga kuk och gärna ta en kuk i röven någon gång. Men jag skulle aldrig vilja kyssa en kille och ha ett förhållande med dom.

Tack på förhand!

Visningsbild

Ellie svarar:

Det kanske du är eller så experimenterar du bara. En sak att tänka sig att man vill saker annat att faktiskt göra dem sen också. Ibland är det svårt att sålla efter vad man mest attraheras av i tanken och vad man faktiskt kan tänka sig att göra. Det bästa sättet att lösa det på är att vara öppen för det, man behöver inte stämpla sig själv eller ställa sig i ett fack man kan faktiskt få vänta och avgöra själv senare.

Bögklassad.

Hej! Är JÄTTEOROLIG!
Det var så att igår, sov jag hos min bästa kompis
Vi båda killar. Han höll på hela kvällen och var ''låtaskåt'' och höll på hela kvällen i en timme. Jag är INTE bög, asså.. Klarar absolut INTE av bögar, det är det absolut värsta jag vet! Men så, så höll han på medans jag försökte sova, tillslut så ''tvingade'' han mig att suga honom. Jag ville absolut inte! Men jag gjorde ändå inget motstånd... Och sög av han. Jag ville egentligen inte, men gjorde det iaf.. Jag förstår inte, tycker det är så sjukt äckligt o vidrigt! FYFAN! Är inte bög, det är bara brudar som kan få upp min snopp. Nu är jag jätterädd att han ska gå runt och säga det här till andra männsikor, vad ska jag göra? HJÄLP! Vi har redan sagt att aldrig mera prata om det med varandra eller till någon, då är vänskapen slut! Bögar är det äckligaste som finns enligt mig! är jag bögklassad? Fast jag egentligen inte är det! snälla svara snabbt!

Visningsbild

Ellie svarar:

Om du har blivit tvingad till att göra något sexuellt så är det ett brott. Även om du inte gjorde fysiskt motstånd så ska ett nej räcka. Sa du ingenting och verkade vilja det så är det självklart svårt att avgöra om det inte fanns en annan hotbild. Så jag tycker du kanske ska prata med en psykolog eller någon vuxen med tystandsplikt för att bena ut vad som hände. På så sätt bryter du inget löfte om att inte prata om det med något för tystnadsplikten gäller alltid och är ett brott för den som hör om den för det vidare.

Homosexualitet i sig är ingenting som är äckligt eller fel och det finns heller inget som heter bögklassad då homosexualitet är något medfött och inget som smittar. Du har där inget att oroa dig för. Men om han utnyttjade dig så är det självklart fel men det har ingenting med homosexualitet i sig att göra.

Komma ut.

Hejsan,
Jag är bisexuell. Är tillsammans med en tjej..
Dock vet inte mina vänner det eller min familj.
Jag har aldrig vågat att berätta min sexualitet.
Har inte känt att det behövs. Varför ska dom dra slutsatsen om att jag är hetero? Men, min tjej vill att jag ska berätta att jag är tillsammans med henne för hon vill inte gömma sig. Tips på hur jag ska komma ut? Jag är så jävla rädd att jag ska förlora alla runt mig..

Visningsbild

Ellie svarar:

Jag håller med dig om att varför ska du berätta från början om din sexualitet. Jag har resonerat på samma sätt. Men man kommer inte ifrån att homosexualitet inte är en norm och din flickvän vill kunna känna sig som just en flickvän och inte en nära kompis.

Vissa saker är det bara att säga rakt upp och ner om du inte har anledning att tro att din familj kommer ha en stark negativ reaktion. I så fall kan det vara bra att ha med sig en vän som känner både din familj och dig och vet om att du är homosexuell som kan vara med att medla. Det är omöjligt hur folk kommer att reagera men de flesta känner nog i längden att de vill att ens barn ska vara lyckliga.

Dina vänner måste acceptera dig för den du är, förlåt om det är jobbigt men om de inte kan ta att du gillar tjejer är de inte mycket att ha till vänner.

Sexualitet

Hej, jag är en kille på 12 år (snart) och undrar om jag är gay? Jag vill kyssa tjejer och så! Men mina sexuella tankar går bland killar och tuttar. Är jag gay för att jag tänker på killar? (Bara sextankar). Jag skulle aldrig vilja kyssa en kille bara tjejer, jag får stånd hela tiden!

Är jag gay?

Visningsbild

Ellie svarar:

Att upptäcka ens sexualitet tar lite tid, främst för att vi inte är så öppna med sexualitet överhuvudtaget så blir det svårare att se vad man bara tänder på och vad man är villig att ta ett steg längre. Avvakta och tänk att ja det gör nog inte så mycket, lika lite som du kan ändra på vad du gillar för musik kan du ju påverka din sexualitet eller ja musiken kan man nog ändra mer än ens sexualitet.

De flesta vet som du kanske känner nu vet 12 år att man har en annorlunda sexualitet men det kan ta tid att komma underfund med eftersom man vid denna ålder inte är särskilt utvecklad. Vara bara öppen med det för dig själv och se om det visar sig att du gillar killar eller tjejer, eller kanske både och.

Sexleksaker och sexualitet 1.0

jag är bi-bisexuell och öppen för det mesta har inga fördomar jag tror på att folk ska få va som dom e

min familj däremot är tyvärr inte likadan alla i min familj är hetero och dom tycker att sex mellan samma kön är äkligt förutom min bror som tycker sex mellan tjejer är sexigt jag skulle också vilja köpa sexleksaker men ingen i min familj använder sexleksaker så därför vågar jag inte köpa sexleksaker(lösvaginor/anal/mun & dildos)

så till mina frågor

1. hur ska jag berätta att jag är bi-sexuell

2. tips på grejer man kan använda inom hushållet till onani

Visningsbild

Ellie svarar:

Denna fråga är redan besvarad här.

http://www.hamsterpaj.net/sex_och_sinne/vaginalsex/sexualitet-och-sexleksaker-.html

Hur man berättar om sin sexualitet är upp till en själv. Är det viktigt att de vet eller vill du vänta tills du står där med en relation som inte tillhör normen?

Vill hitta en annan lesbisk tjej

Hej, jag är en 14 årig lesbisk tjej, jag har nyligen kommit "ut ur gaderboben" men jag känner mig välldigt ensam. jag vill värtligen ha en flickvän! men jag vet inte vart man kan hitta andra i min ålder som känner likadant. jag var förälskad i en tjej i min klas och jag sa det till henne och nu är hon jätte arg på mig och tycker jag är äcklig! jag vill inte att det skall hända igen, men jag vill värtligen bli kär igen! vart skall jag vända mig?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hejsan!
Precis som många andra singlar i tonåren, oavsett läggning, vill du ha något att dela kärlek med. Att jaga brukar man säga sällan leder någonstans, kärlek brukar istället dyka upp när man minst anar det.
Att vara 14 år och öppet homo-/bisexuell kan vara tufft, många har ännu inte kommit tillräckligt långt i mognad för att hantera en sådan sak och det kan därför, för dina vänskapskretsars skull kanske vara en tanke att inte vara allt för öppen med det hela, men det beror ju helt och hållet på vad och hur du prioriterar.
I de yngre tonåren, innan man inte riktigt hunnit mogna och sluta fnittra åt det mesta som har med sex att göra kan sexuella läggningar vara svåra att ta in.

Jag vet inte riktigt vart du bor, men eftersom du inte är 18 är det svårt att länka dig vidare till någon form av kontaktförmedling. Men RFSL har olika cafeer lite runt om i Sverige för alla möjliga personer där man kan testa sina vingar och kanske hitta någon man tycker om.
( http://www.rfsl.se/)

Men jag står fortfarande fast vid vad jag tidigare nämnde, jag tror mycket på att man inte ska jaga efter någon att bli kär i (eftersom det är rätt så lätt att bli kär i kärleken) utan istället vänta på att den rätte dyker upp. Det finns ju många fiskar i havet och du har gott om tid att hitta någon som passar dig.

Vill du prata med någon kan du alltid gå till UM eller en kurator, de har tystnadsplikt och kan vara sköna att bara prata med när man vill få ur sig saker.

Lycka till!

Visningsbild

rawwr svarar:

http://www.egaliaung.se <- Cafeer och häng för HBTQ-personer och andra nyfikna.

Lesbisk tjej - var hittar jag någon att prata med?

hej. jag är 14 år och precis kommit ut som lesbisk. jag vill jätte gärna ha någon! någon i min ålder, men jag vet inte var men kan hitta några! hjälp!

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Det finns folk av olika läggningar överallt, det är bara att leta litegrann :) Du kan ju testa chatten här på hamsterpaj, eller t.ex http://chat.rfsl.se/ och http://www.qruiser.com/ om du vill ha någon att prata med. Var dock försiktig - alla är inte vad de utger sig för att vara och i din ålder bör du vara extra försiktig.

Ha det bra!

Fetisch - tjejer som kissar (2)

är det normalt att tända på tjejer som kissar?

Visningsbild

RebelRebel svarar:

http://www.hamsterpaj.net/sex_och_sinne/sexuell_laggning/fetisch-tjejer-som-kissar.html

Snälla, ställ inte samma fråga fler gånger än en. Det skapar bara en massa extrajobb för oss sexperter.
Tack och hej.

Fetisch - tjejer som kissar

är det normalt att tända på tjejer som kissar??

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Normalt är ju ett väldigt knepigt begrepp. Alla tänder vi på olika saker, och sålänge det du föredrar inte skadar dig själv eller någon annan på något sätt så är det väl inget större problem med det, rent generellt.

Det här med tjejer som kissar på sig är faktiskt inte en speciellt ovanlig böjelse, tro det eller ej. Fråga Olle-dokumentären gjorde ett program om fetischer för ett tag sedan, där det här faktiskt tas upp.

Här finns det:
http://www.kanal5play.se/program/227065?gclid=CKPNrN3ciLQCFZHEzAodmxkAYg#!/play/program/227061/video/1090237|/program/227061/video/1090237
26 minuter in i videon så kommer ett repotage om just tjejer som kissar på sig.

Hoppas det gör dig lite lugnare. Ha det bra!

Är jag bi/lesbisk?

Jag har en pojkvän, men känner inget speciellt för honom.. men däremot så får jag känslor för tjejer.. och tänder på dom, jag är tjej själv och då underar jag. kan det här betyda att jag är lesbisk eller bisexuell?

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Ja, det är mycket möjligt att du är det. Att vara lesbisk betyder ju att du tänder på tjejer, medan bisexuell innebär att du tänder på både tjejer och killar. Jag tycker dock inte att det finns någon vits med att sätta en stämpel på sig själv eller på andra. Man tänder på det man tänder på, sen spelar det inte så stor roll vad det kallas.

Däremot tycker jag att du först och främst bör tänka över det här med din pojkvän. Det är varken schysst mot honom eller mot dig själv att ni är tillsammans om du inte ens känner något för honom.

Lycka till!

Är jag homosexuell?

Tjennare :) (13 år, tjej)
jag har en fråga om sexualitet. det är så att jag går på teater varje torsdag och den här torsdagen hände en liten grej... den här gruppen är ny och därför känner vi varandra inte så bra, men lite. jag tror att jag gillar en tjej. för jag brukar ofta fråga - älskar du mig? på skämt lixom, och hon sa -neeej, hahaha. på ett roligt sätt och 10 minuter senare gjorde jag en pussmun typ och gick emot henne och då pussade hon mej tbx! ja tycker om henne som kompis, även fast vi träffades för första gången för några veckor sen! men ja e inte kär! ja vet inte om ja gillar henne på "kär"sättet... ja har fantiserat om att ha sex med en tjej men ja har lixom aldrig varit på nån.... ja har aldrig varit kär och ja har bara pussat 1 kille på munnen... är ja homosexuell? eller inte? ja fattar ingenting, allting är så uppochner u mitt liv, å skolan e jobbig, alla e så himla konstiga! lite hjälp?

//: en förvirrad 13åring

Visningsbild

Borttagen svarar:

Det är verkligen inget ovanligt att allt känns upp och ner, konstigt och förvirrat i din ålder!

Vad gäller din sexualitet så är det inget som jag eller någon annan kan säga nått om. Bara du kan reda ut vad som känns rätt för dig, det finns inte heller något rätt eller fel, så länge det inte skadar någon så är det lugnt!
Så det är verkligen inte ovanligt att vara osäker på din sexualitet när man är 13 år! Fantasierna om att ha sex med tjejer kan absolut antyda något, men det betyder inte att det är bestående.
Man kan börja känna alla möjliga saker i puberteten på grund av alla hormoner. Ta det bara lugnt och ta det som det kommer, och känn absolut inte att du är konstig på något sätt för vi är alla olika! :)

Hoppas det löser sig!

Bisexuell.

Haj.
Jag är en tjej på 14 år.
Jag har aldrig hånglat, men har fantasier. jag har aldrig haft en riktig kille men vill ha!
När jag började 8an började jag snacka med en kille, jätte snäll killle. jag började snacka med honom hela tiden, varje dag. varje timme. asså riktigt mycket. samtigigt började jag gilla honom.
efter några veckor frågade han på mig % jag sa nej. sa också att jag inte gillade honom, men gör det lite fortfarande.. tror jag.

jag gillar verkligen att kramas, speciellt långa kramar.
speciellt med killar, men också med tjejer.
när jag "onanerar" kollar jag på bilder på bröst. och jag får min orgasm så, men också på magrutor.
är jag bisexuell?
jag kan komma nära tjeejer och så, men när jag är för nära killar blir jag tyå äcklad?
kollar på sånna bilder när killar håller om tjejer och så, jag vill ha det så, men är förvirrad..
är jag bisexull? vill inte vara det :(

HJÄLP SNÄLLA?
är jag bisexuell?
och hur ska jag komma närmare killar utan att bli äcklad?
& hur hånglar man? snälla hjälp! mår riktigt dåligt pga detta

Kram från Anna. <3

Visningsbild

Sexperten svarar:

Hej,

Att vara bisexuell handlar om mer än sex eller att tända på någon av samma kön, det handlar också om att bli kär i personer med samma kön. Sedan är det bara du själv som väljer vad du har för sexuell läggning, även om folk utifrån tar sig rätten till det ibland.

Du är ung och tror att du har svårare att vara nära killar då deras kroppar känns mer främmande än en tjejs kropp. Därmed uppfattar du en killes kropp som mer äcklig, så låt det ta tid och utveckla sig så snabbt som du själv känner dig bekväm med.

Mvh Sexperten.

Vad har jag för läggning?

Hej. Jag är en tjej på 17 år som är osäker på min läggning och har varit ett tag. Jag vet inte om jag är hetro eller bi.

Jag tänker ju på killar och blir kär i dom och allt det där. Man jag har drömt om att jag har strulat, taffsat och haft sex med min bästa kompis 3-4 gånger. Irl har jag pussat/kysst, strulat, taffsat på rumpa, lår, lite på tuttar på mina bästa kompisar. Jag har starak känslor för min bästa kompis men vet inte om det är kompiskänslor eller nått annat.
Jag har absolut inge problem med att strula eller ta på en tjejs rumpa/lår/bröst. Men jag vet inte om jag gilla att ha sex med en tjej.

Vad har jag för läggning egentligen?? :/

Visningsbild

Skinksallad svarar:

Hej!

Ibland så finner man sig på ställen i livet där man inte riktigt vet vad man har för sexualitet. Det låter som att du är där just nu.

Först och främst så är inte sexualitet något som är svart eller vitt, det är inte bara Homo, bi eller heterosexuell man kan vara en gråzon någonstans mellan dessa, som på en skala. Dessutom så är det bra att veta att bara för att man känner att man har en viss sexualitet vid ett tillfälle så är det allt annat än säkert att den kommer stanna kvar där. Det är mer som att sexualitet är ett spektrum, där den inte behöver stanna på ett ställle hela livet, utan kan precis lika gärna ändras. Men den kan såklart även vara kvar vid det man känner sig.

Dessutom så behöver man inte definiera sin sexualitet in i något av dessa facken som finns, det är helt okej att bara vara sig själv och ha sin egen sexualitet, oavsett vad den är, även om den inte passar in i något av de traditionella facken. Exempelvis så kan det vara så att du är nyfiken i din sexualitet, då kan det vara bra att prova på med någon, se hur det känns och om det kändes bra, fortsätta prova, eller låta bli.

Helt enkelt så behöver du inte sätta dig själv i ett fack, utan det är okej att vara precis så som du är, utan att klassa dig själv som hetero, homo eller bisexuell.

Nästa sida »
Annons