Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Kärlek

Nästa sida »

olyckligt kär

Vad menas med att man är "olyckligt kär"?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Det är när man inte är lyckligt kär. Oftast syftar det på att den man är kär i inte är kär i en själv tillbaka.

MvH /RoadGunner

Hur vet jag om hon gillar mig?

hej HamsterPajen det finns denna brud jag tycker om. men vet inte om hon tycker på samma sätt.
hon har berätta för mig att jag är en jätte bra person och att hon värkligen tycker om mig men vi har aldrig träffats irl.och allt jag vill är att varae med henne hela tiden hjälp hur vet jag om hon gillar mig :( <3

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Tjae, hon har ju sagt att hon gillar dig så där har du ditt svar!

/myh

Vart finns dom?

Hur fan hittar man lesbiska tjejer i 15 års åldern? Dom existerar ju inte!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Dom existerar garanterat, prova hansterpaj!

/myh

Kär - hur ska jag börja?

HJÄÄÄLP! Jag är kär i en tjej, men vet inte hur jag ska börja...

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är svårt för oss att ge något bra svar här då vi inte har så mycket information att gå på.
T.ex. om du känner tjejen väl och hur er situation ser ut nu.
Prata med tjejen, är mitt bästa råd. Berätta hur du känner.

/myh

Läggning

Hej!
Jag är en kille i 16 års åldern som är lite smått osäker i min sexuella läggning, jag tror att jag är bisexuell men är inte helt säker.
Jag skulle kunna tänka mig att ha sex med en man (bara tanken av det gör mig extremt kåt), men jag har inga andra känslor för män.
Jag känner bara av den sexuella attraktionen, inte någon form av romantisk dragning mot män.
Med tanke på detta, skulle jag klassas som bisexuell eller klassas det mer som någon form av fetish?

- Tack för svar, hälsningar Osäker kille

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Definitionen av bisexualitet är att man blir kär eller attraheras av en person oavsett kön.

/myh

Kommer han gilla mig?

Hej vet inte riktigt hur ni kommer svara på denna fråga men kör svaret lång och beskrivande och hoppas ni fattar.

Jag har börjat pratat med en kille på snapchat som går i min parallellklass så vet inte riktigt om han vet vem jag är, men iallafall så har jag pratat med många andra killar innan han som först verkat trevliga som jag känner men som har blivit taskiga och konstiga efter ett tag, och denna kille jag pratar med nu är så snäll så jag vågar knappt tro det och är rädd att han lurar mig på något sätt.

Och är rädd för att om han ser mig hur jag ser ut att han inte kommer gilla mig längre om han gillar mig nu. För jag är lite kurvig och "ganska" lång och många andra killar tycker jag är ful☹️.

PS.är 14 år tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag förstår inte riktigt vad din fråga är då du inte ställt något.
Tycker denna pojke inte om dig för hur du ser ut så är han inget att hänga i granen. Det finns garanterat killar där ute som kommer tycka om dig precis som du är!

/myh

Bisexuell

Jag är en 14- årig tjej. Okej, så jag har en sak som jag funderar väldigt mycket på. Det är om jag är bisexuell. Asså jag känner mig främst mest attraherad av killar, men jag kan tycka att tanken på att kyssa en tjej känns väldigt spännande men inte särskilt främmande. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att kyssa eller till och med ha sex med en tjej. Jag kan bli väldigt attraherad av vissa tjejer. Men inte av mina närmsta tjejkompisar, vilket jag tycker är skönt, för det skulle vara sjukt jobbigt att vara kär i min tjejkompis och liksom inte kunna berätta det. Men jag känner mig liiite kär i en annan tjej i min klass. Och nu är då frågan, tror ni att jag är bisexuell eller är det bara jag som utforskar och tänker såhär för att jag kommit in i puberteten och allt är nytt och sånt typ. Asså jag kom ju in i puberteten för några år sen, men jag har inte känt såhär förut, dethär har mest kommit senaste året.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det kan vara så att du är bisexuell, det kan vara så att du inte är det.
Om jag vore du så skulle jag inte lägga alltför stor vikt på att behöva sätta en etikett på det. Kör ditt race, kyss en tjej! Är inte det din grej så är det inte det.

De flesta människor har nog en period då de utforskar detta eller tänker lite extra på det, men om något är det ju under den tiden man kan lista ut sig själv.

/myh

Påverkar mig

KIlle 15 år.

Jag har ett problem, enda sedan 1 år tilbaka så var jag lite små kär i en tjej. Men hon slutade på min skola och jag kände inget speciellt, mer typ "jaha, det var ju synd". Men enda sen dess har allt jag gjort baserats på hennes stadars, hur jag klär mig, hur jag beter mig på internet och främst så börjar det påverka vilken linje på gymnasiet jag ska gå. Hon kommer förmodligen att gå på samma gymnasium och jag känner att jag bara måste vara i samma klass som henne. Men jag måste även tänka på vad som är bäst för mig, men jag vill inte missa chansen att få vara med henne.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du kan ju säkert ordna möjligheten att träffa henne eller prata med henne utan att ni går i samma klass eller på samma skola. Gymnasiet är ändå vid ganska stor vikt om du vill plugga vidare, så låt inte en tjej påverka det valet. Vad vill du själv läsa?
Som jag nämnde, är det så viktigt för dig att få vara med henne så ordna det på annat sätt!

/myh

Har kanske redan en partner

Ayyy, gillar en tjej i min klass... vi har pratat lite, men misstänker att hon gillar/ ä ihop med ngn annan, känns jävla dumt lol... Känns weird o posta också men vafan.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag vet inte riktigt vad din fråga är, men är du osäker på om hon har en partner så kan du ju alltid fråga.

/myh

Söka kontakt

Hej! Jag är en kille på 16 år. När jag cyklade hem,så stötte jag på en killgäng. De undrade vad jag hete o så sa jag då mitt namn. Sen sa de**Där är en tjej i vår klass som gillar dig** o så undrade jag då vem det var o ja,det namnet kände jag igen o kom då på att jag också gillar henne. De sa även att hon pratar jättemycket om mig i skolan o sånt. Först o främst,hon är väl då intresserad av mig o jag för henne,så jag skickade en förfrågan på hennes insta för att jag då ska visa intresse. Gör jag rätt elr fel? Jag känner knappt henne elr vi känner knappt varandra. Hur ska jag göra för att det ska bli en bra kontakt mellan oss två?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Instagram är bra! Man kan börja lite fint och försiktigt att söka kontakt där, dels genom din vänförfrågan.
Gilla någon bild, kommentera, skriv ett DM. Kör på!

/myh

Gillar samma kille

både jag och min kompis gillar samma kille.
båda vi pratar me han i skolan och båda snapar me han, jag vet att hon gillar han och jag gillar honom.
hur gör manom man gillar samma kille som sin bästis.
nån av oss kommer ju bli ledsen om vi får veta evm han gillar mest av oss.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Hade jag varit i din sits så hade jag föreslagit för min kompis att båda låter honom vara. Vänskap är viktigare än en kille. Det sparar er tid och tårar.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej jag är en tjej på 14 år som ska börja 8:an snart, nu på sommaren så har jag pratat med en kille som vi kallar C, som jag har gillat som går i en annan klass på min skola, och i början var han jättegullig och sa att han gillade mig med så jag blev ju såklart överlycklig.
Men en av mina bästa kompisar som vi kallar R, har sagt att hon gillar C också, så jag sa det till C För han visste inte det.
Och när vi alla tre har pratat med varandra och så sa C att han gillar R mer för dom hade tydligen mer gemensamt, fast dom har igentligen ingenting gemensamt.
Och jag blev såklart hjärtekrossad och var ledsen i flera dagar, men han sa att vi fortfarande kunde va kompisar.
Och jag har vant mig vid de nu, så vi har sagt att vi ska träffas men han "vågar" inte träffa mig själv, men han träffar R typ hela tiden själv och jag och C träffas typ aldrig och det gör mig så ledsen och svartsjuk, och jag vet inte vad jag ska göra (speciellt nu när vi ska börja skolan och alla typ vet om det)
Snälla svara så snabbt som möjligt och med så mycke som möjligt

MVH/ en ledsen tonåring

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Lättast är nog att bara inte träffa denna grabb ensam just för att du ska kunna släppa honom.
Vissa är inte menade för vänskap, hur tråkigt det än låter. Försök glädjas åt din vän istället!
Hoppas det löser sig.

/myh

Hur ska jag göra?

Hej!

Jo det är så att jag är kär i en tjej på min skola jag inte ens känner. Jag förstår int hur jag kan känna så starkt för den här tjejen jag knappt ens pratat med. Jag har ju varit attraherad och haft lite små crushes på "främlingar" förut men aldrig ens i närheten av det här. Kan inte sluta tänka på henne.

Hur gör jag för att få kontakt med henne? jag vill inte bara gå upp till henne och börja flirta med henne för det känns så sjukt sliskigt och det känns som hon kommer tycka jag e ett weirdo då eller liknande.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till :( hade uppskattat alla tips jag kan få

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det lättaste idag brukar vara att hitta personen på facebook om du kan hennes namn och lägga till henne där. Alternativt instagram/snapchat/eller vad folk nu använder och sedan ta kontakten vidare därifrån.

/myh

Fråga eller strunta i det?

Hej, det är så att jag har just börjat lära känna en tjej. Sen så bestämde vi att vi skulle träffas (det var alltså jag som tog initiativet). Hon verkar snäll och rolig. Men det känns som hon inte är intresserad av mig då hon ganska ofta tittar bort när hon pratar med mig och så är hon självisk då hon inte bryr sig hur jag mår när jag frågar henne. Vad ska jag göra strunta i henne eller ska jag fråga om hur hon känner sig för mig?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
För att vara på den säkra sidan så kan du fråga henne vad hon känner för dig, annars finns risken att du alltid kommer fundera på vad som hade kunnat vara!

/myh

Vad ska jag göra?

Jag är så kär i en kille att jag mår så jävla dåligt, orkar inte kliva upp ur sängen, mår illa och har ont i huvudet, mår dåligt för att jag vet inte om han känner samma sak, försöker söka på internet vad jag ska göra, men har lixom inget att läsa kvar. Och vill inte må såhär, vafan ska jag göra?
Saknar honom lixom och det är ju bara 1 dag som gått och kommer se han i morgon för vi går i samma klass.
Är jag sjuk i huvudet eller, behöver hjälp iallafall!

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Berätta för honom hur du känner eller fråga honom vad han tycker om dig. Det är allra enklast sen får du ta situationen som den kommer.
Hoppas det löser sig!

/myh

Kär i honom eller kärleken?

Hej! Jag har ett problem. Jag har under ca en månads tid lärt känna en kille genom en kompis, som jag har fått reda på gillar mig.

Han är jätte omtänksam och skitsnäll, och behandlar mig jättebra. Men jag vet inte om jag tycker om han på det sättet så att jag vill bli tillsammans.

Jag tänker på honom väldigt ofta, och jag kan nästan sakna att träffa honom. När vi är med varandra så längtar jag efter hans närhet. Jag tror också att jag skulle bli avundsjuk om han började hålla på med någon annan, för jag vill att han ska vilja ha mig. Men jag vet inte om det är för att jag bara vill ha en pojkvän och han är intresserad. Eller om jag faktiskt gillar honom.

Jag är också orolig att han ska berätta till mig hur han känner, för jag vet inte hur jag själv känner. Det känns som att han tror att jag gillar honom tillbaka och han gör så himla mycket snälla saker för mig. Så om det är så att jag inte gillar han som mer än en vän, så vet jag inte heller hur jag ska göra, för jag gillar honom verkligen honom och vill fortfarande ha kvar vår vänskap. Dessutom skulle jag tycka så synd om honom ifall hans känslor inte blev besvarade

Om han förklarar hur han känner, borde jag då ge det en chans? Hur vet man om man är kär i killen och inte själva kärleken? Om jag inte är kär i honom, vad ska jag då göra för att behålla han som en vän?

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Jag ber om ursäkt för sent svar.

Jag kan alltid hoppas att situationen har löst sig, om inte, här är mitt råd.
Berätta för honom som det är, att du känner dig osäker och att du inte vill riskera en eventuell förlorad vänskap för att du är osäker på dina känslor. Då är ni två som kan hjälpa till med beslutet.

/myh

Hon vill ej ha en relation

Heej. Senaste månaderna har jag snackat med en tjej som går i samma gymnasium som mig. Vi har börjat dejta och snackar konstant och jag är sjukt kär i henne. Hon har sagt att hon är kär i mig också men hon har också sagt att hon inte har förhållanden. När vi låg o mös frågade jag om det o då sa hon att det gör hon inte, svaret på min fråga om det var kört för mig då sa hon att man väl kan göra undantag.
Sen nyligen sa hon att hennes kompisar såg henne o mig ute i helgen, när jag frågar "so what?" svarar hon bara "Jag gör inte förhållanden", och nu verkar hon vilja avsluta allt.

Vad gör jag? Hon säger att hon är kär i mig och jag är kär i henne.. vill inte att det ska ta slut

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Hon verkar ganska osäker på vad hon vill, låt inte detta dra ner dig.
Prata med henne, fråga henne vad det är hon verkligen vill. Är det så att hon vill att ni går skilda vägar så är det bättre att ni gör det nu, än att du hänger kvar och riskerar att bli mer sårad i framtiden.

/myh

Kär i en kille?

Hej!
jag är en tjej som är 13 men fyller 14 om ungefär 3 månader.
det började med att jag har börjat i en ny skola och en ny klass det här året och då pratar man ju inte så mycket med dom man inte känner. och jag har blivit lite retad för mitt namn men det är okej. men sen är jag en av dom som är "tjokast" i klassen.
men det här började för ungefär 1 vecka sen när min kompis sa att hon gillade en kille som jag kallar för K i texten som jag gick i samma klass med på min gamla skola men han går i D på den här skolan och vi går i A. och då sa hon att jag skulle passa bra med en kille i våran klass som jag kallar för G i texten. och jag har lixom tittat lite extra på G och så men har aldrig varit kär i G, men nu när vi har pratat om det mer och mer så kan jag inte få ut G från hjärnan.
så jag sökte på internet och så hur det kan kännas när man är kär i någon(vet att allt inte stämmer på internet) men jag känner mig lixom:lite snurrig, får hjärtklappning, vill göra mig extra fin och så när G är eller kommer nära. men vi pratar inte så mycket med varandra så jag kan ju inte bara klampa fram och säga att jag gillar G för att om G inte gör det blir det ju jätte pinsamt för att vi ska ju lixom gå tillsammans i 2 år till.
men min kompis säger att G gillar mig men jag vet inte.
1. vad ska jag göra
2. hur ska jag kunna börja prata med G
3.snälla svara med ett långt svar med detaljer för jag behöver all hjälp jag kan få

vet att jag har beskrivit konstigt men hoppas ni förstår
tack på förhand!!!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Jag hängde inte riktigt med på vad den här K i texten hade med saken att göra, men du går alltså i samma klass som G och är lite kär i honom tror du? Och enligt din kompis så gillar den här G dig också?

Isåfall säger jag bara: Grattis!

Du har hur bra läge som helst här. Vad gäller retning för namn och att du känner dig som tjockast är det inget du behöver bry dig det minsta om. Det är inte namnet man blir kär i och inte utseendet heller faktiskt. Var nöjd med den du är, det är det viktigaste!

Hursomhelst. Du behöver precis som du säger inte klampa fram och säga att du gillar honom, det du bör göra är att börja snacka med honom mer. Ni går ju i samma klass och allt, så du har ju guldläge. Fråga honom om nått mattetal, vad ni skall ha som nästa lektion eller vad som helst. Även om du kan svaret spelar det ingen större roll. Sen när han svarar nått kan du fortsätta att prata om något, vad som helst. Vet du att han är intresserad av något så kan du prata om det, eller om vädret, eller vad han skall göra i helgen, eller vad som helst. Börja prata med honom så mycket du kan och när det känns naturligt så frågar du helt enkelt om han vill hitta på något någon dag tillsammans med dig. Samma sak här, spelar ingen större roll vad ni hittar på, bara ni gör något. Kan vara allt från att spela biljard, gå på bio, dansa gammeldans, se på fotboll eller vad som helst!

När ni sedan hittar på grejer ihop! DÅ är det rätt läge att ta det ett steg vidare om du fortfarande är intresserad! Antingen genom att börja mysa lite, eller att du berättar hur du känner för honom.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Är jag lesbisk?

jag vet inte om jag är lesbisk. hur tar man reda på det??

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Känner du en sexuell attraktion till kvinnor så finns det en chans att du är lesbisk.

/myh

Utnyttjad

Hej
det är så att jag älskar en tjej som också tyckte om mig från början (Vi var aldrig ihop) När vi sågs i skolan så brukade vi hälsa på varandra kramas...ja ni vet. Vi brukade också smsa varandra en hel del mest på snapchat. och då brukade hon typ skicka selfies till mig och hon brukade även skicka snaps till mig även om jag inte skrev något. Det höll på sådär. Men själv är jag en blyg person,särkilt när det gäller tjejer och ser klasskompisarna det så kommer de att hålla på och allt det där. Så efetr ett tag så slutade hon att messa och när vi såg varandra så brukade hon gå förbi mig som om vi inte känner varandra. Nu har det gått ett tag och för ett tag sedan så fyllde hon år och då gav jag henne pengar som present,(jag ville återuppliva de "gamla" känslorna) hon tog emot de och var jätteglad. Dagen efter så påstod hon att hon hade tappat bort pengarna "men det tvekar jag på" så jag gav henne dubbla beloppet. Och för ett tag sedan så bad hon mig att hon ville ha en "present" av mig .
Så min fråga här att vad ska jag säga till henne (har ignorerat henne sedan dess men jag älskar henne lika mycket) Och jag känner även att hon utnyttjar mig. så vad ska jag göra?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det där låter inte som en vidare trevlig tjej, särskilt inte då du själv misstänker att hon utnyttjar dig.
Mitt tips är att säga upp kontakten med henne. Man ska inte behöva känna sig utnyttjad av någon man tycker om.

/myh

Fråga chans

Hej jag är 12 år och vill ha en tjej. Jag älskar henne mest av allt. Skulle offra mig själv för henne. Problemet är att jag inte vågar fråga chans på henne. Jag har frågat chans på henne år flera personer . Men inte åt mig själv. Och nästa termin börjar hon på en annan skola. Blir vi inte ihop förrän hon börjar på den andra skolan kommer jag låsa in mig på toan föralltid

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Med tanke på hur starkt du säger att du känner för henne så är det ju världens "minsta" grej att fråga chans på henne, borde ju vara kalaslätt.
Det är nog bara att bita ihop och göra det. Vad har du att förlora? Du är såpass ung och har hela livet framför dig.

/myh

Friendzone?

Om en tjej kallar mig "Bror" är jag friendzonad då?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag personligen tror inte riktigt att något kallat friendzone existerar och man ska nog inte lägga allt för mycket vikt vid ett smeknamn.
Så fråga henne hur det ligger till.

/myh

Långdistans

Hej, jag älskar en kille som bor 80 mil ifrån mig...jag älskar att vara med honom men mår sjukt dåligt när vi bor i olika städer...vi båda mår sjukt dåligt när vi inte träffas...jag ville göra slut ett tag för det är för svårt så hur ska jag göra? jag älskar ju honom...mer än allt annat men vi båda mår ju bara dåligt och har svårt för att fokusera på viktiga saker..ska kärlek göra så ont?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det blir vad man gör det till. Alla människor är inte skapta för långdistansrelationer.
Ni får nog tänka över det, är kärleken värd det, att ha en sån tuff tid när ni väl inte ses? Finns det något ni kan göra för att underlätta tiden ifrån varandra? Skype kanske?
Er tid kanske kommer vid ett senare skede i livet.

/myh

Homosexuell?

hej jag är en kille på 18 år min fråga är finns det något sätt att veta om man är gay. finns det kanske någon man kan prata med dom kan lättare avgöra. Jag är attraherad av killar och varit i två långdistansförhållanden. jag får liksom en speciell känsla i hela kroppen om jag tittar på bilder på killar som jag känner mig attraherade av. om jag tittar på tjejer däremot så får jag ingen sån känlsa alls. men när de kommer till porr därimot så är de som att jag blir mer upphetsad av att sestraight porr mer specifikt avsugnings videos. jag blir även upphetsad av att se bög porr men när jag se blowjob videos där en tjej går ner på en kille så märker jag att jag producerar mer "för-komm" tror att de heter så hoppas ni fattar vad jag menar. hur som heslt så är de något som gör att jag känner mig förvirad varför de är så . och om jag skulle komma till en sån video så känner jag mig alltid äcklad efteråt och får typ en skuld känsla. de här blev en lång text men snälla svara jag är trött på känna mig så förvirrad

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du är den som har svaret på denna fråga.
Känner du dig sexuellt attraherad av personer av samma kön och söker dig till relationer med sådana så är det möjligt att du är homosexuell.
Så som du skriver i din text så verkar du dock kunna vara bisexuell.
Det är dock viktigt att du inte försöker stressa fram en stämpel på dig själv, utforska lite.

Du kan vända dig till UMO för att få prata.

/myh

Vad ska jag göra?

Nu berättar jag min långa historia och problem. Jag gick i samma klass som en kille i 3 år, kallar han för K. Redan innan vi började sjuan, så pratade alla om hur fina vi vore tillsammans. Vi har liksom alltid gillat varandra, varit "on and off" hela tiden. Vi har skickat flörtiga sms, kramades hela tiden i skolan och alla tyckte att vi var perfekta tillsammans. Men vi var till och från. Sedan började en ny kille i min klass, jag kallar han för S. S hade mycket status och var väldigt snygg! Han och jag hade något speciellt. Vi flörtade hela tiden, verkligen! Jag blev som förblindad av S. Han charmade mig, men var väldigt elak ibland och spelade med mig liskom :/. Grejen med S var att han kom emellan mig och K. Så K började avvakta. Det var som att K blev mitt andra val efter S. För att jag visste att K gillade mig.
I slutet av nian skulle vi säga hejdå(jag och K). Och jag tyckte det var jättejobbigt! Jag kände verkligen då, att det var K jag ville ha. Så jag berättade det för honom dagen efter. Och K "erkännde" efter en stund att han kände samma tillbaka. Jag var så lycklig! Trodde jag hade fått honom, jag blev verkligen kär!

Men dagen efter förklarade K att det han hade sagt dagen innan inte var sant. Att hans känslor för mig inte var kärleksmässiga. Att jag var snygg och skön, men att han inte kände samma tillbaka. Jag blev såklart chockad och sårad. Från att ha varit överlycklig till att bli djupt sårad. Jag grät hela dagen.

Vi hade inte kontakt på hela sommaren. Jag försökte glömma honom helt. Men blev ledsen varje gång jag hörde hans namn. Varje gång jag såg hans bilder.

Men nu när jag går i ettan har han hört av sig. Vi snapchatar ganska mycket. Vilket får mig att bli så osäker. Vi har pratat om det som hände i Sommras och han ber om ursäkt. Men nu ger han mig komplimanger ena sekunden och andra svarar han inte. Vi har snapat i ca 4 månader nu. Och när han hör om att jag har hållt på med någon annan kille blir han ledsen. Jag förstår inte?!

Ena sekunden är han snäll, andra är han verkligen dryg. Han kan få mig att känna mig som Världens finaste tjej, samtidigt som jag kan känna mig som världens tönt. Jag vill verkligen träffa honom, få ett slut på allt. Men jag kan inte föreslå det? Då vinner ju han? Tycker verkligen om honom, kommer alltid att göra det. Men han gjorde mig så ledsen :( vad ska jag göra? Drömmen vore ju att det blev något igen, och att han får mig att känna mig som världens finaste varje dag :) han betyder så mycket. Snälla hjälp??

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det låter lite som att denna kille utnyttjar dig.
Men prata med honom om hur du känner. Kom fram till vad ni ska göra med er en gång för alla.

/myh

Gilla mig för den jag är

Hej
För ett tag sedan kom jag ut som varken kille eller tjej, typ genderfluid. Jag klär mig som en kille, ser typ ut som en kille men min kropp är en tjejkropp. Gillar både tjejer och killar. Men när jag träffar straight killar som jag inte kommit ut för än så sticker de så fort jag kommer ut för dem. Gay killar sticker när de får reda på att jag är född som tjej. Lesbiska tjejer tror jag är en kille så de dissar mig från början. Straight tjejer sticker när jag kommer ut för dem.
Vet inte vad jag ska göra, ingen jag träffar är typ bi eller pan eller nåt sånt. Ingen verkar gilla mig för den jag är. Vill inte vara ensam längre, hjälp

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du har bara inte träffat rätt person en. Du ska inte ändra dig för andras skull. Att du trivs med dig själv är det viktigaste och gör du det så kommer det märkas.
Ge det lite mer tid.

/myh

Hjälpa till

hej alla personer jag nämner finns men åldrar och namn kommer inte vara sanna...

hej jag har en flickvän vi har varit tsm lite inoficielt i några veckor och enligt mig har de gått bra samma hos henne. men min flickvänn har utvecklat ett självskadebetende och vill ta livet av sig. detta har hon börkar berätta flr mig sedan vi blev tsm och hon säger att detta är pga henners plats farsa. han är otrevlig o inte snäll mot henne hela tiden och jag kommit in i familjen och är världens asshole typ. hennes mamma har 2 barn med denna mannen. och min flickvänn kan/får inte bo hos sin biologiska farsa eftersom han sover ute ofta (lastbils chauför) och har olika dygnsrytmer. jag vet inte vad jag ska göra... jag säger att jag stöttar henne i allt hon vill göra om det så är att flytta som att backa henne om hon tänker få damp på hennes plast farsa. hon säger att hon mår bättre av att skriva med mig men jag vet inte.... är så djävla osäker... hon skär sig i armen (vet inte vilken) men vågar inte och är rädd. vad ska jag göra? har redan länkat henne till någon sida på umo o sagt att hon ska prata med phsykologen på skolan (som bara vill dra in papporna som inte tål varandra flr den delen) så min fråga är hur ska jag hjälpa henne på bästa sätt?


allt är skribet på mobil och jag bjuder på felstavningar... mvh B

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Var där för henne. Visa att du bryr dig om henne och inte mår bra av hennes självskadebeteende. Hon behöver allt stöd hon kan få.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej!
Jag behöver hjälp!
Jag är 14-år och tycker om en kille i min klass. Han är i den populära gänget, jag blir ganska mobbad i min klass utav dom andra tjejerna så jag är ensam... Vi skriver mycket på snapchat och ibland kik. När han är med hans populära vänner så snakar han nästan alldrig, förutom en gång i klassrummet bär han tog alla pennor så gick jag fram och fråga om jag fik en men så vägrade han ge mig den så vi små bråka och sen bara stirra in i varandras ögon och skratta... När vi har andra klasse när vi inte är hela klassen så brukar jag vara med honom och 2 andra killar, då snakar han mycket med mig! Annars så är det mesta och flörtandet genom mobilen. Fast iblan så e han sådär gullig där han säger söta saker och ger mig komplimanger och massa sån och ibland så tar det långt tid för honom att svara eller att han inte vill prata typ osv. Vill veta om han gillar mig alla mina vänner tror det men jag känner mig fortfarande osäker... Hann har gjort MASSSSA söta saker till mig dom här senaste dagran/veckorna! Sen så fins det ett annat problem.. Jag är fet jag är inte jätte stor men jag är mullig jag är inte så fin för de mesta..:( och det skäms som om jag ca smalare så skulle han och jag redan vara ihop... Jag har nästan ingen självförtoande och är väldigt deprimerad och jag tänker på honom hela tiden jag är inte mycket mad att gilla killar eller ha intresse de har hänt några gånger men mest som vän:/ men han här gör mig galen har aldrig känt såhär och han e min dröm kille vi har samma intressen och allt men. Vet inte var jag ska göra för
1. Jag är fet han är jätte vältränad
2. Jag fattar inte om han gillar mig eller inte
3. Va sa jag göra för att visa honom att jag gillar honom men på ett smidigt sätt
4. Vad tycker 14 åriga vältränade killar om en tjej som mig... Snälla alla säg era åsikter och ställ frågor o säg sanningen för jag behöver så mycket hjälp jag kan få

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Stör utseendet på din kropp dig så gör något åt det, träna och ät bra.
Det allra enklaste du kan göra är att fråga honom vad han tycker om dig.

Alla 14-åringar tycker inte samma sak, så det är svårt att svara på.

/myh

Älskar honom

Jag är 13, snart 14 år. Jag vet att det kanske är tidigt att säga att jag älskar någon, men jag älskar honom. Han är allt jag kan tänka på, jag kan inte sova under kvällarna pga alla tankar om honom. Och det är inte som om att ngt kommer hända mellan oss då han är 17 snart 18...hans bästavän säger att han börjar få känslor för mig men det tror jag inte på..och även om det var sant så är det vi håller på med olagligt. Vad fuck ska jag göra?

Visningsbild

Peppar svarar:

Hej!
Det finns ingen förutom du själv som kan säga om du älskar en person eller inte. Det finns ingen som kan beskriva eller berätta om dina känslor gentemot någon annan.
Angående er åldersskillnad kan jag inte säga något. Det är en viss skillnad när du är 13-14 och han är 17-18. Det kan bli etiska problem och folk kan tycka lite olika saker. Men jag som person ska inte säga något.

Prata med honom om det! Det är det bästa du kan göra!

Vet inte vad för läggning jag har

Hej!
Jag är en tjej som nu ett tag funderat på vilken läggning jag har.
För mig spelar inte könet någon jättestor roll och jag vet att det finns fler än bara 2 kön. Jag kan bli väldigt tänd på gay sex också.
Därför har jag tänkt på om jag är pansexuel, men blir dock inte tänd på ALLA könen, så vet inte om det är ett måste för att vara pan?
Jag är också väldigt rädd för vad de i skolan kommer säga, men det är en annan historia.
Är detta vanligt att fundera över i tonåren?

Visningsbild

Peppar svarar:

Hej!
Det är inte alls udda att tänka på sådant här när man är i din ålder!
Du behöver inte sätta någon stämpel på dig själv för din sexualitet! Var bara dig själv och gör det du själv mår bra av!
Jag själv kallar mig pansexuell eftersom jag själv struntar i vad för kön personen har.
You do you!

Nästa sida »
Annons