Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Övrigt

Nästa sida »

Testa hur långt vi kan gå?

Min kompis som jag har känt i 5 år vill att vi ska "testa hur långt vi är villiga att gå" han har frågat om vi skulle 69a vad ska jag göra

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Du behöver bara svara på en fråga:

Vill du köra 69:an eller något annat med honom? Är svaret ja, så kör på, är svaret nej, så tacka nej till erbjudandet. Det är bara du själv som kan avgöra vad du vill och inte vill göra och du skall aldrig känna dig tvingad att göra något mot din vilja.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Behålla csn

Min mamma behåller min CSN och ger mig ingen månadspeng eller liknande, hon skyller på att jag är vuxen snart.

Dessutom kommer hon inte betala för mitt framtida körkort, mitt mobilabonnemang eller mitt busskort. Mina jobb räcker inte till att betala allt det.

Jag tar hand om disken, dammsuger och gör även jobb hemma (som jag inte får betalt för).

Hon säger att jag kostar tillräckligt mycket pengar att existera, men jag är där inte ens 100%. Jag brukar vara flera dagar i veckan hos min flickvän.


Är det verkligen rättvist att hon behåller min CSN och tycker jag ska betala nästan allting själv?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Ja, det är helt klart rimligt att hon gör så sett till vad du kostat. Sedan kan man ju alltid diskutera vad hon spenderar pengar på osv. Du skriver bara om mamma, vilket gör att jag funderar över om hon kanske är ensamstående?
Är hon det så har hon mest troligt inte speciellt mycket pengar.
Alla kan tyvärr inte få allt de pekar på, men du kommer i alla fall lära dig värdet av pengar och den dagen du väljer att pröva att stå på dina egna ben och flytta hemirfrån för gott kommer du att vara bättre rustad än många av dina vänner som fått allt gratis.

Jag tycker du skall ta ett samtal med din mamma om ekonomi, och fråga om ni har det svårt att gå runt, och om du kan hjälpa till på något sätt. Det är alla gånger en bättre öppning till att du faktiskt skulle kunna få mer om ni inte har de problemen än att säga att du vill ha mer "för alla andra får det" som är det klassiska argumentet,

Lycka till Med vänlig hälsning /RoadGunner

Fånga mina händer

Hej, jag hetter todd och jag är 9 jag undrar varför pappa ger sig på mig och säger saker som "fånga mina händer"

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Du får nog utveckla din fråga lite mer. Vad menar du med ger sig på dig? Och vad vill din pappa att du skall göra när han vill att du skall fånga hans händer?

MvH /RoadGunner

Vill inte ses

Hej!
Undrar hur jag ska säga till en tjej att jag inte vill träffa henne. Hon har ganska svår depression och har börjat med medicin för de, samt har hon inga riktiga kompisar enligt henne själv. Finns det något bra sätt att säga att man inte vill ses?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Det där är en mycket svår situation, då man såklart inte vill förvärra depressionen. Är du kompis med henne eller är ni mer än så? Det känns som att det är lite svårt att svara utan att veta lite mer om hur er relation är. Om du skriver ett inlägg till på samma sätt som förra gången och förklarar lite mer hur er relation är så skall jag försöka skriva ett utförligare svar!

MvH /RoadGunner

Återuppta kontakten

Hej, det är så att jag undrar om man ska återuppta en konversation med en tjej man skrev till ungefär 3-4 år sedan, har kvar den gamla konversationen mellan oss men dock vet jag inte om hon kommer ihåg mig?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ska och ska, vill du så kör på. Hon kanske inte kommer ihåg dig, men du kan försöka påminna henne annars kan ni ju börja om.

/myh

Bisexuell

Snabb fråga

Jag är tjej, måste jag bli kär i tjejer för att jag ska räknas som bisexuell eller räcker det med att jag är attraherad av dem?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är lite utav en defintionsfråga, hur ser du själv på det?
Man brukar säga att om man blir kär eller sexuellt attraherad av en person av samma kön så ses man som bisexuell.

/myh

Tända på diarre

är det normalt att tända på sin egen Diarré

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Nej. Det är ganska ovanligt.

MvH /RoadGunner

skillnaden mellan crush och kär?

Vad är det för skillnad mellan crush och att vara kär i någon?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Det där med hur man definierar är väldigt olika från individ till individ, men min egen uppfattning är att om man är kär i någon så är det mer på riktigt och mest troligt mer långvarigt. En crush kan vara för en kväll, en vecka eller en månad för att sedan övergå till att bli kär, eller rinna ut i sanden och inte bli något alls. Ungefär så är det iallafall enligt min mening,

Jag tänker också att man kan ha en crush på någon på avstånd på ett annat sätt, exempelvis en kändis eller någon som man tycker är snygg och inte känner så väl som man tänder mycket på, fast man inte är kär i personen, ännu.

Hur skulle övriga hamsterpajjare definera skillnaden?

MvH /RoadGunner

orolig

Orolig pappa
Hej jo det är så att min dotter har sett mig ligga med hennes mamma några gånger
Jag undrar om min dotter tar illa vid sig av det
Hon har inget sagt till mig ellerr min fru i alla fall
Hur är det egentligen ?
Hoppas på svar

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Det är ju bara din dotter som vet om han tagit illa vid sig eller inte. Personligen skulle jag nog inte tagit upp det om det inte är så att hon uppenbart går och irriterar sig över det eller något annat. I övrigt är det ju fullt naturligt då hon knappast skulle existera om ni inte ägnat er åt att ligga med varandra.

Lycka till.

MvH /RoadGunner

Konstigt?

Jag attraheras av killar som spelar basket och killar som åker skateboard. Och bara för det så vill jag också lära mig göra de två sakerna är det konstigt??

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Nej, jag skulle inte hävda att det är konstigt!

/myh

Följ ditt hjärta

Hej jag var på en fest o träffade en tjej jag blev jätte kär i men har ett problem jag har redan en tjej som jag gillar. Jag gillar båda jätte mycket men vet inte hur ja ska göra

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Det är nog bara du som kan klura ut det. Du får helt enkelt känna av vad du behöver göra för att ta dig ur situationen. Om du inte har känslor för tjejen du träffar - eller om de helt enkelt inte kan mäta sig med känslorna för tjejen från festen - så kanske svaret redan finns där?

/rawwr

undran

Undrande tjej 14 år
Min far har knullat mig sedan jag var 9 år varje dag
Är det vanligt i svensk kultur ?
Jag har två döttrar med min far
Hur anser du att det är ?
Vill gärna ha ett svar snarast
Hälsningar Veronica

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Nej. Det är ovanligt och olagligt. Polisanmäl.

Nätmobbning

Är nätmobbing ett stort problem?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Givetvis beror det på vad man jämför med. Men ja, jag skulle säga att det är ett stort problem. Friends har en forskningsrapport i ämnet, publicerad på som hemsida. http://friends.se/fakta-forskning/rapporter/natrapporten/

/rawwr

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Givetvis beror det på vad man jämför med. Men ja, jag skulle säga att det är ett stort problem. Friends har en forskningsrapport i ämnet, publicerad på som hemsida. http://friends.se/fakta-forskning/rapporter/natrapporten/

/rawwr

Ett kap

Hej är det charmigt med långa killar som snusar lössnus och kan fixa det snyggt tänkte ju att det blir bara en liten bulläpp och dricker öl till middagen om de naturligt ses som kap hos tjejerna?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag skulle inte säga att det naturligt ses som ett kap, men det finns nog allt några tjejer som finner det attraktivt.

/myh

Mamma och hennes vänner

Hej jag är en tjej på 13 år som hatar andra vuxna människor. Alltså jag hatar dom inte utan en andledning. Det är så att jag har fått som en liten frigebod (alltså ett eget litet rum ute på vår gård)
som jag ska bo i nu. Och jag är så trött på min mamma och hennes jäkla kompisar. För alla tror att jag ska ha sex. Att jag ska ta hem en kille och ha sex med han där uppe i mitt lilla "hus". Men det är ju liksom så att jag har sagt att jag är rädd för det här med sex och att jag ska vara oskuld länge. Vad dka jag göra??

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Förklara för din mamma att så inte är fallet och att du tycker att det är jobbigt när hon tar upp det.
Sen så må du vara ung men som förälder bör man ha en viss respekt för sitt barns privatliv.

/myh

Inget svar när jag frågar flera gånger

Hej jag skickade in den där frågan om min killkompis och hans lillasyster som också är min kompis men ingen har svarat på den. Varför???

Visningsbild

betedig svarar:

Hej.

För att du redan fått svar på din fråga från myh; Det blir vad ni gör det till.

/betedig

Varför gjorde han så?

Hej det finns en kille som har tafsat på mig och i början så höll han bara på och skoja med mig men en dag så tafsade han på mig och jag tänkte att det bara va liksom en gång att de inte skulle hända igen men efter det så fortsatte han och det var inte bara när det var jag och han utan han gjorde det offentligt också t.ex på spårvagnen (men ingen märkte nått som tur var) gjorde han det då för att han gillade det för att om han bara hade retats så skull han bara gjort det en gång?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Om du läser i tidigare svar i Sex & Sinne så ser du frågor och svar som rör just detta.
Det allra enklaste du kan göra är att fråga denna kille varför han beter sig som han gör. Uppskattar du det inte så får du säga ifrån, du ska inte behöva utstå något du känner dig obekväm i.

/myh

Mår inte helt okej

Jag vet inte om det är en sån relevant fråga till sex och sinne men jag visste inte riktigt var jag skulle vända mig. Jag ville gärna inte skapa en tråd i forumet eftersom att jag ville vara anonym.
Iallafall

Jag är runt 16 år och tjej. Jag känner att jag inte riktigt mår helt okej. Jag trodde först att jag var deprimerad och gjorde en hel del tester som visade att jag led av en svår depression och en hel del känslor och tankar blev bekräftade men också inte alla.

Jag kan vakna upp på morgonen och känna att jag bara vill dö. Ibland kan jag inte ta mig upp utan struntar i skolan. Det behöver inte vara något speciellt som jag känner ångest för men det bara händer. Resten av dagen blir jag disträ och jag vill helst inte prata med någon. Jag känner oro för att träffa någon och jag vågar inte säga ett ord. Det brukar uppstå situationer där jag letar efter ett objekt som till exempel ett skåp eller ett bord och känner att jag bara vill lägga mig där och gömma mig. Ibland får jag svårt att lyssna på vad andra säger och jag fastnar för mycket i mina tankar. Då kan jag få ett raseriutbrott där jag helst vill slå på något om någon säger något.


Andra dagar kan jag känna mig något något mer uppåt. och blir nästan hyper och känner att allt är toppen. Det kan gå lite över styr. När jag försöker ha kul är det som om jag inte får. Jag ler och så känner jag att det inte spelar någon roll och att jag är falsk. Det får mig ofta att vilja gå därifrån och vara ensam.

Detta går lite upp och ner och det kan skifta i stor sätt när som helst, vilket alltid får mig att undra hur jag är som person.

Jag känner mig allmänt tom och vilsen , reagerar knappt om något dåligt händer. Jag tror inte på att man kan vara glad utan att det bara är en illusion..när någon tagit självmord känner jag mer beundran av att de vågade demonstrera vilket får mig att känna mig hemsk som person. Jag har börjat hata alla omkring mig som är glada och jag känner mig inte hemma någonstans.

Jag vet inte vad jag ska göra. finns det någon förklaring på mitt beteende? Har jag någon psykisk sjukdom?

Tacksam för svar och ber om ursäkt för den långa frågan.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är helt klart en otroligt tung och påfrestande situation som du är i.
Det är dessutom en väldigt stor fråga för någon av oss här på Sex & sinne att ta oss an. Vi är inte riktigt till för att diagnostisera i sådana här frågor.
Men förhoppningsvis kan du få någon form utav klarhet och stöd.

Personer som lider av svår depression kan må helt olika från dag till dag, vissa dagar kan kännas betydligt tyngre än andra. Så kan det även vara i ditt fall. Men vi vill som sagt inte vara någon form utav internetläkare.
Skedde dessa tester du gjort hos någon läkare så rekommenderar jag dig att åter kontakta denne för att eventuellt få hjälp med att finna en psykolog. Ett alternativ är kuratorn på din skola.
Det kan vara så att det är till en stor hjälp för dig att få ventilera dessa tankar, frågor och funderingar till någon som är aningen mer insatt.

Ingen människa ska behöva må så som du beskriver och jag hoppas verkligen att du kommer må bättre i slutändan.

/myh

Hon skickade en nakenbild

Hej hamsterpaj!

Jag är en kille på 16 år och har lite ångest över en sak.

För ett tag sen så träffade jag en trevlig söt tjej på internet och vi har pratat väldigt mycket med varandra sen dess. Hon undrade hur gammal jag var så jag skrev att jag fyller 17 och hon svarade med att hon är 2 år yngre. Jag tänkte inte så mycket mer på detta utan vi fortsatte att prata med varandra och efter ett tag började det bli mer "dirty talk" från bådas sida.

Men sen helt plötsligt skickade hon en nakenbild till mig utan att jag bett om det! Jag tyckte det var obehagligt och sa att jag inte ville att hon skulle skicka nakenbilder till mig.

Efter det slog det mig att hon kanske inte ens fyllt 15 och jag fick skuldkänslor för att ha pratat med henne på det sättet som jag gjort och det faktum att hon hade skickat en sådan bild till mig trots att jag aldrig frågat om det.

Vad ska jag göra? Får man ens ha "dirty talk" med någon som är under 15 även om både är med på det?

Tack på förhand! /ångestfylld kille

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!

Det finns ju egentligen ingen lag som säger att det skulle vara olagligt om personen är under femton och båda parter är med på det. Visserligen kan man göra en anmälan om det - men om utredningen visar att båda varit lika engagerade i det och velat lika mycket har jag svårt att tänka mig att det skulle bli något mer i det ärendet, utan är rätt säker på att det skulle läggas ned.

Vad gällande bilden kan du ju alltid ta bort den - att säga ifrån är det absolut bästa man kan göra. Om hon inte accepterar det är det kanske bra att inte prata så mycket mer, men om ni fortsätter prata på villkor som ni båda är med på ser jag inget problem i det.

Lycka till!
/rawwr

Hur blir man intressant?

Hej! Nu vill jag veta hur man blir intressantare för en kille. Jag vet att han har kollat på mig ett antal gånger. Flertals andra tjejer i klassen tycker också om honom så jag vill verka mera intressant och hur vet man att man har blivit intressant?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Vad killar finner intressant är väldigt individuellt.
Du ska verkligen inte försöka vara någonting du inte är och göra dig till för att vara mer intressant för denna kille.
Mitt tips är att vara dig själv och var social mot honom. Du märker om han finner dig intressant om han själv söker kontakt med dig och kanske ställer frågor om dig.


/myh

Tycker om hans syster

hejsan hamstrar
jag har ett litet problem det är att min kompis macke har en väldigt fin syster som jag gillar (inte han från tunnelbanan som gick på Tv5). Men han vet inte om att vi knullar och jag undrar hur jag ska berätta för honom?
svara snälla!!
/förlåtmigmarcus

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Berätta bara för din vän att ni tycker om varandra, rätt upp och ner. Det behöver nödvändigtvis inte vara ett så stort problem och ni behöver inte krångla till det.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej! Det är så att jag har fått kontakt med en kille på nätet, och vi har blivit väldigt bra vänner. Vi pratar över Skype flera gånger i veckan och jag känner verkligen att jag tycker om den här killen. Men problemet är att jag inte kan berätta för mina föräldrar att jag pratar med den här killen, för då skulle dem bli arga och ta ifrån mig min mobil och så. Och jag vill inte riskera att inte få prata med honom! Jag har försökt att prata med dem om detta en gång förut (innan jag pratade med honom, pratade då med en annan jag mött över nätet) och då tog min mobil. Nu är det så att han vill ha mitt nummer, och då kommer ju mina föräldrar få reda på det. Och jag kan inte sova pga detta. Vill verkligen inte sluta prata med honom!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det du kan göra är att ta upp detta med dina föräldrar och säga att de kan få prata med honom eller hans föräldrar om det får dom att känna sig mer säkra. Om han/hans föräldrar går med på detta givetvis.
Jag kan tänka mig att de främst bara är oroliga för dig och att få veta vem personen är kanske underlättar.
Risken finns ju dock att de ändå inte tillåter detta, vilket är något du då kan behöva acceptera. Ett annat alternativ är att förklara för honom, killen du pratar med, att du inte kan ge ut ditt nummer p.g.a. dina föräldrar. Skype är ju faktiskt ett effektivt sätt att hålla kontakt.

/myh

Hur hittar man dom?

Vilket är det lättaste sättet att hitta bi/homosexuella killar här på hamsterpaj.?
Ålder 15-17.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Genom att prata med folk! Förslagsvis i deras gästböcker.
/myh

Tillbakadragen tjej?

Tjena, har en fråga om hur jag ska läsa henne.

Jag och en brud har snackat ett tag på telefon osv och ska träffas. dock så hon dom senaste dagarna dragit sig tillbaka och varit allt mer och mer osocial och dissande. är det ett tecken på att hon backar eller hur ska man läsa och hantera detta?

ty <3

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Klurig fråga det där. Det kan vara så att hon skriver mindre då det nu är bestämt att ni ska ses och behovet av att skriva inte är lika stort.
Allra enklast är dock givetvis att fråga, påpeka lite fint att hon verkar lite mer tillbakadragen och om någonting har hänt.
Var inte för på och ge henne lite utrymme och ta det därifrån.

/myh

Se förbi utseendet?

Att skaffa barn

Hej Hamsterpaj.

Jag är en en kille på 18 år som, enda sen högstadiet, oroat mig för om jag ska ha barn eller inte. När jag tänker på det så tänker jag även på mina föräldrar och min syster. Min syster har kille och båda är överens om att skaffa barn senare i livet.

Ingen av syrrans killes bröder är intresserade av att skaffa barna enligt killen själv, vilket leder til att syrrans och killens barn inte kommer få kusiner från pappans (killens) sida och om inte jag skaffa barn kommer inte deras barn att få kusiner överhuvudtaget och morsan och farsan blir bara mormor och morfar och inte farmor och farfar.

Anledningen till att jag tvekar att skaffa barn är b.la. för att jag jobbar deltid på en förskola med många barn, där jag är poppis bland dem. Så jag tycker att jag borde vara nöjd med dem barnen jag träffar i arberslivet istället för att skaffa egna barn.

En annan anledning är för att jag oroar mig för hur det kommer och gå för mitt barn i framtiden om jag nu skaffar mig barn. Jag vet inte hur det kommer och gå för henne/honom i livet, om det går bra i skolan, får massor av kompisar, bli mobbad, mobbad på internet eller mobbar andra. Jag vet inte hur vår far och son/dotter relation kommer att bli och det gör mig jätte orolig.

Säg inte att jag kommer att få lusten av att skaffa barn senare i livet när jag hittar en tjej, för så säger alla och det tror inte jag på. Men hur ska jag komma fram till ett beslut så jag inte behöver oroa mig? Hjälp mig! =(

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag personligen tror att du kommer märka det där senare i livet, det är absolut inget "beslut" du måste ta nu.
Känns det rätt så känns det rätt.

Postar frågan i forumet, hur tänker ni hamstrar kring detta?

/myh

Negativ eller positivt?

Om man nu frågar en tjej om hon vill träffas någon gång och man får till svar ''Kanske :)'' Ska man tolka det negativt eller positivt?

Visningsbild

betedig svarar:

Hej!

Det där ligger nog lite mittemellan, prova prata med henne lite mer så hon får en bättre idé om vem du är innan ni träffas så får du nog bättre svar i framtiden av henne!

/betedig

Hej! Jag var/är en Kille på 16 år, och jag är ganska förvirrad gällande könstillhörighet/läggning just nu.
Jag insåg för ett par veckor sedan att psykiskt kön är helt irrelevant då det inte finns några tribut som är objektivt manliga/kvinnliga. Det är inte så att jag definierar mig som trans/Tjej eller något annat ologiskt kön, jag avsäger mig snarare konceptet helt, which would make me ickebinär/intergender.

Det är här böket gällande läggning kommer. Om Killar/Tjejer/annat endast är konstruktioner på social nivå, så kan jag inte kalla mig något annat än Pan med vissa fysiska preferenser.
Innan jag insåg detta med hur kön är irrelevanta så kände jag att jag teoretiskt kunde bli attraherad av Transpersoner oavsett ursprungskön biologiskt samt tjejer, Samt varit rätt obestämd gällande Bio killar som definierar sig som killar.

Jag är som person rätt obunden av könsnormer i mitt beteende, och funderar på att börja använda lätt smink och lite sånt, vilket endast gör det konstigare för mig att identifiera med det sociala könet man, då det bygger på vissa attribut.

Nu kommer den sista delen av min frågeställning: Jag är generellt sett en person som bryr sig extremt lite över vad folk tycker om mig och mina åsikter, men när det kommer till detta så är min plastfarsa och min bror nog inte så troliga att vara förstående. Jag är fortfarande förvirrad gällande vad jag faktiskt är, men när jag väl vet så MÅSTE jag säga detta till mina nära, då jag avskyr att ljuga om mig själv, speciellt av defensiva anledningar.
En sista påbyggnad på detta är att jag ju rimligtvis inte vill bli tilltalad med manligt pronomen, vilket jag också skulle behöva förmedla.
Tack på förhand och keep up the good work att berätta för folk om t.ex statistik kring penisstorlek! ;)

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej du!

Intressanta funderingar du har. Vad gäller frågeställningen om vd din plastfarsa och brorsa tycker så är det ju upp till dem. Du kan inte bestämma vad de skall tycka och kan de inte acceptera dig för den du är så är det deras bekymmer.
Vad gäller vilket pronomen man använder är det ju också där lite upp till var och en. Vill du själv använda han, hon, hen, den eller det är det ju helt upp till dig själv. Det jag tänker är att du kanske skall vara försiktig med att göra det till en stor fråga om nu din omgivning inte väljer samma pronomen som du själv utifrån det att du själv tycker tillhörigheten är irrelevant.

Det är klart att om du anser det är viktigt att bli kallad för exempelvis hen istället för han så är det såklart bara att förmedla till din omgivning, men det är upp till dem att välja om de vill använda det eller ej. Vill de inte göra det är det upp till dig att bemöta om du tycker det är såpass viktigt att du vill avsluta relationen p g a det eller ej.

Så länge du är ärlig mot dig själv och din omgivning är det i stort sett bara att berätta precis vad du vill och när du vill och hur du vill!

Lycka till!

Kär?

Hej! Ja träffade en kille för några veckor sen på en fest och ja blev helt förälskad. Vi gjorde inge mer än att bara umgås då. När ja kom hem letade ja upp honom på facebook men vågade inte skriva och efter nån vecka träffades vi av anledningar på en fest igen. Jag var int hemma på flera dar eftersom jag stannade och festade med honom och hans kompisar. Vi hade sex några gånger under den här tiden och mysde ganska mycke. När vi sa hejdå sa han int något om att vi skulle ses igen. Nu har det gått flera dagar och han har inte skrivit till mig på facebook. Idag tog ja mod till mig och frågade om nåra saker ja glömt hos honom. Han svarade jättedrygt och eftersom han inte hittade sakerna hade ja ingen anledning till att träffa honom igen. Ja är så fruktansvärt kär och vet inte vad ja ska göra. Vi har inga gemensamma kompisar och ja vill bara träffa honom igen. Är för feg och vill inte vara för på och tjata om att ses när han knappt ville svara på den enkla frågan. Hjälp mig!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Om ni har haft sex ett par gånger har ni ju på ett plan redan kommit varandra ganska nära. Du behöver ingen dålig ursäkt för att vilja träffa honom. Fråga honom helt enkelt om han vill hitta på något någon dag och se vad responsen blir. Vill han inte så får du nog inse att han inte är intresserad, men vill han är det bara att köra på och se vart det leder!

Du har inget att förlora så kör på bara!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Prata med tjejer?

som en blyg kille så har jag svårt att prata med tjejer, några tips om vad och hur man kan snacka om/med

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Ett tips är att fundera mindre på vad och hur man snackar med dem och bara göra det. De är inte så mycket konstigare än killar och det går att prata om typ vad som helst med dem :-)

Prata om nått gemensamt intresse, sen vad det är spelar mindre roll.Det kan vara fotboll, krigshistoria, dans, internet eller vad tusan som helst!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Nästa sida »
Annons