Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Övergrepp

Nästa sida »

Sexuellt utnyttjad

Hej. Jag har en hemlighet som jag inte vågat berätta för någon och den gör så ont. Jag är idag en tjej på 18 år men har blivit utnyttjad av min farbror när jag var barn. Då visste jag inte om vad han höll på med men han tafsade på mig och smekte mig när jag var runt 9 eller 10år. Han tvingade mig att klä av mig och ta på hans snopp vilket jag också gjorde. Ända sedan högstadiet har jag mått så dåligt över detta men inte vågat berätta för någon för att jag inte vet vad folk kommer tycka om mig. Det känns så jobbigt och jag gråter när jag tänker på detta. Vad bör jag göra?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Ta kontakt med en vuxen person som du litar på, alternativt ta mod till dig och gå till kuratorn på skolan/ungdomsmottagningen. De är utbildade i att hjälpa individer som råkat ut för samma sak som du. Delvis kan de stötta med samtal, men också genom en eventuell polisanmälan.

Det är viktigt att inte skuldbelägga sig själv när man råkar illa ut och det kan vara svårt att ta sig förbi det ensam. Våga därför ta hjälp - speciellt av en kurator eller psykolog, de har dessutom tystnadsplikt.

Annars finns det en uppsjö av olika ställen att ringa till, däribland BRIS, brottsofferjouren och Kvinnofridslinjen.

/rawwr

Min tjej slår mig

Jag behöver hjälp, har en tös som slår mig hela tiden och jag kan inte göra något innan hon slår mig och vi slåss. Får inte ens äta mina popcorn ifred innan man blir nerbrottad, vad ska jag göra?

Visningsbild

rawwr svarar:

Det känns kanske inte som ett sunt förhållande om våld är inblandat. Om du känner att det är en person som du fortfarande vill leva med och ge en chans - ta kontakt med någon, en psykolog eller dylikt. Det kanske är så att hon behöver hjälp med sitt beteende. Givetvis kan det också, beroende på vilken typ av relation ni har och hur grovt våldet är, att ni kan reda ut det tillsammans om du försöker prata med henne. Dock kanske det kan kännas betryggande med en tredje part närvarande.

Annars är det nog bäst att faktiskt bryta med henne och om du känner att du kan, upprätta en polisanmälan.

Min kompis blev våldtagen

Hej! min bästis blev sexualt våldtagen, han var ett år äldre (11) och vi var 10. Det börja med att jag och min bästis snacka vid en fågel gunga på skolan, sen kom han och fråga vad vi prata vi svara inget, sen la han sitt huvud på min kompis knä på byxorna (på könet) sen börja han tafsa på hennes bröst. Han våldtog oss men när jag sa sexuelt menar ja ej att han (tvinga oss ha sex med han). Sen när han gick ifrån henne så viska han i mitt öra när hon ej såg. Han viska mig om jag ville ha sex, såklart svara jag nej. Ska jag polis anmäla han?


/ En orolig tjej!


Tacksam för svar!

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Du borde ta hjälp av en vuxen som du litar på, kanske en lärare eller förälder. Din kompis kommer behöva hjälp och ha någon typ av samtalsstöd förmodligen.

Det är i dessa samband också viktigt att ta kontakt med polisen. Det går utmärkt att ringa till 11414 eller höra av sig på nätet till dem. (Polisen.se)

Det är väldigt modigt av dig att vilja hjälpa din vän, och jag förstår att det som hänt är jobbigt för er båda.

Jag råder dig till att försöka prata med en vuxen du och gärna din kompis, känner förtroende och tillit till och därefter kontakta polisen.

Om du har några funderingar eller så, är du varmt välkommen att ta kontakt med mig i min gästbok. Hör av dig om det finns något mer jag kan hjälpa dig med.

/rawwr

Övergrepp

Hej vill ta upp det där med övergrepp och att ha sex mot sin egna vilja är en kille på snart 22 år som inte riktigt klarar sätta gränser när jag är ihop med någon eller nåt som är kortvarigare och det kommer till sex.

fick klamydia en gång och då vart det ju att hålla sig ifrån sex så det löste jag och flickvännen med att hon fick röra mig men inte slicka upp utlösningar vilket hon lovade men när jag väl fick utlösning så tog hon ändå fingret i mun och slickade av framför mig vilket fick mig att må dåligt sa till henne gör inte så men hon sa det är så gott och jag älskar dig sen dolde hon ju det både en och två gånger (:

Om man fick två val antingen bli utsatt för övergrepp eller utsätta nån annan för det vilket är sämst tycker ni respektive bäst?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Det intresserar mig inte det minsta att överhuvudtaget diskutera denna fråga då jag tycker det är fel från båda håll.

Finner du dessa diskussioner viktiga kan du posta din fråga i forumet och hålla diskussionen där, men jag kommer inte göra det.

Vill du ha någon att prata med finns det flera anonyma stödlinjer. Annars går det utmärkt att kontakta sjukvården/ungdomsmottagningen för stöd i sådana här frågor.

Tjingeling

Övergrepp!

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag är 14 år, han lika gammal. Går i 8an.

För ca 2,5 år sedan blev jag tillsammans med honom, som då gick i min klass, båda var 12.
Vi hade det bra i ca ett halvår men efter det började han tro att han kunde göra vad han ville med mig.

Så fort vi kollade på film i soffan eller vad som helst så drog han upp mig till hans säng även om jag sa nej minst 10 gånger. En av gångerna höll jag fast mig i soffan och sedan i trappräcket men han lyssnade inte.
Inne på rummet hände det olika saker, ibland gick han ner på mig även om jag försökte få upp honom igen för det kändes inte rätt. Andra gånger tryckte han ner mig för att jag skulle suga av honom. Jag sa att jag inte ville, men då sa han bara "Om du gör det får du det och det" och jag vågade inte säga emot mer. Ju längre tiden gick och ju fler gånger jag hade sugit av honom ville han gå längre och längre. Varje gång vi kom hem från skolan började han klä av mig och tvingade in mig i duschen med honom. Efter duschen hände samma grej, upp på rummet och göra det vanliga.
Jag förstår inte varför jag inte gjorde slut, jag antar att jag var för feg.
Efter ett tag tvingade han mig in på 69:an vilket var det värsta tänkbara just då. Jag sa åt honom att säga till innan han kom, men det gjorde han inte och varje gång kändes det som att jag skulle spy.
Jag ville ALDRIG göra något av detta.
Det pågick 2-3 dagar/vecka i ca 1 år. Berättade inte för nån. Ingen 12-13 åring höll på med sånthär.

Till slut började jag bete mig konstigt och slappt mot honom för att få honom att göra slut med mig eftersom jag själv inte vågade. Var rädd hur hans reaktion skulle bli, och att han skulle säga till sina kompisar om jag gjorde slut. Han gjorde slut. Lättad. Varje dag efter att vi hade gjort slut tafsade han på mig när han gick förbi i skolan. Smekte mig på rumpan, låret osv. Sa åt honom att sluta men det tog ett bra tag innan han gjorde det.

Tänkte inte mer på det då, men nu känner jag att det börjar ta mer och mer på mig. Känner mig smutsig, utnyttjad och
mesig.

Allt detta förvärras av att mina föräldrar ligger i skilsmässa pga otrohet m.m. Jag känner att jag börjar tappa kontrollen och livsglädjen. I torsdags skolkade jag men skyllde på att jag försov mig. Det har aldrig hänt innan och det känns som att jag går från att vara den duktiga glada skolflickan till den trötta och deprimerade.
Har också snott några av mammas lugnande tabletter mot oro som jag har i skolan för att dämpa mina ångestattacker och min höjda puls.
Har haft magkatarr pga all stress.
Detta tar död på mig.

På hälsosamtalet med skolsköterskan förra terminen frågade hon ut mig och jag berättade som det var.
Sedan dess har det blivit värre men jag vågar inte gå till kuratorn, då kommer alla mina kompisar fråga vad jag ska göra där.
Kan jag berätta det för min mentor? Behöver prata av mig :(

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Jag förstår verkligen att detta känns jättejobbigt för dig - och att inte vilja träffa en skolkurator eller liknande i skolan är inte heller konstigt.
Som han behandlar och behandlat dig är såklart inte okej och det är superbra att du känner att du fått rätsida på det i alla fall.

Du kan antingen ta och slå en signal till BRIS eller kvinnofridslinjen för att prata av dig. Det finns också något som heter Jourhavande Präst om du känner att du inte vill vänta.

I annat fall har faktiskt BUP och ungdomsmottagningen kuratorer och psykologer. Eftersom att jag inte vet i vilken stad du bor är det lite klurigt att få fram telefonnummer, men det brukar inte vara så svårt att slå en googling på till exempel ''Ungdomsmottaging Luleå'' eller ''Barn och Ungdomspsykiatri Göteborg'' för att få fram ett telefonnummer eller en mailadress.

Bris telefonnummer är dock 116 111. Vill du nå Jourhavande Präst ringer du 112 och ber om att få bli kopplad dit (de syftar mest mot ''akuta'' tillfällen - kanske en kväll du känner dig superledsen - då kan du ringa dit istället för att kanske ta en av din mammas tabletter, för att få prata lite.
Om du vill komma i kontakt med kvinnofridslinjen ringer du 020-505050.

Fortsätt kämpa och vara så stark som du är, även om det är svårt. Men vi på S&S finns bakom dig - och våga absolut skriva igen om det är något vi kan göra för dig.

/rawwr

Varför är incest olagligt

Hej! Jag har en fråga. Varför är Incest olagligt? Jag menar visst det är olagligt. Men Det är inte sitt fel att man har en het syster men man får inte ha sex med och att det är jobbigt att skaffa en tjej.

Visningsbild

rawwr svarar:

Tja.
För det första är tjej inget man ''skaffar sig'' likt en hund eller ett spel. När du blir tillsammans med en tjej är det förhoppningsvis för att ni är kära - vilket man sällan brukar bli i sin syster.

Incest är olagligt därför att ni är släkt. Barn av incest föds ofta med olika störningar i utvecklingen samt funktionshinder. Dessutom är det inte socialt accepterat.
Incest leder till inavel som i sin tur leder till att den mänskliga arten inte överlever.

Känner generellt sett inte att jag vill bidra kring diskussionen kring incest, men bland annat Flashback har en tråd om ämnet:
https://www.flashback.org/t1105299

Det finns även en tråd här på Hamsterpaj:
http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/samhaelle_vetenskap/incest_lagligtolagligt/sida_1.php

Vill du ställa lag och rätt-frågor kan du vända dig hit:
http://www.lag-avtal.se/tjanster/fraga_lag_avtal/

Tjingeling

Blev jag våldtagen?

Våldtog han mig? Jag är en tjej på 18 år och jag åker till mitt hemland vart annat år och där brukar jag alltid elr de senaste fyra åren vara med min pojkvän, vi var ute och promenerade och hade det roligt liksom, vi träffade på hans kompis L som jag kallade honom, jag hälsade vi kom bra överens. Han verkade chill, L frågade om vi ville hänga med hem till honom han bor på ett hotell, jag tänkte ja vf inte det började ändå bli lite kallt. Så vi promenerade till hotellet påväge sa L något roligt o jag skrattade det var då jag kände att han tafsade på min rumpa, jag sa inget utan jag gick o ställde mig bredvid min pojkvän o gick bredvid honom istället. När vi kom in till hotellet så skulle vi alla in till ett rum så jag vände mig om för att vinka in min pojkvän så att han skulle komma han sa att jag skulle gå in med L, jag tror att han skulle ta ett samtal elr något för han höll på med sin mobil. Jag gick in med L, vi kom in till ett vardagsrum o där låg en man med dreads han var tydligen en sångare o han skulle uppträda imorgon. Jag satte mig ner på soffan bredvid och L satte sig bredvid mig o så fort han satte sig ned lade han sin arm runt mig o sa till mannen med dreads att jag var hans tjej, jag skrattade och tog bort hans arm och sa no he's not my boyfriend. Min pojkvän kom in och satte sig bredvid mig och L frågade killen med dreads om toalett för att jag måste på toa, jag kollade på L med förrvirrning eftersom jag sa inget, vi alla satte oss upp och gick ut mot det ut för att gå in till det andra rummet, jag sa till L och min pojkvän att jag inte behövde gå på toa, jag kollade på min pojkvän och han sa bara att jag skulle gå in, så har gick in. Innan toaletten så var det ett rum med en madrass på golvet, jag la inte märke till det så mycket, när vi väl kom in till toaletten så sa jag till L jag inte behövde gå på toa. Så fort jag började prata så la han sina armar omkring mig och försökte kyssa mig, jag putade bort honom o frågade vad han höll på med jag sa till honom att jag är tsm med din kompis sen så börja jag gå ut från toaletten, han stoppade mig i det andra rummet och jag sa till honom att jag ska gå till min pojkvän, han sa då att han väntar där ute på mig att han kommer snart, L sa att jag skulle sätta mig ner på madrassen men jag sa nej att jag står hellre. Jag satte mig ner efter några minuter eftersom jag trodde att min pojkvän skulle komma in. Så fort jag satte mig ned så började han tafsa på mig jag sa till honom att sluta och han kollade på mig o frågade om jag inte ville ligga med honom?? Och jag sa NEJ när jag sa det så tog han ner mig,jag försökte gå upp men han lade sig ovanpå mig, när jag försökte knuffa bort honom med mina händer så höll han fast dom, jag sa till honom på eng stop I don't wanna do it, I don't want to, det var då han drog ner mina byxor o trosor, han stoppade upp ett finger i mig, mina händer kom loss och jag försökte knuffa bort honom men han tog tag i dem o hade mina ben ovanför huvudet. Han var så tung, jag kunde inte göra något. Han drog ner sina byxor och körde in sin kuk i mig. Jag började gråta, det gjorde så ont, några minuter efter så kom killen med dreads in, han sa till L att min pojkvän vill att jag kommer ut o att han håller på att ringa mig, killen med dreads gav L min mobil o han satte in den i sin ficka( jag visste inte vid den tiden att han hade min mobil elr att någon försökte ringa mig) L låg fortfarande ovanpå mig o jag gjorde inget ljud, jag skrek inte, det kändes som om det inte var jag,jag vet inte vad som hände. Varför sa jag inget.... Min pojkvän kommer in och ser vad som händer han springer in och slår mig på ansiktet sen så börjar han skrika och sparka på L. Han skriker på mig och säger vad håller du på med vf lät du honom göra så, han skriker på L o säger du våldtar min brud, jag vet inte vad som händer, jag drar upp mina byxor o springer därifrån, jag kom ner till ingången, min pojkvän springer efter mig o ropar att jag ska stanna men jag fortsätter bara han tar tag i mig o säger vf lät du honom göra så. Varför skrek du inte? Jag skrek o grät och sa till min pojkvän att jag sa till honom I told him I didn't want to, I said no. Det var de enda meningarna som kom ut, som jag sa om och om igen. Min pojkvän tog tag i mig o började gå med mig tillbaka, han sa att vi måste reda ut det här, jag sa No let go of me, jag tog bort hans hand o började gå ut från hotellet, min pojkvän ropade att jag skulle stanna men jag gick bara han kom ikapp mig och tog tag i mig jag skrek till honom, don't touch me, let go! De som jobbade där hörde hur jag skrek o grät och frågade vad som hände, min pojkvän sa till de att hans kompis försökte våldta mig, jag vet inte om han visste att det redan hade hänt men jag sa inget, de ville att jag skulle berätta för de, men jag kunde inte säga något, det kom inte ut något, bara tårar. De alla var män, jag skämdes.. Jag började gå bort mot gatan, jag ville bara hem, min pojkvän och vakten som jobbade där följde efter mig. De sa att jag ska stanna, vakten såg hur upprörd jag var och han sa det bästa som vi borde göra nu är att du kan stanna på ett av hotellrummen för de vill inte att jag ska åka hem sådär, de ville inte få några problem. Vakten sa att jag måste bara glömma det här för de sånt som händer, att det är experience in life... Min pojkvän höll med honom och jag sa till båda att de skulle dra åt helvete, min pojkvän sa till mig att jag borde ha skrikit, jag vet jag borde ha gjort det, men jag kunde inte det var som om jag inte hade kontroll över min kropp, jag bara låg där, som om ingenting...jag vill bara dö. Jag vill hem, min syster har ringt mig hela kvällen, men det visste jag inte förrän min pojkvän gav mig min mobil när jag skulle hem. Killen med dreads skulle ge mig min mobil men L tog den o satte in den i sin ficka o fortsatte med att våldta mig. Jag är nu hemma i Sverige och det har gått nu 3 veckor och
några dagar sen det här hände, jag har inte sagt det här till någon. Jag tror att jag har fått Klamydia. Jag kollade upp det på datorn och alla symptom stämmer in, jag vet inte vad jag ska göra, jag är rädd.

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Med tanke på att någon (jag antar att det var du) postade exakt samma text i forumet så länkar jag helt enkelt till vad jag svarade i tråden.

http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/ungdom/sex_sinne/valdtog-han-mig/sida_1.php#post_4316780

Hoppas verkligen att du orkar tjejen. Det du gått igenom är tufft och svårt..
Men i vilket fall som helst är du ändå välkommen att skriva i S&S fråge-låda om du undrar något mer. Annars har du ju alla oss i panelen att skicka gästboksmeddelanden till.

Vi stöttar dig!
//rawwr med Sex & Sinne-panelen.

Gå vidare?

Hur kommer man över det? För ett tag sedan var jag på en fest, där var en kille jag inte sett innan, men han var söt och verkade snäll. Vi pratade lite snabbt över en cigg. (är bara 14 och det var första gången jag rökte) blev lite yr och kände mig fånig eftersom han säkert var minst 3 år äldre än mig. Han hjälpte mig in och det var då i ett annat rum han sa att jag skulle suga av honom. när jag inte ville så hotade han mig, jag gjorde det lite till slut. innan han släppte mig och gick ut och försvann. men kvar blev ju jag, livrädd. hur kommer jag över det här? hur arbetar jag mig ifrån min rädsla för män och för allt som handlar om snoppar?

Visningsbild

Cartman svarar:

Tjena!
Samtal och polisanmälan. Du måste prata med föräldrar och gärna terapeut om vad som hänt så du vet att du har en trygghet i ditt skyddsnät.
Sen måste du anmäla händelsen oavsett om det går att bevisa eller inte, för din egen skull.

Lycka till!

Mvh
Cartman

Trakasserad

hej!

Jag är en tjej på 15 år som inte har pojkvän men som blivit "förföljd" eller vad man kan kalla det i 1-2 år nu, jag kommer inte ihåg när det börja.
Det jag kommer ihåg från första början var att jag började chatta med personer på internet (olika sidor) och det var mest med killar (Jag har typ inga vänner irl så jag vill hitta sociala personer på internet).
Efter ett tag skrev jag med allt äldre och äldre killar tills de nådde 40-års åldern och jag fann en mycket annorlunda person (han skrev att han var 27 dock)och gav varandra våra nr och bestämde en plats att synas på, eftersom han var så schysst.

När vi väl möttes vid restaurangen som vi sa, betedde han sig konstigt och började viska frågande personliga saker typ som "Har du knullat med någon någongång?" och jag nekade nästan till varje fråga för att inte anses som en hora (vilket han frågade efter) och jag kände redan då att det skulle leda någonstans. Jag såg på han att han inte var 27, han var typ runt 52 eller något (han såg väldigt gammal ut).

Vi hade (förutom det) rätt så bra tillsammans och vi skulle senare säga hejdå och mötas någon annan gång, men då tog han mig i handleden och frågade om jag ville följa med han hem och jag nekade, vände ryggen till och gick hemåt.

Senare på kvällen fick jag massa hotfulla sms från han där de exempelvis står " Din lilla hora, är du rädd att få kuk i dig? " , "När vi möts nästa gång ska jag se till att spräcka dig rejält ", "Varför svarar du inte? Detta kommer du få ångra, jävla fitta! " o.s.v.
Jag blev rätt så rädd och visste inte vad jag skulle ta vägen så jag somnade gråtandes med mobilen långt ifrån mig.

Nästa dag fick ja typ utbrott, så jag sprang ut genom dörren och in genom skogen (ville rymma hemifrån) och längre fram ser jag han stå och kolla på mig med andra män, som plötsligt börjar springa mot mig. Jag sprang allt vad jag hade och hann undan. jag kom hem och låste in mig på mitt rum. Jag hörde de skrika utanför mitt fönster att komma ut, men jag vägrade.

Efter någon timme fick jag sms av han där det endast stod: " Nästa gång jag ser dig ute, kommer du inte leva livet längre. Du är så jävla ful ditt luder ".


VAD SKA JAG GÖRA?!?!? Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Är rädd för att han ska våldta mig eller t.o.m döda mig!!!!! Mina föräldrar har bara märkt att jag är inlåst i rummet hela tiden och vägrar komma ut, MEN VAD SKA JAG SÄGA?!?!?!

Visningsbild

Cartman svarar:

Tjena!

Snacka med dina föräldrar, var ärlig och berätta vad som hänt/händer och har du föräldrar du inte kan prata med om saker och ting så leta upp en annan vuxen i din närhet som du kan prata med, lärare eller dylikt.
Sen polisanmäler du! Det låter ut som grooming han hållit på med och det är grovt olagligt så låt det inte passera, gör han det mot dig gör han det mot andra!

Lycka till!

Mvh
Cartman

Pappa bajsade på mig

hej, jag är en kille på 9 år. i natt så kom min pappa och sket mig i ansiktet och sedan slickade på mig. vad gör jag?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Sök upp ungdomsmottagningen eller kuratorn på din skola så kommer de hjälpa dig vidare med ärendet.
/rawwr

Min mormor rörde vid mig

Hej jag är en kille som nu är i 20 årsåldern men har lite frågor som rör hur vida jag blev utsatt för nåt sexuellt som var fel i tonåren? hoppas ni kan ge mig svar det är nämligen så här att jag och min mormor hade bra kontakt med varandra när jag var 12 eller 13 upp till 15 år tror jag.

I alla fall så fick hon för sig att kolla om jag kunde få stånd en gång när jag sov över jag hade börjat snusa vid denna tidpunkt vilket hon tillät så hon la handen utanpå mina kalsonger och jag blev rätt chockad först och frågade vad hon gjorde hon svarade att hon trodde att mitt snusande kunde påverka erektionen

Men sen fortsatte detta för jag sa inte nej utan hakade på för jag trodde det var rätt det hon gjorde och kändes inte dåligt för mig en gång frågade hon om hon fick duscha med mig och givetvis tvättade hon min snopp jag tror jag var 14 vid tillfället jag gick med på detta

men vad jag tänker på nu bör inte vuxna veta bättre än att röra en minderårig som dessutom är släkt på ett sånt känsligt ställe?

Jag mådde inte dåligt men tänkte ibland på om det som hände är fel eller inte

Jag var en kille som sällan sa nej ska tilläggas idag har detta upphört i alla fall

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej du,
Det din mormor var fel och inte acceptabelt på något vis.
Det hon utsatt dig för är sexuella övergrep.

Jag tycker du ska prata med en kurator/psykolog om detta, det kan vara skönt att bara kunna prata med någon, även om man inte mår dåligt. De har tystnadsplikt, så oroa dig inte.

Sköt om dig!

Har sex med min syster

Hej jag har haft sex med min syster minst 20 gånger. Jag tänder verkligen på henne vi går i samma skola och jag har svårt att dölja det för mina kompisar snälla hjälp mig.

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Att ha sex med sin syster är olagligt i Sverige och inget vi på Hamsterpaj på något vis stöttar och jag tänker endast uppmana dig till att sätta stop för detta omedelbart.

Det finns många andra tjejer och killar i världen och du kommer hitta en ny, men lägg genast ner detta med din syster.

/rawwr

Våldtagen av min bror

Ehm, jag vet inte hur jag ska börja. Det här känns väldigt jobbigt men jag måste få skriva bort det.

Det är såhär att min mamma o pappa skilde sig i början av året 07 och pappa träffade en ny kvinna som har en son som var då 14år och som är idag 15. Och jag var 13då och är 14 nu. Men iaf min "bror" och jag lekte han var snäll från början! men efter ett tag började han slå mig väldigt hårt men inte framför föräldrarna utan bara i skolan och när ingen av våra föäldrar såg. Han slog mig så hårt att jag blödde näsblod och ibland kunde han få för sig att sla mig med något så han gjorde en piska som han slog mig med som jag hade långa sår efter. Det gjorde fruktansvärt ont :( och sen började han taffsa på mig han tog mig på rumpan och han tog mig på brösten hårt att jag fick blåmärken. En helg så skulle han och jag vara ensamma hemma. Då passade han på han ringde efter sina vänner och dom kom dom var 4st alla runt 14-16år. Då ropade min "bror" på mig och sa att jag skulle komma jag gjorde som han sa och gick in i det rummet som han var i , hans kompisar stängde igen dörren och stog där. Min bror slet av mig kläderna och kastade mig i pappa och hans frus säng. Där höll som andra killarna fast mig medans min "bror" våldtog mig. Hans kompisar taffsade på mig och förde in sina fingrar i min slida. Det fruktansvärt ont. Min "bror" trök på hårt jag skrek och skrek i ca 20min men ingen hörde ju. Min "bror" tröttnade på att jag skrek och sa då att om jag inte håller käfften så skulle hans kompisar föra in ännu fler fingrar i mig. Så jag blev tyst men jag grät. Efter att min "bror" våldtagit mig så gjorde hand ena kompis det han var 16år så han hade ganska stor penis. Det gjorde så ont jag bara grät medans alla kollade på och FILMADE! jag grät och grät men jag kunde ju inte låta bli att bli upphetsad. Och det är såhär att min pappa är polis så han hade handbojjor hemma. Min "bror" hämtade dom och satt fast mig i sänggavlarna. Mina ben var särade och mina armar var brett upp mot luften. Hans kompisar fick föra in fingrar och dildos och sina penisar i mig jag bara grät och började skrika och försökte ta mig därifrån! då hotade min "bror" mig med att dom skulle knulla mig så hårt att jag dog. Jag vart knäpptyst och bara log där. Dom hade jätte kul men jag hade ett minne för livet hur min såkallade "bror" våldtagit mig med sina kompisar. Efter att våldtagit mig i ca 6timmar. så slutade dom det var sperma över hela mig. Mina kläder låg sönderslitna på golvet. När dom gått ut så ringde jag min kompis och frågade fall jag fick sova där, det var helt okej men jag berättade inte vad dom hade gjort med mig.

På måndagen när jag skulle gå hem från skolan vi sluta 4. Så kom min "bror" med dom där killarna som våldtagit mig jag började gå fortare men då sprang dom ikapp mig och drog in mig i skogen. Där gjorde dom samma sak dom tog kottar och förde in i mig jag bara grät. För jag visste att om jag skrek skulle ham döda mig. Jag låg där stilla medans hans kompisar höll fast mig och min "bror" våldtog mig igen! Sen efter att min bror kört med mig i kanske 20-30min så tog hans kompisar mina ben och särade på dom jätte mycket. Jag låg där helt slut och ledsen medans hans kompisar förde in riktigt tjocka pinnar och tjocka kottar och sina penisar i mig, jag grät så min mascara var i hela ansiktet av allt jag gråtit. Dom släppte mig och jag låg kvar där i 1timme nästan för jag hade så ont.

Nån vecka senare började jag spy ganska mycket och jag trodde bara att jag mådde dåligt över vad min bror gjort. Men efter 8veckor så började jag tänka att min mens inte kommit :| så jag gick till ungdommmotagingen och fick reda på att jag var gravid. Med vem visste jag inte eftersom 5st hade legat med mig , min "bror" och hans 4kompisar. Men jag fick iaf göra abort. Nu har det gått 1år och han våldtar mig fortfarande. Jag vet inte vad jag ska göra jag är helt förstörd han våldtar mig så fort han får chansen.

Snälla? Vad kan jag göra????

Visningsbild

rawwr svarar:

Hejsan
Du behöver prata med någon. Sexuella övergrepp, eller vilka övergrepp som helst, är aldrig okej.
Det han gör mot dig är olagligt och inget du på något sätt ska behöva skämmas för eller vara tyst om. Det är han och hans vänner som gör fel.

Jag har full förståelse för att du kanske inte vågar prata med din pappa eller hans fru - men om du själv inte vågar gå till polisen själv, så ta med dig din mamma eller en vän. Du kan också välja att prata med kuratorn eller skolsystern på din skola. Om det är jobbigt, har de kurator på ungdomsmottagningen också.

Du bör anmäla honom. Ingen ska komma undan med sådana här saker och än mindre ska du behöva leva med detta - och veta att han slapp undan det.

Stå på dig. Och lycka till.
Tveka inte att höra av dig igen om det är något du klurar på, antingen i min gästbok eller i S&S igen.
BRIS telefonnummer är följande: 116 111
Tveka inte att ringa dem, om du så vill, anonymt. Ibland är det skönt att prata ut lite.
Kvinnofridslinjen fyller samma funktion - men först och främst för utsatta kvinnor. Kvinnofridslinjens telefonnummer är 20-50 50 50

Lycka till med allt, och sköt om dig.
/rawwr

Olagligt?

Är det olagligt att göra något sexuellt men någon som är under 15 om jag är 17?

Visningsbild

Cartman svarar:

Ja. Byxmyndig + Ej byxmyndig = Olagligt.

Övergrepp?

om man har sex med en 26 åring och är 15 sj räknas det som våldtäkt då om båda va med på det ?

Visningsbild

Sexperten svarar:

Det räknas inte som våldtäkt. Gränsen för byxmyndig går vid 15 års ålder i Sverige. Dessutom om båda vill ha sex med varandra sker inget övergrepp. Det är först när någon tvingar sig på en annan människa som inte vill som det kan klassificeras som våldtäkt.

Mvh Sexperten.

Vill ha sex med någon äldre...

Hej!

Är en 14 årig kille. Vill ha sex med en äldre människa (man) 20-35 bast.
Vart kan man träffa folk? Chattrum? Hjälp

Å vi kan skippa regler & lagar

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Nej, vi kan inte alls "skippa regler och lagar". Du är 14 år och alltså inte ens byxmyndig. Vi här på Sex & Sinne är till för att hjälpa ungdomar med frågor, tips och råd angående sex och kroppen, men vi tänker inte hjälpa dig med att hitta en extremt mycket äldre man att ligga med. Och jag tror att om några år kommer du vara tacksam för att vi inte gjorde det heller.

Ta det lugnt, chilla och andas lite. Ha inte så bråttom. Ta dig tid att vara ung och vänta lite med sex och sådant, speciellt med såpass mycket äldre individer som antagligen bara kommer utnyttja dig och skada dig på ett sätt eller ett annat.

Ha det bra!

Våldtog han mig?

Hej, jag har alltid haft svårt för att säga nej och för 3 månadersen när jag sov över hos min pojkvän hände en grej. Han är 15 jag är 14.

Vi låg i hans säng och kollade på film och han började tafsa och smeka mig, det var ju skönt så jag lät honom fortsätta, han knäppte upp mina byxor och drog ner dom, han drog efter det av mina trosor.
Jag frågade vad han höll på med och han sa att han ville ha sex. Jag ville verkligen inte ha sex eftersom jag kände att jag inte ville bli av med oskulden nu, så jag knuffade bort honom och sa nej.

Efter 10 mimuter låg han på mig igen och försökte stoppa in sin kuk, jag sa "men jag vill inte just nu" , han sa "komigen älskling"

Jag ville verkligen inte göra honom ledsen så jag bara låg still och kollade tveksamt på honom. Han sa "det blir skönt jag lovar" och han tryckte in den.

Jag var inte ens kåt eller våt och det gjorde ont som fan, jag grät och han bara fortsatte, efter han kommit så slutade han och tog på sig sina kläder och sa att han var tvungen att åka hem.

Jag mår skitdåligt över detta, har inte berättat för någon.

Våldtog han mig?

Visningsbild

Cartman svarar:

Hejsan.

Detta är tyvärr inte ett sällsynt problem och i och med att du tydligt hade sagt nej plus att han är 15+ och du inte är byxmyndig så är det till och med våldtäkt av minderårig. Det svåra är att bevisa det då det gått 3 månader sen det hände.

Eftersom detta är en en-vägs kommunikation kan jag bara säga att jag hoppas du gjort slut med honom, han är helt klart inget att ha.

Normalt rekommenderar jag ALLTID att man anmäler alla former av fysiska, psykiska eller sexuella övergrepp och jag skulle helst se att du gjorde det med men eftersom det inte går att bevisa någonting så skulle du inte komma någon vart med det.

Du borde prata med någon om det hela och hur du mår om det.

Lycka till!

Mvh
Cartman

Förgrep mig på min syster

hej idag så rövknullade jag min syster och jag undrar om det är normalt. hon skrek ganksa rejält kanske för hon är 5 och jag är 12. jag vill bara veta om detta är normalt.

Visningsbild

Bergsget svarar:

Hej.

Det du beskriver är o-lagligt, o-moraliskt och o-normalt. Dessutom o-nödigt att skämta om - om det nu skulle vara så det ligger till. Alldeles för många O:n om du frågar mig.

Prata med en förälder, vuxen du litar på eller ungdomsmottagning om du känner att du har problem. Du kan också ringa till BRIS på telefonnummer 116 111.

//Bergsget

Vaktmästaren är pedofil

Hej! Är ganska orolig här nu. Det är så att jag och min syrra går på samma skola. På skolan är vår vaktmästare en pedofil. Jag menar, han har bilder på tjejer i bikini, han har bilder på bröst etc. Han har frågat min syrras kompisar om dom vill ha sex. Azzå, jag vill inte direkt att han ska fråga min syster det. Hon är 11 och hon kan inte säga det till mamma heller, för mamma är död, pappa oxå (det är vår kusin som tar hand om oss)
Jag har pratat med dom flesta lärarna (inklusive rektorn) på skolan vad dom tycker om det, men dom tror inte på mej ): Jag har pratat med vår kusin oxå, men hon kan inte direkt gå och säga till min syster att vara försiktig för vaktmästaren, eftersom hon inte vet att min syster kan om sex. Serri, vad ska jag göra ): Är orolig för min syster D:
/Liam

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
På din skola har du antagligen en kurator att tillhandagå, har du inte det har du i alla fall en skolsyster.
Du borde prata med någon av dessa och berätta detta, och om så är fallet så kan du ta med din syster.
Givetvis ska detta tas på allvar och om det inte gör det så får du helt enkelt berätta det för din kusin igen och be henne ta tag i det. Hon kan alltid göra en polisanmälan. (Du kan givetvis också göra en polisanmälan, men det kan vara bra att ha en vuxen till hjälp)

Jag tycker egentligen också att din kusin kan be din syster vara försiktig kring vaktmästaren, det är inget konstigt med det. Om din kusin är er förmyndare så verkar det i mina öron rätt logiskt.
Sköt om dig!

Pappa vill att jag suger av honom

hejsan
undrar om det är normalt att min far vill att jag suger av honom ?
min mamma vet om allt
gärna ett seriöst svar

Visningsbild

Bergsget svarar:

Hejsan!

Det du beskriver låter som ett sexuellt övergrepp och är något som ingen ska behöva vara med om och som dessutom är förbjudet. Att utsättas för sexuella övergrepp är svårt. Men att du tagit steget och ställt frågan här på Hamsterpaj visar att du är modig.

Oavsett om du har eller ännu faktiskt inte sugit av din pappa är det viktigt att du får prata med någon vuxen du litar på, t.ex. en lärare, fritidsledare, tränare eller kompis förälder. Om du tycker det känns jobbigt att prata kan du bara skriva ner det på ett papper och visa för någon vuxen.

Att berätta betyder inte att man skvallrar. Man har alltid rätt att känna sig trygg i sin vardag. Och man ska man inte behöva känna ansvar för hur de andra i familjen kommer att må om de får reda på vad som hänt. Hela familjen har rätt att få hjälp.

Du kan läsa mer om sexuella övergrepp inom familjen på en hemsida som heter UMO: http://www.umo.se/Familj/Sexuella-overgrepp-i-familjen/

Du kan också ringa till BRIS som har telefonnummer 116 111. Där sitter det alltid en vuxen du kan prata med.

Sköt om dig!

Har jag blivit våldtagen?

Har jag blivit våldtagen?!
Hej! Jag är 15 år gammal och jag var på fest förra helgen med några killar för min tjejkompis gick hem. Jag vart rätt så full och så åkte jag med dom ut på landet.. Sen så drack vi ännu mer där, och efter det så skulle en av killarna hem och dom andra skulle stanna, så då följde jag med honom för jag hade ingen annan stans att sova. Och jag var sjukt full och sen däckade jag i hans säng och vaknar utan byxor och vänder mig om så ligger han i kalsonger?! HJÄLP MIG VAD SKA JAG GÖRA?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Det vet faktiskt inte jag och bara för att du vaknade upp utan byxor (i underkläder?) kan du inte utgå från att ha blivit våldtagen. Du borde nog fråga den här killen vad som egentligen hände. Att utgå från att du blivit våldtagen känns enligt min mening, väldigt dumt.

Nästa gång du tänker dricka alkohol föreslår jag att du tänker dig för innan eller åtminstone åker hem om du känner dig osäker i någons sällskap.
Ha det bra!
/rawwr

Pappa utför övergrepp (2)

hejsan
det är olivia 10 år
min pappa sätter på mina tjejkompisar när jag ser på
vad ska jag göra ?
vet inte vem jag ska prata med ?
tacksam för ett svar igen

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej igen, Olivia!
Som jag skrev tidigare så måste du direkt säga till en vuxen, kanske någon på skolan eller en kompis förälder. Någon vuxen du litar på, helt enkelt. Be dem hjälpa dig att ta det vidare till polisen.

Lycka till och hoppas att det löser sig.

Pappa utför övergrepp

hejsan
är en tjej på 10 år
undrar om det är onormalt att se min pappa sätta på mina tjejkompisar ?
väldigt tacksam för ett svar
Olivia

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej Olivia!
Nej, det är varken normalt eller okej, och du bör genast prata med en vuxen om det här. Vad din pappa gör är ett brott.

Sexuella trakasserier i skolan

Hej..

Jag är en kille som är 13 år. Med ett allvarligt problem, det är så att en 70 årig vaktmästare brukar ta kort på oss killar i duschen efter gympan. Han har även tagit på vissa utav oss och sagt att han vill ha sex.

och om vi säger något så kommer han slå oss.

Vi vill ju helst inte skippa duschen eftersom vi är svettiga efter gympan.

hoppas någon svarar!

Visningsbild

hedonette svarar:

Hej!

Det låter mycket allvarligt, ja. Jag finner det lite lustigt hur du skriver att du gärna inte vill behöva hoppa över att duscha av rädsla att du kommer lukta svett senare under dagen, som att det vore det största problemet i sammanhanget.

Allvarligt talat, sexuella trakasserier är aldrig okej, och definitivt inget man ska behöva stå ut med. Det är också vanligt att man känner att man kanske bara överreagerar och tänker att "det är inte så farligt", eller liknande. Eller att man kanske helt enkelt inte vågar säga ifrån. Men man har rätt att sätta sina egna gränser, och säga ifrån om det inte känns bra, för det är bara man själv som kan bestämma det.

Ni bör vara tydliga och säga ifrån när trakasserierna sker. I och med att ni är flera stycken kan det dessutom säkert kännas lättare att säga ifrån. Du kan förbereda och bestämma med några stycken om vad ni ska säga nästa gång något händer.

Ingen anställd har rätt att utsätta någon annan på skolan för sexuella trakasserier. Skolan måste jobba aktivt för att ingen på skolan ska behöva bli utsatt för det. Det du beskriver är lagbrott som bör polisanmälas.

Det första du bör göra är att berätta för en vuxen, exempelvis din lärare, mamma eller pappa, eller någon annan du känner att du kan lita på. Sedan ska rektorn informeras, så att han kan se till att förhoppningsvis avskeda den anställde.
Om inte skolan tar sitt ansvar att arbeta mot eller stoppa sexuella trakasserier kan man göra en anmälan till Diskriminerings- ombudsmannen, DO. Skolan kan då bli skyldig att betala skadestånd.

Du bör också ha någon att prata med om hur du mår. Att utsättas för sexuella trakasserier kan göra att man mår dåligt, känner sig maktlös eller tänker att det är fel på en själv. Det kan vara skönt att prata med och få hjälp att må bättre. Man kan till exempel prata med någon på en ungdomsmottagning, skolkuratorn eller en tjej- eller killjour.

Lycka till vännen!

Min bror våldtog mig

Jag har blivit våldtagen av min bror fler än en gång. Dock var jag 11 då och han 14, så han gjorde det säkert mest för att experimentera, men det är ofta jag tänker på det än i denna dag, och nu är jag 16. Jag minns den där känslan, och så gott som varje kväll fick jag vaka och hoppas på att mina två bröder jag delade rum med hade somnat, före jag kunde somna med ro. Hade ljugit åt mamma att jag var mörkrädd så jag fick ha julbelysningen lite extra länge före jul, och efter, men då det var dags att plocka ned dem fick jag ångest. Jag var livrädd, och vågade varken säga något åt min bror eller min mamma. Jag började gå upp och säga åt mamma att jag mådde dåligt och ville sova i hennes säng, vi brukade göra så då vi var små. Jag antog att mina föräldrar gick och lade sig så pass sent att min bror hade hunnit somna, så att jag lugnt kunde bäras tillbaks till min säng. En natt vaknade jag mitt i akten, men vågade inte annat, så jag låtsades att jag sov. En annan natt vaknade jag av att mitt täcke låg på golvet, och då fick jag nog och gick gråtande och försökte väcka min mamma för att berätta det trots att det var skämmigt att måsta erkänna att jag visste vad sex var ens. Mamma vaknade inte, så jag gick och lade mig tillbaka och jag är kanske lika glad för det nu. Men jag har inte velat berätta dethär åt någon, inte ens åt min bästa vän då hon är väldigt nära min familj och säkert skulle ändra bild om min bror ifråga. Jag skulle vilja komma över dethär, och försöker övertala mig att det INTE var han som tog min oskuld, trots att jag ju vet att det var det. Jag vill heller inte gå till någon psykolog eller kurator och prata då jag hatar och är väldigt dålig på att prata djupa saker i verkliga livet. Då är min fråga; vad skall jag göra?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej du!
Du ska veta att du inte är ensam om att vara med om sådana här hemskheter, och det är inte konstigt alls att det ger ärr och att man kan komma att tänka på det så lång tid efter.

För det första vill jag uppmana dig till att kontakta en kurator. Jag känner igen mig i din beskrivning av att det kan vara väldigt jobbigt att prata om saker som är hemliga för alla, och kanske än mer med en person som man inte känner, men jag tror faktiskt att det kan vara väldigt bra för dig. Du kanske inte vill prata om övergreppen, men åtminstone om alla andra problem så att hjärtat lättar lite.
En kurator har tystnadsplikt, vilket innebär att de inte får berätta vad du säger så länge det inte är risk för ditt liv, vilket det uppenbarligen inte är. Man behöver inte heller gå till kuratorn på skolan, man kan gå till en på ungdomsmottagningen eller ringa till sjukhuset för att bli vidareskickad, och det kan vara helt hemligt, ingen behöver veta att du går dit.
Av egen erfarenhet om diverse saker kan jag lova dig att de för väldigt många är otroligt skönt att få prata av sig om såväl skitsaker som hela ens livshistoria ibland, så länge man hamnar hos en kurator man tycker om.

Att prata om saker får en ofta att tänka om och det är lättare att ta sig förbi de psykiska och fysiska hindren som dyker upp titt som tätt.

Personligen tycker jag också att du ska göra en polisanmälan. Att göra en polisanmälan kommer antagligen vara otroligt svårt, kanske känns det som att du splittrar familjen eller att andra människor får en ändrad syn på det hela? Men huvudsaken är att du mår bra, eller åtminstone ska få en schysst chans till det! Dessutom tycker jag att det vore fruktansvärt fel att killen i fråga, din bror, skulle kunna komma iväg med ett sådant fruktansvärt brott och som fortfarande skadar dig psykiskt.
Att experimentera är ingen ursäkt, inte heller att vara ung och dum, så av den anledningen tycker jag du ska stå på dig.

116 11 - Bris
020-50 50 50 - Kvinnofridslinjen
Du kan alltid ringa till Bris eller Kvinnofridslinjen om du tycker att det känns jobbigt. Även om det krävs mycket mod, kanske en del tårar och ilska, så kan det vara otroligt skönt att bara bli lyssnad på - helt anonymt.

Om du vill är du också varmt välkommen till min gästbok.
Kämpa på och fortsätt vara stark.
Sköt om dig!
/rawwr

Incest

Incest
jag var ju 13 första gången jag hade sex med systern då är jag väl inte byxmyndig. hon nåt år yngre . vi gillar det bägge två .använder skydd jadå.nu är jag 16 , vi gör det nästan varje dag .skönt ja ingen annan vet. o du jag behöver ingen hjälp. kanske skaffar barn om 4 år , hej

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Tyvärr kan jag inte uppmana dig till något annat än att omedelbart sluta upp med vad du och din syster gör.
Borträknat att det kan bli missbildade barn, ses som konstigt i samhället och dessutom är olagligt finns det massor av andra tjejer i världen att välja på!

Tänk efter en gång till!
/rawwr

Lagligt sex med barn?

i vilket land får man ha sex med barn lagligt en fundering jag har

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Spontant kan jag inte komma på något land..
Jag finner tyvärr inte heller något intresse att googla frågan d jag finner den mycket osmaklig då det är olagligt i Sverige.
Jag tycker inte du ska fundera särskilt mycket mer på det!
Ha det bra!

Jag vill skriva av mig

hej, vet inte direkt om detta passar in men skriver om det endå :)
jag kan börja med att skriva om mig själv.
jag är 18, jag mår ganska så dåligt just nu. jag har mycket som tynger ned mig, ungefär hela tiden under årskurserna 1-6 blev jag mobbad, ingen av lärarna gjorde någonting fasten mina förädrar ringde dem o klagade om mobbningen. min lillasyster ( 2 år yngre) var under en ganska lång tidsperiod ett ''pain in the a$$'' hon kunde reta mig o göra ungefär vadsomhells mot mig o i slutändan fick jag skulden eller skäll för det, jag försökte säga ifrån till mina föräldrar men det känndes inte som att det hjälpte någonting vilket senare gjorde att jag slutade säga ifrån osv, inte bara mot mina förädrar utan mot mina polare också, om dem ville att jag skulle göra någonting så gjorde jag det även om jag inte ville, jag har länge varit den som blir lite utstött o för va med om det sämre, ex: om vi skulle lana så skulle jag alltid ha semsta platsen och semsta stolen, jag blev kallad saker osv, vilket gjorde rejält ont inom mig men jag höll det inom mig. i 9an började jag att skada mig själv ( skära mig) vilket bara blev mer o mer, sedan träffade jag en tjej online som sedan är min flickvän sedan över 1 år och 7 månader tillbaka ( pratar mer om henne om en stund ) sedan efter påsklovet började min mamma bli sjuk, hon for till närmaste vårdcentral och dem gissade på lunginflammation ( vilket det inte var) efter några dagar orkade hon jussåpass gå dem 7 meter det är från soffan in till köket, hon ringde sjukhuset o fick fara in direkt, sedan efter några dagar fick vi veta att det var canser min mamma hadden, min syster började gråta på en gång men jag tittade bara ned i golvet och hädde in mina hörlurar i öronen och ''stängde'' in mig själv. sedan efter några dagar fick vi veta att mamma förmodligen inte skulle klara det, en vän till mamma ( igentligen till hela familjen)tog med mig och min syster in till kafeterian i sjukhuset, min syster grät igen och jag stängde bara in mig själv igen. sedan efter några dagar gick min mamma bort, hennes kropp klarade in med det mera ( canser vätska i lungorna, canser i högra eller båda brösten, ned efter ryggraden och muskelvävnaden runt magen) det var ungefär 2,5-3 veckor efter hon for in på sjukhuset, sedan blev jag smått tvingad att fara och prata med en kurator på min skola om det med mamma och sedan om det jag skadade mig, jag fick ångest både före och efter jag hade varit hos kuratorn. sedan efter typ 2 veckor av sommarlovets början var min flickvän tvingad att fara till ett läger vilket gjorde att jag inte hade någon kontackt med henne på nästan 2 månader :(.
nu till det runt min flickvän vilket också påverkar mig starkt:
när min flickvän var ca 10, började hon bli utsatt för våldtäckt av sin låssaspappa, det pågick under ungefär 4 år, hon var välldigt rätt att säga någonting eller att hennes mamma skulle få veta eftersom hon var rädd för att bli ihjälslagen av henne ( hon blev slagen av sin mamma ).
runt 13 års åler ( tror jag minns inte vad hon sa ) så blev hon gravid, då tog hennes låsas pappa henne till sjukhuset som ''annonymt stöd'' för en abort, han kom bland annat in i rummet hon var i och bad henne skynnda sig med det ( aborten alltså)
han filmade och tog kort, sedan fick han henne att sitta och kolla på filmen med henne. sedan efter ett tag så slog låtsas pappan hennes mamma och hon polisanmäde det, polisen kom och tog honom och kollade igenom hanns dator, där fanns ca: 5 000-7 000 (tror jag) bilder och filmer med barnpornografiskt innehåll, bland annat bilder o filmer på min flickvän.
hon kännde att hon inte fick saker som andra barn fick då och då så han mutade henne med att få saker, varje gång han fick göra det med henne skulle hon få någonting för ca 200kr, eller spara dem pengarna och köpa någonting dyrare sedan.
hon har försökt ta livet av sig 2 gånger tror jag men hon har inte lyckats någon av gångerna ( tack gud för det även om jag inte tror på någon) hon har lovat att inte göra det igen, hon var borta hela 9:an och är borta ganska mycket av skolan just nu ( hon går andra året på gymnasium)
hon har blivit tvingad att prata med psykiatrier ( elr liknande) men hon orkade inte det igentligen och sa att hon inte minns någonting, hon har fått prova antideprissiva piller och blev sedan tvingad till lägret.
hon har också skadat sig själv men vi har lovat varandra att försöka sluta ( går ganska bra för oss båda)
jag bor ca: 45 minuter från umeå och hon bor i göteborg, vilket gör att vi inte kan träffas så ofta, vi spenderade ungefär hela sommarlovet med varandra och sedan när jag skulle hem så fick jag magkattar efter ca 3 dagar som varade i typ 2 veckor, efter det har jag totalt tappat min aptit, jag äter ingen frukost, ingen lunch, jag äter midda men det blir bara mindre och mindre mat för varje vecka :s
jag har fått svårt att fokusera, komma ihåg saker, känner mig ofta förvirrad över småsaker.
på senaste tiden har jag blivit irriterad över inget speciellt och kan fortsätta vara det i timmar.
om jag smsar med henne och hon ska göra någonting vilket gör att hon inte kan smsa mig på ca 2 timmar så kan jag vara glad när hon säger att hon inte kommer kunna smsa... men sedan efter 2 timmar kan jag vara nere och ledsen.
jag går till en kurator då och då o pratar ut om saker jag tänker på och saker som har hänt, men hon ( kuratorn) säger att det är som att jag inte släpper ut allt, som att jag har en vägg runt om mig som hon inte kan komma förbi och nå mig, jag har tex: inte låtit mig själv tänka så mycket på det med mamma, jag har blivit van att hålla kännslor och tankar inom mig, går ofta runt emd ett fejkat leende för att andra inte ska veta att någonting är fel.

nu har jag skrivit allt jag kan skiva för tillfället...
vet inte direkt vad svaret på någonting som dethära kan vara men tack i förskott! :)
//mattias

här är en artikel från aftonbladet om det som hände min flickvän ( har haft fler länkar men hittar dem inte just nu)
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5495634.ab

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Efter att ha läst vad du skrivit kan jag inte säga annat än att du är stark.
Till en stor del vet jag vad du pratar om, av egna erfarenheter och jag kan förstå att det är väldigt jobbigt allt du gått igenom.
Men en stor del av det hela kan vara att också se tillbaka och tänka på saker, det gör att man utvecklas som människa. Dessutom är det saker du gått igenom, alltså redan tagit dig förbi.

Eftersom du egentligen inte har någon konkret fråga, så kan det givetvis vara lite svårt att knåpa ihop ett svar.. Något jag dock kom att tänka på när du skriver, är att din kurator har en väldigt stor poäng.
Även om man blivit sårad, ledsen och nertryckt kan man inte ge upp och stänga sig själv inne. Man måste försöka släppa in människor och låta dem lära känna dem så som du vill att andra ska lära känna dig.
Det är jättebra att du går hos din kurator, och jag hoppas att du fortsätter prata ut med henne om saker som hänt och om hur du mår, ibland är det skönt att bara få lätta på trycket, oavsett om det är viktigt eller mindre viktigt.

Du är välkommen till min gästbok om du vill höra av dig, annars står S&S frågetråd också fortsatt öppen.

Vill du bara prata med någon för stunden, kan du alltid ringa till BRIS och andas ut lite.
Fortsätt kämpa, du är grym!
/rawwr

Problem av att ligga med någon som inte är byxmyndig?

Hej,
Jag är en kille på 15 år som är tsm med en tjej som är 13.
Är det olagligt att vi har sex och kan jag få problem av att hon ej är byxmyndig?

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Ja, du kan få problem.

Här finns en liknande fråga jag besvarade för ett tag sedan, diskussionen i tråden är enligt mig väldigt bra: http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/ungdom/sex_sinne/ha-sex-med-13-aring/sida_1.php

Här är ytterligare två trådar om samma sak:
http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/ungdom/sex_sinne/sex-innan-15_2/sida_1.php
http://www.hamsterpaj.net/diskussionsforum/ungdom/sex_sinne/olagligt-att-ha-sex-med-nagon-under-15/sida_1.php

Hoppas det var svar på din fråga :)

Gillar äldre män

Jag är en tjej på 15 som "strular" med min mammas kompis man som är minst 20 år äldre än mig.. Är även bara attraherad av äldre.. alltså ganska mycket äldre.. är det fel? och är det fel att strula med en lärare?:/

Visningsbild

Cartman svarar:

Tjena.

Det är inte ovanligt att vara attraherad av äldre, hur hälsosamt det är ska vi låta vara osagt dock.
Det är fel dock, han begår ett fel och jag tror han kan åka i fängelse för övergrepp mot minderårig även om du är med på det.

Jag är inte helt hundra dock så jag öppnar upp på forumet för diskussion.

Mvh
Cartman

Nästa sida »
Annons