Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Våldtog han mig?

Skapad av Borttagen, 2014-02-03 02:56 i Sex & Sinne

4 016
6 inlägg
7 poäng
Sex och blandat
Clearlyfree
Visningsbild
24 Legend 1 inlägg
0
Våldtog han mig?
Jag är en tjej på 18 år och jag åker till mitt hemland vart annat år och där brukar jag alltid elr de senaste fyra åren vara med min pojkvän, vi var ute och promenerade och hade det roligt liksom, vi träffade på hans kompis L som jag kallade honom, jag hälsade vi kom bra överens. Han verkade chill, L frågade om vi ville hänga med hem till honom han bor på ett hotell, jag tänkte ja vf inte det började ändå bli lite kallt.

Så vi promenerade till hotellet påväge sa L något roligt o jag skrattade det var då jag kände att han tafsade på min rumpa, jag sa inget utan jag gick o ställde mig bredvid min pojkvän o gick bredvid honom istället. När vi kom in till hotellet så skulle vi alla in till ett rum så jag vände mig om för att vinka in min pojkvän så att han skulle komma han sa att jag skulle gå in med L, jag tror att han skulle ta ett samtal elr något för han höll på med sin mobil. Jag gick in med L, vi kom in till ett vardagsrum o där låg en man med dreads han var tydligen en sångare o han skulle uppträda imorgon.

Jag satte mig ner på soffan bredvid och L satte sig bredvid mig o så fort han satte sig ned lade han sin arm runt mig o sa till mannen med dreads att jag var hans tjej, jag skrattade och tog bort hans arm och sa no he's not my boyfriend. Min pojkvän kom in och satte sig bredvid mig och L frågade killen med dreads om toalett för att jag måste på toa, jag kollade på L med förrvirrning eftersom jag sa inget, vi alla satte oss upp och gick ut mot det ut för att gå in till det andra rummet, jag sa till L och min pojkvän att jag inte behövde gå på toa, jag kollade på min pojkvän och han sa bara att jag skulle gå in, så har gick in.

Innan toaletten så var det ett rum med en madrass på golvet, jag la inte märke till det så mycket, när vi väl kom in till toaletten så sa jag till L jag inte behövde gå på toa. Så fort jag började prata så la han sina armar omkring mig och försökte kyssa mig, jag putade bort honom o frågade vad han höll på med jag sa till honom att jag är tsm med din kompis sen så börja jag gå ut från toaletten, han stoppade mig i det andra rummet och jag sa till honom att jag ska gå till min pojkvän, han sa då att han väntar där ute på mig att han kommer snart, L sa att jag skulle sätta mig ner på madrassen men jag sa nej att jag står hellre. Jag satte mig ner efter några minuter eftersom jag trodde att min pojkvän skulle komma in.

Så fort jag satte mig ned så började han tafsa på mig jag sa till honom att sluta och han kollade på mig o frågade om jag inte ville ligga med honom?? Och jag sa NEJ när jag sa det så tog han ner mig,jag försökte gå upp men han lade sig ovanpå mig, när jag försökte knuffa bort honom med mina händer så höll han fast dom, jag sa till honom på eng stop I don't wanna do it, I don't want to, det var då han drog ner mina byxor o trosor, han stoppade upp ett finger i mig, mina händer kom loss och jag försökte knuffa bort honom men han tog tag i dem o hade mina ben ovanför huvudet. Han var så tung, jag kunde inte göra något.

Han drog ner sina byxor och körde in sin kuk i mig. Jag började gråta, det gjorde så ont, några minuter efter så kom killen med dreads in, han sa till L att min pojkvän vill att jag kommer ut o att han håller på att ringa mig, killen med dreads gav L min mobil o han satte in den i sin ficka( jag visste inte vid den tiden att han hade min mobil elr att någon försökte ringa mig) L låg fortfarande ovanpå mig o jag gjorde inget ljud, jag skrek inte, det kändes som om det inte var jag,jag vet inte vad som hände. Varför sa jag inget....

Min pojkvän kommer in och ser vad som händer han springer in och slår mig på ansiktet sen så börjar han skrika och sparka på L. Han skriker på mig och säger vad håller du på med vf lät du honom göra så, han skriker på L o säger du våldtar min brud, jag vet inte vad som händer, jag drar upp mina byxor o springer därifrån, jag kom ner till ingången, min pojkvän springer efter mig o ropar att jag ska stanna men jag fortsätter bara han tar tag i mig o säger vf lät du honom göra så. Varför skrek du inte?

Jag skrek o grät och sa till min pojkvän att jag sa till honom I told him I didn't want to, I said no. Det var de enda meningarna som kom ut, som jag sa om och om igen. Min pojkvän tog tag i mig o började gå med mig tillbaka, han sa att vi måste reda ut det här, jag sa No let go of me, jag tog bort hans hand o började gå ut från hotellet, min pojkvän ropade att jag skulle stanna men jag gick bara han kom ikapp mig och tog tag i mig jag skrek till honom, don't touch me, let go! De som jobbade där hörde hur jag skrek o grät och frågade vad som hände, min pojkvän sa till de att hans kompis försökte våldta mig, jag vet inte om han visste att det redan hade hänt men jag sa inget, de ville att jag skulle berätta för de, men jag kunde inte säga något, det kom inte ut något, bara tårar.

De alla var män, jag skämdes.. Jag började gå bort mot gatan, jag ville bara hem, min pojkvän och vakten som jobbade där följde efter mig. De sa att jag ska stanna, vakten såg hur upprörd jag var och han sa det bästa som vi borde göra nu är att du kan stanna på ett av hotellrummen för de vill inte att jag ska åka hem sådär, de ville inte få några problem.

Vakten sa att jag måste bara glömma det här för de sånt som händer, att det är experience in life... Min pojkvän höll med honom och jag sa till båda att de skulle dra åt helvete, min pojkvän sa till mig att jag borde ha skrikit, jag vet jag borde ha gjort det, men jag kunde inte det var som om jag inte hade kontroll över min kropp, jag bara låg där, som om ingenting...jag vill bara dö.

Jag vill hem, min syster har ringt mig hela kvällen, men det visste jag inte förrän min pojkvän gav mig min mobil när jag skulle hem. Killen med dreads skulle ge mig min mobil men L tog den o satte in den i sin ficka o fortsatte med att våldta mig.

Jag är nu hemma i Sverige och det har gått nu 3 veckor och några dagar sen det här hände, jag har inte sagt det här till någon. Jag tror att jag har fått Klamydia. Jag kollade upp det på datorn och alla symptom stämmer in, jag vet inte vad jag ska göra, jag är rädd.

Tillägg av Klas-Kenny 2014-02-03 14:00

Fixade styckeindelning så att texten blir läsbar. //Klas-Kenny

Ingen status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SnelHest
Visningsbild
P 26 Täby Hjälte 2 200 inlägg
3
Svar Ja

Lyd

rawwr
Visningsbild
F 24 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
3
Svar till Clearlyfree [Gå till post]:
Ett nej är alltid ett nej, oavsett huruvida du skrek eller inte. Det spelar ingen roll om alla andra killar sa att ''det är sånt som händer'', för det är just den attityden som gör det så jäkla fel.

Ja, du har blivit så otroligt utnyttjad som svar på din fråga, och ja, du har blivit våldtagen. Att förgripa sig på någon som klart och tydligt säger nej och inte vill ha sex är våldtäkt. Det är inte okej och du ska absolut inte klandra dig själv - även om det är svårt att låta bli.

Jag tycker att det är första steget du ska ta är att prata med en kurator eller psykolog. De kan också hjälpa dig att göra en polisanmälan om du inte känner att du kan göra det själv.
Du ska också ta kontakt med ungdomsmottagningen (de har barnmorskor, kuratorer etc, så ring dem!) för att få göra tester på könssjukdomar.

Det han har gjort mot dig är brutalt elakt, vidrigt och riktigt, riktigt ordentligt fel och det är något som aldrig någonsin kan bli ditt fel. Så även om allt kanske känns tufft - så prata med en kurator. De har tystnadsplikt men är ett oerhört stöd när sådant här händer. Ni kan tillsammans arbeta er genom detta.

Och du. Var stark.Tillägg av rawwr 2014-02-03 03:20

Justja. Kvinnorfridslinjen och BRIS tar emot dina samtal. Det syns inte på telefonräkningen vart du ringt heller.
Ibland är det skönt att få byta ett par ord med någon oavsett tidspunkt på dygnet.

http://vet.hut.nu/?id=8

glomt
Visningsbild
P 26 Falkenberg Legend 1 434 inlägg
1

Svar till Clearlyfree [Gå till post]:
du får nog fler svar om du använder styckesindelning, blir bara jobbigt att läsa en sån WoT

\(^o^)/ Ingen kan låta så tyst som min telefon...

Patrikp
Visningsbild
P 23 Karlskrona Hjälte 1 165 inlägg
0
Våldtäckt indeed. "Shoot the suckers".

HareKrishnas gud sedan 2014

Jokk
Visningsbild
26 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till Clearlyfree [Gå till post]:
Sa du nej så var det våldtäkt.

flizan


Forum » Livet » Sex & Sinne » Våldtog han mig?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons