Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Sex

Nästa sida »

Barn med två killar?

hur får man barn med två killar?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Du får ha sex med en i taget, föda barnet först och sedan försöka på nytt med nästa kille.

MvH RoadGunner

Sex med lärare?

HAr ni nån gång haft sex med en lärare?!?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Japp, det har jag vid ett flertal tillfällen eftersom min fru är en lärare, hur är det med övriga Hamsterpaj?

Ha en trevlig dag!

MvH /RoadGunner

Lagligt?

Är det lagligt att ha sex vid 12 års åldern! , och är det lagligt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Njae, nej. Man blir byxmyndig vid 15-årsålder. Så därefter, under förutsättningen att båda är byxmyndiga och att det sker i samtycke, så är det bara att köra.

/myh

Fråga

har blivit tagen mitt när jag rungade

hur i fittans ord ska jag förklara mig???+

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Du får gärna formulera om frågan, eftersom det inte är helt enkelt att förstå vad det är du vill ha hjälp med. Skicka in en ny fråga så hjälper vi dig, eller så kanske någon annan på hamsterpaj begriper din frågeställning bättre än mig?

MvH /RoadGunner

Hur sätter man på en kondom?

Hej jag her en personlig fråga. Hur sätter man på en kondom? // Nathalie

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Du kan titta på exempelvis den här filmen:

https://www.youtube.com/watch?v=Odx9qNH5yRY

för att se hur man gör. Lättast är att du tränar hemma med exempelvis en gurka eller banan eller liknande.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Sjukdom?

Hej
Jag har broplem med sex jag giller att träffar killer och tjejer jag bisexulle jag vet inte att dett sjukdom eller kan nån hjälpa mig

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!
Bisexualitet är ingen sjukdom, det är en sexuell läggning om det var det frågan var, inget farligt alls heller.
Har jag missförstått vad du funderar över får du gärna formulera om frågan.

Ha det gott!

MvH /RoadGunner

english

i want have sex with strangers

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Good luck with that.

Kommer för fort.

Har ett problem...

Jag och min tjej har ett grymt förhållande och är påväg mot våra 2a år tsm... Men jag har ett stort problem... Jag klarar inte av sex... Jag älskar tanken och när vi väl ska ha det så kan jag inte stanna mer eller mindre... Det stora problemet är då att jag inte ens kan ta på en kondom utan att jag brister och det går för mig på direkten... Jag får en våldsam orgasm och kan seriöst inte andas. Och där ligger hon och väntar liksom.. Jag har lyckats 1 gång... vi har väll försökt kanske 4-5 gånger sedan dess. Jag brukar ofta fingra henne eller vad man nu ska säga? Hon brukar gilla det och kan få flera orgasmer och jag ligger och är spräng-kåt.. Jag mår förbannat dåligt i sista ändan över att det blir som det blir när vi väl försöker... Har inte vänt mig till någon doktor eller googlat något utan tänkte jag skriver här först anonymt innan jag blir förudmjukad på tex flashback.

Jag vill inte vara tryckande eller så och vill därför inte säga att hon ska skaffa piller, vet vilka biverkningar som kan komma pga av dem. Men jag vet inte om det skulle hjälpa, det är en helt annan femma när jag e full och har hyfsat mkt alkohol i kroppen, då känns de som att det inte skulle vara något problem alls...

Hjälp mig snälla....

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Tidig utlösning eller rättare sagt ofrivillig utlösning är vanligt när man precis börjat ha sex. Det kan bero på att man inte är van att anpassa sig till någon annan, eller att man tycker det att det är så skönt att man inte kan hålla sig.

Det finns olika knep som att du onanerar och kommer innan du börjar med förspel och sex med henne. Då brukar det ta ett tag innan man kommer igång igen.

Du kan också testa olika stopptekniker för att hindra utlösningen själv när du är ensam. Oftast så växer dessa problem bort speciellt med tiden när du har en tjej. Det viktiga egentligen är att du inte ska må så dåligt över det, då blir det en ond spiral. Bara för att du har kommit behöver ni inte avbryta hela sexet, det finns flera olika saker du kan göra för att få henne att njuta.

Att hon skaffar p-piller hjälper nog inte, utan mer troligt tvärtom då många har lättare att komma utan kondom än med, men känner hon att hon vill prova det så kan ni såklart testa.

Lycka till!
¨
MvH /RoadGunner

Tjej som tycker sex är äckligt?

Tjena! Har varit tillsammans med en tjej i snart 2 månader nu och detjade ca 1 månad innan vi faktiskt blev ihop. Allt går jättebra och vi trivs med varandra.Vi är båda 20+. Saken är att hon är väldigt bortstötande när det kommer till intima saker som tex pussas. Hon säger att hon inte har något emot det men känns som att hon försöker hitta på bortförklaringar, tex att hon har dålig andedräkt. Hon har uttryckt att hon tycker hångla är äckligt och det respekterar jag, Dock är jag lite orolig om hon tycker sex också är äckligt. Jag tog upp ämnet om sex med henne och fick reda på att hon var oskuld, hon blev faktiskt upprörd samma kväll pga att hon tyckte det ämnet var obekvämt att prata om. Hon berättade även en gång att hon och hennes kompisar som barn hade hittat på olika ord för saker som tex knulla, och sa "vi hittade på många ord för äckliga saker". Inser att det bara har gått ca 1 1/2 månad mellan oss och att hon kanske vill vänta med att förlora sin oskuld och om jag är den rätta för henne, men jag kan aldrig sluta tänka på om hon verkligen tycker det är äckligt eller om det bara är så att hon är blyg om det. Vet att sex inte är allt i ett förhållande men jag hade blivit riktigt besviken om hon såg sex som något äckligt. Vill inte pressa henne eller övertala henne till att göra något som hon inte vill, väntar hellre några månader då detta kan handla om en tidsfråga. Min fråga till er är då, är detta vanligt hos tjejer? och hur kan jag prata om sex med henne på ett bra sätt som inte får henne att känna sig obekväm?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Kommunikation är det viktigaste här. Kanske har det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt som hon inte känner sig trygg med att dela med sig av ännu. Kanske är det något annat som gör att hon är väldigt avig mot sex och hångel. Du kan omöjligt få svaret om ni inte börjar prata om ämnet.

Min tanke är att du kanske själv kan börja öppna upp med att prata om något du tycker är jobbigt eller obehagligt och visa att du litar på henne och att hon därigenom kan börja lita mer på dig också. Du kan faktiskt också ställa frågan rakt ut om det hänt något i hennes liv som gör att hon tycker det är äckligt. Det viktiga är att du lyssnar in och respekterar vad hon tycker och tänker, då det ju är hennes tankar. Sen kan det ju faktiskt vara så att hon helt enkelt inte har något som helst intresse av sex och dylikt och då får du värdera om det känns ok för dig att vara tillsammans ändå. Förklara hur du känner och var tydlig med att inte vara pressande, samtidigt som du lyssnar och visar intresse för hennes känslor.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Inte bekväm

Hej, En snubbe här. Jag har haft 2 flickvänner innan och nu e jag precis inne på den 3:e, men hon är lite annorlunda när det kommer till sex. Jag är relativt intresserad av hårdare sex då mitt senaste ex gillade att vara lite undergiven och det gick jag igång på också. Men min nya flickvän är typ extrem och det e obahgligt för mig. Hon vill vli strypt, slagen i magen och smiskad rejält. Andra gången vi hade sex gick jag med på att pröva, så jag band fast henne lite lätt, men hon ville bli hårdare fastspännd. Sen smiskade jag henne vilket jag tyckte var rätt sexigt, men hon ville ha det hårdare och hårdare och tyckte jag var för mesig med mina slag.

Jag vet inte vad jag ska göra för jag tycker mycket om henne och jag är verkligen rädd att jag ska skade henne eller ge märken som hennes familj frågar om ex. Vill ju verkligen inte att någon ska tro att jag misshandlar henne. Sen är jag inte bekväm med att slå och vara våldsam mot någon på det viset. Hon är åtminstone väldigt uppmuntrande och försöker försäkra mig hela tiden om att hon gillar det och att jag inte lär skada henne. Men känns så fel. Om jag inte gör vad hon vill så blir hon ju inte tillfredställd och behöver kanske leta annanstans efter den tillfredsställelsen... Jag har berättat allt detta för henne också så det är inte så att det saknas kommunikation eller att jag inte känner att jag kan prata med henne om det. Men eftersom att hon bara fortsätter försäkra mig om att hon jätte gärna vill det så vet jag inte vad jag ska göra. Hjälp, bara något litet tips hade uppskattats

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag kan förstå att din situation är frusterande. Jag tror att du ännu en gång behöver förklara detta för henne. Att trots hennes försäkran så är du inte bekväm med att ta i hårdare. Vill hon vara med dig så kommer ni nog hitta andra tillvägagångssätt som är njutbara för båda två.
Du ska inte behöva göra saker du inte vill med rädsla för att hon kanske går till någon annan annars.

/myh

Är det okej?

Hej!
Jag är en kille på 15år som har snapat med en tjej ett tag nu och det är så att vi vill ligga med varandra och möjligen ha en relation som KK. Hon vill att jag kommer hem till henne och ligger med hon och jag vill samma. Däremot har hon sagt att hon vill ha i sig alkohol och alltså vara smått berusad under sexet eftersom det enligt hon gör henne kåtare och mindre blyg vilket jag märkt på snap. Är detta okej för min del? Känns som de skulle bli våldtäkt även fast hon är helt med på det.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Känner du dig inte bekväm med detta så är der viktigt att du säger det. Du ska absolut inte göra något som känns jobbigt.
Det är upp till dig att avgöra om det är okej för din del.

/myh

Alkohol & stånd

Hej, är det onormalt att man inte får stånd när man är full även att man hånglas med en tjej och tar lite på henne? För om det är det så vad kan det bero på och om man röker kan det göra så att det blir svårare att få stånd? Är 15 årig kille och vill gärna hålla denna frågan privat.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Ja, alkohol kan göra att man får svårare att få stånd.

/myh

Ta steget

Hej jag är en kille som heter Kalle, jag har träffat en tjej ett tag och det känns som det är dags för sex, men vi kommer lixom aldrig till det. Tips på hur man kan göra för att ta steget?

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Ni kan alltid fråga varandra rakt ut om ni ska ha sex. Annars brukar det komma ganska naturligt när båda känner sig redo.

/myh

Sur men vill ha trekant

hur ska man göra om man känner sig sur med endå vill ha trekant med sin kille o hans ex?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Frågan är lite otydlig. Är du sur på din kille och/eller hans ex? Prata isåfall med dom om vad det är som gör dig sur.
Är det någt annat så vänta tills humöret blir bättre och kör.

/myh

Normalt?

Hej! är en snubbe på 18 år. och jag gillar att strypa bruden i sängen och köra ner kuken i halsen på henne. är det normalt? (hon älskare det självklart, oftast ;)

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Definitionen på normal är lite diffus, det är snarare inte direkt konstigt. Se bara till att det sker i samförstånd.

/myh

Byxmyndig

Om man är 24 år , vad är den yngsta tjej han får ha sex med då lagligt ?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Man blir byxmyndig vid 15 års ålder.

/myh

Öronsex

Kan man ha öronsex?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Njae, det skulle jag inte hävda. Det vore nog trångt och obekvämt och saker kan gå sönder.
Det rekommenderas ej.

/myh

Under 15

Jag och en tjej vill så gärna ha samlag, fast problemet är att hon är under 15 år och jag är över kan jag bli anmäld för det då även om båda vill?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Lagen om att man inte får ha sex med någon under 15 år finns till för att skydda barn från sexuellt utnyttjande, vilket innebär att man kan bli dömd. Lagen säger dock också att man inte ska dömas om det är uppenbart att det inte handlar om något övergrepp.
I många av dessa fall, där sexet varit frivilligt, så sker sällan en polisanmälan.

/myh

Kommer mer i porrfilm

Hej, kille på 18 år här!

Jo det är så här att baserat på vad jag sett i porr och liknande så har jag under en längre tid varit orolig över min sperma, mer specifikt hur mycket det kommer vid utlösning. När jag får utlösning kommer det bara några små "skvättar" som definitivt inte kan vara mycket mer än en tesked. Men sedan när man kollar på porr så finns det bokstavligen personer som sprutar minst 20 gånger mer, och jag tror aldrig jag sett någon bara få fram så lite som jag.
Så basically så undrar jag om det kan vara risk att jag har mindre chans att skaffa barn? (hade ju varit djupt deprimerande)

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Den mesta porr speglar inte riktigt verkligheten. Att de kommer mycket i porrfilmer har många bakomliggande orsaker, långt förarbete och i vissa fall är det rent av fejkat.
Du har inget att oroa dig för gällande mängden och din förmåga att skaffa barn i framtiden.

/myh

Dålig sexlust

Jag är otroligt osexuell hela tiden när jag är nykter. Jag känner mig aldrig sugen förutom när jag är påverkad, och knappt då heller. Tycker det är tråkigt för min pojkvän blir drabbad och jag får dåligt samvete. Vi har bara vart tsm i 9 månader och har sex max 1 gång i veckan. Finns det nåt jag kan göra för att få mer sug?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

För vissa kan p-piller öka sexlusten, sedan finns det en del tabletter på apoteket som ska hjälpa till med detta.
Jag tror dock du kan behöva fundera på varför du inte har någon sexlust. Är du stressad, är du inte nöjd med sexet, är du bekväm med din pojkvän? Dessa faktorer och flera kan minska sexlusten då det får sexet att bara kännas jobbigt.

/myh

Svårt att komma i henne

Hej!
När jag och min tjej har sex så har jag jättesvårt att komma i henne, jag har bara gjort det en enda gång. Jag måste sluta och börja runka för att sedan precis innan utlösningen stoppa in den och komma i henne. Vi håller på länge, men jag kommer ändå inte. Det är skönt och hon är lagom tajt så det ska inte vara något problem. Speciellt jobbigt är det när vi också försöker få barn.
Finns det något jag/vi kan göra för att lättare komma i henne!

Tack på förhand!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vissa har svårt att komma vid penetrering och så är det bara. Ni kan prova med diverse sexleksaker, olika ställningar, runka tills innan utlösning och sedan ha sex. Vad hände den gången du kunde komma i henne? Det kan vara ett vinnande koncept.

/myh

Gör ont

Hej! Jag är en tjej på 18 år som varje gång jag har sex får ont.. Ibland gör det mer ont än andra gånger. Jag har frågat mina närmaste vänner för att se ifall dom också känner att det gör ont (känns lite som att det "spricker" och är liksom för tajt), men dom har sagt att det inte gör ont alls för dom.
Folk har sagt att både förspel och glidmedel är viktigt vilket jag använder varje gång. Glidmedel behövs inte alltid då jag ändå blir så våt att det rinner ut.. Senaste gången jag hade sex gjorde det ont och efteråt så gick jag och duscha av mig och tog på mig nya underkläder. När jag senare skulle gå på toa så märkte jag att jag hade blod i trosorna. Jag har inte mens nu och det såg inte ut som mens utan som "vanligt" blod. Jag tror att det kan bero på att det gjorde ont när jag hade sex.. (Jag har märkt detta någon gång innan också, men inte lika mycket)
Vad tror ni detta beror på, att jag alltid kan få så ont? Förutom att det gör ont i början av sexet (slutar sen när man kommit igång) så känner jag inget speciellt.. ibland kan jag känna mig kissnödig :/ men de är det enda.
Är detta något som jag borde kolla upp? Varför det gör ont eller gör jag något fel? Och hur ska man göra för att jag ska känna något under själva sexet? Det känns så tråkigt när man själv inte njuter, utan först ska genomgå smärta och sen "städa undan" och själv inte njuta av det.. Tack för svar!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag skulle rekommendera dig att kontakta en barnmorska eller vårdcentral kring detta. Du är i en sits som givetvis inte ska behöva förekomma.

Då du använder glidmedel och har förspel så ska det inte behöva göra ont vid penetrering. Jag skulle kunna tänka mig att du inte känner av sexet något vidare i efterhand just p.g.a. smärtan som först uppstod.

/myh

Båda under 15

Jag är en tjej på 13 år.

Jag och en kille(14 år) har planerat att ha sex och båda vill det.
Är det olagligt att vi har sex? Ingen av oss är ju byxmyndig men båda är ju med på att ha sex.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Är båda under 15 och samlaget sker i samförstånd så är det fritt fram.

/myh

Hur ska jag göra?

Tja!

Jag dejtar en tjej just nu och vi klickar sjukt bra och har roligt tsm. Saken är den att i sängen så vill hon att jag behandlar henne typ rått och aggressivt. Hon vill typ jag tar stryptag och att jag ska vara allmänt aggressiv.
Jag själv är fett obekväm med det, jag gillar liksom närheten och att även när jag kör "hårt" så bryr jag ju mig om hon skulle få ont eller om hennes njutning.

Just nu när vi har sex kör vi i princip bara på hennes villkor, o hela grejen med att behandla henne dåligt i sängen blir avtändande, så undrar väl mest vad jag ska göra? Ska jag bara köpa det o köra på? Är rädd för att om vi gör på "mitt sätt" så kommer hon inte bli tänd eller att hon ska tycka jag är tråkig.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är viktigt att du pratar med denna tjej om detta. Förklara för henne att du blir obekväm av att göra dessa saker mot henne och gärna tonar ner det. Tycker hon om dig så kommer hon förstå och ni kanske kan kompensera lite.

/myh

3 frågor om sex

Hej jag är en tjej på 14 år och jag och min kille vet inte riktigt hur vi ska göra med sexdelen, låt mig förklara först så kommer frågorna sen.

Vi brukar vara antingen hos han men mest hos mig, då brukar han ligga på rygg i sängen och jag brukar sitta på han som när man rider en kille fast med kläder på då, han brukar få stånd och genom att jag har min fitta på hans kuk kan jag känna det och blir såklart jättekåt av det, vi pratar ju såklart om det och vi vet ju vad vi vill men vet inte riktigt hur vi ska börja. Jag brukar retas med han genom att jucka på han och han brukar ta sina fingrar och smeka utanpå mina byxor. Jag vill att vi ska göra mer men är för feg för att börja.

Så frågorna är:
1. Hur kan jag liksom börja, för jag är rädd att han ska tycka något konstigt om mig eller att det är äckligt, luktar konstigt, hur kan jag gö?
2. Vad kan jag göra på han? Liksom hur ska jag börja?
3. Vad ska man gö medans han slickar/pullar mig eller jag runkar/suger honom?

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
1. Han kommer antagligen inte finna det äckligt då han blir upphetsad av att bli gränslad.
2. Smek inannför byxorna, kyss honom. Det brukar komma ganska naturligt när man känner att båda vill.
3. Njut.

/myh

Gör ont vid en speciell punkt

Hej! Jag får väldigt ont ibland under samlag när penis kommer åt en speciell punkt. Jag har ingen aning om vad det beror på och det är otroligt jobbigt.. Varför blir det så?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ett tips att byta ställning så att den punkten inte vidrörs. Det är även något som är viktigt att ta upp med din partner, att den ställningen/punkten gör ont.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej!
Är 15 bast och min kille o ja skulle ha sex.
Vad ska jag göö :c
1. Jag var inte våt.
2. Jag var för trång.
3. Han hitta inte in.
4. Vad ska ja göra...

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Glidmedel, förspel och en karta.
Långt förspel med glidmedel brukar kunna lösa sådana problem. Att din pojkvän inte hittar in kan lösas med en googling.

Lycka till och God jul!

Distanssex

Jag har snapat med en tjej i en vecka nu, vi brukar skicka nakenbilder till varandra då och då. Hon bor skitlångt bort, men vi har diskuterat att jag ska ta tåget till henne så att vi kan ha sex.
Grejen är det att biljetten skulle kosta 400kr tur o retur... tips?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Långdistans relationer brukar ofta sluta ganska dåligt. Att betala 400kr (plus minus mer avgifter) känns som ett väldigt jobb för ett ligg. Har varit i liknande situationer och ångrat de gånger jag gjort sånt då det inte blev som väntat. Men om du ändå bestämmer dig att åka så rekommenderar jag att du tar med kondom och glidmedel (man vet aldrig) och stanna där en längre tid då stresssex kanske inte är något du är ute efter? Mycket bättre om ni blir bekväma med varandra före synden #staysafekids.
Skulle rekommendera att ni också tog upp olika intressen så att ni gör något mer än att bara ha sex och för att slippa eventuell jobbig stämning där emellan.


/Mvh Doggie

6 år yngre

Jag är 21 år gammal och undrar om det är okej för mig att ligga med 15 åringar? (folk säger så olika) jag är medveten om de ska vara om de vill.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Rent åldermässigt är det lagligt. Så, om detta sker under samförstånd, så är det upp till dig om du anser att en person som är 6 år yngre är okej.

/myh

Den går inte in

Den går inte in !

DET ÄR FÖR TIGHT

Visningsbild

RoadGunner svarar:

ok. Hade du någon fråga kring det får du gärna ställa den,


MvH /RoadGunner

Nästa sida »
Annons