Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Sex

Nästa sida »

Alkohol & stånd

Hej, är det onormalt att man inte får stånd när man är full även att man hånglas med en tjej och tar lite på henne? För om det är det så vad kan det bero på och om man röker kan det göra så att det blir svårare att få stånd? Är 15 årig kille och vill gärna hålla denna frågan privat.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Ja, alkohol kan göra att man får svårare att få stånd.

/myh

Ta steget

Hej jag är en kille som heter Kalle, jag har träffat en tjej ett tag och det känns som det är dags för sex, men vi kommer lixom aldrig till det. Tips på hur man kan göra för att ta steget?

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Ni kan alltid fråga varandra rakt ut om ni ska ha sex. Annars brukar det komma ganska naturligt när båda känner sig redo.

/myh

Sur men vill ha trekant

hur ska man göra om man känner sig sur med endå vill ha trekant med sin kille o hans ex?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Frågan är lite otydlig. Är du sur på din kille och/eller hans ex? Prata isåfall med dom om vad det är som gör dig sur.
Är det någt annat så vänta tills humöret blir bättre och kör.

/myh

Normalt?

Hej! är en snubbe på 18 år. och jag gillar att strypa bruden i sängen och köra ner kuken i halsen på henne. är det normalt? (hon älskare det självklart, oftast ;)

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Definitionen på normal är lite diffus, det är snarare inte direkt konstigt. Se bara till att det sker i samförstånd.

/myh

Byxmyndig

Om man är 24 år , vad är den yngsta tjej han får ha sex med då lagligt ?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Man blir byxmyndig vid 15 års ålder.

/myh

Öronsex

Kan man ha öronsex?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Njae, det skulle jag inte hävda. Det vore nog trångt och obekvämt och saker kan gå sönder.
Det rekommenderas ej.

/myh

Under 15

Jag och en tjej vill så gärna ha samlag, fast problemet är att hon är under 15 år och jag är över kan jag bli anmäld för det då även om båda vill?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Lagen om att man inte får ha sex med någon under 15 år finns till för att skydda barn från sexuellt utnyttjande, vilket innebär att man kan bli dömd. Lagen säger dock också att man inte ska dömas om det är uppenbart att det inte handlar om något övergrepp.
I många av dessa fall, där sexet varit frivilligt, så sker sällan en polisanmälan.

/myh

Kommer mer i porrfilm

Hej, kille på 18 år här!

Jo det är så här att baserat på vad jag sett i porr och liknande så har jag under en längre tid varit orolig över min sperma, mer specifikt hur mycket det kommer vid utlösning. När jag får utlösning kommer det bara några små "skvättar" som definitivt inte kan vara mycket mer än en tesked. Men sedan när man kollar på porr så finns det bokstavligen personer som sprutar minst 20 gånger mer, och jag tror aldrig jag sett någon bara få fram så lite som jag.
Så basically så undrar jag om det kan vara risk att jag har mindre chans att skaffa barn? (hade ju varit djupt deprimerande)

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Den mesta porr speglar inte riktigt verkligheten. Att de kommer mycket i porrfilmer har många bakomliggande orsaker, långt förarbete och i vissa fall är det rent av fejkat.
Du har inget att oroa dig för gällande mängden och din förmåga att skaffa barn i framtiden.

/myh

Dålig sexlust

Jag är otroligt osexuell hela tiden när jag är nykter. Jag känner mig aldrig sugen förutom när jag är påverkad, och knappt då heller. Tycker det är tråkigt för min pojkvän blir drabbad och jag får dåligt samvete. Vi har bara vart tsm i 9 månader och har sex max 1 gång i veckan. Finns det nåt jag kan göra för att få mer sug?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

För vissa kan p-piller öka sexlusten, sedan finns det en del tabletter på apoteket som ska hjälpa till med detta.
Jag tror dock du kan behöva fundera på varför du inte har någon sexlust. Är du stressad, är du inte nöjd med sexet, är du bekväm med din pojkvän? Dessa faktorer och flera kan minska sexlusten då det får sexet att bara kännas jobbigt.

/myh

Svårt att komma i henne

Hej!
När jag och min tjej har sex så har jag jättesvårt att komma i henne, jag har bara gjort det en enda gång. Jag måste sluta och börja runka för att sedan precis innan utlösningen stoppa in den och komma i henne. Vi håller på länge, men jag kommer ändå inte. Det är skönt och hon är lagom tajt så det ska inte vara något problem. Speciellt jobbigt är det när vi också försöker få barn.
Finns det något jag/vi kan göra för att lättare komma i henne!

Tack på förhand!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vissa har svårt att komma vid penetrering och så är det bara. Ni kan prova med diverse sexleksaker, olika ställningar, runka tills innan utlösning och sedan ha sex. Vad hände den gången du kunde komma i henne? Det kan vara ett vinnande koncept.

/myh

Gör ont

Hej! Jag är en tjej på 18 år som varje gång jag har sex får ont.. Ibland gör det mer ont än andra gånger. Jag har frågat mina närmaste vänner för att se ifall dom också känner att det gör ont (känns lite som att det "spricker" och är liksom för tajt), men dom har sagt att det inte gör ont alls för dom.
Folk har sagt att både förspel och glidmedel är viktigt vilket jag använder varje gång. Glidmedel behövs inte alltid då jag ändå blir så våt att det rinner ut.. Senaste gången jag hade sex gjorde det ont och efteråt så gick jag och duscha av mig och tog på mig nya underkläder. När jag senare skulle gå på toa så märkte jag att jag hade blod i trosorna. Jag har inte mens nu och det såg inte ut som mens utan som "vanligt" blod. Jag tror att det kan bero på att det gjorde ont när jag hade sex.. (Jag har märkt detta någon gång innan också, men inte lika mycket)
Vad tror ni detta beror på, att jag alltid kan få så ont? Förutom att det gör ont i början av sexet (slutar sen när man kommit igång) så känner jag inget speciellt.. ibland kan jag känna mig kissnödig :/ men de är det enda.
Är detta något som jag borde kolla upp? Varför det gör ont eller gör jag något fel? Och hur ska man göra för att jag ska känna något under själva sexet? Det känns så tråkigt när man själv inte njuter, utan först ska genomgå smärta och sen "städa undan" och själv inte njuta av det.. Tack för svar!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag skulle rekommendera dig att kontakta en barnmorska eller vårdcentral kring detta. Du är i en sits som givetvis inte ska behöva förekomma.

Då du använder glidmedel och har förspel så ska det inte behöva göra ont vid penetrering. Jag skulle kunna tänka mig att du inte känner av sexet något vidare i efterhand just p.g.a. smärtan som först uppstod.

/myh

Båda under 15

Jag är en tjej på 13 år.

Jag och en kille(14 år) har planerat att ha sex och båda vill det.
Är det olagligt att vi har sex? Ingen av oss är ju byxmyndig men båda är ju med på att ha sex.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Är båda under 15 och samlaget sker i samförstånd så är det fritt fram.

/myh

Hur ska jag göra?

Tja!

Jag dejtar en tjej just nu och vi klickar sjukt bra och har roligt tsm. Saken är den att i sängen så vill hon att jag behandlar henne typ rått och aggressivt. Hon vill typ jag tar stryptag och att jag ska vara allmänt aggressiv.
Jag själv är fett obekväm med det, jag gillar liksom närheten och att även när jag kör "hårt" så bryr jag ju mig om hon skulle få ont eller om hennes njutning.

Just nu när vi har sex kör vi i princip bara på hennes villkor, o hela grejen med att behandla henne dåligt i sängen blir avtändande, så undrar väl mest vad jag ska göra? Ska jag bara köpa det o köra på? Är rädd för att om vi gör på "mitt sätt" så kommer hon inte bli tänd eller att hon ska tycka jag är tråkig.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är viktigt att du pratar med denna tjej om detta. Förklara för henne att du blir obekväm av att göra dessa saker mot henne och gärna tonar ner det. Tycker hon om dig så kommer hon förstå och ni kanske kan kompensera lite.

/myh

3 frågor om sex

Hej jag är en tjej på 14 år och jag och min kille vet inte riktigt hur vi ska göra med sexdelen, låt mig förklara först så kommer frågorna sen.

Vi brukar vara antingen hos han men mest hos mig, då brukar han ligga på rygg i sängen och jag brukar sitta på han som när man rider en kille fast med kläder på då, han brukar få stånd och genom att jag har min fitta på hans kuk kan jag känna det och blir såklart jättekåt av det, vi pratar ju såklart om det och vi vet ju vad vi vill men vet inte riktigt hur vi ska börja. Jag brukar retas med han genom att jucka på han och han brukar ta sina fingrar och smeka utanpå mina byxor. Jag vill att vi ska göra mer men är för feg för att börja.

Så frågorna är:
1. Hur kan jag liksom börja, för jag är rädd att han ska tycka något konstigt om mig eller att det är äckligt, luktar konstigt, hur kan jag gö?
2. Vad kan jag göra på han? Liksom hur ska jag börja?
3. Vad ska man gö medans han slickar/pullar mig eller jag runkar/suger honom?

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
1. Han kommer antagligen inte finna det äckligt då han blir upphetsad av att bli gränslad.
2. Smek inannför byxorna, kyss honom. Det brukar komma ganska naturligt när man känner att båda vill.
3. Njut.

/myh

Gör ont vid en speciell punkt

Hej! Jag får väldigt ont ibland under samlag när penis kommer åt en speciell punkt. Jag har ingen aning om vad det beror på och det är otroligt jobbigt.. Varför blir det så?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ett tips att byta ställning så att den punkten inte vidrörs. Det är även något som är viktigt att ta upp med din partner, att den ställningen/punkten gör ont.

/myh

Vad ska jag göra?

Hej!
Är 15 bast och min kille o ja skulle ha sex.
Vad ska jag göö :c
1. Jag var inte våt.
2. Jag var för trång.
3. Han hitta inte in.
4. Vad ska ja göra...

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Glidmedel, förspel och en karta.
Långt förspel med glidmedel brukar kunna lösa sådana problem. Att din pojkvän inte hittar in kan lösas med en googling.

Lycka till och God jul!

Distanssex

Jag har snapat med en tjej i en vecka nu, vi brukar skicka nakenbilder till varandra då och då. Hon bor skitlångt bort, men vi har diskuterat att jag ska ta tåget till henne så att vi kan ha sex.
Grejen är det att biljetten skulle kosta 400kr tur o retur... tips?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Långdistans relationer brukar ofta sluta ganska dåligt. Att betala 400kr (plus minus mer avgifter) känns som ett väldigt jobb för ett ligg. Har varit i liknande situationer och ångrat de gånger jag gjort sånt då det inte blev som väntat. Men om du ändå bestämmer dig att åka så rekommenderar jag att du tar med kondom och glidmedel (man vet aldrig) och stanna där en längre tid då stresssex kanske inte är något du är ute efter? Mycket bättre om ni blir bekväma med varandra före synden #staysafekids.
Skulle rekommendera att ni också tog upp olika intressen så att ni gör något mer än att bara ha sex och för att slippa eventuell jobbig stämning där emellan.


/Mvh Doggie

6 år yngre

Jag är 21 år gammal och undrar om det är okej för mig att ligga med 15 åringar? (folk säger så olika) jag är medveten om de ska vara om de vill.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Rent åldermässigt är det lagligt. Så, om detta sker under samförstånd, så är det upp till dig om du anser att en person som är 6 år yngre är okej.

/myh

Den går inte in

Den går inte in !

DET ÄR FÖR TIGHT

Visningsbild

RoadGunner svarar:

ok. Hade du någon fråga kring det får du gärna ställa den,


MvH /RoadGunner

Inte kåt

Hej! Jag har ett problem.. jag och min pojkvän har varit tillsammans i 7 snart 8 månader och båda gillar varandra jättemycket. Det enda problemet är sex.. i början av vårat förhållande kunde jag bli kåt hur lätt som helst, men nu kan jag knappt bli kåt längre.. vad kan det bero på? Många skriver att man kanske tröttnat på sin partner men det har jag verkligen inte så vad är problemet? Vi har sex nästan varje dag och ibland till och med när jag inte är ens är kåt.. jag är kåt i huvudet men blir nästan aldrig det mer där nere.. vet ni vad problemet kan vara? Är det för att jag tänker på för mycket kanske?
Tacksam för svar!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Det kan såklart bero på jättemycket saker varför man känner så. Du kan vara stressad över något helt annat, du kanske tänker för mycket på det som du säger, eller någon annan orsak. Mitt tips är att ni kanske testar att förnya er lite grann och se om det hjälper. Kanske testa lite nytt förspel med någon leksak eller spel, glidmedel, massage, rollspel eller vad som helst som du kan tänkas gå igång på.

Hoppas tipsen var till någon nytta, annars får du gärna skriva igen.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Sex med lärare

Min lärare hande sex med mig utan min vilja, men nu kan jag inre anmäla honom!
Vad ska jag göra?

Han vill ha mer.. Men inte jag!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!
Varför kan du inte anmäla honom?
Självklart är det det du skall göra eftersom du är i beroendeställning från honom och dessutom gissningsvis minderårig + att det som du skriver är mot din vilja.

Anmäl honom genast.

MvH /RoadGunner

Båda under 15

Så, jag är 12 år och vill veta om jag är ihop med nån som är 12 år asså jämgammal, får jag ha sex med den då?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är en omdiskuterad fråga men det brukar vara så att om det sker i samförstånd så är det okej.
Ni är båda under 15 och även om det ses som en straffbar gärning så kan ingen dömas.

/myh

Varför tänder jag på detta?

Hej, jag heter Nemo. Jag är en kille på 12 år, i början när jag runkade så fick jag endast stånd av tjejer. Men nu efter kollat på Lesbiskt porr i 1år så börjar jag få stånd och jag sprutar mycket snabbare av bögporr. Fast jag hade aldrig velat eller vågat ha sex med en kille. Asså jag är jätterädd för att vara bög. Snälla kan någon svara på om detta är Puberteten som jävlas eller något annat.!!!!!!!!!11

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är absolut ingenting att vara rädd för vill jag börja med att säga.
Alla tänder på olika saker, bara för att man finner homosexuell porr upphetsande så betyder det inte att det är något man skulle vilja ha i verkliga livet.


/myh

Är 13 år...

Hej jag är 13 och jag har en rjej som är 13. Och frågar om hon vill ha sex med mig och det vill jag men...

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Ok. Då vet vi detta. Du får gärna utveckla lite mer om det är något du vill ha svar på.

MvH /RoadGunner

Hur funkar det?

Hej!
Jag är en kille på 22 år som har en fråga.
När man kommer, får utlösning i tjejen, om sperman bara rinner ut utan att spruta hur kommer då spermierna fram till livmodern vid en befruktning. Måste man ha hela inne när man kommer för att dom ska nå fram eller hur funkar det. Det enda jag kan komma på att dom kommer fram är ifall dom skulle simma sista biten längs slidväggen, men jag vet inte!

Tack på förhand

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Spermier simmar. Det krävs inte alltid en stor mängd utlösning, ibland räcker det med försatsen och knappt ens penetrering för att personen ska kunna bli gravid.

/myh

Träffa tjejer?

Hej!Jag heter Sami. Jag är en kille 17 år som bor i Filipstad jag vill träffa med tjejer ock knulla den.
Men hur kan jag göra den?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej du!

Testa att vara på platser där tjejer finns, oavsett om det är irl eller på internet. Är du bara sugen på att hitta tjejer att knulla är hamsterpaj fel forum för dig, men det finns massor med sidor på internet är anpassade för det.

I övrigt är det bara att träffa så mycket tjejer som möjligt. Förr eller senare får du kanske napp...

MvH /RoadGunner

Skydd eller inte

Om bara en vill använda skydd vid sex, vem vinner då. den som vill ha skydd eller den som inte vill ha skydd?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Vinner och vinner, jag skulle inte säga att det är någon form utav tävling direkt.
Båda bör ta sitt ansvar och använda skydd. Motsätter sig den ena parten detta så skulle jag avråda från samlaget.

/myh

Kan hon anmäla?

Hej


Jag och min flickvän var på bio en dag och sedan på kvällen så skulle jag sova.Men min flickvän ville sova med mig,så jag sa "okej det går väll bra".När jag hade somnat så kände jag att någon drog ner mina byxor och började suga av mig,jag tittade och det var hon (flickvännen).Sedan sa jag "vad gör du?" Och hon svarade att hon ville göra mig glad,jag sa "nej" men jag sa sedan "jag vill inte skada dig" sedan viskade hon "oskydat" jag sa "men!" Sedan la hon sin hand över min mun och jag började nästan att skrika men jag höll mig,mina föräldrar var inte hemma,hon började ta in min penis i hennes kön och jag sa "Sluta!" men hon tvingade mig och när jag kände att jag började komma då sa jag "snälla sluta,om du forsätter kommer du bli gravid!!!" Hon viskade "jag bryr mig inte" sedan var det försent,jag käne hur min avlösning fyllde hennes kön.Vi är bara 13 båda,kan hon polisanmäla,det var ju inte mitt fel!!! Snälla hjälp mig :(

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Alla kan polisanmäla, men det kommer såklart inte leda till någonting då hon var drivande i det. Däremot kanske du kan göra det med henne. Det verkar som om du inte ville detta och då är det ett övergrepp hon har begått mot dig.

Jag tycker det är viktigt att du pratar ut om hur du känner kring detta och att det inte är ok att göra som hon gjorde. Sedan får du fundera själv över om du vill ha en flickvän som tvingar dig till saker du inte vill, samt om du själv borde polisanmäla henne eftersom det av vad du skriver verkar som om hon gjort saker med dig mot din vilja.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Lättare att få ett "ja"

Hej!
Kille på 22 år. Innan jag och min tjej har sex, så brukar jag fråga om hon vill. Och då har jag tänkt lite på hur man kan göra för att lättare få ett "ja". Om man ligger och myser och pussas lite, kan man få ett lättare "ja" då när man har myst innan? istället för att man frågar när som helst.
Tänkte när man har förberett hennes kropp lite!

Tack på förhand

"Vill bara säga att jag tvingar henne inte, säger hon nej så är det nej"

Visningsbild

rawwr svarar:

Halloj!
Rent spontant känns det här som något ni borde kommunicera kring. Hur upplever hon frågorna? Hur reagerar hennes kropp? Hur vill ni kommunicera med varandra?
En del personer som träffats en tid frågar inte varandra - det kan finnas tidigare uttalade riktlinjer, de kan känna av kroppsspråk medan andra uppskattar klar och tydlig kommunikation.

Huruvida hon vill ha sex eller inte - alternativt förspel innan sexet är väldigt individuellt. En del vill bli frågade innan de blir rörda, andra inte. En del gillar att bli uppkåtade innan, andra inte.

Det är mycket möjligt att din tjej kommer säga ja om du kåtar upp henne innan, men det kanske också gör henne obekväm i situationen. Det rimligaste känns rent spontant som att det är något ni bör komma överens om tillsammans.

//rawwr

Vad kan man göra?

Hej, jag är en kille på snart 23 år och har en tjej som är 23 år, vi har varit tsm i sex veckor nu och har haft sex två gånger. Mitt problem är att vid båda tillfällena så har jag knappt känt någonting alls, vi har testat tre ställningar, missionären, rida och doggystyle och kom fram till att doggystyle var bäst. Vi kör även oskyddat så det kan inte vara nån kondom som minskar känslan. Hon är normalt trång också och jag har en normal penis. Hon blir väldigt våt om det kan vara det, att det glider för lätt så att det inte känns. Allt detta resulterar i att jag inte kommer, vilket jag såklart vill. Finns det någonting vi kan göra? någon ställning så hon känns trängre, göra något på något speciellt sätt mm. Hoppas ni kan hjälpa oss.

Tack på förhand!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det finns en drös med ställningar som ni kan prova, allt för att förändra känslan, så kika på det.
Kikar ni på sexshoppar så finns det en del krämer/sprayer som gör en känsligare i de områdena, det finns produkter som värmer eller kyler.

/myh

Nästa sida »