Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Inte bekväm

Hej, En snubbe här. Jag har haft 2 flickvänner innan och nu e jag precis inne på den 3:e, men hon är lite annorlunda när det kommer till sex. Jag är relativt intresserad av hårdare sex då mitt senaste ex gillade att vara lite undergiven och det gick jag igång på också. Men min nya flickvän är typ extrem och det e obahgligt för mig. Hon vill vli strypt, slagen i magen och smiskad rejält. Andra gången vi hade sex gick jag med på att pröva, så jag band fast henne lite lätt, men hon ville bli hårdare fastspännd. Sen smiskade jag henne vilket jag tyckte var rätt sexigt, men hon ville ha det hårdare och hårdare och tyckte jag var för mesig med mina slag.

Jag vet inte vad jag ska göra för jag tycker mycket om henne och jag är verkligen rädd att jag ska skade henne eller ge märken som hennes familj frågar om ex. Vill ju verkligen inte att någon ska tro att jag misshandlar henne. Sen är jag inte bekväm med att slå och vara våldsam mot någon på det viset. Hon är åtminstone väldigt uppmuntrande och försöker försäkra mig hela tiden om att hon gillar det och att jag inte lär skada henne. Men känns så fel. Om jag inte gör vad hon vill så blir hon ju inte tillfredställd och behöver kanske leta annanstans efter den tillfredsställelsen... Jag har berättat allt detta för henne också så det är inte så att det saknas kommunikation eller att jag inte känner att jag kan prata med henne om det. Men eftersom att hon bara fortsätter försäkra mig om att hon jätte gärna vill det så vet jag inte vad jag ska göra. Hjälp, bara något litet tips hade uppskattats

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag kan förstå att din situation är frusterande. Jag tror att du ännu en gång behöver förklara detta för henne. Att trots hennes försäkran så är du inte bekväm med att ta i hårdare. Vill hon vara med dig så kommer ni nog hitta andra tillvägagångssätt som är njutbara för båda två.
Du ska inte behöva göra saker du inte vill med rädsla för att hon kanske går till någon annan annars.

/myh

Annons