Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Killens kropp

Nästa sida »

Trång förhud

Hej! Jag är 14 år och har nästan en full utvecklat kropp men jag kan inte få bak förhuden hela vägen :/ borde jag söka upp det eller ska jag vänta?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!
Väldigt många killar har en trång förhud och så länge det inte innebär en direkt smärtsam känsla när du har stånd behöver man inte göra något akut åt det.

Det du kan göra i första hand är att på egen hand fortsätta att dra tillbaka förhuden lite mer åt gången när du runkar, använd glidmedel eller någon form av hudlotion för att mjuka upp huden så gör det inte lika ont. Eventuellt så kommer förhuden att tänja ut sig mer och mer, så att du till sist kan dra tillbaka den helt.

Om det inte hjälper kan du vända dig till skolsköterskan eller ungdomsmottagningen så kan de ge dig en salva som innehåller kortison och visa dig hur du ska använda den för att tänja ut förhuden på bästa sätt. Om inte det heller fungerar kan det bli så att du får träffa en läkare som gör att litet snitt i förhuden (under bedövning). Eventuellt tar man bort förhuden helt.

En sak är viktig att tänka på och det är att om förhuden skulle "fastna" halvvägs ner på ollonet och inte gå att få upp igen så måste man åka till en läkare direkt, till exemepel till en akutmottagning. Det finns annars risk att blodflödet stannar av i ollonet. Det är alltså väldigt liten risk att det skulle hända, men bara så du vet.

Och om du är blyg så ska du veta att skolsköterksan och de som jobbar på ungdomsmottagningen inte tycker detta med förhud och snoppar är något konstigt alls. Killar med trång förhud är en av deras vanligaste patienter. Och dina föräldrar eller klasskompisar behöver inte veta någonting om att du varit där eller varför.

Ha det gött!

MvH /RoadGunner

Klåda efter intimrakning

Yo, jag rakade pungen för första gången idag och som klantig jag är läste jag inte om det på nätet så nu sitter jag har och kliar. Jag märkte för en liten stund sen att rakhyveln jag använde kanske inte var så fräsch, jag tror nu att det är min mammas ben rakhyvel. Nu är jag min hud fett irriterad finns det nåt sett som man kan minska det, testade lägga på alovera men det hjälpte bara en stund och kan ju inte bara springa in på toan då och då under skoltid. Sen är så är det också typ stubb kvar som också kan vara en anledning till att det kliar, är det vanligt att det blir kvar när man rakar?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det är viktigt med en bra rakhyvel. Använde du den som din mamma använder för sina ben så är det ganska stor chans att den blivit lite slö då det rör sig om lite större ytor än intimrakning. Skaffa dig gärna en egen rakhyvel som du använder enbart för intimrakning.

Stubb beror lite på hur van man är och vilken teknik man använder sig av. Har man en vass hyvel och "drar ut" huden så mycket det går så blir det sällan mycket stubb kvar. Men ja, stubb kan vara anledningen till en del av klådan då de "fastnar" i kläderna osv.
När det kommer till klådan i efterhand så har RFSU x-antal produkter som är anpassade för intimrakning, både före och efter. Dessa finns på bl.a. Apoteket.

/myh

Slaknar

Hej. Jag är 16 år och "hade samlag" första gången igår, men jag fick aldrig stånd och kom aldrig trots att tjejen runkade och sög av mig länge. Kuken blev slak på bara några sekunder efter att vi slutade runka den. Vad är det för fel på mig? Har försökt få stånd idag på 4 olika tillfällen och jag blir inte hård längre som jag brukar. Den är bara slak. :(

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Min spontana gissning är att det är nervositet som spökar. Även om man inte direkt känner av den så kan den ställa till problem. Alternativt stress.
Se till att du känner dig bekväm och avslappnad. Prova andra metoder, t.ex. onanera själv eller om du går igång på att se tjejen göra det på sig själv. Prova dig fram!

/myh

Vem kontaktar jag?

Hej jag är osäker på om dett är ett lämpligt ställe att fråga eftersom min fråga är lite mer åt det tekniska hållet.

Jag har länge tänkt att jag måste gå till ungdomsmottagningen och se till att omskära mig då jag har förhudsproblem. Men jag skjuter upp det och skjuter upp det och skjuter upp det. Jag inser att en anlednig är för att jag inte vet hur man gör.
Ska jag ringa? ska jag bara gå dit?
ska jag boka just omskärning direkt eftersom jag vet att det är det som behövs eller behöver jag undersökas först?
Vill helt enkelt vet hur man brukar/ska göra i min situation.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

En omskärelse är något som utförs på sjukhus av en läkare, man går alltså inte riktigt till UMO.
Så du kan kontakta närmaste vårdcentral så hjälper de dig.

/myh

Pungkulorna sitter högt

Hej!

För drygt en vecka sen förlorade jag oskulden, och sen dess har mina pungkular varit lite udda. Enda sen jag hade sex så har dom suttit väldigt högt upp, ända uppe vid basen av penisen, typ som de gör när det är riktigt kallt, fast dom är så 24/7. Vad kan detta bero på?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det ska inte ske några ihållande kroppsliga förändringar när man haft sex. De kan dra upp sig precis innan orgasm och som du säger, när det är kallt.
Är detta något som oroar dig kan du kontakta närmaste UMO.

/myh

Suga av sig själv - std

Jag är en kille som gillar att experimentera.
Jag hade tråkigt för ett par dar sen, ville försöka att suga min egna kuk.
Jag är rädd för att jag har fått någon sorts könssjukdom, jag har en
relativt bra hygien, tvättar alltid penisen före och efter jag har runkat.
Efter ett par dar började det att klia, har även märkt att jag har fått
ngn sorts vit-aktig och dimmig gegga runt ollonet. Är detta farligt och borde jag ta kontakt med vårdcentralen?

Visningsbild

myh svarar:

Hej!

Har du ingen könssjukdom sedan tidigare så kan du inte riktigt få det av att försöka suga av dig själv.
Det du beskriver låter som smegma, är du dock orolig så kan du kontakta närmaste vårdcentral.

/myh

Knöl i vänster testikel

Hej, jag är en kille på 14 år som har blivit orolig över en knöl i vänsta testikeln, har läst och hört att medelåldern är 20-45 år och att sjukdommen är relativt ovanlig, har inte heller några symptiom heller, förutom knölen i den övre delen av testikeln, jag tror det är bitestikeln men den känns hårdare och har som små hårda partier i sig, det har inte den högra.
Tror ni det skulle vara cancer, eller är det kanske något annat som jag inte hittat på nätet om, svara gärna snart!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag skulle rekommendera dig att ta kontakt med närmaste vårdcentral just för att få reda på vad det kan tänkas vara. Det är nästan aldrig en bra idé att googla sina "symptom" då det bara skapar mer oro.

/myh

plikt

Hej! jag är en kille på 16 år som har stött på ett litet problem. Jag är smal och har en välformad rumpa. Alltså den perfekta kroppen för en homosexuell. Och i o med detta så känns det som att det är som en plikt för mig att vara homosexuell och som att jag är född för att vara det. Jag testade igår att göra ett konto på någon hemsida för homosexuella och och tog en bild på min kropp och på bara några minuter komm en massa gubbar och andra män och började skriva och hålla på. Jag blev sjukt äcklad och tog bort kontot. Men det kändes bara som att det bevisade min poäng mer. Jag vet inte vad jag ska göra, lite tips?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Känner du dig inte attraherad av män eller har romantiska känslor för män så är du inte homosexuell.
Ditt utseende ger inte dig någon form utav "plikt" som du måste utföra i samhället. Var den du är och kör ditt race.

/myh

Trång förhud

Hej, jag har trång förhud och fått en kortisonsalva utskriven. Men jag är inte säker på vart jag ska smörja. Jag vet att jag ska dra tillbaka förhuden så långt det går och sen smörja. Ska jag göra det på själva "kanten" bara eller från själva kanten och typ nå'n centimeter ner (där det känns trångt). Och när jag menar kanten så är den mellan utsidan och insidan av förhuden om du fattar. Och är det ovanligt att det inte funkar? När ska jag ge upp och bli omskuren?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Salvan ska smörjas där huden känns stram. Det låter märkligt att du inte fått instruktioner från din läkare kring detta, kontakta hen vid oklarheter.

/myh

Blåsa på penis

Hej

Jag är en kille på 15 år och har upptäckt en sak på min penis. Det har bildats en blåsa/rund klump. Klumpen är 5mm i diameter och det gör ont när jag rör på den. Jag upptäckte det för ungefär en vecka sedan men då var den ganska liten. Men den verkar ha blivit större och större. klumpen sitter ej på ollonet utan på sidan av penisen.

Skulle vara väldigt tacksam för svar!

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!

Brukar du raka dig "där nere"? Eftersom av det du skriver, så låter det låter lite som inväxt hår, vilket brukar orsaka sådana bulor och bli större efter tid. Det skulle även kunna vara en finne, en sådan jobbig en, som inte går att klämma ut. Det är ovanligt, men det händer att man kan få finnar på penisen då och då.

Rekommenderar dock att du får det undersökt av en läkare/ungdomsmottagningen då det ger besvär.

/Mvh Doggie

Små hål

jag har två små hål mellan förhudden o penisen av att jag har runkat är det normalt jag är rädd för att göra det nu

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Beskrivningen är lite otydlig enligt mig, kontakta närmaste vårdcentral eller ungdomsmottagning så kan de kika på det!

/myh

Normalt?

Är det normalt att ha 4cm lång kuk i slappt tillstånd och 9 när man har stånd?//kille 14år

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Japp, fullt normalt!

/myh

Skott på pungen

Jo jag fick ett paintballskott på pungen för ett tag sen? Kan det göra att min kuk slutar växa? Har inte sett någon utveckling sedandess att jag spelade paintball för ca 1 år sen!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det kan vara så att den växt färdigt redan innan slaget. Alltså nödvändigtvis inget du behöver oroa dig för, men du kan alltid kontakta en läkare så får de kika på det.
/myh

Känns annorlunda vid ollonet

Hej jo det är så att jag börjar bli rejält orolig nu så jag hoppas någon har bra tips här. Jag är en kille på 18 år, (har diabetes vet inte om det måste nämnas) annars är jag helt frisk och i bra form. Jag har väl runkat ca 1 gång om dagen i massa år nu och har aldrig sett något konstigt med det.
men anledningen att jag är orolig som fan nu är att jag blev sjuk i feber och hosta för nån vecka sedan och när jag kände mig tillräckligt kry för att dra en handtralla så precis när jag fick utlösning "knäppte det till" i penisen och utlösningen kändes inte av alls! och efter det har penisen kännst "tom" finns inget bättre sätt att förklara det och det har kännts kontigt att nudda ollonet. nu har det gått över en vecka och jag har varken varit sugen på att runka eller tyckt det var lockande med beröring (av en tjej på en fest) heller och känndes bara obehagligt. Jag hoppades på att det hade med att jag var sjuk att göra och det skulle gå över men nu har jag varit frisk i flera dagar. och när jag runkade idag så känndes det inte skönt, jag kunde få utlösning men det kändes annorlunda och konstigt, speciellt vid ollonet. har ingen aning om vad som är problemet och hoppas jag inte skrev för otydligt för att nån skulle kunna ge lite vägledning här.

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Ursäkta för sent svar.

Jag skulle rekommendera dig att kontakta en läkare, vilket jag alltid kan hoppas att du gjort vid detta laget om problemet inte försvunnit av sig självt.
Det låter som att du känner av denna annorlunda känsla rent fysiskt och då bör någon kika på det.

/myh

Fråga

KAN KUKEN FASTNA

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Ja.

Kåt hela tiden.

Hej! Kille 14 år, Är typ kåt hela tiden vet inte vad jag ska gör kan någon hjälpa mig? Snap: sebbabb

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Ungefär alla 14-åriga killar är superkåta hela tiden. Det kommer att bli något bättre när du gått igenom puberteten, men fram tills dess är det inte mycket mer du kan göra än att ta saken i egna händer och tömma påsen när den blir överfull. (helst inte bland folk dock)

Lycka till!

MvH /RoadGunner

kuklängd

Tjena är 13 och undrar om varför min kuk bara är 7cm vid erektion

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej.

Mest trolgitvis beror det på att du bara är 13 år och din kuk inte växt klart ännu. I annat fall har den växt klart och då fungerar den lika bra iallafall och det är inte konstigare än att vissa är 160 cm långa och andra 190 cm långa.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Förhudsfråga

Hej, jag är en kille på 12 år och undrar om när man blir äldre att förhuden är tillbaka dragen ständigt eller hur det blir!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Nej är svaret på din fråga :-)

MvH /RoadGunner

Hur ofta skall man runka?

Hej hur ofta ska man runka

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Precis så ofta som man vill! (Dock ej framför andra som ej vill se)

MvH /RoadGunner

snopplängd?

Hej jag är 13 och har en 15 cm snopp är det normalt?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Ja, det är det.

MvH /RoadGunner

Klippa av snoppen

Hej jag har frågat och har inte fått nått svar, jag har skit ont i kuken, tänkte kanske klippa av den, det finns ingen lösning till att det blir bättre :( behöver hjälp, jag har droganvändning problem, har sämsta livet, hjälp snälla

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Jag föreslår att du vänder dig till din vårdcentral och tar detta vidare därifrån. Det verkar som att de kanske både behöver titta på din snopp-problematik, men också som att du kanske behöver någon att prata med.

Det känns rimligare att du får prata om detta med en utbildad läkare som både har koll på sjukdomar, droger- och samtalsdelen. De kan dessutom göra en samlad bedömning.

/rawwr

Trång förhud

Hej, anonym kille här

När jag onanerade en kväll så drog jag ner förhuden flera gånger för att få stånd för att sedan sätta på mig en kondom. Då fastnade förhuden och jag kunde inte dra upp den. Jag blev livrädd och fick panik. Men efter en bra stund senare lyckades jag dra upp den igen. Fast nu vågar jag inte längre dra ner förhuden igen, och jag som håller på att öva mig med att ta på mig kondomer. Varför hände detta och vad hade hänt om jag aldrig fick upp förhuden igen?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!
Väldigt många killar har en trång förhud och så länge det inte innebär en direkt smärtsam känsla när du har stånd behöver man inte göra något akut åt det.

Det du kan göra i första hand är att på egen hand fortsätta att dra tillbaka förhuden lite mer åt gången när du runkar, använd glidmedel eller någon form av hudlotion för att mjuka upp huden så gör det inte lika ont. Eventuellt så kommer förhuden att tänja ut sig mer och mer, så att du till sist kan dra tillbaka den helt.

Om det inte hjälper kan du vända dig till skolsköterskan eller ungdomsmottagningen så kan de ge dig en salva som innehåller kortison och visa dig hur du ska använda den för att tänja ut förhuden på bästa sätt. Om inte det heller fungerar kan det bli så att du får träffa en läkare som gör att litet snitt i förhuden (under bedövning). Eventuellt tar man bort förhuden helt.

En sak är viktig att tänka på och det är att om förhuden skulle "fastna" halvvägs ner på ollonet och inte gå att få upp igen så måste man åka till en läkare direkt, till exemepel till en akutmottagning. Det finns annars risk att blodflödet stannar av i ollonet. Det är alltså väldigt liten risk att det skulle hända, men bara så du vet.

Och om du är blyg så ska du veta att skolsköterksan och de som jobbar på ungdomsmottagningen inte tycker detta med förhud och snoppar är något konstigt alls. Killar med trång förhud är en av deras vanligaste patienter. Och dina föräldrar eller klasskompisar behöver inte veta någonting om att du varit där eller varför.

Slag på pungen

hej jag har fått ett slag på pungen eller rättare sagt slått mig själv av mistag på den. och jag undrar om hur länge min ena pungkula kommer va större änn den andra? den har liksom svulnat. och har en kännsla där nere som inte går att beskriva... har inte kissat blod eller spytt osv. men funderar på om jag någinsin kommer kunna bli farsa eller så. är 17 år och detta hände dan efter jag blev 17... och typiskt nog är jag fortfarande oskuld...

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

De allra flesta män har fått ett slag på pungen en eller flera gånger och även om det är svullet brukar det oftast gå tillbaka av sig själv. Nu skriver du ju inte hur länge sedan det var du fyllde 17, men jag tippar på att det var ganska nyligen?

Iallafall, det är omöjligt för oss att bedöma om hur hårt du slagit dig och vilka skador du fått. Gör det fortfarande ont och är svullet utan att det blivit bättre är min rekommendation att du vänder dig till skolsyster eller till din vårdcentral för att få pungen undersökt!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

bisexuell?

Hej! Jag är en kille på 12år som känner mig som bisexuell. Men jag är inte säker på om killar kan vara det.

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Det kan en kille absolut vara. Känner du att det är så så är det så och det är inget fel i det.

Ha det gött!

MvH /RoadGunner

Flagna

Hej

För några dagar sedan har det kliat ganska mycket på snoppen det har kliat lite. I några vekor med inte så mycket som nu. Idag har det gått bort för jag tog någon åter fuktnings kräm för ansiktet runt snoppen det var typ skum som man smeta in den var från apolosophy och så tog jag typ vatten kräm från nieva nu har det börjat bli torrt och börjat flagna hur ska jag få bort det ska jag kontakta läkare eller. Jag vill helst inte prata med mina föreldrar

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Först och främst så ska man använda produkter som är avsedda för intimdelarna och inte t.ex. krämer för ansiktet då de har olika syften och återfuktar på olika sätt.
Det kan vara så att det har blivit torrt just för att det är fel produkt som används. Köp en intimprodukt och smörj in med och se om det blir bättre. Annars kan du kontakta närmast UMO eller vårdcentral så får de kika på det.

/myh

Förhudsproblem

Tjena 14 ´´15 om en månad´´ år grabb som har förhuds problem, när jag drar tillbaka förhuden så ser man ingenting av ollonet. jag vet att jag har kunnat gjort det förut när jag var mindre ksk 9-10. Jag har ganska kort penis också kan det bero på det ?. Har också sprickor på huden nära förhuds hålet eller vad man ska kalla det. ganska många, jag får inte ont när jag onanerar eller kissar. tacksam för svar :)

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Såvida det inte gör ont eller känns obehagligt tror jag inte att du har något att oroa dig för. Alla ser lite olika ut och kroppen förändras. Tycker du ändå att det är jobbigt får du nog gå till UM då det är jättesvårt att bedöma på det här viset.

/rawwr

Trång förhud

Hej jag är en kille som nys fyllt 17 och jag har en fråga om min snopp. Jag har haft för trång förhud hela mitt liv, dvs kan inte få fram ollonet. (inte ens en aning) prövade en salva för säkert 5 år sedan nu som inte funka och sen dess har jag typ släppt det, för jag kan runka hur bra som hälst utan problem och pissa och allt som penis är till för. ATt tvätta under förhuden är det ända problemet i vardagen men jag försöker så gott det går.

så till själva frågan: jag vill inte äckla någon tjej om jag för första gången ska ha sex och jag vill kunna "fungera" lika bra som alla andra. VAd bör jag göra åt det här, och vill verkligen så gott det går undvika att operera bort förhuden. pls help

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag är väldigt tveksam till att det kommer äckla någon tjej.
Men då du ännu är ung så kan du "växa ifrån" problemet. Annars kan du kontakta UMO så kan de hjälpa dig med dins funderingar.

/myh

Puberteten

Hej! Jag är en kille som är rätt så sent utvecklad och har lite frågor. Om jag börjar så här, jag blir jag ganska uthängd av mina klasskompisar då dem kallar mig kort, att jag har ljus röst m.m. Jag går i 8an och är ungefär 163 och alla retar mig för min längd och röst. Men grejen jag inte förstår är, om jag är i puberteten eller inte? Då detta är ganska jobbigt och tråkigt att alla retar mig och jag ser det som ett bekymmer själv så har jag läst på ganska mycket man har ändå lite frågor att ställa. Men jag börjar att berätta detta.

Jag har lite könshår ovanför och över pungen men asså det är inte många utan kanske 20 hårstrån ovanför som är kanske 1-2 cm långa.

Testiklarna är typ 4 cm lång och 2 cm breda (Ja, jag är så desperat efter svar :'( )

Men det jag inte förstår är om jag är i puberteten eller inte för det verkar som jag har vissa pubertetstecken som:
Könsorganet är mörkare än andra delar på kroppen (pungen är även ganska skrynklig) vilket jag hört att båda är något som händer under puberteten.
Jag får stånd ganska ofta precis som man får "i puberteten".
Och jag tänker precis som någon i min ålder brukar göra har sexlust m.m. ganska ofta.


Så frågan är jag på väg in puberteten eller är jag i den?
Kommer jag förhoppningsvis växa under sommaren?
Eller kommer det ta något år till?
Ligger jag bra till?

OBS (Anledningen till att jag är så öppen är för att mitt självförtroende bara sänks hela tiden efter alla kommentarer jag får i skolan och för jag inte mår så jättebra över detta.)

Tack i alla fall för du tog din tid och läsa och jag hoppas att få svar av dig! Mvh.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det låter som att du är påväg in i puberteten, ge det bara tid.
När du kommer växa kan vi inte riktigt svara på, vissa växer i jämn takt hela tiden medan andra skjuter i höjden under en kortare period.

/myh

Kolla upp?

Hej, jag märkte idag att jag har en liten knöl på skaftet till min penis som gör ont vid beröring. Jag har läst på lite och tror att det är herpes men jag har ingen aning om hur jag kan ha fått det då jag är oskuld. Är det värt att kolla upp?

Visningsbild

myh svarar:

Hej
Ja, det kan vara värt att kolla upp just pga. att det gör ont.

/myh

Böld

Hej orolig kille 17 år!

Det är så att jag har fått en böld bredvid anus öppning... Kan de vara en analabscess? Den gör ej ont öm eller dyligt.. Har testat nypt/klämt på fen och gör ej ont som sagt... Hade feber i torsdags och idag är det måndag... Jag märkte den idag/ikväll vid duschning... Vad kan det vara?! Går den bort av sig själv? Hjälp mig! Vill inte uppsöka doktorns första tag :'(

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Sånna här frågor tycker inte jag att vi på S&S är riktigt lämpade för med risk att det avfärdas som ofarligt eller att det skrämmer upp den frågande.

I dett fall så skulle jag verkligen rekommendera dig att låta en läkare kika på det. Det kan vara helt ofarligt, en fettknöl eller inflammerad hårsäck t.ex. Du bör ändå få det kikat på för säkerhetens skull.

/myh

Nästa sida »