Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vårtor på snoppen

Skapad av Anonym, 2017-11-12 09:25 i Sex & Sinne

2 833
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Jag är en pojke på 14 år och oskuld (Kommer inte ihåg när jag var spädbarn osså men jag tror verkligen inte att jag har blivit sexuellt övergripen när jag var så ung). Sålänge jag har kommit ihåg har jag alltid haft ca 20 hud/rosa ich små nästan ovala vårtor långt ut på min förhud (Jag tror iallafall att det är vårtor). Var rädd att det var något farligt och smittsamt först så jag inbillade mig att det inte var något fel. Men nu under senaste tiden har vi haft sex och samlevnad i skolan och jag har lärt mig mycket. Speciellt om könsjukdomar och häromdagen läste jag lite om kondylom och det verkar som jag nog har det. Har funderat på att gå ner till ungdomsmottagningen och testa mig. Men kan det smittas via modern när man föds? (Skulle aldrig våga fråga morsan om hon har det). Har läst om att det finns medicin men att det ändå kan återkomma. Men hittar ingenting om ifall de är tillåtna för barn. Borde jag vara oroad, för detta är något jag vill göra åt? Även om jag inte har kondylom och det kanske är normalare än jag tror.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 34 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg 906 svar i S&S
0
Hej!

Kondylom kan vara ärftligt, även om det är ovanligt, så det går tyvärr inte att utesluta, även om det troligtvis inte är det. Det du bör göra är att besöka en vårdcentral eller skolsyster och kolla upp vad det är för något du har. Du behöver inte oroa dig för ett sådant besök, de är vana vid det och kommer inte alls tycka det är konstigt.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hungrig


Forum » Livet » Sex & Sinne » Vårtor på snoppen

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons