Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hur gör jag?

Hej, kul att du vill ställa en fråga till oss! Allt du behöver göra är att skriva ner din fråga i fältet under den här texten och trycka på skicka-knappen. Din fråga kommer sedan att placeras i kö och besvarars så fort som möjligt. Ibland kan det dock dröja ett tag innan du får svar men vi lovar att besvara alla frågor vi får in så håll ut!

Du får fråga om allt möjligt men ställ en seriös fråga och försök fatta dig så kort som möjligt för att inga missförstånd kring vad frågan egentligen gäller ska uppstå. Innan du ställer en fråga så får du gärna söka i arkivet och se ifall just din fråga redan har blivit besvarad.

Kom ihåg att ingen sexpert här på Hamsterpaj är läkare så om du har en akut fråga är det alltid bäst att kontakta en utbildad läkare direkt. Sex & Sinne på Hamsterpaj är skapat av ungdomar för ungdomar och vi ger alltid ärliga svar och försöker hjälpa dig så gott vi kan. Självklart är du helt anonym när du ställer en fråga vilket betyder att inte ens sexperterna kan se att just du ställt en fråga.

Ingen fråga är fel, dum eller korkad, och du är helt normal!

Ställ en fråga

Annons