Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Övrigt

Nästa sida »

vill bli strypt

jag vill bli strypt av en tjej, men det handlar inte om sex, jag vill barabli dominerad av en tjej på dettta sätt.

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Då vet vi det.

Lycka till.

MvH /RoadGunner

frågor

Om man har sex i örat kommer sperman ut ur näsan och kan barnet i magen också bli gravid om jag har sex?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Nej * 2.

Vad gjorde hon?

Hej, här om dagen såg jag en flicka utomhus. Hon satte sig på huk med byxorna nerdragna en bit från mig och gjorde något. Jag låtsades som jag inte såg någonting och tittade bort, men när hon hade farit iväg gick jag dit och märkte att marken var våt där. Flickor lär ska bli våta där nere när de onanerar, så hade flickan onanerat? Får man göra det utomhus?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Mer troligt att hon kissade.
Och ja, det får man så länge det inte stör någon.

MvH /RoadGunner

Svälja sperma

Hej , är det något farligt och svälja spärma ? ..

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!
Så länge partnern inte har någon form av könssjukdom så är det helt riskfritt att svälja sperma. Det blir omhändertaget väldigt fort av magens syra så det är inget problem. Det är faktiskt relativt nyttigt att svälja sperma

Mvh
Hotdoggie

Få hjälp

hej ja undrar hur man får anorexia typ fort utan att nån märker typ snälla kan jag få tips

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det här är inte frågor som vi besvarar på detta forum. Anorexia är en skadlig sjukdom som vi ej förespråkar.
Kontakta närmaste vårdcentral så kan de ge dig den hjälp du behöver.

/myh

Vill ha privatliv

Hej! Jag vill ha ett privatliv. Jag är själv nästan 13 år och lever ensam med mina mamma och två katter. Vi lever i en etta som är 48 kvm och jag klarar inte av det. Mitt sovrum är i klädkammaren och min mamma låter mig inte ha en dörr och jag behöver en för hon kan inte lämna mig ensam. Jag har alltid levt ensam för min mamma har alltid jobbat sent på kvällarna på vardagar och jobbat extra på helgen, men nu när hon jobbar hemifrån får jag aldrig vara hemma ensam och strosa omkring som jag brukade göra. När jag säger till min mamma att gå blir hon sur och bara skäller ut mig och jag får dåligt samvete. Jag behöver plats för att bara dansa runt, äta, leka med mina katter och bara vara ensam för jag gillar att vara ensam hemma.

ack på förhand// Semlis

Visningsbild

myh svarar:

Hej!

Förklara detta för din mamma. Berätta att en dörr eller kanske ett skynke kan göra stor skillnad för dig. Du är ju fortfarande nära och hon kan ha koll även om du har en dörr bara för att få lite andrum.

/myh

Gillar smärta - sport

Hej!

Jag har nyligen börjat på Ju-jutsu, vilket jag går på 2 ggr i veckan. Min kropp hinner nästan aldrig vila upp sig eftersom när värken väl har försvunnit är det dags för nästa pass. Efter första gången hade jag gjort illa mig på 3 olika ställen, och bara några timmar tidigare hade jag lyckats falla nerför en trappa, vilket gjorde träningen lite svårare (blåmärkena är fortfarande inte borta, vilket är något irriterande), tidigare har jag även gått på boxning och jag har mer och mer märkt av att jag tycker om den där smärtan.

Det är kanske inte konstigt, men jag är orolig för att jag på något sätt ska bli beroende av det. Jag vill liksom inte bli någon som bara känner sig levande när det gör fysiskt ont, eller när man gör något korkat och livsfarligt. Antalet gånger jag nästan blivit överkörd (för att jag tydligen är den enda som följer trafikregeln att fotgängare har förkörsrätt vid övergångsställen) är löjligt högt.

Vad ska jag göra för att sluta upp med sådana dumheter, fast jag egentligen inte vill?

/17, tjej, och inte helt klok

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Det låter lite som att du söker adrenalinkickar. Många människor "kräver" detta och riktigt njuter av det, i ditt fall rör det sig främst om att du måste vara försiktig så att du inte skadar dig såpass att det ger bestående men.

Mitt råd är att hitta en syssla som du trivs med som du inte skadas såpass av. Vissa människor sysslar ju bevisligen med ju-jutsu och boxning, men ta det bara försiktigt.

/myh

Sjuk av smegma?

Kan man bli sjuk av smegma?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det skulle jag inte säga att man kan bli, det är snarare en hygienfråga. Duschar du regelbundet och tvättar underlivet så hålls detta under kontroll.

/myh

Voicecrack

Tja! Kille på 13 1/2 år här.
Har märkt att under den senaste månaden har jag typ voice crackatcrackat var tredje dag åtminstone, och en dag när jag höll på städa mitt rum så fick jag voice cracks i typ varannan mening.. Är det något son pågår eller? Vill gärna ha svar! Som sagt är 13 1/2 år

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Att rösten förändras en del brukar tyda på att man kommit in i puberteten.

/myh

Försöker bli gravida

Hej!
Jag och min flickvän är 23 år och vi har två gånger försökt att få barn nu men inte lyckats. Det är inte så många gånger jag vet, men vi vill verkligen ha barn nu. Har ni några tips på vad man kan göra för att öka chanserna för att få barn!

Vi har kollat när hon har varit fertil och vi har börjar ha sex dagen innan första fertila dagen och sedan sju dagar frammåt men inget har hän. Finns det någonting vi kan göra?

Tack!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Fördelen när man försöker få barn är att det överlägset bästa sättet att lyckas är att ligga och att ligga mycket, så kör på som kaniner bara :-)

I övrigt så finns det ju en hel del tips som är mer eller mindre vetenskapliga, men här kommer några tips som ni kan testa, i de flesta fall gäller det tjejen, så jag kommer skriva vad hon skall äta/göra och om det gäller dig, så skriver jag det:

1. Äta folsyra, gäller båda
2. Äta mer frukt och grönt
3. Äta D och E-vitaminer, gäller båda
4. Ät långsamma kolhydrater
5. Ät enkelomättade fetter
6. Träna , gäller båda
7. Stressa inte, gäller båda
8. Håll pungen kall. Basta inte, eller ha laptopen i knät direkt före samlag
9. Ät inte soja, gäller dig
10.Ingen rökning, alkohol eller andra droger, gäller båda
11. låt tjejen ligga kvar efter ett ligg. Inte resa sig snabbt.
12. Testa att ha en kudde under rumpan på tjejen när ni ligger eller att köra doggy style

Där är några enkla tips ni kan börja med att testa, och funkar inte det så kan man alltid söka hjälp via sjukvården!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Frågor

Varför e ni så sega på att svara på frågor

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Vi försöker besvara alla frågor så snart vi kan. Vissa frågor är dock lite större och tar lite längre tid att besvara, men vi arbetar så snabbt vi kan.

/myh

Vill inte bli kåt

Hej jag vill inte bli kåt det är ganska jobbigt för alla tjejer jag är med bara ska vi titta på porr å bli kåta jag bara tycker jobbigt jag blir ju också kåt av det men vill inte det

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Det är okej att säga nej och att man inte vill titta på porr. Det är också okej att känna så som du gör. Det är ju bara att gå från situationen om det blir för jobbigt.

/rawwr

Vart kan man vända sig?

Hej jag är en snart 20 åring som känner att jag är väldigt dåligt informerad av vart man ska vända sig med problem/frågor kring ens könssorgan. är man för gammal för UMO när man är 20?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du kan vända dig till vårdcentralen/barnmorskan. Alternativt RFSUs hemsida.


/myh

Bröst

Hej mina bröst är väldigt små och jag är ganska stor av mig och hade tänkt att börja träna men är då rädd för att dom ska bli ännu mindre?
Och sen är dom liksom inte så "fasta" så dom hänger liksom åt sidorna?
Och vad kan man göra för att få dom större?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Brösten kan upplevas bli mindre av att träna men även fastare beroende på övningarna.
Har du planer på att börja träna för att bli hälsosam och gå ner lite i vikt så kan det bli så att du upplever brösten mer passande till din kroppsform och vikt.
Vore jag du så skulle jag inte lägga för stor vikt på vad du är missnöjd med gällande brösten, utan vad du ör nöjd med!

Dina bröst kommer att fortsätta växa, det finns inte direkt något man kan göra bara sådär för att få de att bli större.

/myh

Mörka tankar

Jag har ofta mörka tankar om mig själv när jag vaknar på morgonen, men det brukar gå över framåt dagen. Hur ska jag bli av med det?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Mitt tips är att prata med skolkuratorn/UMO/psykolog kring detta.
Det är lätt för oss här på S&S och säga att du bara ska stänga dom ute eller sysselsätta dig på morgonen, men du kan behöva stöd från en kunnig person.

/myh

Gravid?

Kan man bli gravid om man i slutet av mensen har sex (asså man har fortfarande mens men typ sista dagen) och killen kommer inuti mig? Snälla svara!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ja, det är möjligt att bli gravid.

/myh

Tecken

Hej, kille som undrar om det finns båt tecken på när man är "färdigutvecklad", typ hår under armarna LR nåt liknande?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Njae, något tecken finns inte riktigt, du märker det snarare med tiden.

/myh

Är jag lesbisk?

Jag är en tjej på 17 år och är osäker på vad jag är för nått, jag kom ut som bisexuell år 2012 men jag tänder inte alls på killar längre jag tycker bara att killar är äckliga så är jag lesbisk då?

Visningsbild

Peppar svarar:

Hej!
Det kanske du är. Det är inget som någon av oss kan svara på. Men om du själv känner att du bara tänder på tjejer så tyder det starkt på att du är homosexuell! Men du behöver inte sätta någon form av stämpel på dig själv!

Fotfetisch?

Hej!
Jag tror att jag har en fotfetisch, speciellt för killars fötter. Det pirrar åtminstone i hela kroppen och jag kan inte låta bli att fantisera om att få smeka, slicka, suga på, bita/nafsa och kittla personens fötter. Är det en fotfetisch då? Och hur tar man upp sånt med en eventuell partner i framtiden?

Visningsbild

Peppar svarar:

Hej!
Fotfetisch är faktiskt en av de vanligaste fetischerna som finns där ute! I alla fall om man läser undersökningar och frågar folk.
Väldigt många människor har fotfetisch.
Det du beskriver tyder på att du också har en fotfetisch.
Att ta upp sådant med en eventuell partner i framtiden ska inte vara svårt för dig. Antingen så vet personen om det från början (det finns ju hemsidor och communityn för folk med diverse fetischer!) eller så tar man mod till sig och berättar det! Det är ju din partner!
Lycka till!

Född i fel kropp

Hej! Jag är en kille på 13 år och jag är lite osäker. Jag känner mig mer som en "tjej". Det känns bara som att jag är född i fel kropp. Jag vet inte vad jag ska göra...

Visningsbild

Peppar svarar:

Hejsan!
Du är inte ensam om att känna att du är född i fel kropp. Många människor gör det!
Du är också ung och utvecklas fortfarande. Om du har en kurator eller liknande på din skola så rekommenderar jag att prata med den!

Aspergersstämpel

När jag var yngre stämplades jag med asperger, även fast varken jag, mina föräldrar eller de flesta andra överhuvudtaget i vår omgivning (som har bra koll på sånt) höll med alls. Jag har varit med om folk som varit mycket "aspigare" än mig, som inte ens är diagnostiserade Och jag har aldrig haft sociala/mentala problem som är kännetecknen för diagnosen. Det känns så orättvist att leva med ett jävla påstående som inte ens stämmer.
Vi ska snart ha ett samtal för att bevisa att jag inte har det. Om de är övertygade kommer jag bli av med stämpeln. Men om de inte är det får man välja att antingen ha kvar stämpeln (jag tar hellre livet av mig än att leva med den) eller göra en hel utredning på BUP igen som när jag var yngre. (Jag vill inte sätta min fot där en gång till. Jag vill inte ha något med de att göra, de har sagt så himla mycket skit om mig.)

Nog med att skriva av, nu kommer min fråga.

Om man får en fortsatt asperger-stämpel i papperna, vad är det för grejer i livet som den kan ställa till med?

Visningsbild

Peppar svarar:

Hej!

Som en person som lever med diagnoser själv så vill jag säga att du inte ska oroa dig över den här "stämpeln". Den är något som kommer fortsätta följa dig, men det kommer inte ändra dig som person eller liknande.
Jag tror tyvärr att ett samtal inte kommer kunna ändra på något. Det kommer krävas flera samtal och undersökningar för att kunna sätta eller ändra en sådan diagnos.
Bara för att du har blivit diagnostiserad med det så betyder det inte att du är som andra. Jag känner själv flertalet personer med aspergers som alla är olika i sina "sätt".

Vad ni kan göra är att lägga in en form av överklagan mot läkaren som har gjort undersökningen och be om att få prata med en annan läkare.

Som mer konkret svar - det är inte så värst mycket som kommer att kunna hända. Det kanske skulle vara om du vill vara med i militären eller liknande där de kan kolla upp det. Oftast tar de hand om det själva istället för att gå via gamla journaler!

Hoppas det går bra! :)

Har en husbåt vid analen

Hej! Ska försöka mitt bästa med att vara så tydlig som möjligt.
En 15 årig tjej här, lika oskuld som en människa kan bli, har föräldrar som inte är smittade av könssjukdomar så långt jag vet, och har ett problem;
Jag har en slaggs "hud bit" som hänger precis vid analen. Kanske 1 cm lång, halvmeter i bredd och några millimeter tjock. Den irriterar inte nu längre, men den gjorde det ett bra tag sedan. Jag tror att jag har haft den jäveln från jag var kanske ~10, i alla fall runt den åldern som jag märkte av den.
Jag skulle hemskt gärna veta vad det är för någonting, av vad jag har fattat så är det inte meningen att detta ska finnas. Och gärna om det finns någonting jag kan själv göra. Som yngre brukade jag skära på den med nageln, i hoppning över att den skulle försvinna, (förstår nu hur idiotiskt/desperat försök det var .-.) vet inte om det har med det att göra, men då och då så blöder jag lite grann när jag skiter, inte riktigt droppande men hela toa vattnet blir rött.

Sen är det att jag är så jävla blyg också, så jag kommer inte att våga att söka hjälp i det "verkliga livet", jag har försökt, men jag har fegat ut varje gång då jag är väldig känslig n'r det kommer till att snacka om detta.
Håller även fortfarande på att försöka övertyga mig själv med att inte fega ut med detta. .__.
Skulle vara jätte tacksam för svar om det går <3

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Med tanke på storleken så tycker jag att en vårdinrättning är de enda som kan hjälpa dig. UM, vårdcentralen eller en hudmottagning till exempel.

/rawwr

Sterilisering biverkningar

Hej

Jag undrar hur man mår efter en sterilisering iochmed att man måste ta det lugnt ett tag efter behandlingen. Har man ont, illamående efteråt och går det då över?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Här är en bra länk med svar på kanske lite funderingar: http://sterilisering.se/fragor-och-svar/

Ett bra tips är att kanske slå en signal till 1177 och höra med dem, det går att vara anonym där med. Annars finns det kunnig personal inom området på ex. ungdomsmottagningen.

Det är lite svårt att dra en generell linje på biverkningar utifrån din fråga, eftersom ditt kön för mig är okänt. Men hör gärna av dig igen så ska vi se om vi kan klura mer på dina frågor!

//rawwr

Mooning

Hej jag brukar ägna mig åt mooning när polaren kör på motorväg kör ut stjärten så förbipasserande bilar ser mitt arsle i farten har du tips på fler ställen/sätt jag kan göra detta på?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Motorväg känns lite jobbigt då det blir kallt om stjärten i höga hastigheter. Mitt tips är att du istället väljer en stad eller by där det inte går lika fort och moonar åt cyklister, gångare, eller vem ni nu råkar passera så du inte blir kall om rumpan.

Lycka till!

Transsexuell

Hej, jag är FtM transsexuell, och jag är ute för mina närmsta vänner och mina föräldrar. Jag vill berätta för resten av min släkt, men jag vet inte när eller hur, då det är svårt att samla allihop på samma gång. Och jag vet inte om jag kommer våga berätta det öga mot öga, så jag vet inte hur jag ska göra. Hjälp!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Svårt att svara på hur du skall komma ut med det eftersom det är helt och hållet upp till dig. Det jag tänker är att när du väl släpper ventilen så kommer det kanske sprida sig ändå?
En bekant till mig valde att skriva det på facebook och byta namn där också. På så vis kunde hen sprida informationen till alla samtidigt och det vart inte så mycket mer med den saken.

Hur du vill göra är som sagt upp till dig, men du behöver såklart inte gå till var och en och säga det öga mot öga. Du kan ju också låta de som redan vet sprida det vidare om du vill. Hur du gör är ditt val och det blir säkert bra oavsett vilket alternativ du väljer!

Lycka till! :-)

Dålig andedräkt

Hej! Jag har verkligen problem med min andedräkt... Jag tuggar ofta tuggummi men känner inte att det räcker, jag borstar tänderna två gånger dagligen men bli torr och illaluktande i munnen ändå. Jag dricker mycket och försöker hålla rent i munnen. Min tunga blir ofta väääldigt vit vilket också stör. Jag har även en liten vit mini mini tunga längst bak i halsen som jah inte vet om den är naturlig. Om jag gapar så mcyket jag kan så ser man toppen av den.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
När du borstar tänderna, glöm inte att borsta tungan också. Mycket som skapar dålig andedräkt finns där. Det finns även munskölj att använda, vill minnas att SB12 är bra för just dålig andedräkt.

/myh

Gillar ej lukten av underliv

Hej

Det är så att jag hatar menslukt och det får mig och bli illamående. Jag gillar heller inte lukten av fitta och därför undrar jag hur man ska knulla om man är i min situation?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Vet inte om du är kvinna eller man, vilket jag tror kan vara en betydande faktor i detta.

Är du kvinna och anser dig ha problemet så hör av dig till ungdomsmottagningen - man kan få hjälp med preventivmedel samt prata med läkaren om man tycker att lukten är stark.

Är det så att du är man och oroar dig enbart för sex med en kvinna (eller är kvinna och upplever problemet på andra) så skulle jag säga att det mest är att jobba på det. Du behöver inte ha sex med en kvinna, än mindre gå ner på henne eller vara i närheten av hennes kön när hon har mens (dock kan det kanske vara bra att förklara varför så att någon typ av konflikt inte uppstår).

Det finns ju dessutom mängder med lukt- och smaksatta glidmedel man kan använda sig av för att dölja lukten. Att duscha innan sex eller ha sex i duschen är ju också något man kan ha i åtanke. Något annat superknep har jag faktiskt inte, utan det är väl mestadels en sak som man kanske får ignorera eller vänja sig vid. Lycka till!

/rawwr

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Då ditt kön inte nämns så svarar jag för båda.
Är du tjej så finns det bindor med en lättare doft som döljer en den av lukten, använder man tampong så brukar ingen lukt märkas av.
Håller du dessutom god hygien så brukar det inte lukta illa från underlivet, som tjej brukar inte lukten vara ett problem vid samlag, även om det inte luktar "illa".

Är du av det manliga könet så kan du helt enkelt undvika att ha samlag med en tjej som har sin mens. Lukten av en tjejs underliv är lite något man får tåla, ett alternativ är att använda glidmedel med någon form utav doft.

/myh

Mognare?

Är jag mognare än nån om jag har större bröst,mer finnar,och snackar mer som tonåring fast jag är 11?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du har troligen kommit in i puberteten, så rent kroppsmässigt är du mer utvecklad än vissa 11-åringar.

/myh

Hur blir man sexexpert?

Hur blir man en Sexpert?
Jag är mycket intresserad av att kunna hjälpa folk! :)

Visningsbild

betedig svarar:

Hej!

Du skickar ett gästboksinlägg till rawwr här på hamsterpaj så berättar hon hur du ska gå till!

/betedig

Öm

Det här kanske ni inte kan svara på men jag provar att fråga. De är såhär att under min vänstra bröstvårta så har jag som typ en liten kula som sitter fast men den går typ att flytta omkring lite, jag är orolig för att den kulan gör ont till och från och så har den växt sedan jag märkte att den var där, jag har inte berättat det för någon än.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag rekommenderar dig att kontakta närmaste vårdcentral så att de kan kika närmare på det.

/myh

Nästa sida »
Annons