Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Transsexuell

Skapad av Anonym, 2015-09-17 22:47 i Sex & Sinne

1 543
3 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej, jag är FtM transsexuell, och jag är ute för mina närmsta vänner och mina föräldrar. Jag vill berätta för resten av min släkt, men jag vet inte när eller hur, då det är svårt att samla allihop på samma gång. Och jag vet inte om jag kommer våga berätta det öga mot öga, så jag vet inte hur jag ska göra. Hjälp!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 35 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg 906 svar i S&S
0
Hej!

Svårt att svara på hur du skall komma ut med det eftersom det är helt och hållet upp till dig. Det jag tänker är att när du väl släpper ventilen så kommer det kanske sprida sig ändå?
En bekant till mig valde att skriva det på facebook och byta namn där också. På så vis kunde hen sprida informationen till alla samtidigt och det vart inte så mycket mer med den saken.

Hur du vill göra är som sagt upp till dig, men du behöver såklart inte gå till var och en och säga det öga mot öga. Du kan ju också låta de som redan vet sprida det vidare om du vill. Hur du gör är ditt val och det blir säkert bra oavsett vilket alternativ du väljer!

Lycka till! :-)

Hungrig

godis-apa
Visningsbild
P 27 Modereringsansvarig 3 940 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Jag har en kusin som kommit ut som lesbisk, om man nu kan kalla det "kommit ut". Hon pratade om det med sina föräldrar och de har sedan fått hennes tillåtelse att sprida det vidare inom släkten. Så gott som hela släkten vet, men hon har inte behövt berätta det för någon.

Alla vet och det är ingen som kollar annorlunda på henne för det. Hon är fortfarande samma kusin som hon alltid varit. Kort sagt, man behöver inte göra en större grej av det om man inte känner sig bekväm med det.

Even boys have something to say if you listen long enough


Forum » Livet » Sex & Sinne » Transsexuell

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons