Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
godis-apa kille 25 Senast idag 16:13

Even boys have something to say if you listen long enough

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-10-24Gubbig Administratör1993-01-10
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3 6521 547 8
Jag är administratör
Vem är jag?
Jag hoppas att folk är bekanta med vem jag är, men för er som inte tidigare vågat spana på min profil eller klottra i min gästbok kommer här en kort presentation. Jag är godis-apa, personen bakom allt för många, allt för långa inlägg här på forumet. Till er som lyckats beta er igenom mina texter *high five* och till er som gett upp halvvägs, jag förstår er.

Jag är en relativt normal kille, född och uppvuxen i en av Stockholms många villaförorter. Jag är 25 år gammal (tack hamstern för att du håller koll), 198 lång och pluggar för närvarande till ingenjör.

Vad är jag?
Jag är en administratör, dvs en glorifierad ordningsvakt. Jag är en sån där person man kan vända sig till om det är någon som inte skött sig på forumet, i gästboken etc. Jag spanar runt i forum och snackis och ser till att folk håller en någorlunda städad och trevlig nivå.

Vad gör jag utanför Hamsterpaj?
Främst studerar jag som tidigare nämnt till ingenjör, dvs en sån där som pekar på saker och säger hur det ska vara utan att egentligen kunna någonting alls. När jag inte sitter nedgrävd i matematik eller dunkar huvudet i valfri annan skolbok hittar jag gärna på stök med mina vänner eller sitter vid datorn. Jag spelar en del, men lyckas alltid klämma in lite slösurfande så som Hamsterpaj.

Övrigt
Jag har tyvärr inga bilder, utan föredrar att Hamsterpaja lite mer anonymt. Jag älskar att kunna skriva av mig tankar och dela med mig av en lite mer ocensurerad version av vem jag är, utan att klä av mig all min personliga integritet.

Jag älskar att diskutera, argumentera och allmänt hjälpa till. Att skriva hjälper mig att samla mina tankar kring diverse saker, det blir ett sätt att att bearbeta tidigare erfarenheter och upplevelser, att utforska, utmana och bredda mina åsikter på. Det är också därför många av mina inlägg blir betydligt längre och spretigare än de ursprungligen var tänkta att bli.

Vad finns det mer att säga? Min favoritfärg är blå och Ja, vädret är bättre här uppe. Är det någon som har några som helst frågor, eller är allmänt nyfiken på mig är det bara skriva.

Har du på något mirakulöst sätt lyckats läsa er igenom hela vägen hit kan du lika gärna klottra ett litet hej i min gästbok. Jag svarar på det mesta och lovar att om jag bits, endast bitas försiktigt cute

Forum image

Trams värt att spara

(Fritös)
profil skapad 2009-10-24
ordningsvakt 2016-04-08
administratör 2017-05-10

Stämpelbok med guldstjärnor (0/10)
(-, -, -, -, -, -, -, -, -, -)
(Alla stjärnorna försvannl! /svullo)

Mina favoriter

godis-apa har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons