Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Visningsbild
godis-apa kille 24 Online

Even boys have something to say if you listen long enough

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-10-24Gubbig Ordningsvakt1993-01-10
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3 4001 130 8
Jag är ordningsvakt
Jag är godis-apa. Du har förmodligen sett mig smyga omkring på forumet, läst någon av mina lite väl långa kommentarer och slutligen hamnat här, så välkommen till mitt försök till en presentation.

Jag har tyvärr inga bilder, föredrar att hamsterpaja lite mer anonymt. Jag älskar att kunna skriva av mig tankar och dela med mig lite utav vad jag upplevt, tycker och tänker utan att direkt klä av mig all min personliga integritet.

Jag älskar att diskutera, argumentera och allmänt hjälpa till. Att skriva hjälper mig att samla mina tankar kring diverse saker, det blir ett sätt att bearbeta saker jag tidigare upplevt, men det är också därför många av mina inlägg blir betydligt längre än de ursprungligen var tänkta.

Det finns tyvärr inte så mycket mer att se här. Känner du dig modig kan du alltid klottra lite i min gästbok, men om det känns alldeles för läskigt vill jag ändå tacka för att du tittade förbi :3

Forum image
(Fritös)

Stämpelbok med guldstjärnor (0/10)
(-, -, -, -, -, -, -, -, -, -)
(Alla stjärnorna försvannl! /svullo)

Mina favoriter

godis-apa har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet