Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Visningsbild
godis-apa kille 24 Senast i lördags 19:32

Even boys have something to say if you listen long enough

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2009-10-24Gubbig Ordningsvakt1993-01-10
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3 4761 154 8
Jag är ordningsvakt
Vem är jag?
Jag hoppas att folk är bekanta med vem jag är, men för er som ännu inte vågat vara inne spana på min profil eller klottra i min gästbok så kommer här en kort presentation. Jag är godis-apa, personen bakom allt för många, allt för långa inlägg här i forumet. Till er som lyckats beta er igenom mina textar *high five* och till er som gett upp halvvägs, jag förstår er.

Jag är i alla fall en relativt normal kille, född och uppvuxen i en av Stockholms många villaförorter. Jag är 24 år gammal (tack hamstern för att du håller koll), 198 lång och pluggar för närvarande till ingenjör.

Vad är jag?
Jag är en ordningsvakt, dvs en sån där person man kan vända sig till om det är någon som har varit dum. Jag spanar i forumet och ser till att folk håller en någorlunda städad och trevlig nivå.

Vad gör jag utanför Hamsterpaj?
Främst studerar jag som tidigare nämnt till ingenjör, dvs en sån där som pekar på saker och säger hur det ska vara utan att egentligen kunna någonting alls. När jag inte sitter nedgrävd i matematik eller hittar på stök med mina vänner sitter jag gärna vid datorn. Jag spelar en del, men lyckas alltid klämma in lite slösurfande så som Hamsterpaj.

Övrigt
Jag har tyvärr inga bilder, föredrar att Hamsterpaja lite mer anonymt. Jag älskar att kunna skriva av mig tankar och dela med mig lite utav vad jag upplevt, tycker och tänker utan att direkt klä av mig all min personliga integritet.

Jag älskar att diskutera, argumentera och allmänt hjälpa till. Att skriva hjälper mig att samla mina tankar kring diverse saker, det blir ett sätt att bearbeta saker jag tidigare upplevt, men det är också därför många av mina inlägg blir betydligt längre än de ursprungligen var tänkta.

Vad finns det mer att säga? Min favoritfärg är blå och Ja, vädret är bättre här uppe. Är det någon som har några som helst frågor, eller är allmänt nyfiken på mig är det bara skriva.

Har du på något mirakulöst sätt lyckats läsa er igenom hela vägen hit kan du lika gärna klottra ett litet hej i min gästbok. Jag svarar på det mesta och bits relativt sällan cute

Forum image
(Fritös)

Stämpelbok med guldstjärnor (0/10)
(-, -, -, -, -, -, -, -, -, -)
(Alla stjärnorna försvannl! /svullo)

Mina favoriter

godis-apa har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet