Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
godis-apa kille Senast igår 21:30

Even boys have something to say if you listen long enough

Medlem sedanSpecialstatus
2009-10-24Modereringsansvarig
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
3 9802 072 11
Jag är sysop Jag har fått en guldstjärna
Vem är jag?
Jag hoppas att folk är bekanta med vem jag är, men för er som inte tidigare vågat spana på min profil eller klottra i min gästbok kommer här en kort presentation. Jag är godis-apa, personen bakom allt för många, allt för långa inlägg här i forumet. Till er som lyckats beta er igenom mina texter *high five* och till er som gett upp halvvägs, jag förstår er.

Vad är jag?
Jag är modereringsansvarig här på Hamsterpaj. Det innebär mer eller mindre att jag utöver att fylla vanliga ordningsvakts och administratörsroller är den som ansvarar för att se till att den moderering som sker här på sajten sker i enighet med våra riktlinjer. Ifall du upplever att en ordningsvakt eller administratör utdelat ett oförtjänt/felaktigt straff är det i första hand den ordningsvakten/administratören du skall vända dig till angående frågor om din moderering. Om du efter diskussion med personen som modererade dig fortfarande känner dig felhanterad står min gästbok alltid öppen.

Jag är alltså en av de personer som hanterar rapporter här på hamsterpaj. Till mig kan man vända sig om det är någon som inte skött sig i forum, snackis, gästbok etc. Jag spanar runt och ser till att folk håller en någorlunda städad och trevlig nivå på sajten, samt avlägsnar de användare som inte klarar av att följa de relativt simpla reglerna som finns här http://www.hamsterpaj.net/regler

Vad gör jag utanför Hamsterpaj?
Främst studerar jag som tidigare nämnt till att bli en civilingenjör, dvs en sån där som pekar på saker och säger hur det ska vara utan att egentligen kunna göra någonting själv. När jag inte sitter nedgrävd i matematik eller dunkar huvudet i valfri annan skolbok hittar jag gärna på stök med mina vänner, pussar på flickvännen eller kastar bort tiden vid datorn. Jag spelar en del, men lyckas alltid klämma in lite slösurfande så som Hamsterpaj.

Övrigt
Jag har tyvärr inga bilder, utan föredrar att Hamsterpaja lite mer anonymt. Jag älskar att kunna skriva av mig tankar och dela med mig av en lite mer ocensurerad version av vem jag är. Det blir ett sätt att föra mer privata diskussioner, öppet och utan att klä av mig all min personliga integritet.

Jag älskar att diskutera, argumentera och allmänt hjälpa till. Att skriva hjälper mig att samla och ifrågasätta mina tankar kring diverse saker, det blir ett sätt att att bearbeta tidigare erfarenheter och upplevelser, ett sätt att utforska, utmana och bredda mina åsikter och kunskap på. Det här är också anledningen bakom varför så många av mina inlägg blir betydligt längre och mer spretiga än de ursprungligen var tänkta att vara.

Vad finns det mer att säga? Min favoritfärg är blå och Ja, vädret är bättre här uppe. Är det någon som har några som helst frågor, eller är allmänt nyfiken på mig är det bara skriva.

Har du på något mirakulöst sätt lyckats läsa dig hela vägen hit kan du lika gärna klottra ett litet hej i min gästbok. Jag svarar på det mesta och lovar att om jag bits, endast bitas försiktigt cute

Forum image

Trams värt att spara

(Fritös)
profil skapad 2009-10-24
ordningsvakt 2016-03-17
administratör 2017-05-10
modereringsansvarig 2018-04-09
Stämpelbok med guldstjärnor (0/10)
(-, -, -, -, -, -, -, -, -, -)
(Alla stjärnorna försvannl! /svullo)

Life moves you quickly through things and if you're not present to be experiencing it, the moment will pass and you'll be somewhere else.

Mina grupper

Mina favoriter

godis-apa har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons