Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Har en husbåt vid analen

Hej! Ska försöka mitt bästa med att vara så tydlig som möjligt.
En 15 årig tjej här, lika oskuld som en människa kan bli, har föräldrar som inte är smittade av könssjukdomar så långt jag vet, och har ett problem;
Jag har en slaggs "hud bit" som hänger precis vid analen. Kanske 1 cm lång, halvmeter i bredd och några millimeter tjock. Den irriterar inte nu längre, men den gjorde det ett bra tag sedan. Jag tror att jag har haft den jäveln från jag var kanske ~10, i alla fall runt den åldern som jag märkte av den.
Jag skulle hemskt gärna veta vad det är för någonting, av vad jag har fattat så är det inte meningen att detta ska finnas. Och gärna om det finns någonting jag kan själv göra. Som yngre brukade jag skära på den med nageln, i hoppning över att den skulle försvinna, (förstår nu hur idiotiskt/desperat försök det var .-.) vet inte om det har med det att göra, men då och då så blöder jag lite grann när jag skiter, inte riktigt droppande men hela toa vattnet blir rött.

Sen är det att jag är så jävla blyg också, så jag kommer inte att våga att söka hjälp i det "verkliga livet", jag har försökt, men jag har fegat ut varje gång då jag är väldig känslig n'r det kommer till att snacka om detta.
Håller även fortfarande på att försöka övertyga mig själv med att inte fega ut med detta. .__.
Skulle vara jätte tacksam för svar om det går <3

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Med tanke på storleken så tycker jag att en vårdinrättning är de enda som kan hjälpa dig. UM, vårdcentralen eller en hudmottagning till exempel.

/rawwr

Annons