Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Transsexuell

Hej, jag är FtM transsexuell, och jag är ute för mina närmsta vänner och mina föräldrar. Jag vill berätta för resten av min släkt, men jag vet inte när eller hur, då det är svårt att samla allihop på samma gång. Och jag vet inte om jag kommer våga berätta det öga mot öga, så jag vet inte hur jag ska göra. Hjälp!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Svårt att svara på hur du skall komma ut med det eftersom det är helt och hållet upp till dig. Det jag tänker är att när du väl släpper ventilen så kommer det kanske sprida sig ändå?
En bekant till mig valde att skriva det på facebook och byta namn där också. På så vis kunde hen sprida informationen till alla samtidigt och det vart inte så mycket mer med den saken.

Hur du vill göra är som sagt upp till dig, men du behöver såklart inte gå till var och en och säga det öga mot öga. Du kan ju också låta de som redan vet sprida det vidare om du vill. Hur du gör är ditt val och det blir säkert bra oavsett vilket alternativ du väljer!

Lycka till! :-)

Annons