Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Vill ha privatliv

Hej! Jag vill ha ett privatliv. Jag är själv nästan 13 år och lever ensam med mina mamma och två katter. Vi lever i en etta som är 48 kvm och jag klarar inte av det. Mitt sovrum är i klädkammaren och min mamma låter mig inte ha en dörr och jag behöver en för hon kan inte lämna mig ensam. Jag har alltid levt ensam för min mamma har alltid jobbat sent på kvällarna på vardagar och jobbat extra på helgen, men nu när hon jobbar hemifrån får jag aldrig vara hemma ensam och strosa omkring som jag brukade göra. När jag säger till min mamma att gå blir hon sur och bara skäller ut mig och jag får dåligt samvete. Jag behöver plats för att bara dansa runt, äta, leka med mina katter och bara vara ensam för jag gillar att vara ensam hemma.

ack på förhand// Semlis

Visningsbild

myh svarar:

Hej!

Förklara detta för din mamma. Berätta att en dörr eller kanske ett skynke kan göra stor skillnad för dig. Du är ju fortfarande nära och hon kan ha koll även om du har en dörr bara för att få lite andrum.

/myh

Annons