Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Hälsa & Träning

Nästa sida »

onanitips

Mina föräldrar vet inte att jag brukar onanera. Men det brukar jag gör både på toaletten och på mitt rum. Men jag brukar bara använda lite toalettpapper eller fingrarna och dra/gnugga på fittan och klitoris. Men efter brukar jag känna mig äcklig. Jag brukar bara göra det i typ 30 sekunder eller tills det typ pirrar där nere. Har ni något tips på hur jag kan bli mer kåt och hur jag kan onanera längre utan att känna mig äcklig? Mvh/ småkåt tjej

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Nyckeln till njutning för tjejer är att hitta rätt. Testa att först och främst föra fingret längst med dina blygdläppar nerifrån och upp, massera sedan lite lät där blygdläpparna slutar. Gör lätta cirkelrörelser eller någon annan mjuk rörelse. Testa dig fram och försök leta lite, om du efter ett tag känner en behaglig njutningskänsla har du lyckats med att stimulera klitoris.

Använd fingarna eller ett föremål för att smeka klitoris. Testa dig fram vad som känns bäst, lite mjukare eller kanske hårdare tryck. Testa också olika tempon (snabbt, långsamt). Ett bra tips är att använda dig av duschstrålen! Tänk bara på att inte ha kokhett vatten..

Det finns också en teknik som går ut på att man "gnider" sig mot något eller tar något och gnider mot sig (två sidor av samma mynt), det kan vara ett gosedjur, en ihoprullad strumpa eller kanske kudden.

Området mellan könet och analöppningen kallas för mellangården. Det är väldigt känslig för beröring, så det kan också vara värt att testa. Vissa tycker att det är skönt att smeka sig runt analöppningen och/eller föra in ett finger där. Tänk bara på att om du fört in ett föremål i analen ska du inte stoppa in det i slidan efteråt utan att tvätta det först eftersom bakterier från ändtarmen kan skapa infektion i slidan. Om man känner sig torr eller vill tillföra mer fukt kan man använda saliv, glidmedel eller en oparfymerad olja.

Sist men inte minst - använd fantasin! För många är sexuella fantasier en stor del av onanin. Tänk på något (en situation eller kanske en plats) eller någon som gör dig ordentligt kåt och använd dig av den fantasin för att nå klimax.

Pilla på och lycka till!

När blir det olagligt?

Jag och min syster tittar ofta på porr tillsammans. Vi brukar onanera då nyligen har vi också börjat röra varandra, vi har tillockmed haft oralsex. Nu funderar vi på att ha sex. Är detta olagligt, och om så, hur är det med analsex? Vid vilken punkt blir det vi gör olagligt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej!
Alla former av sexuella handlingar mellan t.ex. syskon är olagliga.

/myh

"Sexoman"?

är man en "sexoman" om man har sex med kanske 5 tjejer i veckan som man känner/är kk med?
är detta beteende normalt för en singel kille i 20 års åldern som tröttnat på förhållande PGA att alla tjejer jag varit med antigen är ute efter mina pengar eller hugger mig i ryggen/ är otrogen eller ngt annat bullshit som jag senare får reda på?
tack på förhand för hjälpen.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Vet inte riktigt vad du menar med "sexoman", syftar du på sexmissbrukare så är du inte riktigt det.
Och vad det gäller definitionen på normalt så är den lite diffus, det är snarare inget konstigt. Trivs du så kör ditt race.

/myh

Depression - skriva av sig

Hej!

Jag är en kille på 16 år som verkligen har tappat lusten för allt. Jag känner att jag kommit in i en lätt depression som har gått från och till nu sedan början av 2016. Har tappat lusten för att göra sånna saker som jag innan tyckte var kul att göra och sitter för det mesta hemma i mitt rum. Det känns jävligt trist nu på ett sommarlov men har ingen som är speciellt intresserad av att vara med mig. Tror inte på att mina vänner inte vill ha något med mig att göra utan mer att de klarar sig utan.

Har tidigare haft väldigt dåligt självförtroende men som nu känns ha blivit lite bättre. Förr var jag inte rädd för att dö och undrade vad alla skulle tänka ifall jag var det. Idag vill jag inte dö, jag vill däremot få uppmärksamheten tror jag. Jag är inte en person som tar mycket plats utan väntar hellre på min tur att prata. Det kan hända att någon annan hinner före och avbryter mig men då börjar alla lyssna på denne personen istället för mig.

Jag brukar gilla att socialisera mig men hatar dock att hamna i obekväma och pinsamma situationer och därför undviker jag gärna att t.ex. träffa nya personer. Vågar helt enkelt inte visa mig känns det som.

Har verkligen inget att göra om dagarna. Är uppe sent på nätterna och vaknar sent. Käkar sedan frukost och duschar för att sedan se var dagen leder mig. Oftast händer inget mer än att jag sätter mig vid datorn och kollar youtube.

Jag tror att en flickvän hade boostat mitt självförtroende och gett mig motivation. Skulle orka göra saker med henne som jag inte har någon motivation till att göra själv. Däremot så är jag ingen person som tar stor plats och det känns som om att jag inte är den som man väljer först i något fall. Då blir det också svårt att kunna integrera.

Ledsen för en lång text, känns skönt att ha skrivit av sig lite däremot. Känner dock inte för att jag vill ta telefon kontakt med BRIS eller liknande.

Tack!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Skönt att det blev bättre av att skriva av sig lite!
Den där telefonkontakten eller kanske en psykolog tror jag dock skulle kunna vara något för dig att prova. Sen om du inte känner dig bekväm behöver du inte fortsätta. Men det skadar inte att prova.

/myh

Kvinnlig "sperma"

Hej, jag undrar om tjejer får utlösning vid onani som vi killar? Vad är det för vätska isåfall?

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Kvinnor kan spruta ur en stor mängd vätska vid sexuella situationer och kvinnlig utlösning kallas oftast för fontänorgasm eller sprutorgasm.

Enligt den senaste forskningen är det två olika vätskor som kommer ut.
Runt urinröret i vaginan så finns en viss prostatavävnad (Inte analprostata) med flera körtlar näst till varandra. Vid tillräcklig sexuell stimulans så kan körtlarna tömma sig själv på vätska.

Det kan komma små mängder av vätska under hela sexuella akten ,eller så sprutar det ut en vätskestråle (fontän) ur urinröret. Vätskan påminner om tunn skummjölk och smakar sött. Mängden varierar alltifrån några droppar till cirka en tesked. Detta är en typ av sprutorgasm. Men det finns också en annan, betydligt blötare.

I en studie ombads kvinnor att kissa så att urinblåsan var tom innan de tillfredsställde sig själva sexuellt. Under den processen så fylldes urinblåsan och de "sprutade". Vätskan bildades snabbt i urinblåsan och kom ut genom urinröret. Forskarna undersökte vätskan och fann att den innehöll "prostatasekret" och utspädd urin. Vätskemängden var i dessa fall större och överskred ofta en och en halv deciliter!

Utlösningen händer dock inte nödvändigtvis samtidigt som orgasmer.

/Mvh Doggie

Gör det ont första gången?

gör det ont första gången man har sex?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

För vissa gör det och för vissa inte. Skall man prata rent generellt så brukar det i regel vara vanligare att tjejer upplever att det gör ont första gången än killar. Det man skall tänka på är att värma upp ordentligt med mycket förspel och att det är ordentligt vått där nere innan killen sticker in den ;.)

(Förutsatt att det är "vanligt" sex vi pratar om, det finns ju oralt och analt med, och är det det du undrar mer över får du gärna skriva igen)

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Vad pågår i min skalle?

Halloj!! En 18 årig snubbe här!

Jag vet inte riktigt om det är ett problem eller inte då jag för tillfället inte lider av det. Men troligtvis kommer i framtiden. Jag kan inte bli kär. Jag kan inte finna något attraktivt bland andra tjejer (eller killar) och när tjejer flirtar med mig så känner jag mig ytterst obekväm. Speciellt när man precis träffat tjejen i fråga.

Jag har också noll i intresse för sex. Jag ser det som slöseri med tid som jag istället kan lägga på skolarbete. Sex är ett djuriskt beteende som sitter kvar i vår reptilhjärna. Det är något folk gör utan att veta varför. Jag gör som sagt skolarbete eller så läser jag hellre en bok (non-fiction). Jag blir mentalt utmattad i sociala situatione en längre tidr så att bo med någon i framtiden är näst intill inget val då jag behöver vara för mig själv för att "ladda batterierna". Jag blir också väldigt otrevlig när jag är med folk konstant en längre tid.

Jag är av personlighetstyp INTJ vilket är känt för sina nördiga drag och sökande på kunskap och även brist på sexdrive.

Jag ser känslor som något utan något rikigt värde eftersom de är just bara känslor. Känslor håller ingen fakta. Inte heller representerar det verkligheten då känslor är en subjektiv upplevelse. Alla känslor jag känner ifrågasätter jag vilket gör mig rätt kall i övrigt.

Jag undrar vad det är som pågår i min skalle. Är jag för smart för kärlek/förhållande?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Det där med vad som pågår i ens skalle är ju en ständig fråga som jag tror att alla ställer sig. Min tanke är väl som sådant, att om du mår bra utan ett förhållande och utan kroppslig kärlek så är det väl alldeles ypperligt för just dig och helt klart det smartaste valet. Andra kanske mår bra av kärlek och förhållanden och då är det det smartaste valet för dem. Vi är alla olika människor och det finns inget facit på hur man skall vara eller vad som är bäst och det du skall tänka på är såklart vad som är bäst för dig!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hitta vänner?

Hej ja har en fråga jag är ensamstånde pappa på heltid och är 23 år och har förlorat alla mina vänner nästan och ingen vill ju umgås med mig och en 2åring... så frågan är har så svårt att hitta nya vänner som faktiskt ochså vill umgås och gillar min son vad kan ja göra för att träffa sånna vänner?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej!

Det där med att hitta vänner när man är vuxen är inte så lätt alltid, mitt tips är att du lite grann kör "hundtricket" fast med ditt barn. Med andra ord så har du ju ändå alltid med dig barnet i stort sett överallt och lättast är kanske att hitta andra i din situation, exempelvis småbarnsföräldrar. Även om de kanske är några år äldre än dig som oftast spelar det ingen roll då ni ju har något gemensamt i att ha barn. Åk till lekplatser, simhallar, lek och busland, öppna förskolor och andra ställen där det hänger föräldrar så kommer du säkert hitta någon som du tycker om.
Dessutom är ju fördelen att en tvååring brukar springa fram till allt och alla och då får du en fin konversationsstartare per automatik!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Kåt?

Hej jag är en13 årig kille som vill knulla, jag är kåt varje dag och så

Mitt nummer är *censur*
Hjälp mig är jag den enda här som e så kåt? Och varför är jag det

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Du är långt ifrån den enda som är kåt. Det är ungefär alla 13-åriga killar (och tjejer).
Varför man är det är för att det är då man börjar upptäcka att tjillevippen är bra till annat
än att kissa med och därmed utforskar man med glädje nya användningsområden.

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Normalt?

Jag är 14 år och har 15 cm vid stånd, är det normalt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ja, det är fullt normalt.

/myh

Spela basket

Hej det är så att jag vill börja på basket. Men jag har någon slags socialfobi och scenskräck så det blir jätte svårt för mig eftersom när man har spelat basket o vill gå vidare med basketlivet så måste man ju komma ut i matcher osånt så jag vet inte riktigt hur jag ska göra dehär e så svårt för jag vill verkligen spela basket o va med i matcher osånt.. Har ni några tips på hur jag kan göra? Typ hur jag kan träna bort min social fobi och scenskräck genom andra sätt

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag tror att det kan vara så att din vilja att spela basket kommer att vinna över den sociala fobin. Börjar du spela, tycker det är kul och känner att du är duktig på det så kan jag tänka mig att oron försvinner.
Annars är mitt tips att ta ett steg i taget. Börja först, känn efter hur det känns. Tänk inte för mycket på vad som kan tänkas hända senare.

/myh

Muskler

hur får jag muskler. om jag inte vill gå till gym.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du behöver inte vara på ett gym för att träna och få muskler. Det finns saker man kan göra hemma eller ute i naturen!
Vid vissa löpspår finns det små utomhusgym t.ex.

/myh

Gå ner i vikt

Hei, jag undrar att vilket är det snabbaste/lättaste sättet att gå ner i vikt?

Tack och hei, leverpastei!

Visningsbild

betedig svarar:

Hej!

Träna och äta rätt är bästa sättet att gå ner i vikt.

/ betedig

Behöver hjälp!

Jag vet inte om det ens är möjligt att fråga om detta här, men jag vet inte vem jag ska vända mig till, jag har insett att jag är helt ensam - jag har ingen. Jag är en transkille, och jag tror att det samt faktumet att jag inte alls är, klär, lyssnar på, bryr mig eller ser ut så som någon utav de i min omgivning har gjort mig såhär ensam. Jag låser in mig på mitt rum med böcker och en dator så att jag kan skriva noveller och poesi och hoppas på att någon ska märka mig, trots att jag vet att det aldrig händer. Nu till frågan; jag lider av psykisk ohälsa (borderline, depression, ätstörningar, ptsd m.m) och den senaste tiden har jag även hört röster i huvudet. Jag vill söka hjälp, för jag har så många gånger övervägt att ta mitt liv, men jag vet inte vem jag ska prata med eller vad jag bör säga. Detta blev säkert flummigt skrivet men, vad ska jag göra?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Du har redan kommit halvvägs! Att vilja ta emot hjälp är att ha gjort halva jobbet.

Du ska veta att du inte är ensam, många känner som du och du har redan gjort ett stort jobb i att ta kontakt med oss och vilja be om hjälp.

Beroende på hur gammal du är finns det flera instanser. Alla åldrar kan vända sig till socialtjänsten, de har även jourverksamhet över hela landet om det skulle vara akut. Alternativt kan man åka till vad som kallas för "Psykakuten". Det kanske låter läskigt eller jobbigt, men det är som att åka till akuten när man brutit foten, däremot är det för psykisk ohälsa - och det kan ju faktiskt visa sig på flera sätt. Beroende på var du bor finns det olika typer av mottagningar.

Om du fortfarande går i skolan finns möjligheten till skolsyster/kurator, de har allihopa tystnadsplikt. Det går också bra att vända sig till en lärare man litar på.

För många ungdomar kan det vara skönt att vända sig till något mitt emellan, det vill säga som inte är skolan men inte en ren vårdinrättning, då finns bland annat ungdomsmottagningen eller BUP. Kontaktuppgifter till din lokala mottagning finns om du googlar. Du kan också ringa 1177 för att få lokal information om vad som finns att tillhandagå där du bor.

Vill man prata på telefon, då det går att vara anonym också om man vill, då kan man ringa till jourhavande präst till exempel. Jourhavande präst nås på 112. http://www.mind.se har en telefonlinje också, samt en chattfunktion så sin hemsida. Du når Mind genom telefonnummer 90101. Mind kallas också för "självmordslinjen" och finns som stöd för individer som funderar på att ta livet av sig eller som är anhörig till någon som gått bort. Mind kan man ringa dygnet runt.

Det finns också något som heter HBT-jouren och som går att ringa på telefonnummer 0771-66 67 68. De har öppet måndagar, onsdagar och söndagar kl. 19.00-22.00. RFSL har också väldigt mycket bra information på sin hemsida. Även BRIS finns för dig som är under 18 år.

Ta hand om dig och lycka till!
/rawwr

Tänd på kaffe.

får man bli sexuellt tänd på kaffe eller te jag brukar runka till kaffekoppar, tekannor och övriga tillbehör?

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Finns ingen lag mot det. Kör hårt.

Krampar i bröstkorgen

Hej, jag är 15 år och tar p-piller. Jag har tagit de i en hel vecka nu. Jag vet att risken att få
Blodpropp ökar med ca 2-4%. Jag har under 2 dagar haft smått smärtor från bröstkorgen
Till halsen. De känns konstigt när jag sväljer, de känns lite som om jag har en klump i halsen
Som jag inte kan bli av med. När jag andas krampar det lite i bröstkorgen, kan det bero på P-pillerna?
Bör jag ringa och åka in? Tacksam för svar! <3

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det är svårt att säga vad det beror på, men du bör definitivt åka in för att vara på den säkra sidan.

/myh

Överviktig?

Är jag överviktig då jag är en tjej på 11 år som väger 46-47 kg och är 147 cm ? jag har mycket fett på låren men också på magen..

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Är du orolig över din vikt så kan du kontakta skolsköterskan eller vårdcentralen.
Det finns inget vidare mått för om man är överviktig i din unga ålder. Trivs du med din kropp, inte äter onödigt mycket fet mat och känner att din allmäna kondition inte är åt skogen så kan du ta det lugnt.

/myh

Ångest vid mat eller vila

Hej!

Jag är en tjej som är 11 år är 156 cm och 38 kg, problemet är att för ett halv år sen vägde jag 49 kg. Jag äter bara 500 kcal max och tränar hårt, får ej stopp på det om jag slappar elr villar får jag ångest samma med när jag äter normalt (1000 kcal per dag) så får jag också ångest

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du ställde ingen direkt fråga men jag antar att du vill veta vad du kan göra åt detta.
Det låter inte som något vidare beteende, låter skadligt rättare sagt. Man ska inte behöva känna ångest för att man äter eller inte tränar.
Så mitt råd är att kontakta UMO eller vårdcentralen så du får prata med någon. Alternativt skolsköterskan när skolan drar igång igen.

/myh

Deprimerad?

Hej jag är en tjej som har haft det väldigt svårt i mitt liv när jag va barn kommer inte ihåg hur gammal jag var men nu är jag 14 år och detta hör nog inte till sex&sinne; men jag vet inte vart jag skall vända mig någonstans. Mitt problem är att jag känner mig deprimerad, jag vet inte om jag är deprimera eller om det bara är en känsla jag har för jag känner mig för det mesta nedstämd och ledsen och jag har ganska lätt för att gråta speciellt när jag får tillbaks gamla minnen och så lyssnar jag på sofijah och andra Depp låtar som jag känner att jag kan relatera till och jag är typ aldrig ute och det känns bättre att va hemma fast jag inte vill det egentligen. Jag har inga självmordstankar eller nått självskadebeteende men ibland så tänker jag att det skulle kännas bra om jag var skadad inte mycket utan typ bara lite blåmärken och sånt och så mår jag inte bra heller för jag känner att jag ite äter ordentligt ibland räcker det med typ två mackor och yorghurt så känner jag att jag klarar mig men ibland när jag äter mat så känns det efter ett tag att jag inte kan äta mer utan att jag täcka spy upp det (kan kanske bero på att min mamma när jag var liten spydde hon upp maten efter att hon hade ätit) så min fråga är är jag deprimerad eller vad är det som är fel med mig? Förlåt för långt meddelande

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du verkar ha väldigt mycket oro i kroppen och det är en väldigt stor sak för oss på Sex & Sinne att ta oss an.
Det kan vara en fas i ditt liv, stress, depression eller något annat som ställer till det.
Allra bäst är om du vänder dig till skolkuratorn eller UMO så får de hjälpa dig. Där kan du få prata ut om allt som bekymrar dig och få hjälp att gå vidare med dessa problem.

/myh

Sugen på sex

Hej jag är en Kille på 12 år. och för något år sedan så tittade jag och en vän på Porr fast jag igentligen inte ville.Sen slutade det i att jag började bli sugen på att börja titta själv.Så det gjorde jag satt det slutade i att jag började onanera lite senare till Porr och göra hål i saker Tex.Gosedjur.Sen NU har jag också blivit väldigt sugen att verkligen ha Sex med någon.Och DETTA har blivit ett riktig stort Problem för mig.VAD SKA JAG GÖRA???

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Jag skulle säga att du ännu är för ung för sex men du kan alltid utforska mer på egen hand kring onani. T.ex. prova med olika frukter.

/myh

Bortfallen mens

Hej!
Jag har inte haft mens på mer än ett halvår. Jag tränar lagom mycket, äter någorlunda nyttigt och är inte stressad eller så. Jag har nästan aldrig haft speciellt dramatiskt under mens (illamående, mensvärk och dylikt) och har aldrig haft PMS eller liknande, däremot har jag alltid haft ganska oregelbunden mens.
Jag läste om sekundär amenorré, kan man få det även om man inte har ätstörningar, tränar för hårt eller annat sånt?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det brukar främst orsakas av ev ätstörningar och för hård träning. Jag vågar dock inte säga för mycket kring detta då uppehållet gällande din mens kan ha flera orsaker.
Jag rekommenderar dig att kontakta närmaste UMO eller barnmorska då de bör kunna mer kring ämnet.

/myh

Vill väga mindre

hej! jag är 15 år 170 lång och väger 85... vill väg 50 VAD SKA JAG GÖRA SNÄLLA HJÄLP

Visningsbild

betedig svarar:

Hej.

Ät rätt och ordentligt, alltså nyttigare mat, håll dig borta från godis och skräpmat osv.
Samt träna, rör på dig aktivt varje dag. Börja en sport eller skaffa ett gymkort , ut och spring / långpromenader / träna hemma. (Finns massor av youtubevideos som ger bra träningstips!)

/betedig

Tappad matlust

Hej!

Jag fyller 11 om 15 dagar men inte det..... Jo jag kan inte äta mycket längre, förut var jag matglad men inte längre =/
Jag säger till min mamma att jag är ej hungrig och bara mår illa, men då vill hon att jag ska vara hemma fast jag mår bra fast. Jag gillar skolan men jag vet ej vad jag ska göra, har gått ner 2 kg på en vecka, vill ej gå upp eller ner, kan ej äta....

/ En tjej som har ätstörningar

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Prata med dina föräldrar om saken och vänd dig till kuratorn/skolsyster så kan de peka dig i rätt riktning.
Allt står bevisligen inte räty till och du behöver hjälp.

/myh

Orgasm?

När jag pullar min tjej så brukar hon stöna högt och börjar andas snabbare och sen efter ett tag så börjar hon lugna ner sig men det kommer inget vätska.
Kommer hon ändå eller vad är det som händer?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det kan vi inte riktigt svara på, vad sägs som att fråga henne?
Det är inte alltid heller så att det kommer vätska när en tjej kommer.

Rengöra analen?

hur rengör jag min anal?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det går att rengöra analen med hjälp utav lavemang, alltså ändtarmssköljning.
Man spolar alltså in vätska.

/myh

Kondomer?

Hej. Jag är 13 år och ska kanske ha sex med min flickvän, däremot vet jag inte hur jag ska få tag på kondomer, jag är väldigt blyg av mig och vet inte riktigt hur jag ska göra. Please help ):

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Du kan gå till UMO, skolsyster eller bl.a. ICA eller Apoteket. Att införskaffa kondomer är absolut inget att skämmas över!

/myh

Test

Gustav testar att ställa en fråga live.

Visningsbild

Gurrewe svarar:

Gustav svarar på en fråga.

Ont i låren

Jag är en tjej på 20 år och är erfaren (ingen proffs,men ganska erfaren anser jag) av sex och jag har en kk (28 år) och jag har ett problem när jag rider honom.Jag får så ont i låren och det är grymt jobbigt eftersom jag vill hålla på längre.Det börjar gör ont efter ett tag och jag försöker stå ut,men efter en stund så klarar jag inte mer och då betyder vi ställning.Jag skulle ju vilja rida längre,både för hans och min egen njutnings skull.Hur ska jag göra för att inte få ont? Träna?

Jag joggar ibland,men blir mer sällan för att jobbet tar mycket tid och annat.Om man ska träna mer,hur ska jag göra då för att inte få ont låren?

Väldigt tacksam för svar!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Att sitta i olika positioner när du är överst kan underlätta, t.ex. sitta på huk, använd hela kroppen och inte bara benen, och eventuellt ta stöd mot något. Själva ridningen i sig är ju en form utav träning, även om den kanske inte ger fullt så mycket.

Hamstrar, har ni några tips?

/myh

Normalt?

Hej!
Jag är en 14 årig kille som undrar om det är normalt att runka 3 gånger varje dag?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det beror på hur man definierar normalt, men det är inte konstigt och du är inte ensam om det.
/myh

Inte lika skönt sex

Hejsan, i början av min och min pojkväns relation så kände jag av hans penis jätte mycket, speciellt bakifrån.
Men nuförtiden så känns de liksom inte lika skönt och jag tycker de är ett problem.. Jag kommer ju fortfarande och så, men helheten är inte lika skön längre.
Vad kan jag göra för att göra något åt det? För jag tror knappast hans penis blivit mindre, utan de är ju mig det är fel på.

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Ni kanske borde prova på andra ställningar, där du kan styra lite mer över hur djupt han kommer in i dig.
Prova er fram!

/myh

Nästa sida »
Annons