Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Relationer

Sex

Analsex | 

Förspel | 

Onani | 

Oralsex | 

Sex | 

Ställningar | 

Vaginalsex | 

Övrigt | 

Senaste frågorna i kategorin Förspel

Nästa sida »

Variera?

Vad lan man göra för att variera hånglet?

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det finns en del olika grejer man kan göra, ett tips är alltid att fråga en andre vad de gillar.
Man kan t.ex. smeka den andre på olika ställen, prova olika sätt att kyssas, blanda in t.ex. frukt i det hela.

/myh

Vad gillar tjejer?

Vad gillar tjejer att man gör med deras bröst
Pussa. Kyss. Smeka. ?????

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det finns inget som man kan garantera att alla tjejer tycker om, så du får prova dig fram. Alla gillar olika.

/myh

Vill hon ha sex?

Jag låg o hångla med en tjej
Sen efter ett tag börja hon jucka på mig
Vill hon knulla eller va????

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Det kan vara hennes sätt att förhöja upplevelsen eller så kan hon vara intresserad av samlag.

/myh

Bra tips på förspel

Hej har ni några tips på ett bra förspel som jag och min tjej kan göra? Asså bra saker jag kan göra för min tjej som typ var jag kan smeka och så för att hon ska bli så kåt som möjligt

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Expressen är ibland inte en så dålig källa. Kika in detta! http://www.expressen.se/halsoliv/har-ar-sju-fracka-forspel/

Annars handlar det till stor del om kommunikation. Vanliga ställen tjejer blir upphetsade av att bli smekta på kan vara kring ansiktet, nacke, rumpa och lår. Och för att inte glömma bröst och kön!

Lycka till :)
/rawwr

Hur vet jag om hon är kåt?

Hej jag är en kille på 19 vintrar och jag har en tjejkompis som är ett år yngre än mig. Jag har masserat henne vid ett antal tillfällen. Från början typ bara ryggen men även så pass mycket som brösten.

Min fråga är nu hur kan jag få henne kåt genom massagen, samt hur vet jag att hon är kåt?

Fråga två är hur ska man massera bröst för att få bröstvårtorna hårda?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
För det första bör du kanske prata med henne. Är hon intresserad av dig?
Du bör vara medveten om att om hon ser dig på ett annat sätt och du tar på henne på ett sätt som hon inte uppskattar och därför inte vill vara med på, inte är okej.

Så jag skulle säga att det är okej att faktiskt fråga, rakt ut.

Hur er relation ser ut i övrigt kan spela stor roll till hur eller om du får röra henne på ett sexuellt sätt. Med sexuellt åsyftar jag områden som rumpa, lår, kön eller bröst till exempel.

För att veta om någon är kåt hänvisar jag återigen till kommunikation. Fråga henne vad hon gillar och hur! Andra tecken kan vara styva bröstvårtor, tung andhämtning eller att hon blir våt.

Hur man kan massera bröst för att de ska styva är olika. För en del tjejer styvnar de inte, för andra är de styva hela tiden. En del tjejer går igång när de blir slickade eller smekta över brösten, andras bröstvårtor styvnar genom kyssar och hångel.

Tyvärr är svaret fortfarande att du helt enkelt får kommunicera med henne och upptäcka vad hon gillar genom att testa dig fram - så länge hon är med på det såklart.

Lycka till.

Hur gör jag det skönt för henne?

Hur ska jag göra de så skönt som möjligt för min tjej när vi strular? Det naknaste vi kommer bli är underkläder kanske att hon kör utan bh. Vi är 13 år och oskulda båda 2 o vi vill inte ligga med varandra än.

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej,
Klokt av er!

Tala med din tjej och se hur ni vill bli berörda och kyssta. Det absolut bästa för att få en bra relation att fungera är genom att kommunicera. Så känn efter stämningen och se till att prata med henne om hur hon gillar att du rör henne.

Ciao

Trång

Hej, jag är en tjej på 16 år, oskuld. Jag undrar om det är vanligt att man är väldigt trång innan man haft sex? Jag kan inte få in ett finger utan att det gör ont och är därför lite rädd för att ha sex... Tacksam för svar!

Visningsbild

Cartman svarar:

Hej!

Det är inte ovanligt, ofta har det att göra med nervositet och att man spänner sig. Det är muskler du har i slidan och precis som vilken muskel som helst på kroppen spänner den sig i väntan på att användas.

Längre förspel brukar hjälpa och är du väldigt nervös så är glidmedel ett användbart medel. Men främst borde du vänta tills du känner att du är redo för sex och inte låta dig pressas till det.

Lycka till
Cartman

Hur hånglar man?

När man hånglar..om killrn tar in sin tunga i min mun sen när han tar tillbaka den så ska jag ta in min in i hans mun sen han i min fast snabbare än hur man säger det:) är det så elr?

Visningsbild

Sexperten svarar:

Hej,

Det finns inga bestämmelser kring hur du ska hångla eller kyssa någon. Känn dig fram vad som känns rätt. Men vill du tungkyssa någon, så kan man försöka förklara det som att tungorna möts i kyssen.

Mvh Sexperten.

Tänder killar på att pulla?

Tänder killar på att pulla?

Visningsbild

millifjoris svarar:

Hej,

Det är, precis som allt annat sexuellt, individuellt. Vissa killar tycker säkert att det är sjukt hett, andra tycker att det är jätteäckligt. Jag har dock personligen aldrig hört om en kille som tyckt att det är äckligt, men det är ju bara jag.

Killar, vad tycker ni? Tänder ni på att pulla?

Kåt?

ner de pirrar i magen, er de då man e kot?

Visningsbild

RebelRebel svarar:

Hej!
Nja, inte riktigt. Kåt betyder att man vill ligga med någon eller är sugen på att ha sex.

Förspel, tips?

Vi vill "hotta upp" vårat förspel, förslag?
Tack på förhud! ;D

Visningsbild

hedonette svarar:

Hej!

Här kommer en väldig massa tips på olika förspel.

1. Pudret och fjädern
Detta behöver ni: En fjäder och kroppspuder - talkpuder går bra, men ännu hellre lustpuder.

Så gör ni: Doppa fjädern i puder och strö ut det över hela hennes (eller hans) kropp med långsamma, ljuvliga strykningar.

Det här är ett väldigt sensuellt förspel. Huden som är beströdd med puder blir silkeslen, och då blir det så himla skönt också för den som sedan smeker på huden, så han eller hon kan bli alldeles förtrollad av att bara smeka, och för den som blir smekt känns det också jätteskönt.

Tänk på: Pudra inte i näsborrarna.

2. Honungen och tvålen
Detta behöver ni: Honung, kanel. Gärna väldoftande oljor.

Så här gör ni: Tappa upp ett skönt bad, och krydda det med lite honung och kanel - välkända afrodisiaka som också gör huden mjuk. Ge varandra tvålmassage i badet, och duscha sedan av löddret på varandra - koncentrera er lite extra på bröst, penis och vulva. Torka varandra och gnid in varandra med väldoftande oljor.

I tantraförspel ingår alltid vatten. Att tvåla in varandra ger en väldig halka när man masserar. Det här är ett väldigt skönt tantraförspel som man absolut ska kosta på sig någon gång då och då. Det är något annat än den gamla vanliga förspelsrutinen.

Tips: Har ni inget badkar, eller om det känns som ett alltför omfattande arrangemang, kan ett fotbad vara mycket erotiskt. Lägg i sommarblommor, massera med tvål. Torka och smek - först foten, sedan upp långs benet.

3. Smyg på - smek av
Detta behöver ni: Sexiga underkläder. För henne kan det vara något genomskinligt, eller franska trosor som är öppna framtill, kanske högklackat. För honom finns det inte lika stort urval - partnerns preferenser får avgöra, men gärna något sexigare än boxershortsen som bärs har till vardags.

Så gör ni: Klä först på er något sexigt, kanske var och en för sig. Klä sedan av er sexigt inför varandra.

Det kan vara burleskstil, eller mera red light-stil - det finns jättemycket verkligt sexiga kläder som man kan laborera med. Klä inte av allt - lämna gärna någon liten detalj kvar i klädseln, till exempel strumporna, eller de högklackade skorna, eller bara ett pärlhalsband.

4. Sexpacksgreppet och Rusiga ryggpunkten
Detta behöver ni: Fantasi och lyhördhet - och, om ni vill, puder eller massageolja.

Så gör ni: Här gäller det att använda tekniken “både och”, som går ut på att smeka kvinnan på två, och gärna tre, erotiska zoner samtidigt - exempelvis klitoris och bröstvårtan. Försök hitta de dolda erogena zonerna, exempelvis "rusiga ryggpunkten". Det är där pudendusnerven, som löper mellan hjärnans lustcentrum och klitoris, ligger som mest ytligt. Den sitter ofta ett par ryggkotor upp från kvinnans korsrygg, men det varierar - smek längs med hela ryggraden för att hitta just hennes känsliga punkt, där smekningar kommer att skicka signaler direkt ner till klitoris.

Det här är mera uttalat erotiska smekningar. Kombinerar man två, gärna tre, ställen samtidigt kallas det i tantra och kamasutra för de tantriska trianglarna. En kvinna som blir smekt på mer än ett ställe samtidigt får den härligaste upphetsningen och de skönaste orgasmerna. Sedan tycker jag att killar gärna kan lära sig Sexpacksgreppet. Om man tar ett sexpack öl, som har sånt där plastöverdrag om sig, då sticker man in pekfingret under där, och tummen ovanför. Och det greppet, alltså pekfingret (plus långfingret ibland) som masserar g-punkten inne, och tummen på klitoris - stimulerar båda de känsligaste kvinnliga punkterna samtidigt. Det kan man säga är ett verkligt upphetsande förspel för kvinnor!

5. Heta ord och tung-ABC
Detta behöver ni: -

Så gör ni: Här gäller det att använda munnen - på flera sätt. Inled med att viska upphetsande ord i din partners öra och fortsätt sedan att med tungan skriva hela alfabetet på din älskades mest intima punkt.

De sexiga orden är väldigt upphetsande, och tung-abc, eller annan oralsex om man föredrar det, ger kvinnor orgasmer väldigt lätt. Tung-abc, där man skriver bokstav efter bokstav med tungspetsen, är en lite speciell teknik som är väldigt varierande. Även för en man är sexiga ord och oralsex väldigt upphetsande.

6. Look, no hands
Detta behöver ni: -

Så gör ni: Här får ni använda allt - utom händerna. Kyss partnerns kropp - på halsen, i nacken, på örsnibbarna, på ögonlocken, i handflatan, i naveln, på munnen. Rör den andre sensuellt med dina fötter, låt ditt hår smeka partnerns kropp, eller använd tungan, exempelvis genom att slicka och suga på din älskades fingrar. Frottera era kroppar mot varandra, och gnid venusbergen mot varandra.

Det här tror jag tillhör det verkligt passionerade förspelet. Kyssar är mycket avslöjande för ens känslor.

7. Ögonbindeln
Detta behöver ni: En vanlig sjal eller halsduk kan fungera, men det här kommer att ge mersmak så investera gärna i en sensuell ögonbindel i silke.

Så gör ni: En av er förses med ögonbindel. Den andre smeker och eggar - gärna på oväntade, ovanliga ställen.

Om man stänger ett sinne fokuserar man helt på beröringen och njutningen - samtidigt som man gör det spännande, överraskande och sensuellt. Det är ett jättebra sätt att bryta rutinerna.

8. Vibrationer och knottror
Detta behöver ni: Åtminstone ett par sexleksaker - någon för honom, någon för henne. Har ni redan en samling - utöka den med en eller ett par överraskningar.

Så gör ni: Vig en hel kväll åt stimulans från maskinparken. Använd er gärna av överraskningar. Glöm inte att delta aktivt själv också - slicka, sug, smek.

Ofta är det han som köper en sexleksak åt henne, men jag tycker att man kan vända på det: hon kan gå och köpa några sexleksaker till honom. Testa lite ovanliga saker - kanske en vibrerande penisring, som i slutänden kan ge henne mycket stimulering också, under samlag. Kanske kan hon använda sin massageapparat för att stimulera hans kropp på olika ställen - pungen, bröstvårtorna.

9. Röda rosen
Detta behöver ni: Stearinljus, blommor, eventuellt champagne, kanske sidenlakan, kanske musik - bara fantasin sätter gränser.

Så gör ni: Tänd tolv levande ljus runt sängen. Bädda med sidenlakan (och vill ni inte investera i det är rena, nybäddade lakan ett minimikrav). Ställ ut blommor, se till att det doftar gott. Servera ett halvt glas champagne. Se varandra i ögonen. Bedyra varandra er kärlek.

Romantiken har inte spelat ut sin roll - många, framför allt kvinnor, tänder på det. Lite mer av förförelse, lite mer av komplimanger... en del svenska män är inte alltid så bra på det.

10. Tre glödheta dagar
Detta behöver ni: En gemensam vilja att göra de närmsta tre dagarna speciella - på alla sätt och vis. Tänk igenom vad ni kan komma att behöva i form av tillbehör, och försök jobba undan några av vardagens mer tråkiga sysslor i förväg.

Så gör ni: Målet är att hålla glöden levande i tre hela dagar. Sedan hettar det till i nattens mörker...

Enligt Kamasutra, som verkligen handlade om kärlekskonsten, varade förspelet i tre dagar. Det inbegrep att man tog promenader tillsammans, lyssnade på musik tillsammans, hade djupa filosofiska samtal tillsammans, skrev poesi tillsammans... Kärlekskonsten var en konstart som alla andra, precis som måleri och musik är i våra dagar. Det här kan även passa bra för småbarnsföräldrar, som behöver göra avbrott för småbarnsskrik då och då!

Hoppas att där var något ni kanske finner intressant. Kram!

Hur kåtar man upp en tjej?

Hej, jag skulle vilja ha lite tips på hur man gör en tjej upphetsad, t.ex i förspelet:)

Visningsbild

rawwr svarar:

Tjena!
Det är mycket olika från person till person och inget fungerar för alla.

Följande är några tips:
* Prata, allt från vad man vill göra till drömmar, det är ytterst olika.
* Röra vid varandra, erotiska ställen såsom bröst, vagina, rumpa, fingertoppar, hals, öron.
* Kyssas, fingertoppar, handflator, läppar, fötter, bröst.
* Slickas, allt från hals till könsområden.

Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser och du kan faktiskt fråga rakt ut hur du gör tjejen i fråga kåt, om du känner dig tillräckligt säker, oftast leder det till bättre sex.
Annars kan du prova dig fram.

Lycka till nu!

Hamsterpaj, har vi fler tips?

Blir jättevåt

Hej! Är det normalt att varje gång jag och min kille ska ha sex så blir jag alldeles plaskvåt och det är inte lite vi snackar om nu där nere, är det normalt?? Tacksam för snabbt svar!

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!

Så länge det inte är något du lider av så är det väl inga problem? Alla är olika och du är inte konstig på något sätt, många reagerar precis så som din kropp gör. Sen undrar jag vad du jämför med också, andra tjejer eller uttalanden från din pojkvän om hur hans tidigare tjejer varit? Skulle det här vara ett problem utöver att du undrar om du är normal så kontakta oss gärna igen med en mer detaljerad fråga.
Kram,
Tirah

Blir helt plaskvåt, normalt?

Hej! Varje gång jag och min pojkvän ska ha förspel så räcker det med att han bara pillar jätte lite där nere så blir jag alldeles plaskvåt där nere. Är det normalt?

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Så länge det inte är något du lider av så är det väl inga problem? Vissa blir jättevåta på en gång, även om de kanske inte är jätteupphetsade i resten av kroppen. Andra behöver lite mer pillande. Alla är olika och du är inte konstig på något sätt, många reagerar precis så som din kropp gör.

Hur gör man en tjej kåt?

Hej!

Hur gör man en tjej kåt? Det är klart det varierar men finns det nått speciellt som dom flesta tänder på och vad tycker tjejer är avtändande? Det verkar ju vara mycket svårare att göra en tjej kåt än vad det är för en kille att bli det?

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Kyssar, hångel, smekningar brukar funka fint. Vad som är avtändande är dock svårare att svara på då alla tjejer kan reagera på olika saker. Men antar att dålig andedräkt och settlukt är ganska universala saker.

Smekningarna kan vara över hela kroppen, rygg, hår, bröst, övre delen av låren (och insidan av låren). Det är inte så mycket svårare att göra en tjej kåt än att göra en kille kåt (om hon finner dig attraktiv) det är bara att det inte syns lika tydligt på tjejer.

Tjejer vill ligga minst lika mycket som killar!

Gillar tjejer verkligen att bli pullade?

Tja. Hur pullar man en tjej på bästa sätt? Tycker dom ens att det är skönt eller är det bara nått dumt rykte som stannat kvar för att ingen vågar erkänna att dom är annorlunda och inte gillar det? Haha... Det är väll inte bara att föra in och ut fingrna? Tjejer verkar med komplicerade än killar!

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Att bara köra fingrarna ut och in funkar inte (för de flesta tjejer), så här kommer lite tips.

Nyckeln till njutning för tjejer är att hitta rätt. Testa att först och främst föra fingret längst med hennes blygdläppar nerifrån och upp, massera sedan lite lät där blygdläpparna slutar. Gör lätta cirkelrörelser eller någon annan mjuk rörelse. Testa dig fram och försök leta lite, om du efter ett tag märker att hon verkligen gillar det du gör har du lyckats med att stimulera klitoris.

Testa dig fram för att se vad som känns bäst för henne, lite mjukare eller kanske hårdare tryck. Testa också olika tempon (snabbt, långsamt). Många gillar att kombinera detta med lite "in och ut" eller att du använder båda händerna för att göra båda grejerna samtidigt.

Sen är det såklart enklast om du frågar tjejen hur hon vill ha det, om det inte märks på hennes kropsspråk eller att hon talar om det utan att du frågar.

Lycka till!

Att tillfredställa utan sex

Hej jag är en kille på 15 år.
Jag och min tjej har varit tillsammans snart ett och ett halvt år och vi har gjort saker, hon är ett år mindre.
MEN då är min fråga den.
Vi har gjort allt jag och hon kommer på vi kan göra
hon har runkat av mig, sugit av mig. smekt mig osv och jag vill gärna att hon testar nått nytt men vi kommer inte på nått :(
Så vad kan en tjej mer göra på sin kille?

Och så en liten bonusfråga
Vad kan jag som kille göra mer på en tjej än slicka och pulla och smeka?

Snabbt svar tackar!

Mvh

Anonymt!

Visningsbild

Borttagen svarar:

Hej.
Vad härligt att ni har hittat saker att göra med varandra och att ni utforskar varandras kroppar. Det är ju olagligt att ha sex innan man är 15 år och eftersom din tjej är ett år yngre än dig är det lämpligt om ni väntar med sex tills hon också är 15.

För att svara på dina frågor: tjejer kan göra mycket på sina killar som är njutbart för både killen och tjejen. Men om målet är orgasm så är det avsugning, att smeka och runka av dig som är det mest åtråvärda. Men ni kan testa att förnya alla de sakerna. Hon kan slicka grädde från din kropp, suga av dig med en isbit i munnen och sen växla till något varmt. De kontrasterna brukar vara mycket lyckade! Hon kan även ge dig en massage med erotiska oljor (finns att köpa på apotek och på nätet).
Samma saker som hon kan göra på dig kan du göra på henne! Sen får ni prova er fram och upptäcka nya saker som ni båda gillar!
Lycka till!

Hur kysser man?

Hur kysser man?
Jag försökte kyssa en tjej en gång, men det kändes fel hela tiden och tjejen skrattade åt det efteråt.
Jag vill inte vara med om det en gång till så undrar om det finns nåt speciellt sätt man ska kyssas på?

Visningsbild

Tirah svarar:

Det finns inget specifikt sätt att hångla på. Precis som alla har olika handstilar har alla också olika sätt att hångla på. Om någon påstår att den och den är bra på att hångla, så betyder det ingenting, eftersom man alltid är två med hånglandet och det gäller att man "matchar" varandra. Vad som är "bra" när det gäller hångel är också en smaksak, vissa gillar mycket tunga, andra inte, vissa gillar att det ska vara varmt och försiktigt, andra vill ha det mer intensivt.

De klassiska hångelövningarna är ju att hångla med sig själv i en spegel eller på sin hand. Ett annat sätt är förstås att titta på hur folk gör i filmer och liknande. Men ett par bra tips som jag tror alltid kan vara bra att tänka på är: håll läpparna mjuka (använd lypsyl), använd hellre för lite än för mycket tunga, go easy med saliven, håll en hyfsa andedräkt och försök känn in hur den du hånglar med vill ha det. Klarar du det så har du kommit en bra bit på väg till att bli en superhånglare!

Låt det börja som en puss på läpparna. Öppna sedan munnen lite försiktigt och låt era tungor mötas upp. Tänk bara på att massera mjukt/fint men intensivt UTAN att använda tungan som en elvisp. Man kan naffsa lite försiktigt i den andra personens läpp om man vill. Försök att följa den andra personen och gör liknande rörelser.

Lycka till!

Vad gör killar kåta?

hej!

jag är 14 år och jag och min pojkvän har varit tillsammans i ungefär en månad nu.
han brukar bland annat pulla mig o jag tycker det är jätteskönt och blir våt. nu har jag bara en fråga. blir killar också kåta av att pulla och göra saker på tjejer eller är det måste man göra något på dom för att dom ska bli kåta?
hoppas ni fattade min fråga!

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Många killar tänder såklart på tanken att de lyckas få dig att ha det skönt och han blir ju förmodligen kåt bara av att vara med dig! Du märker ju, har han stånd så krävs det inte så mycket mer. Annars kan man "hjälpa" honom att få upp den genom att runka av honom eller ge oralsex. Det kan man såklart göra även om han redan har stånd också, bara för att det är väldigt härligt för honom. Men det bestämmer ni själva!

Tänk också på att du inte är byxmyndig ännu och ska helst vänta tills du fyller 15 innan ni har sex.

Lycka till!

Vart ska man smeka en kille?

hejhej:)
jag har ett stort problem!!
här kommer min fråga..
hur smeker man en kille man kan ju inte smeka han på röven eller? låter fel:_/
så snälla ge mej några tips.
hälsningar// snart en glad tjej:D

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Vissa killar gillar att bli smekta på rumpan, men annars är armarna, låren(typ upp mot höften och hans privata delar) magen, bröstmusklerna bra ställen att smeka lite. Det kan också vara uppskattat att dra händerna över hans rygg under tröjan, (utan att riva för hårt med naglarna såklart).

Sen finns det ju den plats som jag tror de flesta killar gärna blir smekta på... Men det beror ju på hur långt man vill gå ;)

Lycka till!

Hur runkar man?

hej! har vart tillsammans med en kille i nån månad nu och han vill att jag ska runka han.... men jag vet ju inte hur man gör. så hur runkar man av nån?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hejsan!
Ja, du sluter helt enkelt din hand om killen penis och rör försiktigt upp och ner, i korta drag.
Dock gillar ju alla killar olika och bästa sättet att göra det skönt för honom är att fråga hur han tycker det är skönast.

Så prata med honom så kommer han förmodligen att visa hur han vill bli berörd på bästa sätt.

Lycka till!

Hur hånglar man?

Hur hånglar man?
Jag är en tjej på 13 år ssom undrar hur man hånglar?
Jag vet lixom hur man görf men är orolig för om jag kmr
göra dt på fel sätt och vill gärna ha svar på hur man kan
'starta' ett hångel?
är tacksam för svar.
kram

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Att starta ett hångel är inte så svårt som det kanske låter. När du hittat en person du vill hångla med och det blir läge att hångla är det bara sätta igång. Ni kanske har suttit och kollat på en film tillsammans och haft det mysigt och när ni vänder era huvuden mot varandra så känner du den där härligt spännande känslan och så händer det bara. Det låter lite luddigt när man beskriver det så här, men tro mig, du kommer märka när det är läge att starta ett hångel, det liksom känns i magen. Du kommer inte göra fel!

Saker att tänka på när man hånglar är att inte ha tungan för spänd och inte heller använda den som en elvisp. Tänk mjuka fina rörelser och glöm inte att andas ibland och svälja lite saliv så det inte blir för kladdigt.

Lycka till!

Testilitest

Hej, det här är en fråga.

Visningsbild

Gurrewe svarar:

Lalalal, det här är ett svar :)

Blev jag gravid av hans sats?

Hej!
Min pojkvän fick utlösning på min mage efter att vi "gnuggat" oss mot varandra. Det liksom rann nerför åt båda sidorna, men jag vet inte om det rann något ner till slidan.. jag hade just haft mens, han va aldrig inne i mej, och vi torkade bort allt med en gång. Men min fråga är: kan jag vara gravid ändå?? ungefär en vecka senare fick jag någon slags blödning som liknade mens fast mycket kortare. Det var ungefär 2 veckor efter första dagen på mensen den här månaden.. kan det vara en nid-blödning, eller är det mest troligt en mellan blödning?? MYCKET OROLIG. Jag undrar vad ni tror eftersom jag inte kan gå till affären eller apoteket och köpa graviditets test, p.g.a. att folk har tagit förgivet att jag inte har sex p.g.a. min kultur. För några månader sedan hade jag en liknande "mellanblödning" o efter den tog det fyra månader innan jag fick mensen igen.. kan det vara en ny sådan??
Tacksam för snabbt svar
15 årig tjej

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!
Förstår att det kan kännas lite tufft att gå och köpa ett grav-test.
Men ta dig iväg till Ungdomsmottagningen, de har tystnadsplikt, dvs, de får inte berätta om det för någon.
Det verkar som att du känner dig orolig för det hela, så gå dit, gör ett grav-test hos dem och förklara hur det är så kommer de hjälpa dig.
För det kan trots allt finnas en risk, även om den är liten, att du har blivit gravid.
Lycka till!

Vad är förspel?

Hojhalloj,
Mitt namn är Saga och jag är 12 år snart och oskuld.
Jag fantiserar ofta när jag är på toa att jag och någon börjar starta ett förspel och det börjar så här: Han lägger sin hand på mitt ben och jag accepterar det men sen lägger han den på slidan och då tar jag undan den, då tar han den och vandrar uppför min mage och tar tag på mitt bröst och då kysser jag honom. Det övergår till hångel och vi tar av oss kläderna o jag går ner på knä o suger av honom.
1 Är det vanligt?
2 Att fantisera om förspel och spela upp det för sig själv? 3 På toa?
4 Är det så man börjar?
5 Och om inte, vad gör man på förspelet?
Skulle vara grymt glad om jag fick svar, Saga :)

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej!
Det låter som ett helt normalt förspel. Det som hela förspelet går ut på är ju att hetta upp varandra, utforska varandras kroppar, pussas, hångla och vill man så lägger man till lite oralsex också. Så ja, förspelet brukar börja med hångel och sedan går man vidare utifrån det, så som du beskrev. Att man fantiserar om sådant är otroooooligt vanligt, så du är inte konstig alls. Vart man är när man fantiserar är helt upp till en själv! Folk fantiserar i sängen, på jobbet, i skolan, på bussen, på toaletten, i duschen, ja, vart som helst!

Hur kåtar jag upp henne?

hej jag undrar hur jag ska göra min tjej kåt? tack för svar

Visningsbild

rawwr svarar:

Haloj!
Prata med henne!
Fråga vad hon tänder på! En del gillar ömsinta smekningar, andra tänder på porr, en del på rollspel!

Fråga vad hon tycker bäst om och hur hon vill att du ska göra, kommunikation är viktigt i ett förhållande!

Kram

Vad är förspel?

hur gör man om man ska ha ett förspel om man är en tjej?


mvh en tjej

Visningsbild

Tirah svarar:

Förspel brukar bestå av kyssar, hångel och smekningar. Många lägger till oralsex som en naturlig del också. Sammanfattat är förspel alltså allting man gör INNAN själva sexet för att kåta upp varandra. Om man är tjej som ska ha förspel med en kille brukar förspelet kanske vara att du runkar honom eller suger av honom lite. När ni känner er redo (han är hård och du är våt), är det dags att sätta igång med själva sexet. Men, att man håller på med förspel måste inte alltid leda till sex - ni bestämmer själva hur långt ni vill gå.

Vad är ett förspel?

okej jag måste ha hjälp jag är en 14 årig tjej som inte har fått sin mens å jag ska ha det med en kille som är i ihop med en annan men med henne vill han inte ha det med henne och nu vill han ha det med mig men tänk om hans penis inte passar !!!!! vad ska jag göra å vad är ett förspel

Visningsbild

Tirah svarar:

Jag förstår inte riktigt vad du menar, så jag tänker gissa på att det är sex det handlar om. För det första så är det inte schysst att ha sex med någon annans pojkvän! Och för det andra är du bara 14 år och därmed är det egentligen inte ens lagligt för er att ha sex. Att du inte fått din mens betyder inte att du inte kan ha sex. Ett förspel är det man gör innan man sätter igång med själva sexet för att kåta upp varandra- hånglar och smeker varandra. För många kan även oralsex vara en naturlig del av förspelet. Att hans penis inte skulle passa skulle jag inte oroa mig över, så länge du är tillräckligt våt och han är tillräckligt försiktig så ska det inte vara några problem.

Äckligt att pulla någon?

Min kompis har en fråga hon måste ställa..

Hej Hamsterpaj, jag har ett problem.. jag är rädd för att bli pullad eller pulla själv. Jag är 16 år, och har en pojkvän.. men jag har aldrig pullat och jag låter inte heller han göra det på mig. Jag är jätterädd, jag har hört av många kompisar att det ska vara äckligt för killen och att det ska lukta illa!!
jag vågar inte heller göra det på mig själv. Vad ska man tänka på? Och luktar det illa för killen?

Visningsbild

Tirah svarar:

Hej! Det kan vara lite läskigt att börja med någon sexuell aktivitet som man inte hållt på med tidigare. Men pullandet är menat att vara skönt och det är det oftast också.

Det är klart det kan lukta "äckligt" om man inte duschat eller tvättat sig på flera dagar. Se till att vara nytvättad den dagen du ska pulla/bli pullad så ska lukten inte vara ett problem. Att det skulle vara äckligt för killen låter jättekonstigt. Så länge man är ren och fräsch så är det inte äckligt alls och de killar som tycker så kanske borde hålla sig borta från just den aktiviteten.

Det man ska tänka på är att ta det försiktigt i början så det inte gör ont eller känns obehagligt. Våga visa eller tala om för killen hur du vill ha det om han gör helt fel. Sedan är det bara slappna av och njuta!

Upphetsad?

Är det normalt att man upphetsad när man hånglar?

Visningsbild

Tirah svarar:

Ja!

Nästa sida »
Annons