Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Gillar ej lukten av underliv

Hej

Det är så att jag hatar menslukt och det får mig och bli illamående. Jag gillar heller inte lukten av fitta och därför undrar jag hur man ska knulla om man är i min situation?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.
Vet inte om du är kvinna eller man, vilket jag tror kan vara en betydande faktor i detta.

Är du kvinna och anser dig ha problemet så hör av dig till ungdomsmottagningen - man kan få hjälp med preventivmedel samt prata med läkaren om man tycker att lukten är stark.

Är det så att du är man och oroar dig enbart för sex med en kvinna (eller är kvinna och upplever problemet på andra) så skulle jag säga att det mest är att jobba på det. Du behöver inte ha sex med en kvinna, än mindre gå ner på henne eller vara i närheten av hennes kön när hon har mens (dock kan det kanske vara bra att förklara varför så att någon typ av konflikt inte uppstår).

Det finns ju dessutom mängder med lukt- och smaksatta glidmedel man kan använda sig av för att dölja lukten. Att duscha innan sex eller ha sex i duschen är ju också något man kan ha i åtanke. Något annat superknep har jag faktiskt inte, utan det är väl mestadels en sak som man kanske får ignorera eller vänja sig vid. Lycka till!

/rawwr

Visningsbild

myh svarar:

Hej.
Då ditt kön inte nämns så svarar jag för båda.
Är du tjej så finns det bindor med en lättare doft som döljer en den av lukten, använder man tampong så brukar ingen lukt märkas av.
Håller du dessutom god hygien så brukar det inte lukta illa från underlivet, som tjej brukar inte lukten vara ett problem vid samlag, även om det inte luktar "illa".

Är du av det manliga könet så kan du helt enkelt undvika att ha samlag med en tjej som har sin mens. Lukten av en tjejs underliv är lite något man får tåla, ett alternativ är att använda glidmedel med någon form utav doft.

/myh

Annons