Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Gör ont

Hej! Jag är en tjej på 18 år som varje gång jag har sex får ont.. Ibland gör det mer ont än andra gånger. Jag har frågat mina närmaste vänner för att se ifall dom också känner att det gör ont (känns lite som att det "spricker" och är liksom för tajt), men dom har sagt att det inte gör ont alls för dom.
Folk har sagt att både förspel och glidmedel är viktigt vilket jag använder varje gång. Glidmedel behövs inte alltid då jag ändå blir så våt att det rinner ut.. Senaste gången jag hade sex gjorde det ont och efteråt så gick jag och duscha av mig och tog på mig nya underkläder. När jag senare skulle gå på toa så märkte jag att jag hade blod i trosorna. Jag har inte mens nu och det såg inte ut som mens utan som "vanligt" blod. Jag tror att det kan bero på att det gjorde ont när jag hade sex.. (Jag har märkt detta någon gång innan också, men inte lika mycket)
Vad tror ni detta beror på, att jag alltid kan få så ont? Förutom att det gör ont i början av sexet (slutar sen när man kommit igång) så känner jag inget speciellt.. ibland kan jag känna mig kissnödig :/ men de är det enda.
Är detta något som jag borde kolla upp? Varför det gör ont eller gör jag något fel? Och hur ska man göra för att jag ska känna något under själva sexet? Det känns så tråkigt när man själv inte njuter, utan först ska genomgå smärta och sen "städa undan" och själv inte njuta av det.. Tack för svar!

Visningsbild

myh svarar:

Hej.

Jag skulle rekommendera dig att kontakta en barnmorska eller vårdcentral kring detta. Du är i en sits som givetvis inte ska behöva förekomma.

Då du använder glidmedel och har förspel så ska det inte behöva göra ont vid penetrering. Jag skulle kunna tänka mig att du inte känner av sexet något vidare i efterhand just p.g.a. smärtan som först uppstod.

/myh

Annons