Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Min kompis blev våldtagen

Hej! min bästis blev sexualt våldtagen, han var ett år äldre (11) och vi var 10. Det börja med att jag och min bästis snacka vid en fågel gunga på skolan, sen kom han och fråga vad vi prata vi svara inget, sen la han sitt huvud på min kompis knä på byxorna (på könet) sen börja han tafsa på hennes bröst. Han våldtog oss men när jag sa sexuelt menar ja ej att han (tvinga oss ha sex med han). Sen när han gick ifrån henne så viska han i mitt öra när hon ej såg. Han viska mig om jag ville ha sex, såklart svara jag nej. Ska jag polis anmäla han?


/ En orolig tjej!


Tacksam för svar!

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej.

Du borde ta hjälp av en vuxen som du litar på, kanske en lärare eller förälder. Din kompis kommer behöva hjälp och ha någon typ av samtalsstöd förmodligen.

Det är i dessa samband också viktigt att ta kontakt med polisen. Det går utmärkt att ringa till 11414 eller höra av sig på nätet till dem. (Polisen.se)

Det är väldigt modigt av dig att vilja hjälpa din vän, och jag förstår att det som hänt är jobbigt för er båda.

Jag råder dig till att försöka prata med en vuxen du och gärna din kompis, känner förtroende och tillit till och därefter kontakta polisen.

Om du har några funderingar eller så, är du varmt välkommen att ta kontakt med mig i min gästbok. Hör av dig om det finns något mer jag kan hjälpa dig med.

/rawwr

Annons