Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hej! Jag var/är en Kille på 16 år, och jag är ganska förvirrad gällande könstillhörighet/läggning just nu.
Jag insåg för ett par veckor sedan att psykiskt kön är helt irrelevant då det inte finns några tribut som är objektivt manliga/kvinnliga. Det är inte så att jag definierar mig som trans/Tjej eller något annat ologiskt kön, jag avsäger mig snarare konceptet helt, which would make me ickebinär/intergender.

Det är här böket gällande läggning kommer. Om Killar/Tjejer/annat endast är konstruktioner på social nivå, så kan jag inte kalla mig något annat än Pan med vissa fysiska preferenser.
Innan jag insåg detta med hur kön är irrelevanta så kände jag att jag teoretiskt kunde bli attraherad av Transpersoner oavsett ursprungskön biologiskt samt tjejer, Samt varit rätt obestämd gällande Bio killar som definierar sig som killar.

Jag är som person rätt obunden av könsnormer i mitt beteende, och funderar på att börja använda lätt smink och lite sånt, vilket endast gör det konstigare för mig att identifiera med det sociala könet man, då det bygger på vissa attribut.

Nu kommer den sista delen av min frågeställning: Jag är generellt sett en person som bryr sig extremt lite över vad folk tycker om mig och mina åsikter, men när det kommer till detta så är min plastfarsa och min bror nog inte så troliga att vara förstående. Jag är fortfarande förvirrad gällande vad jag faktiskt är, men när jag väl vet så MÅSTE jag säga detta till mina nära, då jag avskyr att ljuga om mig själv, speciellt av defensiva anledningar.
En sista påbyggnad på detta är att jag ju rimligtvis inte vill bli tilltalad med manligt pronomen, vilket jag också skulle behöva förmedla.
Tack på förhand och keep up the good work att berätta för folk om t.ex statistik kring penisstorlek! ;)

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hej du!

Intressanta funderingar du har. Vad gäller frågeställningen om vd din plastfarsa och brorsa tycker så är det ju upp till dem. Du kan inte bestämma vad de skall tycka och kan de inte acceptera dig för den du är så är det deras bekymmer.
Vad gäller vilket pronomen man använder är det ju också där lite upp till var och en. Vill du själv använda han, hon, hen, den eller det är det ju helt upp till dig själv. Det jag tänker är att du kanske skall vara försiktig med att göra det till en stor fråga om nu din omgivning inte väljer samma pronomen som du själv utifrån det att du själv tycker tillhörigheten är irrelevant.

Det är klart att om du anser det är viktigt att bli kallad för exempelvis hen istället för han så är det såklart bara att förmedla till din omgivning, men det är upp till dem att välja om de vill använda det eller ej. Vill de inte göra det är det upp till dig att bemöta om du tycker det är såpass viktigt att du vill avsluta relationen p g a det eller ej.

Så länge du är ärlig mot dig själv och din omgivning är det i stort sett bara att berätta precis vad du vill och när du vill och hur du vill!

Lycka till!

Annons