Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Kär?

Hej! Ja träffade en kille för några veckor sen på en fest och ja blev helt förälskad. Vi gjorde inge mer än att bara umgås då. När ja kom hem letade ja upp honom på facebook men vågade inte skriva och efter nån vecka träffades vi av anledningar på en fest igen. Jag var int hemma på flera dar eftersom jag stannade och festade med honom och hans kompisar. Vi hade sex några gånger under den här tiden och mysde ganska mycke. När vi sa hejdå sa han int något om att vi skulle ses igen. Nu har det gått flera dagar och han har inte skrivit till mig på facebook. Idag tog ja mod till mig och frågade om nåra saker ja glömt hos honom. Han svarade jättedrygt och eftersom han inte hittade sakerna hade ja ingen anledning till att träffa honom igen. Ja är så fruktansvärt kär och vet inte vad ja ska göra. Vi har inga gemensamma kompisar och ja vill bara träffa honom igen. Är för feg och vill inte vara för på och tjata om att ses när han knappt ville svara på den enkla frågan. Hjälp mig!

Visningsbild

RoadGunner svarar:

Hejsan!

Om ni har haft sex ett par gånger har ni ju på ett plan redan kommit varandra ganska nära. Du behöver ingen dålig ursäkt för att vilja träffa honom. Fråga honom helt enkelt om han vill hitta på något någon dag och se vad responsen blir. Vill han inte så får du nog inse att han inte är intresserad, men vill han är det bara att köra på och se vart det leder!

Du har inget att förlora så kör på bara!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Annons