Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kär?

Skapad av Anonym, 2015-02-18 19:25 i Sex & Sinne

1 601
2 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej! Ja träffade en kille för några veckor sen på en fest och ja blev helt förälskad. Vi gjorde inge mer än att bara umgås då. När ja kom hem letade ja upp honom på facebook men vågade inte skriva och efter nån vecka träffades vi av anledningar på en fest igen. Jag var int hemma på flera dar eftersom jag stannade och festade med honom och hans kompisar. Vi hade sex några gånger under den här tiden och mysde ganska mycke. När vi sa hejdå sa han int något om att vi skulle ses igen. Nu har det gått flera dagar och han har inte skrivit till mig på facebook. Idag tog ja mod till mig och frågade om nåra saker ja glömt hos honom. Han svarade jättedrygt och eftersom han inte hittade sakerna hade ja ingen anledning till att träffa honom igen. Ja är så fruktansvärt kär och vet inte vad ja ska göra. Vi har inga gemensamma kompisar och ja vill bara träffa honom igen. Är för feg och vill inte vara för på och tjata om att ses när han knappt ville svara på den enkla frågan. Hjälp mig!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

RoadGunner
Visningsbild
P 34 Vattensprutande Administratör 3 203 inlägg 906 svar i S&S
0
Hejsan!

Om ni har haft sex ett par gånger har ni ju på ett plan redan kommit varandra ganska nära. Du behöver ingen dålig ursäkt för att vilja träffa honom. Fråga honom helt enkelt om han vill hitta på något någon dag och se vad responsen blir. Vill han inte så får du nog inse att han inte är intresserad, men vill han är det bara att köra på och se vart det leder!

Du har inget att förlora så kör på bara!

Lycka till!

MvH /RoadGunner

Hungrig


Forum » Livet » Sex & Sinne » Kär?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons