Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Hon skickade en nakenbild

Hej hamsterpaj!

Jag är en kille på 16 år och har lite ångest över en sak.

För ett tag sen så träffade jag en trevlig söt tjej på internet och vi har pratat väldigt mycket med varandra sen dess. Hon undrade hur gammal jag var så jag skrev att jag fyller 17 och hon svarade med att hon är 2 år yngre. Jag tänkte inte så mycket mer på detta utan vi fortsatte att prata med varandra och efter ett tag började det bli mer "dirty talk" från bådas sida.

Men sen helt plötsligt skickade hon en nakenbild till mig utan att jag bett om det! Jag tyckte det var obehagligt och sa att jag inte ville att hon skulle skicka nakenbilder till mig.

Efter det slog det mig att hon kanske inte ens fyllt 15 och jag fick skuldkänslor för att ha pratat med henne på det sättet som jag gjort och det faktum att hon hade skickat en sådan bild till mig trots att jag aldrig frågat om det.

Vad ska jag göra? Får man ens ha "dirty talk" med någon som är under 15 även om både är med på det?

Tack på förhand! /ångestfylld kille

Visningsbild

rawwr svarar:

Hej!

Det finns ju egentligen ingen lag som säger att det skulle vara olagligt om personen är under femton och båda parter är med på det. Visserligen kan man göra en anmälan om det - men om utredningen visar att båda varit lika engagerade i det och velat lika mycket har jag svårt att tänka mig att det skulle bli något mer i det ärendet, utan är rätt säker på att det skulle läggas ned.

Vad gällande bilden kan du ju alltid ta bort den - att säga ifrån är det absolut bästa man kan göra. Om hon inte accepterar det är det kanske bra att inte prata så mycket mer, men om ni fortsätter prata på villkor som ni båda är med på ser jag inget problem i det.

Lycka till!
/rawwr

Annons