Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Är jag homosexuell?

Tjennare :) (13 år, tjej)
jag har en fråga om sexualitet. det är så att jag går på teater varje torsdag och den här torsdagen hände en liten grej... den här gruppen är ny och därför känner vi varandra inte så bra, men lite. jag tror att jag gillar en tjej. för jag brukar ofta fråga - älskar du mig? på skämt lixom, och hon sa -neeej, hahaha. på ett roligt sätt och 10 minuter senare gjorde jag en pussmun typ och gick emot henne och då pussade hon mej tbx! ja tycker om henne som kompis, även fast vi träffades för första gången för några veckor sen! men ja e inte kär! ja vet inte om ja gillar henne på "kär"sättet... ja har fantiserat om att ha sex med en tjej men ja har lixom aldrig varit på nån.... ja har aldrig varit kär och ja har bara pussat 1 kille på munnen... är ja homosexuell? eller inte? ja fattar ingenting, allting är så uppochner u mitt liv, å skolan e jobbig, alla e så himla konstiga! lite hjälp?

//: en förvirrad 13åring

Visningsbild

Borttagen svarar:

Det är verkligen inget ovanligt att allt känns upp och ner, konstigt och förvirrat i din ålder!

Vad gäller din sexualitet så är det inget som jag eller någon annan kan säga nått om. Bara du kan reda ut vad som känns rätt för dig, det finns inte heller något rätt eller fel, så länge det inte skadar någon så är det lugnt!
Så det är verkligen inte ovanligt att vara osäker på din sexualitet när man är 13 år! Fantasierna om att ha sex med tjejer kan absolut antyda något, men det betyder inte att det är bestående.
Man kan börja känna alla möjliga saker i puberteten på grund av alla hormoner. Ta det bara lugnt och ta det som det kommer, och känn absolut inte att du är konstig på något sätt för vi är alla olika! :)

Hoppas det löser sig!

Annons