Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vill hitta en annan lesbisk tjej

Skapad av Anonym, 2012-12-10 16:08 i Sex & Sinne

3 275
5 inlägg
0 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
Hej, jag är en 14 årig lesbisk tjej, jag har nyligen kommit "ut ur gaderboben" men jag känner mig välldigt ensam. jag vill värtligen ha en flickvän! men jag vet inte vart man kan hitta andra i min ålder som känner likadant. jag var förälskad i en tjej i min klas och jag sa det till henne och nu är hon jätte arg på mig och tycker jag är äcklig! jag vill inte att det skall hända igen, men jag vill värtligen bli kär igen! vart skall jag vända mig?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

rawwr
Visningsbild
F 24 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg 1299 svar i S&S
0
Hejsan!
Precis som många andra singlar i tonåren, oavsett läggning, vill du ha något att dela kärlek med. Att jaga brukar man säga sällan leder någonstans, kärlek brukar istället dyka upp när man minst anar det.
Att vara 14 år och öppet homo-/bisexuell kan vara tufft, många har ännu inte kommit tillräckligt långt i mognad för att hantera en sådan sak och det kan därför, för dina vänskapskretsars skull kanske vara en tanke att inte vara allt för öppen med det hela, men det beror ju helt och hållet på vad och hur du prioriterar.
I de yngre tonåren, innan man inte riktigt hunnit mogna och sluta fnittra åt det mesta som har med sex att göra kan sexuella läggningar vara svåra att ta in.

Jag vet inte riktigt vart du bor, men eftersom du inte är 18 är det svårt att länka dig vidare till någon form av kontaktförmedling. Men RFSL har olika cafeer lite runt om i Sverige för alla möjliga personer där man kan testa sina vingar och kanske hitta någon man tycker om.
( http://www.rfsl.se/)

Men jag står fortfarande fast vid vad jag tidigare nämnde, jag tror mycket på att man inte ska jaga efter någon att bli kär i (eftersom det är rätt så lätt att bli kär i kärleken) utan istället vänta på att den rätte dyker upp. Det finns ju många fiskar i havet och du har gott om tid att hitta någon som passar dig.

Vill du prata med någon kan du alltid gå till UM eller en kurator, de har tystnadsplikt och kan vara sköna att bara prata med när man vill få ur sig saker.

Lycka till!

http://vet.hut.nu/?id=8

rawwr
Visningsbild
F 24 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0
http://www.egaliaung.se <- Cafeer och häng för HBTQ-personer och andra nyfikna.

http://vet.hut.nu/?id=8

Anonym__Anonym
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
Hej! jag är bisexuell och jag är 11 år. Jag har inte sagt till nån att jag är bisexuell... Och jag kan förstå lite hur du känner dig med att du har ''kommit ut ur garderoben''. Jag var ''ihop'' med en tjej när jag gick i 1-3. Men det har inte funkat så bra nu när vi blivit äldre osv.. Men det skulle vara jättekul om du ville prata om det här med mig. Jag skulle t.ex. vilja veta hur det var för dig att ''komma ut ur garderoben''. :)

Sootfinger
Visningsbild
P Luleå Hjälte 516 inlägg
0

I saw, I conquered, I came


Forum » Livet » Sex & Sinne » Vill hitta en annan lesbisk tjej

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons