Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Vill hitta en annan lesbisk tjej

Hej, jag är en 14 årig lesbisk tjej, jag har nyligen kommit "ut ur gaderboben" men jag känner mig välldigt ensam. jag vill värtligen ha en flickvän! men jag vet inte vart man kan hitta andra i min ålder som känner likadant. jag var förälskad i en tjej i min klas och jag sa det till henne och nu är hon jätte arg på mig och tycker jag är äcklig! jag vill inte att det skall hända igen, men jag vill värtligen bli kär igen! vart skall jag vända mig?

Visningsbild

rawwr svarar:

Hejsan!
Precis som många andra singlar i tonåren, oavsett läggning, vill du ha något att dela kärlek med. Att jaga brukar man säga sällan leder någonstans, kärlek brukar istället dyka upp när man minst anar det.
Att vara 14 år och öppet homo-/bisexuell kan vara tufft, många har ännu inte kommit tillräckligt långt i mognad för att hantera en sådan sak och det kan därför, för dina vänskapskretsars skull kanske vara en tanke att inte vara allt för öppen med det hela, men det beror ju helt och hållet på vad och hur du prioriterar.
I de yngre tonåren, innan man inte riktigt hunnit mogna och sluta fnittra åt det mesta som har med sex att göra kan sexuella läggningar vara svåra att ta in.

Jag vet inte riktigt vart du bor, men eftersom du inte är 18 är det svårt att länka dig vidare till någon form av kontaktförmedling. Men RFSL har olika cafeer lite runt om i Sverige för alla möjliga personer där man kan testa sina vingar och kanske hitta någon man tycker om.
( http://www.rfsl.se/)

Men jag står fortfarande fast vid vad jag tidigare nämnde, jag tror mycket på att man inte ska jaga efter någon att bli kär i (eftersom det är rätt så lätt att bli kär i kärleken) utan istället vänta på att den rätte dyker upp. Det finns ju många fiskar i havet och du har gott om tid att hitta någon som passar dig.

Vill du prata med någon kan du alltid gå till UM eller en kurator, de har tystnadsplikt och kan vara sköna att bara prata med när man vill få ur sig saker.

Lycka till!

Visningsbild

rawwr svarar:

http://www.egaliaung.se <- Cafeer och häng för HBTQ-personer och andra nyfikna.

Annons