Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Jag är bisexuell.

jag är en kille på 17 år och jag är bi-sexuell jag vet för att

jag blir kåt av att tänka på både killar och tjejer men

jag tycker inte att killar är snygga det ät sexet mellan killar jag tänder på anal-sex oral-sex osv

tjejer tycker jag däremot är snygga och tjejer bli jag kär i men inte killar

när onanerar brukar jag penetrera min Anal och tycker det är jätte skönt

och jag är oskuld

ingen vet att jag bi och jag mår skit dåligt över det jag vill att folk veta men vågar inte komma ut har funderat att komma ut över facebook men är inte säker vad ska jag göra

Visningsbild

Sexperten svarar:

Hej,

Att du tänder på att se två killar ha sex behöver inte betyda att du är bisexuell. Det är inte helt ovanligt att man som kille blir kåt av att se två män ha sex trots att man inte alls blir kär i killar eller sexuellt upphetsad av att endast se en kille eller att själv ha sex med en kille. Allt det där behöver nämligen inte alltid höra ihop.

Men sedan är det ju du själv som väljer vad du vill definiera din sexualitet som. Så om du själv vill definiera och ser dig som bisexuell ska du självklart göra det.

Det är du själv som får känna när du är redo att berätta för dom omkring dig. Det är ju så att man kan få lite olika reaktioner av olika personer, men det viktiga är fortfarande att du känner dig redo att berätta. Du ska absolut inte skämmas för den du är och därmed dölja det, utan när du känner dig mogen berätta för dom som du önskar ska veta.

Mvh Sexperten.

Annons