Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Porr & onani i tidig ålder

Skapad av Anonym, 2018-05-05 18:40 i Sex & Sinne

10 667
14 inlägg
1 poäng
Sex och blandat
Anonym
Visningsbild
Sex & Sinne bot
0
Den här frågan kommer från en anonym medlem och är besvarad av våra kunniga sexperter.
Besök Sex och Sinne här om du vill ställa en fråga anonymt också!
I vilken ålder är det normalt att man tittar på por och onanerar undrar i förebyggande syfte

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Hotdoggie
Visningsbild
P 21 Örebro Legend 31 inlägg 8 svar i S&S
-2
Hejsan!

Jag sammanfattar dina 2 frågor här.

Porr är oftast åldersbegränsat till 18 år (I vissa länder 21) med alternativet att lämna sidan om man är <18 och gå in på sidan om man är >18. Normen är dock tyvärr runt 15+ vilket i sig inte är rekommenderat då man får en syn på sex i ett helt annat mer kommersiellt och brutalt sätt än hur det egentligen funkar. Du skrev i en annan fråga av samma typ att du är 12/13 år, vilket är väldigt ungt att titta på porr, dessutom om du gjort det sen 10 års ålder.

I förebyggande syfte skulle jag rekommendera att inte titta på porr och kanske ännu inte hålla på för mycket med onanering ( dock är det inte fel, då det kan vara bra att lära känna sin kropp på alla sätt, dock kan onanering ta upp mycket tid och tankeplats i en ålder då sex och samlevnad inte ska vara något man riktigt tänker på förutom då hur barn blir till)

Slutsatsen, det är inget fel på det du gör, men skulle rekommendera att inte lägga allt för mycket tid och tanke åt det. Dock, din kropp, ditt val så om du känner att det hjälper dig, förgyller din dag, onanera. Dock skulle jag rekommendera att undvika porret

Hoppas det kunde hjälpa
MVH
Hotdoggie

#PaltÄrGött

bot
Visningsbild
14 Veteran 58 inlägg
2

Svar till Hotdoggie [Gå till post]:
Ja för alla 14 åriga kåta killar som drar i snoppen till porr blir ju extremt skadade senare i livet.................

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
0

Svar till Hotdoggie [Gå till post]:
Ska du vara sexexpert?Svar till Anonym [Gå till post]:
Normal ålder är när puberteten slår in. När könsmognaden börjar. Alltså väldigt inviduellt så lyssna inte på hetkorven.


Ingen status

BraSma
Visningsbild
P 28 Hjälte 3 484 inlägg
1
Svar till bot [Gå till post]:
Beredd att hålla med hotdoggie på den punkten. Inte sagt att alla som kollar på porr skulle bli helt rubbade, men det finns många sidor av porr som är oerhört destruktiva och skapar väldigt skeva föreställningar om sex och kroppsideal. Särskilt i yngre år då man är i inlärningsfasen och är extra mottaglig för det. Då har man helt enkelt inte förmågan att filtrera bort och navigera på ett hälsosamt sätt. Riskerar till att bli väldigt förvirrat. Skulle egentligen inte alls rekommendera det. Vet många som har blivit porrskadade. Och det kan vara oerhört krävande att hitta tillbaka.


Inte för att TS kommer att lyssna på det. Han kommer förmodligen glatt runka vidare till porr. Men det är värt att poängtera.
Sluta kolla på porr. Var med tjejer istället, pussas, kramas och lär dig på ett mer naturligt sätt vad det handlar om. Använd din fantasi. Vet inte hur ung du är men om du hamnar i ett tillfälle där sex känns bra för både dig och henne, använd kondom.

Svar till Hotdoggie [Gå till post]:
"då sex och samlevnad inte ska vara något man riktigt tänker på förutom då hur barn blir till"

Om du ska vara sexpert så pracka inte på ungdomarna nonsens. Det är precis vad man ska tänka på, det är därför våra kroppar reagerar på det viset. Det är därför vi gör det. Det gäller att göra det på ett sunt vis. Att undertrycka och känna skam för sin sexualitet är inte sunt. Så behåll din religiösa sexmoral. Den har spelat ut sin roll. Det finns preventinmedel nuförtiden. Uppmuntra det istället.


Ingen status

Larsboi94
Visningsbild
P 43 Stammis 1 inlägg
0
Är ni runt 13-15 årsåldern borde ni börja onanera liksom vi som levde på stenåldern gjorde det redan i 10 årsåldern o gifte oss som 12 typ :P
Brian
Visningsbild
P 16 Stammis 1 inlägg
0

Svar till Anonym [Gå till post]:
när du känner dig redo

HamsterPaj-net
Visningsbild
P 19 Stammis 1 inlägg
0

Svar till bot [Gå till post]:
Tänk på sråket


Ofilia7
Visningsbild
F Stammis 2 inlägg
0
jag gjorde det senast 10

Nemen hejsan

sovharris
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Jag började dra i snoppen när jag var 10 bast. det kom tandkrääääääääm ut ur den. det smaka inte så gott bara salt uscs.

Forum » Livet » Sex & Sinne » Porr & onani i tidig ålder

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons