Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Sex och Sinne

Porr & onani i tidig ålder

I vilken ålder är det normalt att man tittar på por och onanerar undrar i förebyggande syfte

Visningsbild

Hotdoggie svarar:

Hejsan!

Jag sammanfattar dina 2 frågor här.

Porr är oftast åldersbegränsat till 18 år (I vissa länder 21) med alternativet att lämna sidan om man är <18 och gå in på sidan om man är >18. Normen är dock tyvärr runt 15+ vilket i sig inte är rekommenderat då man får en syn på sex i ett helt annat mer kommersiellt och brutalt sätt än hur det egentligen funkar. Du skrev i en annan fråga av samma typ att du är 12/13 år, vilket är väldigt ungt att titta på porr, dessutom om du gjort det sen 10 års ålder.

I förebyggande syfte skulle jag rekommendera att inte titta på porr och kanske ännu inte hålla på för mycket med onanering ( dock är det inte fel, då det kan vara bra att lära känna sin kropp på alla sätt, dock kan onanering ta upp mycket tid och tankeplats i en ålder då sex och samlevnad inte ska vara något man riktigt tänker på förutom då hur barn blir till)

Slutsatsen, det är inget fel på det du gör, men skulle rekommendera att inte lägga allt för mycket tid och tanke åt det. Dock, din kropp, ditt val så om du känner att det hjälper dig, förgyller din dag, onanera. Dock skulle jag rekommendera att undvika porret

Hoppas det kunde hjälpa
MVH
Hotdoggie

Annons