Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Nu är den coola boken släppt!

Skrivet 2015-01-08 av keinanen P30

2 264
Minns ni att vi i augusti skrev om att man kunde vara med och rita bilder till en bok? Nu är boken äntligen släppt + alla bidrag som kom in kan man även få se!
I augusti 2014 skrev vi om att man kunde vara med och rita och få bilden publicerad i en bok. Över 600 teckningar kom in och många av er här på Hamsterpaj var självklart med och deltog. Boken fick namnet "Prismagalaxen – Den spruckna planeten" och finns nu släppt som en e-bok.

Slutresultatet blev en fantastisk e-bok där man via länkar i början av kapitlen når läsarnas illustrationer. Ett klick tar dig sedan tillbaka till där du var i berättelsen.

– Vi hade bara vågat hoppas på att det skulle gå så bra! Att läsarna ville vara med och att hela den tekniska biten skulle fungera, säger Annika Seward Jensen, förläggare på Telegram Förlag.

Det visade sig att intresset att skapa innehåll till boken var stort. Mängder av utomjordiska karaktärer och monster strömmade in. Den ena mer spektakulär än den andra.

Eftersom många av er var delaktiga i detta projekt så söker vi efter folk som vill recensera boken. Alla som var delaktiga har fått ett exemplar, men du som missade chansen kanske vill läsa den och göra en recension. Om det är så kan du bara hojta till mig så kanske just du får ett exemplar av boken. Har du redan fått boken och vill recensera så är det bara att höra av sig till mig :)


Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons