Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Välkommen till Pajjat!

Skrivet 2014-03-19 av keinanen P32

2 914
Idag lanserar Hamsterpaj sin helt egna och nya redaktionsdel - Pajjat.
Efter några intensiva månader med letande efter skribenter och en Gustav som har suttit och kodat ihop ett artikelsystem är vi glada att idag kunna presentera vår helt nya redaktionsdel här på Hamstern.

Pajjat, som redaktionen kommer att heta är som en liten bebis för just mig. Då detta är mitt första projekt som projektansvarig att ta fram med hjälp av Gustav och våra skribenter. Så detta kommer bli extra roligt att hålla Pajjat vid liv och utveckla redaktionsdelen tillsammans med mina skribenter men samtidigt av er som hänger här på Hamstern.

Men vad är då Pajjat för något?


Jo, tänk er en ungdomstidning fast online och på vårt sätt. Pajjat kommer att leverera roligheter, guider, tips, musik, krönikor, film och mycket mer. Det sistnämnda "film" så har vi redan nu fått ett samarbete med Filmtipset.se, men mer av detta och mycket annat kommer ni att märka framöver!

Så idag är jag stolt att kunna leverera denna nyhet till er och även känna en viss nyfikenhet hur detta kommer att sluta. Nu har vi lagt upp grunden för Pajjat och nu kan allt bara bli bättre. Jag hoppas ni ger Pajjat en chans och kom gärna med idéer och förslag till oss, det är vi alltid öppna för.

Som alla nyheter och nya projekt som man lanserar kan det innehålla viss babysjuka så om du märker något som inte riktigt fungerar så dra oss i örat gärna så får vi fixa till problemet.
Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons