Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Nu är porrhörlurarna här!

Skrivet 2014-06-05 av keinanen P29

3 839
Älskar du att titta på porr? Men du missar den härliga och sexuella dialogen? Lugnt! Nu finns det äntligen hörlurar anpassat för porr!
Ett taiwanesiskt företag har tagit fram hörlurar som är anpassat till att titta på porr med. Företaget hävdar att hörlurarna kommer att lyfta fram manliga och kvinnliga röster så att de låter mer tilltalande, samt så kommer ljudet av slick, stön och andning att framhävas bättre med dessa hörlurar.

Enligt studier så är öronen en viktig faktor för den sexuella njutningen, framför allt för kvinnor. Hur väl dessa "porrhörlurar" skiljer sig från andra hörlurar på marknaden kanske inte är så stor men vem vill inte ha hörlurar som kallas "porrhörlurar"? Priset är satt på 39 dollar. Är detta något du skulle vilja ha?

Källa: http://happyplace.someecards.com/porn-earphones/headphones-for-porn-viewing/
Visningsbild

3 kommentarer

 • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
 • 0
  !
  Visningsbild

  reckless P27 - 2014-06-10 10:40 - Svara


  MÅSTE HA!

 • -1
  !
  Visningsbild

  Kleff P från Borås - 2014-06-07 10:55 - Svara


  "hävdar att" <- det är väl ingen nyhet att man kan optimera ljud för specifika ändamål? tex hörselhjälpmedelsindustrin nyttjar ju detta.

 • 0
  !
  Visningsbild

  Satori P30 - 2014-06-06 17:19 - Svara


  Äntligen! Som vi väntat!

Annons
Annons
Annons
Annons