Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Se den fräcka tjuven slita en laptop från säljarens händer inne på Webhallen

Skrivet 2015-08-26 av keinanen P32

1 898
Webhallen har på senare tid drabbats av en liga som har satt i system att stjäla produkter genom att rycka dem ur deras kunders och säljarens händer när köp pågår. I detta klipp som Webhallen la upp tidigare i veckan på deras Facebooksida får man se ett exempel hur det kan gå till. Under klippet kan ni läsa hela inlägget som Webhallen publicerade i samband med videoklippet.


Inlägget från Webhallen
Vi tycker det är väldigt tråkigt att vi känner oss tvugna att dela denna video med er:

Vi har på senare tid drabbats av en liga som stjäl produkter genom att rycka dem ur våra kunders och säljares händer medan köp pågår.

Detta har gjort att vi infört en säkerhetsrutin som innebär att vi inte lämnar ut eller visar några varor över disk förrän det att varan är betalad, och att vi är säkra på att den hamnar i rätt händer.

Vi hoppas att ni har överseende med denna rutin till dess att vi kommit tillrätta med problemet. Givetvis kan vår butikspersonal hjälpa er att utläsa eventuellt viktig information som finns på kartonger om ni ber om det.

Denna rutin gäller samtliga köp av samtliga kunder, och den är på intet sätt riktat mot någon enskild person.

På videon här så tror jag ni kan se varför vi inte vill utsätta varken våra kunder eller våra säljare för liknande situationer igen.

Tillägg: Givetvis ska inte vår personal eller våra kunder ge sig in i handgemäng med tjuvar. Killen i videon reagerade instinktivt, mest på grund av den råa fräckhet som det är att bara försöka slita något ur kollegans händer på det där sättet. Våra kunders och anställdas säkerhet ska alltid vara högsta prioritet!
Visningsbild

Kommentera

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
Annons
Annons
Annons
Annons