Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kent skapar egen festival!

Skrivet 2014-03-19 av keinanen P33

2 829
Förra veckan släppte Kent en ny singel inför det kommande albumet men hade bara släppt ett datum för spelning i Norge. Men idag presenterade bandet en nyhet - #kentfest
Albumaktuella Kent hade sedan tidigare bara en inbokad spelning i sommar och det var i Norge. Det har fått många Kent-fans att spekulera om att bandet kanske skulle ut på en större turné i sommar. Men igår presenterade Kent på sin hemsida en större nyhet som kanske inte många hade räknat med - #Kentfest

”#KENTFEST är inte en vanlig festival, utan bandets egen vision om hur den perfekta festivalen ska vara! Publiken välkomnas under en heldag in i Kents värld där det utöver fantastisk musik även bjuds på ett evenemangsområde utöver det vanliga! Mat, dryckesserveringar, aktiviteter och exemplarisk service! På #KENTFEST sätts besökaren i första hand!”

Festivalen kommer att anordnas på Ullevi och Gärdet. Kent har även lovat att festivalen kommer vara prisvärd och har även bjudit in sina egna favoriter att uppträda på festivalen, hittills har bandet presenterat Nina Persson, Junip och Tove Lo kommer att sällskapa Kent.

Biljetterna till #Kentfest släpps den 25 mars kl 09.00. Utöver festivalen kommer bandet att åka ut på en mindre klubbturné.

Klubbturnén:
8 maj – Oslo, Sentrum Scene
9 maj – Karlstad, Nöjesfabriken
10 maj – Göteborg, Trädgår’n
13 maj – Köpenhamn, Stora Vega
14 maj – Lund, Mejeriet

#KENTFEST:
1 juni – Göteborg, Ullevi
15 juni – Stockholm, Gärdet
Visningsbild

1 kommentar

  • Använd Enter för att publicera kommentaren och Shift+Enter för att göra en radbrytning.
  • 0
    !
    Visningsbild

    Mickan F30 från Handen - 2014-03-19 20:31 - Svara


    Ooooh, I like this!

Annons
Annons
Annons
Annons